|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
| Pokaż wyniki sondy: | |||
|
|
0 | 0% | |
| Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: prostownica Philips SalonStraight Ceramic HP 4642
odwyk???
wloski sie bardzo niszcza??? mam manie na punkcie wlosow.mam batdzo zdrowe i w miare blyszczace ale niepokorne i tylko w taki sposob moge je ujarzmic i pokazac ze sa bluszczace.ale mimo wszystkosie boje
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
ja bynajmniej na tej mojej się zawiodłam... zniszyła mi włoski, stały się bardzo suche... na dodatek nie prostowała mi tak jak tego oczekiwałam, prostowałam koleżanki Holdena za ok.50zł i miałam o wiele lepiej wyprostowane... tylko że moja to chyba 4643 bez regulacji... nagrzewa się o ile dobrze pamiętam do 100* więc ogólnie jest chyba gorsza od Twojej...
|
|
|
|
#1413 |
|
Rozeznanie
|
moja nagrzewa się do 160*, używam praktycznie codziennie, włoski niezniszczone wcale, ale dużo odżywek daje zawsze po myciu i jedwab CHI do prostowania
|
|
|
|
#1414 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: prostownica babyliss pro wet&dry
HEj dziewczyny
Tez interesują mnie informacje na temat tej prostownicy, czy warto ją kupic? Fajnie by bylo gdybyscie podzielily sie informacjami na jej temat dzieki!!![]()
|
#1415 |
|
Raczkowanie
|
up
|
#1416 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy warto kupic prostownice Optimum?
Ja mam prostownice Optimum SW 1113. Jestem z niej bardzo zadowolona. Ma ceramiczne płytki i mimo, iż używam jej już przez kilka miesięcy i bardzo często, nic się z nią nie dzieje. Nagrzewa sie w 30 sec. Jest suuuuuupppeeeerrrrr. Ma cieńkie płytki co bardzo mi odpowiada
POLECAMZajrzyj na kwc, Tam jest opisana ta prostownica i tam też ma pozytywne opiie
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
opinie o tej prostownicy są w wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=43489
przeszukaj ten wątek |
|
|
|
#1418 |
|
Konto usunięte
|
Jak dla mnie to Optimum jest fatalna! Już druga z tej firmy mi się popsuła. Lampka kontrolna wariuje, a płytki słabiej grzeją... Siostra ma z Holdenu i świetnie się sprawuje - włoski gładkie, megaproste i szybko nagrzewająca się. Lepsza niż Optimum!
|
|
|
|
#1419 |
|
Rozeznanie
|
Milam ta prostownice przez 5 dni. Bo od rau oddalam do reklamacji. Miala popekana ceramike i za porada wymienilam ja na tondeo ktora sprawuje sie wietnie. Rg mnie to wet & dry to zbedny wynalazak pozniewaz prostownica nie ejst cakowicie gladka i powodowalo to ze ciagnela mnie za wsloy i wyrywala je. Nie polecam jej. Dla mnie swietnie sprawuje sie juz od prawie roku tondeo
|
|
|
|
#1420 |
|
Raczkowanie
|
kaja-sz, dzieki za odpowiedz
moge Cie jeszcze zapytac, jaki masz rodzaj wlosow i jaki rodzaj tondeo? Wlasnie zastanawialam sie tez nad tondeo, tylko nie wiem ktora i czy po dluzszym okresie uzywania nadal jest taka dobra jak na poczatku..Ale skoro uzywasz jej juz od prawie roku to chyba jest ok pozdrowki
|
#1421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: BaByliss Pro wet&dry
...a co do schodzącej ceramiki, to niestety prawda...
Na plytkach mojej zaczał wylazic po prostu srebrny metal... Zastanawiam sie, czy moge dalej jej uzywac, czy to bedzie niszczylo mi wlosy??
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
z ktorej C
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
z ktorej Ci schodzi ceramika?
mozesz podac typ?
|
#1424 |
|
Raczkowanie
|
Z Babylissa wet&dry - jak w temacie... Płytki były czarne i wyglada to jakby odpryskiwała czarna farba i z pod spodu wyłazi metal...
|
|
|
|
#1425 |
|
Przyczajenie
|
Najlepsza prostownica??
Pomozcie mi wybrac najlepsza prostownice. Interesuje mnie marka i cena. Prosze, opiszcie wady i zalety swoich prostowarek, bo ja sobie nie moge poradzic z moimi wlosami.
|
#1426 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepsza prostownica??
Polecam wyszukiwarkę, sporo już było na ten temat
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Litości!
Czemu do jasnej ciasnej nie użyłaś wyszukiwarki?! Na tema prostownic było już mnóstwo wątków. Jest nawet jeden 'tasiemiec', właśnie o najpszych prostownicach do włosów.
|
|
|
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=prostownice a na przyszłość faktycznie używaj wyszukiwarki zamiast niewiadomo który raz zakładac watek na ten sam temat |
|
|
|
|
#1429 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: prostownica Eurolux-jaki model wybrać?
też zamówiłam na allegro , nie pamiętam tylko jaki to model dokładnie ale cena to : 31 zł + ok 10 zł prioryteti przelew, powinna przyjść w nast tygodniu
|
|
|
|
#1430 |
|
Nie depcze krokusów
|
Używałam już z HotLissem parę razy, naprawdę ładny efekt, bez elektryzowania się. Tylko nie wolno jej używać po wyłączeniu, gdy jeszcze jest gorąca, bo wtedy włosy się jednak elektryzują. Ostatnio pożyczyłam koleżance na wesele i pytała się, czy dałam 200zł za ten sprzęt
|
|
#1431 |
|
Joanna d'Moder
|
właśnie skończyłam przeglądanie aukcji.Mówicie,że ten Eurolux jest w porządku?Powiem szczerze,że myślałam inaczej,ale skoro aukcje mają średnio po 10-20 kupujących i Wy też zachwalacie to chyba się skuszę.Najpierw jednak jeszcze poczytam inne wątki
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
:: na ile stopni ustawiacie swoje prostownice? ::
witajcie
![]() na jaką temperaturę zazwyczaj ustawiacie swoje prostownice ? ![]() ja najczęściej 180-200 st... ostatnio częściej lecę hardcorem na 200 :P pzdr
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: :: na ile stopni ustawiacie swoje prostownice? ::
A czy to ma jakieś znaczenie?
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
na najwyzszy stopien, nie wiem ile to tam, 200 pewnie. wlosy mi sie wywijają nieźle wiec nie mam skrupółow
|
#1435 |
|
BAN stały
|
Kurcze przydałaby mi się prostownica,bo mnie moje włosy wkurzają jak stoją na prawie wszystkie strony.Zwłaszcza rano
![]() Jaki są najlepsze,jakiej firmy?? Noi cena??Ile dałyscie,eh babska ciekawość ![]() Ps.Sory,ze się wtrąciłam do wątku
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno najlepsze są te najdroższe - babyliss czy tondeo...
ale ja mam Euroluxa za niecałe 50 zł i jestem całkiem całkiem zadowolona! ![]() przekop forum fryzjerskie tam jest mnóstwo na ten temat
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
atka83
Polecam wątek:http://www.wizaz.pl/forum/showthread...za+prostownica Bardzo długi, ale zawiera interesujące Cię informacje. Na Allegro można się także zorientować jak mniej więcej kształtują się ceny prostownic do włosów.
|
|
#1438 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o temat wątku to ustawiam zawsze na 160 stopni.
|
|
#1439 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny za odpowiedz
|
||
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupilam za 40zl na allegro, firma to jest hmm... juz sprawdzam
![]() Eltron? tanie nie znaczy gorsze, bardzo jestem z niej zadowolona, btw-nigdy bym nie dala nawet 200zl za taka rzecz
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

wloski sie bardzo niszcza??? mam manie na punkcie wlosow.mam batdzo zdrowe i w miare blyszczace ale niepokorne i tylko w taki sposob moge je ujarzmic i pokazac ze sa bluszczace.ale mimo wszystkosie boje

dzieki!!

Na plytkach mojej zaczał wylazic po prostu srebrny metal... Zastanawiam sie, czy moge dalej jej uzywac, czy to bedzie niszczylo mi wlosy??