![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Clinique,EsteeLauder,Lanc ome...
MÓJ NOWY WĄTEK
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...01#post2144901 TEN NIE AKTUALNY Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2006-06-22 o 22:19 Powód: Dokładam nowe kosmetyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: szminki Lancome i Estee Lauder nowe
Cytat:
zajrzyj do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116464 pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
![]()
[quote=kinga łazarewicz]serdesznie zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Dot.: Clinique,EsteeLauder,Lanc ome...
Witam
![]() Interesują mnie: repairwear for face and eye 7ml,clinique happy to be-miniatura,miniatura błyszczyku color surge 08-wszystko nowiutkie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Diorskin'a miałam nadzieję wymienić na jakiś pełnowymiarowy kosmetyk, a nie na miniaturki ![]() Przetestuję jeszcze kolor błyszczyka i dam znać ![]() Zainteresowanie miniaturką zapachu wycofuję - teraz dopiero zauważyłam, że to Happy to be, a nie zwykłe Happy ![]() Czy rozważałabyś wymianę Repairwear'a oraz ewentulnie błyszczyka na mniejszą ilość pudru? Czy też wolisz wymienić wszystkie miniaturki hurtem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Jak na mniejszą ilość?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
mam dużo np. Clinique repairwear intensive eye cream 5ml-raz użyłam,miałam sobie zostawić,ale jak chcesz?Clinique clarifying lotion 2 30ml-nowiutki,DDML15ml,
Ale w opakowaniu puder? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z kosmetyków, które wymieniasz - CL 2 na pewno mnie nie interesuje, bo jak dla mnie jest zbyt wysuszający ![]() Natomiast nowiutkim DDML-em byłabym zainteresowana, a i owszem ![]() Kremik pod oczy również by mnie interesował ![]() Podaj mi, proszę, kody z opakowań tych miniaturek i napisz, kiedy mniej więcej otworzyłaś słoiczek z kremem pod oczy. Gdybyś coś jeszcze znalazła - daj znać ![]() A ja dam znać, jak przetestuję kolor błyszczyka (późnym popołudniem lub wieczorem) ![]() Tymczasem pozdrawiam ![]() Dopisek ![]() Kinga, czy poza numerem możesz podać również nazwę koloru cienia EL? Jego też bym sobie przetestowała przy okazji wizyty w perfumerii ![]() I jeszcze jeden dopisek (w międzyczasie zdążyłam już wyskoczyć do perfumerii ![]() Z błyszczyka Clinique też muszę zrezygnować - jak na mój gust ma zbyt widoczne srebrne drobinki; o ile oczywiście sprawdzałam ten kolor, co trzeba: 08 nie był natomiast kolor 108, który nazywał się cream soda. Nadal natomiast podtrzymuję zainteresowanie koncentratem Clinique Repairwear oraz DDML-em ![]() Czekam na info o kodach oraz na ewentualnie jeszcze jakieś dodatkowe propozycje ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-05-23 o 16:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
miniatura błyszczyku color surge 08
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
cień to ravishing auburn 01 accent -to jest kasetka z lusterkiem nie ma pojemności kod KB5,błyszczyk pisze 08 cream soda,repairwear B75,pod oczy A25,DDmL H73-on jest nowy,ale troche juz nie otwierany u mnie lezy-dostałam do zakupu dużego DDML-a jego jeszcze mam połowe,pozostałe miniatury nowe. Ja mam dużo kosmetyków,co potrzebujesz to zobacze czy mam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
błyszczyk chyba w takim razie ten dobry testowałam, tzn. nazwa ta sama, tylko numer koloru ciut inny; tak jak napisałam w swoim poprzednim poście - z błyszczyka rezygnuję Cień EL przetestowałabym jutro, z tym, że musimy z nim najpierw jakoś "dojść do ładu" ![]() Koncentrat Repairwear interesuje mnie jak najbardziej ![]() Repairwear pod oczy - też mnie interesuje (o ile słoiczek był otwarty niedawno), z tym, że tutaj "zjadają mnie wyrzuty sumienia", bo napisałaś, że planowałaś zostawić go sobie ![]() ![]() Ten DDML - raczej nie ![]() Kosmetyki, których używam to właśnie Clinique, a dokładniej następujące linie pielęgnacyjne: Repairwear, Antigravity, Total Turnaround, Superdefense; w ramach tych linii interesują mnie kosmetyki adresowane do typu skóry I/II, samo I raczej nie, bo te kosmetyki są zbyt treściwe. Ufff... ale się opisałam ![]() Dopisek: A ja u siebie dodałam w międzyczasie nowe cienie i pomadki Clinique Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-05-23 o 19:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Brokat HR to taki żel z brokatem, do stosowania na brwi, ciało - generalnie do ozdoby.
Na fotce jest puder Lancome, którego juz nie mam.
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Aniu mam jeszczeAll about eyes-z 15 ml zostało ok.12ml-Trzymam w lodówce,bo wszystkiego na raz nie da sie uzywać-interesuje cie?
do mycia LFS mild 30 ml. nowiutki oraz połowa pianki rinse-off foaming cleanser |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Hej
zerknij czy za to: Clinique: moisture surge extra 7ml,repairwear for face and eye 7ml, miniatura,miniatura błyszczyku color surge 08-wszystko nowiutkie próbki Guerlain succes model 3ml,super aquq-day, cos u mnie znajdziesz? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116804 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Już "cięższy kaliber" stosuję, czyli właśnie Reapirwear oraz Antigravity ![]() Pianka do demakijażu - nie ![]() LFS - owszem ![]() Napisz mi jeszcze, Kinga, co z tym cieniem ![]() ![]() Czy Ty u mnie na pewno nic poza pudrem nie znalazłaś? Mnie na pewno interesują Repairwear'y (koncentrat i krem pod oczka, jeśli faktycznie jesteś zdecydowana się z nim rozstać i jeśli nie był otwierany dawno) oraz ten LFS. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Aniu a masz jakiś róż? zobacze jutro cień HR, Nad Repairwearem jeszcze pomyśle,nie zdążyłam się przekonać czy jest taki dobry, Jutro wieczorem ustalimy.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.