animalsex - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-20, 16:24   #211
TmargoT
Zakorzenienie

Dot.: animalsex

Cytat:
Napisane przez Taq Pokaż wiadomość
Niestety nie raz miłośnicy zwierząt ratują np. gwałcone psy...
Nawet nie chcę sobie wyobrażać co takie zwierzęta przechodzą.
http://fakty.interia.pl/news/arizona...il-psa,1014899
http://www.dogomania.pl/forum/f28/dr...my-domu-75858/
-to straszne.
takiemu zwyrodnialcowi wsadziłam bym parasol w i otworzyłabym ją

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2009-08-20 o 16:26
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 22:04   #212
majka242007
Zakorzenienie

fuuuuuuuuj
nie wiem jak tak można.... z tego co czytałam kiedyś to Caryca Katarzyna z koniem się bzykała
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 13:01   #213
greatdee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jadeitea Pokaż wiadomość
No, skoro sama Katarzyna II według podań zginęła zmiażdżona przez ogiera, z którym miała stosunek - dźwig się zerwał...
Za Wikipedią:
"Katarzyna II znana była z niezwykle rozpustnego życia. Jej kochankowie byli często znacznie od niej młodsi. Obdarzała ich potem wysokimi stanowiskami. Wokół okoliczności śmierci carycy Katarzyny narosło wiele legend. Według jednej z nich, wspomnianej przez Wacława Gąsiorowskiego i Waldemara Łysiaka, zginęła w toalecie, siadając na sedesie, w którym zamontowany był sprężynowy bagnet. Najprawdopodobniej jednak rzeczywistą przyczyną śmierci był wylew krwi do mózgu."
greatdee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 13:08   #214
carolinascotties
Zakorzenienie

nie rozumiem, dlaczego w Polsce zoofilia nie jest czynem karalnym

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=zoofilia

Toksyczny związek? https://youtu.be/5bw4jeTxHGA
carolinascotties jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 13:13   #215
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolinascotties Pokaż wiadomość
nie rozumiem, dlaczego w Polsce zoofilia nie jest czynem karalnym

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=zoofilia
ja słyszałam,że jest.nawet ściąganie takich filmow,czy rozpowszechnianie jest karalne
o matko,przeczytałam i włos zjezył mi się na głowie.
a ja myślałam,że to karalne,a tu prosze przyzwolenie

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2009-08-31 o 13:17
Stary 2009-08-31, 13:23   #216
carolinascotties
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
ja słyszałam,że jest.nawet ściąganie takich filmow,czy rozpowszechnianie jest karalne
rozpowszechnianie tak - jednak sam akt zoofilii - nie - chyba, ze zwierze zostanie usmiercone -

http://www.poradaprawna.pl/index_pyt...ozycja&id=1863

gdyby byla karalna - czyz takie - jak TA - strony moglyby istniec?

inne strony dotyczace problemu -
http://barche.blog.onet.pl/Zoofilia-...,ID274792913,n

Jak polscy zoofile kochaja zwierzeta
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/j...eta_36532.html

Agencje dla zoofili sa bezkarne
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/a...rne_55989.html

zoofilia z Polsce i Europie
http://religiapokoju.blox.pl/2007/02...w-Europie.html

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

---------------------------------------------------------------------
Cytat:
o matko,przeczytałam i włos zjezył mi się na głowie.
a ja myślałam,że to karalne,a tu prosze przyzwolenie
i pomyslec, ze to srodek Europy...XXI wiek...

Edytowane przez carolinascotties
Czas edycji: 2009-08-31 o 13:22
Stary 2009-10-05, 12:16   #217
szczoteczk2004
Przyczajenie

witam,

Piszecie, że to obrzydliwe, że osoby ktore to praktykują są idiotami. Otóż nie, jest pewna różnica miedzy stwierdzeniem idiota a osoba która posiada różne może i chore fetysze.. Mnie bardzo podniecaja widok koiety uprawiającej seks z psem czy koniem. Nigdy tego nie zrobiłam, ale przyznam się, że mam wielką ochotę. Nie wiem czy kiedys sie odwaze, przede wszytskim z uwagi na milosc jaka palam do zwierząt. Zawsze jak sprowadzam kolejnego zwierzaka do domu, jest to suka, gdyż boję się, że z psem nie bede w stanie pochamować swojej rzadzy.
Może jest to choroba, jesli jest bardzo chetnie bym sie poddala jakiejs terapii. Domyslam się, że nie jest to nic normalnego.
Podniecaja mnie rozne dziwne rzeczy.. praktycznie wszystko oprocz koprofilii. Staram sie z tym walczyc, bo mam swiadomsoc tego ze te zboczenia mogą krzywdzic innych, jezeli je w zycie wprowadze.
Oduswacie sie od innych, obrazacie ich, wyzyacie, a tak naprawde sami nie macie zielonego pojecia jak nam "zboczenca" jest z tym ciezko. Jak trudna jest z tym walka. I wstyd zglsozenia sie do kogos po pomoc.
Co pojde do psychiatry i powiem, że moim najwiekszym marzeniem jest zeby mnie za przeproszeniem pies zerżnął? W dodatku na oczach wielu ludzi? Patrzacna to jakie mamy spoleczenstwo, jest tak duze prawdopodobienstwo, że nawet ten psychiatra, ktory niby powinien pomagac - wysmieje mnie. I to w identyczny sposob jak wy.
I wlasnie w ten sposob powatają pedofile. Bo każdy pedofili juz na samym poczatk uwidzi ze cos jest nie tak. Ze nie powinny podneicac go dzieci. Ale nie zglosi sie nigdzie po pomoc, bo wie ze jej nie uzyska..
szczoteczk2004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-05, 13:19   #218
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szczoteczk2004 Pokaż wiadomość
witam,

Piszecie, że to obrzydliwe, że osoby ktore to praktykują są idiotami. Otóż nie, jest pewna różnica miedzy stwierdzeniem idiota a osoba która posiada różne może i chore fetysze.. Mnie bardzo podniecaja widok koiety uprawiającej seks z psem czy koniem. Nigdy tego nie zrobiłam, ale przyznam się, że mam wielką ochotę. Nie wiem czy kiedys sie odwaze, przede wszytskim z uwagi na milosc jaka palam do zwierząt. Zawsze jak sprowadzam kolejnego zwierzaka do domu, jest to suka, gdyż boję się, że z psem nie bede w stanie pochamować swojej rzadzy.
Może jest to choroba, jesli jest bardzo chetnie bym sie poddala jakiejs terapii. Domyslam się, że nie jest to nic normalnego.
Podniecaja mnie rozne dziwne rzeczy.. praktycznie wszystko oprocz koprofilii. Staram sie z tym walczyc, bo mam swiadomsoc tego ze te zboczenia mogą krzywdzic innych, jezeli je w zycie wprowadze.
Oduswacie sie od innych, obrazacie ich, wyzyacie, a tak naprawde sami nie macie zielonego pojecia jak nam "zboczenca" jest z tym ciezko. Jak trudna jest z tym walka. I wstyd zglsozenia sie do kogos po pomoc.
Co pojde do psychiatry i powiem, że moim najwiekszym marzeniem jest zeby mnie za przeproszeniem pies zerżnął? W dodatku na oczach wielu ludzi? Patrzacna to jakie mamy spoleczenstwo, jest tak duze prawdopodobienstwo, że nawet ten psychiatra, ktory niby powinien pomagac - wysmieje mnie. I to w identyczny sposob jak wy.
I wlasnie w ten sposob powatają pedofile. Bo każdy pedofili juz na samym poczatk uwidzi ze cos jest nie tak. Ze nie powinny podneicac go dzieci. Ale nie zglosi sie nigdzie po pomoc, bo wie ze jej nie uzyska..

to,że kogoś podniecają takie rzeczy,to uważasz,że nie mam prawa się oburzać?
no proszę cię.
nie zrozumiem,nie zaakceptuję,nie pochwalam.

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2009-10-05 o 15:10
Stary 2009-10-05, 14:03   #219
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
witam,

Pamietaj o jednym istotnym aspekcie, seks ze zwierzetami wyklucza milosc do nich!

Dlatego Twoje stwierdzenie "palam do zwierzat miloscia" jest malo wiarygodne...

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-05, 14:59   #220
carolinascotties
Zakorzenienie

Cytat:
witam,

I wlasnie w ten sposob powatają pedofile. Bo każdy pedofili juz na samym poczatk uwidzi ze cos jest nie tak. Ze nie powinny podneicac go dzieci. Ale nie zglosi sie nigdzie po pomoc, bo wie ze jej nie uzyska.
.
chory fetysz to choroba - zoofilia to wynaturzenie! psychiatra nigdy nie zareaguje w sposob, jaki opisujesz... to, w jaki sposob o sobie piszesz jest oznaka braku dojrzalosci - niby masz swiadomosc, ze jest to problem i cos z Toba nie tak...a z drugiej strony brak dzialan w tym temacie zwalasz na cos, czego nie jestes pewna - czyli reakcje lekarza.

teorii o powstawaniu pedofili nie skomentuje

Stary 2009-10-05, 16:54   #221
szczoteczk2004
Przyczajenie

TmargoT oczywiście wolno Ci się oburzyć, skomentować, wypowiedzieć się. Ale w momencie gdy obrażasz innych, zamiast starać się zrozumieć, pomoc – nic nie polepszasz. Wręcz przeciwnie. Prowokujesz do dalszych działań.

Carolinoscotties, napisałaś że zoofilia jest wynaturzeniem. Owszem, jest to w pewien sposób wynaturzenie. Gdyż każdy gatunek powinien kopulować tylko i wyłącznie w obrębie swojego gatunku. No ale niestety, zdarzają się tacy, w tym ja, które nie wiadomo czemu czują pociąg w kierunku zwierząt. I oczywiście ze psychiatra zareaguje wlasnie w ten sposób. Pisałam kiedyś maila z pytaniem jak pomoc takim osobą, do pewnej pani, która z przodu ma tytul dr. Medycyny i uzyskałam odpowiedz ze najlepiej spalić. Od tego czasu minely 3 lata i stwierdzilam ze nie ma sensu szukac pomocy bo jedyne co znajde to pogardę.

Aniko jaką masz podstawę/argument aby uważać, że zoo fil nie może kochać zwierząt? Wlasnie tacy ludzie mnie denerwują, którzy rzucają stwierdzeniem bez wyjaśnienia. Tak naprawde nie masz pojecia ani o zoopsychologii ani o psychologii.

A i nie twierdzę ze tak powstaje pedofilia, moglabym na ten temat bardziej sie rozpisać, ale to nie od tego jest ten watek. Chodzilo mi generalnie o to, że jak spotykamy pedofila na naszej drodze (podobnie jak zoofila) to zamiast go obrażać, krytykować, wyzywać, bić, powinnismy mu pomoc. Dlaczego nie spotkalam sie jeszczez organizacją która pomaga leczyć pedofilie/zoofilie ? Przeciez to jest w pewnym sensie schorzenie spcychiczne, nie wiem czy uleczalne, ale na pewno da się powstrzymać takiego osobnika przed przejsciem z fantazji do czynow.

Edytowane przez szczoteczk2004
Czas edycji: 2009-10-05 o 16:59
Stary 2009-10-05, 17:50   #222
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Taa i o zoofilii tez nie mam pojecia, za to Ty tak.Powiem wprost, nie widze potrzeby argumentowania tego co jest dla mnie oczywiste. Kopulowanie ze zwierzetami rownoznaczne jest z tym ze sie je do tego zmusza, po to by zaspokoic swoje skrzywione fantazje, takie to ludzkie! A juz napewno nie swiadczy o milosci do nich . Jest to akt obrzydliwy- niewazne w jakie slowa starasz sie to ubrac. Chcesz to doszukuj sie drugiego dna tam gdzie go nie ma. Ja wole nazywac zjawiska po imienu.

Szlag mnie trafia ze na tego typu dewiantow i zboczencow do tej pory nie ma odpowiedniego paragrafu.

Pedofila sie kastruje , zoofila tez powinno.

Edytowane przez aniko 23
Czas edycji: 2009-10-05 o 18:02
Stary 2009-10-05, 18:09   #223
szczoteczk2004
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
Taa i o zoofilii tez nie mam pojecia, za to Ty tak.Powiem wprost, nie widze potrzeby argumentowania tego co jest dla mnie oczywiste. Kopulowanie ze zwierzetami rownoznaczne jest z tym ze sie je do tego zmusza, po to by zaspokoic swoje skrzywione fantazje, takie to ludzkie! A juz napewno nie swiadczy o milosci do nich . Jest to akt obrzydliwy- niewazne w jakie slowa starasz sie to ubrac. Chcesz to doszukuj sie drugiego dna tam gdzie go nie ma. Ja wole nazywac zjawiska po imienu.

Szlag mnie trafia ze na tego typu dewiantow i zboczencow do tej pory nie ma odpowiedniego paragrafu.

Pedofila sie kastruje , zoofila tez powinno.
Zmuszasz to psa do posłuszeństwa, tresując go. Do seksu nikt ich nie zmusza. Dlatego też nie jest to karane, bo nie wyrzadzasz im zadnej krzywdy. pies sam wskakuje, jest to ich naturalne zachowanie seksualne. Czlowiek tylko to wykorzystuje do zaspokojenia swoich potrzeb.

A kastracja nie jest uleczeniem problemu. Stad tez wiem, że nie masz zielonego pojecia na temat medycyny.
Stary 2009-10-05, 18:20   #224
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
TmargoT oczywiście wolno Ci się oburzyć, skomentować, wypowiedzieć się. Ale w momencie gdy obrażasz innych, zamiast starać się zrozumieć, pomoc – nic nie polepszasz. Wręcz przeciwnie. Prowokujesz do dalszych działań.

Carolinoscotties, napisałaś że zoofilia jest wynaturzeniem. Owszem, jest to w pewien sposób wynaturzenie. Gdyż każdy gatunek powinien kopulować tylko i wyłącznie w obrębie swojego gatunku. No ale niestety, zdarzają się tacy, w tym ja, które nie wiadomo czemu czują pociąg w kierunku zwierząt. I oczywiście ze psychiatra zareaguje wlasnie w ten sposób. Pisałam kiedyś maila z pytaniem jak pomoc takim osobą, do pewnej pani, która z przodu ma tytul dr. Medycyny i uzyskałam odpowiedz ze najlepiej spalić. Od tego czasu minely 3 lata i stwierdzilam ze nie ma sensu szukac pomocy bo jedyne co znajde to pogardę.

Aniko jaką masz podstawę/argument aby uważać, że zoo fil nie może kochać zwierząt? Wlasnie tacy ludzie mnie denerwują, którzy rzucają stwierdzeniem bez wyjaśnienia. Tak naprawde nie masz pojecia ani o zoopsychologii ani o psychologii.

A i nie twierdzę ze tak powstaje pedofilia, moglabym na ten temat bardziej sie rozpisać, ale to nie od tego jest ten watek.. Dlaczego nie spotkalam sie jeszczez organizacją która pomaga leczyć pedofilie/zoofilie ? Przeciez to jest w pewnym sensie schorzenie spcychiczne, nie wiem czy uleczalne, ale na pewno da się powstrzymać takiego osobnika przed przejsciem z fantazji do czynow.
no rzeczywiście moje słowa pchają do działania .

cokolwiek bym nie powiedziałą i tak zrobisz swoje.
TY i tylko ty musisz chcieć to leczyć,nikt nie ma wpływu na twoje decyzje .
najłatwiej jest zwalić winę na drugą osobę.

Cytat:

Chodzilo mi generalnie o to, że jak spotykamy pedofila na naszej drodze (podobnie jak zoofila) to zamiast go obrażać, krytykować, wyzywać, bić, powinnismy mu pomoc
w jaki sposób ja mam ci niby pomóc?
pocieszyć,poglaskać po głowie to mogę zdradzoną kolezankę.

pisząc o wsadzeniu parasola do d...miałam na myśli osobę,ktora krzywdzi zwierzęta,a nie tylko myśli o tym.

jesli nie masz sobie nic do zarucenia,to moje słowa nie są do ciebie skierowane.
Stary 2009-10-05, 18:23   #225
Dotka90
Zakorzenienie

Zoofil nie może 'pałać miłością do zwierząt'.
Ktoś, kto kocha zwierzęta, nie krzywdzi ich.
Nie ma innej możliwości.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-05, 18:24   #226
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Zmuszasz to psa do posłuszeństwa, tresując go. Do seksu nikt ich nie zmusza. Dlatego też nie jest to karane, bo nie wyrzadzasz im zadnej krzywdy. pies sam wskakuje, jest to ich naturalne zachowanie seksualne. Czlowiek tylko to wykorzystuje do zaspokojenia swoich potrzeb.

A kastracja nie jest uleczeniem problemu. Stad tez wiem, że nie masz zielonego pojecia na temat medycyny.
no tak,psa można pobudzic do działania.
ciekawe,czy facet czeka na cieczkę i dni pobudzenia u suki,aby ją przelecieć...
Stary 2009-10-05, 18:25   #227
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Nigdy czegoś takiego nie widziałam(mówie o filmach pormo-to jest obrzydliwe), ale zastanawiam sie niby jak z własnej woli pies/koń może chcieć urawiac seks z człowiekiem
A już najbardziej mnie interesuje jak niby samica może pokazać to że ma ochote na seks z człowiekiem

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-05, 18:46   #228
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

zoofilow powinno sie pietnowac spolecznie...

Stary 2009-10-05, 22:14   #229
carolinascotties
Zakorzenienie

na jednej probie konsultacji nie powinno sie poprzestawac - szczegolnie gdy dotyczy takiego tematu... w latach 70tych profesor Lew Starowicz w swoich odpowiedziach nas listy odpowiadal bez pruderii i szoku... radzil - po pierwsze w towarzystwie psychoterapeuty, seksuologa, psychiatry poszukac przyczyn i rozpoczac terapie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-06, 00:19   #230
Dally
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Mysia_ Pokaż wiadomość
O nie. nigdyyyyyyyyyyyyyyyyyyy w życiu, fujj.
ale wiecie co wam powiem?
kiedyś na jakiejś imprezie 'domówce' jedna dziewczyna poszła do pokoju, wysmarowała się TAM nutella i zawołała psa, który oczywiście wylizał nutelle.
dobrze, że nie znam takich ludzi :/
hehehe od kiedy to miejsce nazywa się ''nutella'' hehe zart ;p
Dally jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-06, 09:49   #231
Klarissa
Zakorzenienie

Cytat:
Twoje wypowiedzi sprawiły, że zrobiło mi się autentycznie niedobrze. Zgadzam się z wyrażoną tutaj opinią, że osoby do tego stopnia chore psychicznie, że czują pociąg do zwierząt powinny być leczone i to przymusowo.

Dzisiaj pociag do zwierząt, jutro do zmarłych, pojutrze do dzieci... a potem co? Zamordujemy kogoś przed stosunkiem aby sobie zwiększyć doznania? Tutaj już nie rozbijamy się o kwestię tolerancji czy zrozumienia, tutaj chodzi o coś więcej.

Edytowane przez Klarissa
Czas edycji: 2009-10-06 o 09:51
Klarissa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-06, 10:44   #232
Addies
BAN stały

Wystaczy sobie wpisać w google animalsex i wyskakuje! Ludzie robią to z psami, koniami, tygrysami, wezami!
Cos okropnego, cos strasznego!
Dla mnie to jest chore i oblesne
Addies jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-06, 11:36   #233
carolinascotties
Zakorzenienie

Nie wyrzadzasz im krzywdy??? Pies sam wskakuje (...) a czlowiek go tylko wykorzystuje.

Po pierwsze nie jest to naturalne zachowanie psa!

po drugie takie wykorzystanie jest krzywda... wykorzystanie SEKSUALNE jest krzywda!

nie wyrzadza sie krzywdy... czy jesli - przepraszam - piecioletnią dziewczynke ubierzesz w erotyczne fatałaszki, male usteczka pomalujesz na wsciekle czerwony kolor i dasz jej do zabawy wibrator... a sama sciagniesz majtki i zrobisz sobie z nia zdjecia - to wedlug Twojego rozumowania - nie ma w tym NIC zlego??? i dalej... czy rzeczywiscie to dziecko nie jest krzywdzone... czy nikt jej do tego nie zmusil....???

brak sprzeciwu nie oznacza przyzwolenia! dzieci gwalcone przez pedofilskie kreatury bardzo chetnie podaja im raczki i ida z nimi - czy to zobaczyc pieska, kotka, czy obejrzec fajny film... czy to upowaznia do wykorzystywania ich W CELU zaspokojenia wlasnych potrzeb - o ktorych piszesz?

wpadlo mi jeszcze do glowy - tabletka gwaltu to przeciez tez srodek do zaspokojenia swych potrzeb... widzi ktos w tym cos zlego????

-----------------

dla pytajacych o to, jak zwierzeta moga chciec kopulowac z czlowiekiem - otoz faszeruje sie je chemia i silnymi pobudzaczami...

Czas edycji: 2009-10-06 o 11:39
Stary 2009-10-06, 12:43   #234
TmargoT
Zakorzenienie

poza tym,gdyby sex z inną rasą,grupą zwierząt byłby normalny,to czesto widzielibyśmy mutanty po zapołdnieniu kota i psa.
dlaczego inne rasy nie współzyją ze sobą,dlaczego się nie krzyżują,skoro to takie normalne:\
Stary 2009-10-06, 13:00   #235
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:

dla pytajacych o to, jak zwierzeta moga chciec kopulowac z czlowiekiem - otoz faszeruje sie je chemia i silnymi pobudzaczami...
No to rzeczywiście 'sam wskakuje'....
Jak sobie o tym pomyśle...Brr nie potrafie sobie tego wyobrazić!!

Cytat:
poza tym,gdyby sex z inną rasą,grupą zwierząt byłby normalny,to czesto widzielibyśmy mutanty po zapołdnieniu kota i psa.
dlaczego inne rasy nie współzyją ze sobą,dlaczego się nie krzyżują,skoro to takie normalne:\
Dokładnie, ale to średni argument zapewne dla takich zboczeńców, bo samo można powiedziec o homoseksualistach, że jakby to było normalne to by moli mieć dzieci biologiczne...

Jak bym tzch wsyztskich zboczeńców dorwała

Oczywiście chodzi mi o pedofilie i zoofilie, a nie homoseksualizm

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-06, 13:03   #236
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość

Dokładnie, ale to średni argument zapewne dla takich zboczeńców, bo samo można powiedziec o homoseksualistach, że jakby to było normalne to by moli mieć dzieci biologiczne...

jak ktoś chce poważyć argument to zawsze coś znajdzie.

jedno jest pewne,TO NIENORMALNE I TRZEBA TO LECZYĆ
Stary 2009-10-06, 21:18   #237
iwwwonaa
Rozeznanie

Przeraził mnie ten wątek...Nie wyobrażam sobie, żeby tak krzywdzić niewinne zwierzęta. Tragedia...Nie wiem czy takich osobników można zaszufladkować do szuflady "ludzie" !

Phil Bosmans

JUŻ NIEDŁUGO BĘDĘ MAMUSIĄ!!!
iwwwonaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-06, 22:34   #238
carolinascotties
Zakorzenienie

myślę, że można - biorac pod uwage fakt, ze pośród naszego gatunku jest tak dużo osobników zachowujących się inaczej od tego, co uznano za "normalne"...i ludzkie...

Stary 2009-10-07, 10:22   #239
szczoteczk2004
Przyczajenie

Cytat:
Nie wyrzadzasz im krzywdy??? Pies sam wskakuje (...) a czlowiek go tylko wykorzystuje.

Po pierwsze nie jest to naturalne zachowanie psa!

po drugie takie wykorzystanie jest krzywda... wykorzystanie SEKSUALNE jest krzywda!

nie wyrzadza sie krzywdy... czy jesli - przepraszam - piecioletnią dziewczynke ubierzesz w erotyczne fatałaszki, male usteczka pomalujesz na wsciekle czerwony kolor i dasz jej do zabawy wibrator... a sama sciagniesz majtki i zrobisz sobie z nia zdjecia - to wedlug Twojego rozumowania - nie ma w tym NIC zlego??? i dalej... czy rzeczywiscie to dziecko nie jest krzywdzone... czy nikt jej do tego nie zmusil....???

brak sprzeciwu nie oznacza przyzwolenia! dzieci gwalcone przez pedofilskie kreatury bardzo chetnie podaja im raczki i ida z nimi - czy to zobaczyc pieska, kotka, czy obejrzec fajny film... czy to upowaznia do wykorzystywania ich W CELU zaspokojenia wlasnych potrzeb - o ktorych piszesz?

wpadlo mi jeszcze do glowy - tabletka gwaltu to przeciez tez srodek do zaspokojenia swych potrzeb... widzi ktos w tym cos zlego????

-----------------

Koleżanko, pies to nie człowiek, ludzie popelniaja olbrzymi blad porownujac zwierze do czlowieka. I tak, to sa ich naturalne zachowania (mowie o zwierzetach). proponuje rpzeczytac pare ksiazek dotyczacych zoopsychologii a dopiero pozniej sie wypowiadać.
Nie mam tu na mysli gwalcenia suk, to owszem jest drastyczne i to powinno być karane. Mowie o przedstawicielu plci meskiej. Niektore pieski wykazują nadmiar zachowań seksualnych (stad gwalcenie misiow, poduszek, naszych nog), mogą je rozladować na takiej "zaburzonej" kobiecie. Nie widze tutaj nic co by krzywdzilo te zwierzeta.

Pedofilia jest w pelni karana, kazdy akt, chociazby rozmowy z dzieckiem na tematy seksualne. Dlaczego? Bo na psychike dziecka juz sama rozmowa bardzo negatywnie wplywa. Zreszta.. to nie temat o pedofilii. Porownywanie zwierzat do malych dzieci jest jak najbardziej bledne, a jesli Ty dokonujes ztakiego powrownania to znaczy ze nie masz najmniejszego pojecia na ten temat.

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość

ale wy jestescie smieszni. Wypowiadaja sie wilcy biologowie. hahahahahahaha
Otoz psy z kotami rowniez kopuluja. Miedzygatunkami czesto sie spotyka. nie wierzycie? poszukajcie filmikow i zdjec w internecie.

I nie faszeruje sie tych zwierzat zadnymi pobudzaczami. Nie mam pojecia skad wytrzasnęłaś ta informacje ale jest wyjatkowo zabawna.
Stary 2009-10-07, 10:51   #240
carolinascotties
Zakorzenienie

I ja radze Tobie poczytać m.in. zoopsychologię - "gwałcenie" poduszek - to nie jest zachowanie skierowane na odbycie stosunku - to przede wszytkim akt DOMINACJI, ktory jest rowniez zaobserwowany u suk....

dla mnie to koniec dyskusji z Toba, skoro piszac o milosci do zwierzat - za chwile odbierasz im to, co laczy je z czlowiekiem - zdolnosc do odczuwania...

i jeszcze - pobudzacze - porozmawiaj z kimkolwiek, kto rozbijał grupy zajmujące się pornografią zwierzęcą... zapytaj, co podaje się zwierzętom...

Nie masz wystarczającej wiedzy na pewne tematy - a to, że masz pociąg ukierunkowany m.in. na zwierzęta nie oznacza, że jesteś wszechwiedząca.

Dla mnie pedofilia i zoofilia nie różnią się od siebie znacznie... ich najważniejsza, wspólna cecha decydująca o podobieństwie to w chory sposób pojęta "miłość" do dzieci, czy zwierząt...porozmawiaj z psychiatrami, którzy mieli kontakty z pedofilami - wszyscy zgodnie stwierdzą, że pedofil uwielbia dzieci, kocha je... nie mówię tu tylko o sferze seksu... uwielbia je obserwować, z nimi przebywać... i nie zawsze posunie sie do kontaktu fizycznego... kolejna cecha to pierwiastek przemocy i wykorzystania - jak to wyzej napisałaś - dziecka, czy zwierzaka w celu zaspokojenia własnych potrzeb...fantazji...

i wsrod zwierzat i wsrod ludzi obserwuje sie choroby psychiczne i odchylenia od normy - więc tlumaczenie, ze pies z kotem - nie jest dowodem na to, ze jest to normą...

Czas edycji: 2009-10-07 o 10:52
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości