![]() |
#1 |
Konto usuniête
|
B³yszczyki,cienie,peeling i inne(Jessica Simpson,H&M,Pupa,Sephora)
NIEAKTUALNE
link do aktualnego w±tku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153018 Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2006-10-24 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: B³yszczyki,cienie,peeling i i inne(jessica Simpson,H&M,pupa,Oriflame ,Sephora
Podoba mi siê BONNE BELL- smackers w tubce "Lip frosting", birthday, 11,4g, znikome zuzycie. Jasny róz i bia³y per³owy i AVON- bezbarwny b³yszczyk do ust "Extreme gloss glazewear", u¿yty 4 razy- prawie calutki, 8ml, data wa¿n.03.01.2009 ( bardziej zale¿y mi na Smackersie). Znajdziesz co¶ w moim kramiku w zamian. Po za w±tkiem mam balsam br±zuj±cy J&J -Holiday skin na dzieñ do jasnej karnacji, moge zrobic odlewke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: B³yszczyki, cienie, peelingi i inne (jessica Simpson, H&M, pupa,Oriflame, Sepho
Spodoba³o mi siê u Ciebie kilka rzeczy.
Zajrzyj do mnie, mo¿e co¶ wypatrzysz ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dot.: B³yszczyki, cienie, peelingi i inne (jessica Simpson, H&M, pupa,Oriflame, Sepho
hej, podoba mi siê:
- RIMMEL- korektor "Hydrasense", odcieñ "Medium nude",raz uzyty - JESSICA SIMPSON- creamy, raz uzyta (wanilia i karmel) i mo¿e b³yszczyk J.Simpson mój w±tek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=147742 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usuniête
|
Dot.: B³yszczyki,cienie,peeling i i inne(Jessica Simpson,H&M,pupa,Oriflame ,Sephora)
Anitka11, Ally- niestety nic
![]() ![]() PS. dziewczyny nie wiem co sie dzieje, ale nie da siê dodac wpisu, trzeba skrócic tytu³ (zrobi³am to juz, ale wiadomo, ze tego sie zmienic nie da ![]() ![]() Irlandia87- niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dot.: B³yszczyki,cienie,peeling i i inne
Witaj Aniu !
Czy nr. 6 to taki sam b³yszczyk jak ten przekre¶lony na zdjêciu? Pytam bowiem ten przekre¶lony na zdjêciu otrzyma³am od Ciebie ![]() Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
Witaj ![]() ![]() ![]() ![]() PS. A o ile pamietam, to siostra go nie odziedziczy³a? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
odziedziczy³a na krótko
![]() Ja nie lubiê drobinek, ale je¶li znalaz³aby¶ co¶ u mnie w zamian to spytam czy bêdzie jej pasowa³ ( ma³a rekompensata ) Z linkiem wszystko ok. st±d moje pytanie o inne ewentualne ró¿nice ![]() PS: Pamiêæ masz wy¶mienit± ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() Edit: nie wiem sk±d ja wytrzasnê³am t± niebiesk± marynarkê ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dot.: B³yszczyki, cienie, peelingi (jessica Simpson, H&M, pupa,Oriflame, Sephora)
WELLA- wosk "Shock waves", 75 ml, stopien zuzycia ok 10%, wosk przypomina kostkê smalcu Oddam za drobiazg
YVES ROCHER- peeling "SPA energie vegetale aqua gommage effet peau neuve", 150 ml, zosta³o na spróbowanie, na 2-3 u¿ycia, data wa¿n 01.2008 ERIS- peeling "Lirene Dermoprogram", Ujêdrniaj±cy peeling myj±cy, 225 ml, zosta³o 1/3 (nawet troszkê wiêcej), data wa¿n. 19.03.2007 znajdziesz co¶?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dot.: B³yszczyki, cienie, peelingi (jessica Simpson, H&M, pupa,Oriflame, Sephora)
znajdziesz co¶ u mnie ?
podoba mi siê pare kosmetyków ![]() odpisz u mnie na w±tku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() *AVON- preparat punktowy "Pure pore-fection", * YVES ROCHER- woda toaletowa dla dziewczynek "Pomme de rainette", o zapachu zielonego jab³uszka. Pochodzi z wymiany, pojemno¶c pocz±tkowa 75 ml, ubytek widoczny na zdjêciu. Ciekawy zapach, s³odki a jednocze¶nie kwaskawy *JESSICA SIMPSON- juicy Co ci siê u mnie podoba? odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Podobaj± mi siê: 4. JESSICA SIMPSON- b³yszczyk do ust "vanilla ice cream", seria "Dessert treats", 5,9 ml, zosta³o 2/3 lub troszkê mniej.
2. JESSICA SIMPSON- juicy (raz uzyta) 3. JESSICA SIMPSON- creamy, raz uzyta (wanilia i karmel) 4. HUGO BOSS- "Boss intense woman", 2 ml, z atomizerkiem, raz "psikniêta" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Dot.: B³yszczyki,nne(Jessica Simpson,H&M,Pupa,Oriflame ,Sephora)
TWARZ- makija¿
2. PUPA- bia³y py³ek z podwójnych cieni do powiek, z b³yszcz±cymi drobinkami. U¿yty 3-4 razy. 4. PUPA- podwójny cieñ sypki, nr 11 (bia³y py³ek z b³yszcz±cymi drobinkami + satynowy niebiesko-szary, go³êbi), 1,6g. Stopieñ zu¿ycia: bia³y py³ek-calutki, niebieski ok 10% 5. ORIFLAME- sypki cieñ do powiek, z b³yszcz±cymi drobinkami, seria "Giordani gold", nowy, z kartonikiem, 1,7g, kolor "Opal", data wa¿n. 12.2008 3. VICTORIA'S SECRET- b³yszczyk w tubce "Beauty rush", o nazwie "piece of cake". B³yszczyk by³ zakupiony na allegro, od wiarygodnego sprzedawcy (naby³am u tej osoby tak¿e wodê toaletow± VS i by³o wszystko ok). Ubytek niewidoczny, uzy³am go ok 2 razy. Tubka 13 g, kolor transparentny, z rózow± opalizuj±c± po¶wiat± (bardzo ³adnie to wygl±da ). Zawiera maleñkie drobinki. Nie znam siê na amerykañskich numeracjach ale na tubce jest nr 06568SA. Przy nalepce z nazw± koloru "piece of cake" jest kod kreskowy 06737965. Niestety aparat z telefonu nie do konca uchwyci³ realny kolor, ale mam nadziejê, ze opis pomóg³ w wyobra¿eniu. REZERWACJA ANISER 2. ORIFLAME- Giordani Gold- py³ek/drobinki w kolorze z³otym (Luxury shimmer powder), 8g. Uzyty ok 7 razy w malutkich ilo¶ciach, wiêc zosta³o napewno ponad 90%. Mam kartonik. Znajdziesz co¶??? z samoopalaczy mam fajny vichyz tuby 20-25% na duu¿e wypróbowanie.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Dot.: B³yszczyki,nne(Jessica Simpson,H&M,Pupa,Oriflame ,Sephora)
hej zajrzyj do mnie
![]() i samopoalacz Dax cosmetics w piance a moze z ciuchow cos sobie wymierzesz? mnie interesuja: 1. RIMMEL- korektor "Hydrasense", odcieñ "Medium nude",raz uzyty. Korektor w p³ynie, wygodna g±beczka u³atwiaj±ca aplikacjê. Kolor to ¶redni be¿ 3. H&M- pojedynczy cieñ do powiek, kolor kawa z mlekiem, matowy z maleñkimi srebrnymi drobinkami te 2 kosmnetyki bardzo bardzo ![]() 1. JESSICA SIMPSON- b³yszczyk "banana split", kolor bezbarwny z mnóstwem z³otych drobinek, 5,9 ml, zosta³o ok 2/3 2. AVON- bezbarwny b³yszczyk do ust "Extreme gloss glazewear", u¿yty 4 razy- prawie calutki, 8ml, data wa¿n.03.01.2009 6. SEPHORA- piiink, b³yszczyk kokosowy, ciemniejszy róz z drobinkami, transparentny. 9 ml, zosta³o ok 6 ml 3. AVON- spray do cia³a wanilia i mleczko sojowe. 125 ml, ubytek ok 10 ml. Data waznosci 2008r to bardzo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
Interesuje mnie krem do r±k Avon z minera³ami z Morza Martwego i je¿eli to nie by³oby za du¿o to jeszcze ok 50ml tego migda³owego. Napisz, jak to widzisz ![]() Bloondyna- niestety nic nie znalaz³am dla siebie. Pozdrawiam Canela- proszê, przytrzymaj mi te 3 rzeczy do 18-go, ja porobiê wtedy fotki pasków, czy torebek, które mog³abym oddaæ lub poszperam jeszcze. 17-go mam egzamin i nie mam zbytnio czasu ![]() ![]() ![]() MORENKA- niestety nic nie wybra³am ![]() Martek88- mogê prosic o cale zdjêcie tych spodni(bo te obok s± szare, wiêc to chyba nie te ![]() ![]() ![]() Mroczna panna- niestety nic ![]() ![]() Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2006-10-14 o 21:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;2894772]Interesuje mnie krem do r±k Avon z minera³ami z Morza Martwego i je¿eli to nie by³oby za du¿o to jeszcze ok 50ml tego migda³owego. Napisz, jak to widzisz
![]() [/quote] jak do³o¿ysz jeszcze AVON- preparat punktowy "Pure pore-fection", 15 ml, raz uzyty. Odam za drobiazg to jestem chêtna na wymianê ![]() pozdrawiam Jak siê zdecydujesz to odpisz u mnie
![]() |
#26 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
Juz zaraz siê tutaj dopytam ![]() Sweet czy bardzo Ci zale¿y na tym preparacie? ![]() ![]() Edit: Mia³am trochê czasu i znalaz³am parê fotek, zamieszczam je ni¿ej. Pierwsza fotka: mo¿e byæ co¶ takiego, tylko w³asnie z be¿owymi/br±zowymi i jakies wstaweczki. Druga fotka: Cos takiego tylko oczywi¶cie inny kolor i te wielkie kamyki mog³yby byæ jednak mniejsze. Trzecia fotka: To te¿ bardzo ³adne ![]() ![]() Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2006-10-16 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
okej
![]() spodnie : d³ ca³kowita: 102 cm d³ po wewn. stronie: 80cm szer w pasie: 37cm w biodrach 45/46cm fotka obok to ta sama, tylko wyszly na szare przezoswietlenie jak wymiarki pasuja to zrobie wyrazniejsze zdjecie ok? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usuniête
|
Dot.: B³yszczyki,cienie,peeling i i inne(jessica Simpson,H&M,pupa,Oriflame , Sephora)
Martek88- powinny byæ dobre (co prawda pisze 38, ale z tymi numeracjami to chyba róznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
JESSICA SIMPSON- b³yszczyk do ust "vanilla ice cream" i cieñ pupa mo¿e znajdziesz cos za to Kosmetyki:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...85#post2781285 Ciuchy: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...15#post2800015 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.