![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Mam do oddania pół szafy... Będę ciągłe dostawy jeśli aparat to wytrzyma :) S/M/L
Wątek nieaktywny
Zapraszam do nowego, zbiorczego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=230795 Witam, mam do oddania w dobre ręce: 1. koszulka polo BIG STAR, rozmiar L, NOWA 2. koszulka bokserka, S/M 3. 2 spódniczki TROLL, na metce rozmiar L, ale wg mnie to jest S/M. Założone 3-4 razy 4. jeansowa spódniczka, rozpinana na guziki 5. bardzo fajna jeansowa koszula RESERVED, rozmiar M, założona 1 raz, oddam za coś specjalnego ![]() 6. koszulka claire.dk, rozmiar L + post 21 i 22 - nowe rzeczy - BIŻUTERIA I TOREBKA oraz posty 25 i 26 nowe UBRANIA + post 34, 35 i 36 nowe rzeczy. Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2008-01-14 o 23:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam do oddania pół szafy... Będę ciągłe dostawy jeśli aparat to wytrzyma :)
Oraz:
7. Bluzka Camaieu, rozmiar M, założona 3 razy, oddam za coś spacjalnego BRAK 8. Bluzka Jacqueline Riu, rozmiar 40-42, niemal nowa 9. Blizeczka koloru morskiego, marszczenie z przodu, rozmiar M BRAK 10. Bluzka BIG STAR, w kolorze żywej zieleni w białe paseczki, nie wiem dlaczego tak blado wypadła na zdjęciu. Jest bardzo ładna, materiał przypomina atłas, na suwaczek, oddam za coś specjalnego 11. Koszulka RESERVED, rozmiar L, różowa ze złotą nitką, na imprezy, NOWA Z METKAMI 12. Spodnie bojówki FRODO, rozmiar 40, NOWE Z METKAMI Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-11-15 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam do oddania pół szafy... Będę ciągłe dostawy jeśli aparat to wytrzyma :)
i:
13. spodnie w kant ![]() 14. jeansy rurki, rozmiar 38 15. jeansy rurki, Camaieu, rozmiar 36 16. Niebieski sweterek na guziczki z masy perłowej. Jest nieco znoszony, ale bardzo go lubię, ładnie się układa. Oddam za coś specjalnego. 17. czerwona bluzka, KappAhl, rozmiar M, w delikatne paseczki ze złotą nitką. Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-11-15 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1161354468
znajdziesz cos za nia ? odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
hej
![]() mogłabym zobaczyc te spodnie na kimś, póki aparat jeszcze żyje? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1161354609 i prosić o wymiarki? (pas, stan, biodra, sł, udo, kolano, nogawka na dole?) zapraszam na swoj watek ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kurde, Bemolka, wymagająca bestia z Ciebie
![]() Ale polecam się na przyszłość, to dopiero początek ciuchów zapewne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pas: 35 biodra: 47 udo: 22 kolano: 20 nogawka na dole: 20 całkowita długość od pasa do dołu: 106 cm jeansy nie mają kieszeń z tyłu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
oj tam wymagająca
![]() ![]() no w każdym razie będę zaglądać buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
NIestety nic nie pasowałoby na moją figurę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
Przekupka: 24 pkt / 90% pozyt.
|
Dot.: Mam do oddania pół szafy... Będę ciągłe dostawy jeśli aparat to wytrzyma :) S/M
Hej
![]() Znalazłabyś coś u mnie za tą bluzeczkę: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1161354468 Mogę nawet jakieś dwie rzeczy Ci za nią dać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mam do oddania pół szafy... Będę ciągłe dostawy jeśli aparat to wytrzyma :) S/M
super, a rozciągają się choc troche?
![]() ![]() ![]() ![]() NIE nauczyłaś kota fotek strzelac ![]() ![]() ![]() ![]() to daj znac jak bedziesz mieć fotkei na kimś :P napisz mi ile maja cm w stanie czyli czy biodrowki czy nie i jak wysokie :P
![]() |
#14 |
BAN stały
|
a moze masz jakis taki zwykly topik bawelniany max. w rozmiarze M?
![]() za niego plus bluzke mango moglabym sie wymienic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Zwykły topik tzn na ramiączkach? Gładki? Z napisami? Czy topik czyli koszulkę z rękawkami? Z napisami? Gładka?
Odpisz mi mniej więcej czego szukać a ja rano zrobię zdjęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
taki zwykly topik na ramiaczkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
EmptySkies, np
czerwona bokserka, rozmiar S/M (wymianka z Camarillą) morski topki AMISU, regulowane ramiączka, rozmiar S/M (wymianka z żancią) Ale te rzeczy już wymieniłaś, a ja nie chcę wchodzić komuś w paradę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
BAN stały
Przekupka: 24 pkt / 90% pozyt.
|
Cytat:
Tak tak ja naturalnie rozumię co miałas na myśli - tylko mi chodziło o to że może mam podobne rzeczy prawda?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jeśli masz coś podobnego EmptySkies, to dawaj
![]() Tymczasem ja dorzucam nowe rzeczy: 1. Zdjęcie nr 1, 2 i 3 - pierścionki. Pierwszy pierścionek (ten z kwiatuszkiem) nie był nigdy noszony Drugi (z cyrkonią na środku) wymaga czyszczenia Trzeci (cyrkonie dookoła) ładnie błyszczy, brak w nim kilku kamyczków. 2. Zdjęcie nr 4 - komplet łańcuszek i bransoletka pozłacane. Nienoszone. Stan bardzo dobry. Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-10-21 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie 5
Kolczyki Hand Made, jasne turkusy + srebro - BRAK Zawieszka SREBRNA, nie noszona - BRAK Koraliki granatowe Zdjęcie 6 Torebka jeansowa, leżała w szafie, nigdy nie miałam okazji jej nosić Zdjęcie 7 Kolczyki długie, kolor złoty z mieniącymi się kryształkami na dole, w ogóle nie noszone - BRAK Zawieszka pozłacana motylek - BRAK Kolczyki srebrne z cyrkoniami (brak jednej zatyczki, można dopiąc z innych kolczyków) Śliczna, mała pozłacana zawieszka. Trudno mi będzie się z nią rozstać. ![]() Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-10-23 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1161354468
czego za nią szukasz? odp u mnie na wątku ok .. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Bloondyna, niestety nie znalazłam nic u Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
I dokładam jeszcze:
Zdjęcie 1: Top beżowy, dekold łódka, rozmiar małe L Rękawiczki skórzane, NOWE, czarne z metką Zdjęcie 2. Top z fajnym dekoldem, w paseczki, rozmiar S, NOWY z metką REZERWACJA Zdjęcie 3. Top H&M granatowy z białą lamówką, rozmiar L Zdjęcie 4. Koszulka, na zdjęciu kolor mało wyraźy, ale w rzeczywistości jest to bardzo wyraźny, żywy odcien niebiestkiego, postaram się podmienić zdjęcie na lepsze. Z metki rozmiar L ale moim zdaniem to małe M. BRAK Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-11-13 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Oraz:
Zdjęcie 5. Czarna koszulka, rozciągliwa, na guziczki, dobrej jakości, rozmiar S. Bardzo mi się podoba ![]() Zdjęcie 6. Koszulka różowo/fioletowa, rozmiar S Zdjęcie 7. Koszulka jeansowa, DIESEL, rozmiar S, bardzo zgrabna. BRAK Przepraszam, że ubrania nie są wyprasowane, ale są świeżo po praniu i nie zdążyłam ich wyprasować ![]() Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-11-06 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
przepraszam ale wcześniej nie dałam rady odpisac - dopiero wróciłam do domu.
z nowej dokładki podobają mi się: - Kolczyki długie, kolor złoty z mieniącymi się kryształkami na dole, w ogóle nie noszone - Zawieszka pozłacana motylek - Kolczyki Hand Made, jasne turkusy + srebro - Zawieszka SREBRNA, nie noszona ![]() więc czekam na decyzję jakbyś w takim razie widziała wymianę, w sensie co możesz mi dać za benetona i zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Skłonna jestem oddać Ci rzeczy, które Ci się podobają za Benettona
![]() Gryzie mnie tylko ta srebrna zawieszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
świetnie - jestem chetna
![]() ale pisałas że trudno Ci sie bedzie rozstać z małą pozłacaną zawieszką, dlatego i tamtej nie wymieniłam, przy tej takiego zaznaczenia nie było ![]() wysyłam PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Małą pozłacaną zawieszkę też dodaję
![]() Odpisałam Ci PW. Zaznaczyłam w poście rzeczy wybrane przez Ciebie, sprawdź proszę czy wszysko się zgadza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.