![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
cienie RR, APC, Inglot, Joko i inne
DOKŁADKA W POŚCIE NR 36 i 37
Wymienię: Szminka Miss Sporty - kolor bordo, ale nie za ciemny. Cienie: od lewej: - Inglot - szare, zostały 2 kolory - Pierre Rene - granatowo-zielone, 2 razy użyte - Joko - granatowe z drobinkami, parę razy użyte - Bell - sypkie brązowe, pomieszałam go trochę z białym RR Błyszczyk Wibo - nowy, raz użyłam odsypię: - APC - kolor szary, nr 10 oraz nr 25 (słynny kameleon), wymienię na inne APC - Joko - kolor srebrny - Vollare - kolor złoty, nr 17 Wymienione: Odżywka do rzęs Pierre Arthes - parę razy użyta. leci do Atoski - Joko - Virtual Love... Love..., raz użyte leci do Atoski - Vollare - 2 razy użyte leci do Atoski - Hean - ważne były do 09/2005 r., ale są ok, mam je z wymiany leci do Atoski - Ruby Rose - kolor morski, odsypię połowę leci do Olencjiii - bezfirmowy - kolor zielony bardzo modny tego lata, odsypię połowę leci do Olencjiii - Ruby Rose - kolor niebieski, odsypię połowę leci do Olencjiii - Róż w kulkach Vollare, kolor jasny róż leci do Anastazji# Poszukuję:- brązowego paska do jeansów - biżuterii - sypkich cieni - kremu na noc dla 30 latek (nie próbki) - ubranek dla dziewczynki na 122-128 cm - wody po goleniu - winogronowy błyszczyk AA Ocenic - i co mi jeszcze wpadnie w oko Edytowane przez WioletaM Czas edycji: 2006-07-28 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: cienie RR, APC, Inglot, Joko i inne
witaj
![]() znajdziesz cos u mnie za Joko - granatowe z drobinkami, parę razy użyte i te dwa zaznaczone na zdjeciu ![]() Załącznik 410690 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
oprócz rzeczy w moim wątku mam jeszcze: wazelina biała ziaja srebrny brokat w żelu ozdoby na paznokcie i do ciała - takie srebrne cekiny złoty sypki brokat w słoiczku tusz do rzęs (bezfirmowy) szminka srebrna z brokatem (bezfirmowa) szminka nivea pearl&shine niebieska kredka do oczu (bezfirmowa) próbka podkładu bourjois próbka kremu dermiki próbka kremy vichy próbka balsamu garnier biała kredka do paznokci korektor maybelline everfresh oraz trochę biżuterii i rzeczy do włosów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1146125381 ile ma w biuście? w jakim jest stanie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a tonik wolny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi, ale znowu nic nie wybrałam. Kolorówki mam za dużo i sama chcę się tego pozbyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() zakochalam sie w tych slicznych kolorkach ![]() ![]() czy znalazlabys u mnie cosik za te 4 rzeczy? niestety nie mam watku kosmetycznego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
Cytat:
zajrzyj, może jednak coś znajdziesz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co masz na wymianę? edit: znalazłam Twój wątek Czy mogłabyś zrobić zdjęcie tej bluzki na sobie? Edytowane przez WioletaM Czas edycji: 2006-05-17 o 21:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niebieskich cieni mam pod dostatkiem. Może masz jakiś balsam do ciała, krem na noc, brązowy pasek lub biżuterię? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- 7 próbek po 2ml różnych kremów na noc Dax Cosmetics (moge powypisywać jeśli chcesz) - balsam do ciała z witaminami Avon (zostało ok.40% z 400ml, ważny do 12.11.2003, lekko uszkodzone wieczko ale zamyka się bez szwanku i nic nie wycieka, moge zrobić fotkę) - biżuteria widoczna na zdjęciu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic nie wybrałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ok, może innym razem się wymienimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
bluzeczka wykonana z takiego hmm to nie jest raczej bawelna ale nie jest jakims bardzo sztucznym materialem. Z bliska przypomina tekstuura sweterek. Bardzo mily w dotyku i w ogole fajnie sie nosi. Rozciaga sie. Stan idealny. Nie jest zmechacona ani nic takiego.
Co dowymiarkow to bedzie dobra na S i nawet na M (ze wzgledu na to rozciaganie). Dokladne wymiarki podam wieczorkiem bo teraz nie jestm w domku. Ja mam w biuscie 86 i wyglada tak jak wyglada. bylabys chetna? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.