|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
nowe kosmetyki Oriflame oraz mnóstwo cieni
zestaw nowych kosmetyków Oriflame:
1. fluid SPF8, czyli ciut ciemniejszy niz naturalny kolor 2. lakier do paznokci, ładny delikatny perłowy rózowo łososiowy 3. tusz do rzęs Volume Mascara 500% 4. płyn do demakijazu 5. niebiesko granatowy cień do powiek (na oczyskach jest jasniejszy niz w pudełeczku ![]() dostałam kosmetyki na urodziny, ale ze względu na potrzeby związane z dziećmi wymienię najchętniej na buty jesienne/zimowe dla Karoliny (mojej córki) nr 40 lub odzież 36/38 poza tym zestawem mam do wymiany cienie: 1. NOWE 4 cienie Rimmel w kolorze szaro - brązowym (4 identyczne kolory kupione przy okazji zakupów na Allegro) 2. NOWE 2 identyczne zestawy (2 pudełeczka) cieni Vollare jasno zielone (groszkowe) i ciemniejsze zielone 3. NOWE cień biało niebieski perłowy Cantare oraz drugie pudełeczko - perła z niebiesko szarym 4. NOWE pudeleczko z 4 cieniami - kolory "pół na pół" - biały i brąz, biały i szary, popielaty i srebrnoszary; jasnokakaowy i żółty 5. NOWE cienie - czteropak - cztery odcienie brązu, zakupione przy okazji zakupów na Allegro, w transporcie pękło wieczko, jest jest podklejone taśmą, cienie nowe. 6. dwa pudełeczka z cieniami w kolorze rózowym - okrągłe muśnięte dla sprawdzenia koloru - intensywny róż, oraz drugie mniejsze jaśniejszy rózowy - uzyte 3 razy. oraz nowe mleczko oczyszczające Neutrogena, do twarzy, zmniejszające widocznośc porów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.