![]() |
#241 |
CraftMod
|
Dot.: Szablony krawieckie
reklama na wizaż.pl jest płatna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
witam Was dziewczyny! piszę tu po raz pierwszy i dlatego z góry przepraszam, jeśli się powtórzy prośba-jeśli któraś wie gdzie znaleźć wykrój spodni ( nie biodrówek) dla wysokiej osoby na rozm 46(?) pas 47x2-z góry bardzo Wam dziękuję za pomoc. Mój mail to monix_1980@tlen.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Wtajemniczenie
|
Najlepsza będzie "Burda", kup sobie jeden numer, wychodzi chyba co semestr Burda dla puszystych. Na pewno znajdziesz wykrój spodni, wystarczy przerysować, ewentualnie coś zmodyfikować.
Lub przerób gotowy wykrój, tak by w pasie wyszło tyle ile Ci potrzeba, oraz przedłuż jeśli jest taka potrzeba. http://upload.wikimedia.org/wikipedi...wki_spodni.svg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
Proszę o wykrój musznika dla 8 -latka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Przyczajenie
|
bardzo prosze o wzory najprostszych spodni zwerzanych rurek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Przyczajenie
|
Witam, jestem tu nowa
![]() Potrzebuję wykrój czegoś takiego, jak na zdjęciach. Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc ![]() Edytowane przez jagis16 Czas edycji: 2009-08-25 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Apropo zacytowanego wpisu znalazłam coś takiego i może się przyda ![]() http://m-sewing.com/patterns-catalog...l-collar.html;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Przyczajenie
|
Witam Wszystkie Panie, jestem nowa na tym blogu
![]() bardzo bym prosiła o podzielenie sie jakimś szablonami na bluzeczki, bluzki ,kamizelki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Przyczajenie
|
witam bardzo bym poprosiła o skanownie spdni jestem krwacowa i nie mam nigdzie zapisanego jak od poczatku skonstruowac spodnie z gory dziekuje wiola
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Bardzo proszę o wykroje na suknie wieczorowe. Jakiekolwiek macie. Z góry dziękuję. Mój e-mail: tmaka612@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
czesc wzystkim. Chciala bym prosic o szablon kamizelki damskiej baaaaaaaaardzo prosze bo na watku nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Przyczajenie
|
a mi ta stronka nie chce sie wlączyć,wchodzi cos innego!!co jest??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Przyczajenie
|
dziewczyny mam dla was ciekawą stronkę napewno pomoże początkującym.
http://www.instrukcja.pl/i/kurs_kraw...ia_na_maszynie jakby nie weszła stronka piszcie na meila sylwimagda20@wp.pl ![]() Edytowane przez sukienka21 Czas edycji: 2009-09-15 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Przyczajenie
|
Witam ,ja tak jak poprzedniczka, jednak ze strony 5 (marewasob) mam nadzieje ze dobrze napisałam, chciałabym zapytac czy te szablony z ksiazki o odziezy ciezkiej do udostepnienia sa aktualne....chodziło by mi bardziej o szycie ciezkie a dokładniej o płaszcz... podstawowy krótki ale dopasowany, lub ze stójka....chyba nie mozliwe jest znalezc na naszych stronach....
![]() ![]() Edytowane przez jaguss79 Czas edycji: 2009-09-27 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
Witam, jestem tu nowa wiec na dzień dobry spróbuje sie wkupic w wasze łaski;-) Jesli dobrze robie to powinny byc tu dołączone wykroje 3 kamizelek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Przyczajenie
|
proszę o szybką pomoc.. chciałabym uszyć rękawy w stylu tych.. http://www.cocumag.com/wp-content/up...9/08/zara1.jpg ale zupelnie nie wiem jak się do tego zbarać.. jesli ktokolwiek wie, czekam na odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Przyczajenie
|
Mniej więcej z takiego wykroju
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Przeczytałam całą masę różnych postów, instrukcji, porad jak szyć ![]() ![]() Tak czy siak zaczynam powoli szyć - no i mam problem Kupiłam sobie wczoraj wykrój z Burdy (9772 - nie wiem czy to komuś coś mówi, sukienka i ogrodniczi od 6m-cy do 3 lat) i jak to zobaczyłam to omal zawału nie dostałam ![]() Proszę pomóżcie mi ![]() co ja mam z tym dalej zrobić? kupić papier i to odrysować? ale jak ? no bo chyba z tego orginalnego szablonu to grzech to wycinać ? jeśli ktoś by mi wytłumaczył jak mam sobie taki szablon przygotować była bym bardzo, ale to bardzo wdzięczna ![]() z góry bardzo dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
N4B:
![]()
![]() |
#267 |
Przyczajenie
|
mój ty jesssuuu
dziękuję bardzo za pomoc!!!!!!!!!!!!! właśnie leżę na podłodze ![]() jak tylko zakupię se ten papier ![]() ![]() jeszcze raz wielka buźka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
ja tam nie kupuje tych gotowych arkuszy z pasmanterii, tylko sobie z papieru sniadaniowego robie takie arkusiki pod ksztłt danego kawałka, papier i taśmę bezbarwną mam zawsze w domu, a wykrój to mi tylko na raz zazwyczaj potrzebny, więc... ale zrobisz jak bedzie Ci wygodniej
![]()
![]() |
#269 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie panie na tym forum i mam taką prośbę lubię szyć ale niestety szablony z czasopism burda jakoś do mnie nie przemawiają są zazwyczaj jakiś nie takie i do tego takie zwykłe natomiast np w takim H&M spodnie są fajne i pasują idealnie nawet odzież z rynku jest fajna czy ktoś posiada takie oryginalne szablony lub pracuje w szwalni i ma do jakichś fajnych dostęp? jeśli tak to może umówimy sie na ich wysyłkę do domu?
---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- no i jak ktoś będzie miał właśnie takie szablony na czasie tj. spódniczki bombki kamizelki bluzki i wogóle to co teraz sie nosi proszę o kontakt kasiaiprzemek@vp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
och ja tez bym prosiłą o jakies szablony np kamizelki bo to co tu jest jest fajne ale niezabardzo muniem to narysowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.