![]() |
#31 | |
Rozeznanie
|
Dot.: E.LAUDER, CLINIQUE, DIOR, KANEBO, CITY LIPS, masażer PHILIPS CELLESE i inne
Cytat:
mam już próbeczkę Perfectionist'a ![]() ![]() Przetestuję to serum i przede wszystkim przemyślę kwestię wymiany: to serum to zapewne fajny "gadżecik kosmetyczny", ale skoro kosztuje tyle, to regularne stosowanie zdecydowanie nie jest na moją kieszeń ![]() Wolałabym nie wymieniać na gadżety tych kosmetyków, które należą do kategorii "oddam tylko za coś, czego faktycznie potrzebuję, a jak nie to zużyję sama" (dwa z tych trzech kosmetyków do tej właśnie kategorii należą). Nad wymianą Perfectionist za Total Double Serum pewnie bym się nie zastanawiała, bo to w sumie podobnego typu "gadżety". A tak to pomyślę sobie do jutra, ok? ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-05-15 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
po prostu Em :)
|
Dot.: E.LAUDER, CLINIQUE, DIOR, KANEBO, CITY LIPS, masażer PHILIPS CELLESE i inne
Cytat:
![]() oprócz rzeczy w moim wątku mam jeszcze: wazelina biała ziaja srebrny brokat w żelu ozdoby na paznokcie i do ciała - takie srebrne cekiny złoty sypki brokat w słoiczku tusz do rzęs (bezfirmowy) szminka srebrna z brokatem (bezfirmowa) szminka nivea pearl&shine niebieska kredka do oczu (bezfirmowa) próbka podkładu bourjois próbka kremu dermiki próbka kremy vichy próbka balsamu garnier biała kredka do paznokci korektor maybelline everfresh oraz trochę biżuterii i rzeczy do włosów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
mam trochę koralików, kolczyków i klipsów.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Vilandra,
sorka, ale chyba jednak nie zdecyduję się na wymianę tych kosmetyków, które Cię u mnie zainteresowały na Perfectionist'a ![]() ![]() Jeśli: a) nie uda mi się wymienić maseczki, tuszu i żelu na coś faktycznie mi potrzebnego b) Twoje serum nadal będzie do wzięcia c) Ty nadal bedziesz zainteresowana moimi kosmtykami - to może wtedy ... Na razie pozdrawiam ciepło ![]() Ania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Witaj interesuja mnie pianka i mleczko Kerastase - czy znalazlabys cos u mnie???
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117610 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117652 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Kurcze wlasnie bez splukiwania to ciezko bo ja raczej takowych nie kupuje , mam jedynie 100 ml Farouka biosilk silk strate - swietnie wygladza wloski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.