|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kolorówka i inne
Bardzo interesuje mnie spray do pościeli-uganiam się za nim od dawna, niestety wycofali-no ale pojawiłaś się Ty
![]() może masz jeszcze jeden w domciu? jakie jest jego zużycie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ten spray nie ma skonkretyzowanego zapachu na opakowaniu, może i coś z lawendą ma wspólnego ale jest dużo lżejszy, słodszy, ja osobiście lawendy nie lubię, ale ten jest piękny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Rozszerzylam swoją poprzednią wypowiedź o parę pytań-czy interesuje Cię woda toaletowa Avon ? oto jej opis i recenzje, użyłam może z 6-7 ml z 30 ml.
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=4194 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem co by Ci tu jeszcze zaproponować-może podkład matujący Lumene w pianko-sprayu, nazywa się matt touch, kolor naturalny ładny beż 01-vanilla? Jest go sporo ponad połowa, myślę że nawet więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
rozumiem że sie napaliłaś na ten spray? a ten podkład dobry jest? kryjący? bo ja tylko kryjących używam, napisz co jeszcze masz na zbyciu, wszystko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Podkład jest bardzo dobry i nietani
![]() Mogę dorzucic do podkladu też sypki cień Bell-świetlisty pył, ma super oceny na KWC, kolor nr 10-różowo-morelowo-złoty, rozświetla świetnie. Użyty w 10%, jest go mnóstwo. Dorzucę tez próbkę kremu Loreal pure zone-matujący-nowość ![]() Oraz Killys-olejek do skórek i paznokci pomarańczowy-użycie max.30%. Oraz próbkę wysokopółkowego kremu Biotherm do cery mieszanej ![]() Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2006-06-11 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
te cienie to raczej nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
tak myslę co mogłabym ci dorzucic z próbek, jakieś mam, ale pewnie juz przeterminowane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
1) Naprawcza odżywka w sprayu bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych z Avonu. Użyta 3 razy.
2) Spray ułatwiający zasypianie do pościeli ii pomieszczeń, zapach bardzo przyjemny, Avon. (interesuje mnie bardziej niż 1) ![]() znajdziesz coś u mnie? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=122422 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
czy ten spray jest aż tyle wart dla ciebie? ( aha, on już jakiś czas leży u mnie, ale zapach i wszystko ma ok, i jest go jeszcze bardzo dużo, prawie cały, ciężko powiedzieć), aż tylu rzeczy od ciebie to nie chcę, ale skoro jesteś taka chojna....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ja daję olejek oraz podklad i wymienione probki, a od Ciebie biorę TYLKO spray ![]() wysyłam Ci moj adres na PW, Ciebie proszę o to samo. Jutro rano wysyłam wyżej wymienione rzeczy listem poleconym do Ciebie, w kopercie babelkowej. Daj znać czy wysylamy samym poleconym, czy też doplacamy zlotowkę i wysylamy poleconym priorytet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
w takim razie interesuje mnie tylko
1) Naprawcza odżywka w sprayu bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych z Avonu. Użyta 3 razy. czekam na odp. ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=122422 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cały czas się zastanawiam, te cienie manchatan ładne są, cienie joko, ale czy opłaca się przesyłać jedne cienie? a dasz mi dwa? i czy wysyłąsz piorytetem czy zwykłym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam za wtrącanie się
![]() ![]() chyba że macie na myśli polecony bez priorytetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.