![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ostatnio upolowaliście? Część II.
Właśnie upajam się Sotto Voce, Poczta wprawdzie nierychliwa, ale... Mikołajkowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
TŻ wczoraj w nocy przywiózł mi z Niemiec Maroussię....wietc to tez tak jakbym ja upolowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Obiecałam nie klikać na nic do grudnia, dotrzymałam słowa
![]() ![]() Żeby nie wyjść na samoluba to dla małża też coś zakupiłam ![]()
#125 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
A teraz Dziewczyny opowiem Wam smutną historię o bardzo nierozważnej delikatnie mówiąc Kasiulce22. Wczoraj wyjeżdżałam z małżem na zakupy. Dostrzegliśmy paczkowóz i zorientowałam się, że to do mnie Violetta po 3 tygodniowym oczekiwaniu. Wróciliśmy się i poprosiliśmy o awizo, gdyż dopiero jechaliśmy po środki płatnicze do bankomatu. Pan listonosz, bardzo miły zresztą, powiedział że przyjedzie za godzinkę z paczką. Za godzinę wracaliśmy do domu, a listonosz wyjeżdżał z naszej uliczki więc oboje się zatrzymaliśmy i ja odebrałam paczkę. Małż chciał pojechać jeszcze zatankować auto. Oczywiście ja nie mogąc doczekać się odpakowania paczuchy rozerwałam ją w samochodzie. Zapach Violetty co prawda nie spodobał mi się za bardzo, jednak wszystko wydawało się być w porządku. Wiec Kasiulka po powrocie do domu pognała wystawić sprzedającemu komentarz pozytywny. W domu, w świetle małż zauważył, że woda ma kolor zielony, dość jaskrawy, psiknął na swoją rękę i stwierdził, że perfumy są zepsute, co więcej wylewają się przez atomizer. Po bacznym obejrzeniu buteleczki przez Kasiulkę przyznała ona wielką rację małżowi. Małż dopełnił powinności i Violetta znalazła się w koszu na śmieci. Nie przeżałuję tych pieniędzy za które mogłabym mieć 100 ml Pure Poison
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Burn u kogo kupiłaś innocenta? szukam wiarygodnego sprzedawcy
![]()
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
napisałam PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim
![]() ![]() W szczególności gratuluję Evee ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulko ![]() ![]() Do mnie dziś przybyła flaszeczka intrygującego zapachu Orazuli S.T. Dupont ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Hmm, ja upolowałam, ale Mikołaj fundnął
![]() ![]() ![]() ![]() Siedzę i wącham, wącham i się nawąchać nie mogę ![]() Kasiulka, też się bałam, że podobna historia mi się przydarzy.... Edit: mam nadzieję, że moj zapach jest oryginalny - w sumie z allegro, ale od dobrego sprzedawcy.. pachnie dobrze... hmm... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Kochana Burn niestety nawet nie próbowałam, bo co ja teraz mogę. Nawet nie liczę na uczciwość sprzedawcy. Oglądając Violette w samochodzie, wszystko wydawało mi się w porządku, oprócz tego że nie przeszła testu pierwszego psika, czyli że od razu poleciał płyn, zamiast powietrza. Zapach nie spodobał mi się, ale zrzuciłam to na karb mojego gustu i niczego poza tym. Ciekawe jak pachnie nie zepsuta Violetta? Chociaż teraz, to nawet nie chcę tego sprawdzać. Nie chcę tego śmierdziucha na oczy widzieć. Trudno muszę to przeboleć.
Na pocieszenie przybył do mnie dziś zestaw Versace Bright Crystal i jest cudowny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję Wam kochane za słowa pocieszenia ![]() Homyczku a co to za zapach Orazuli? ![]() Spadam sprzed tego komputera bo to mi na zdrowie nie wychodzi ![]() http://www.allegro.pl/item148375596_...ukt_folia.html Edytowane przez rachela Czas edycji: 2006-12-07 o 19:18 Powód: post pod postem - proszę korzystać z funkcji "edytuj" |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję zakupu Poisonka Kasiulko
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo i przykro z powodu tej violetty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
Winszuję wszystkim nowych zdobyczy
![]() Do mojej kolekcji dołączyły dzisiaj srebrne Presence Mont Blanc, które były na mojej liście perfumeryjnych życzeń od dwóch lat. Teraz, kiedy je wącham, wydają mi się tak przepiękne, że nie mogę zrozumieć, dlaczego nie upolowałam ich wcześniej.
#139 |
Rozeznanie
|
Jak w transie kliknęłam właśnie używane Sicily Gabbany
![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=147938500 Coś ostatnio mam ochotę na dziwne..nietypowe zapachy.Sicily wąchałam dawno temu i zapamietałam jako bardzo ciepły...taki miodowy i otulający..Ogólnie pamiętam,że chyba mi się wtedy podobał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Orazuli mają niezmiernie intrygujący początek - gorzki migdał ![]() ![]() Na mój nos Orazuli niosą ze sobą nieco nostalgiczny klimat. Nie są to na pewno radosne, żywiołowe kwiatki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim mikołajkowych zdobyczy.
![]() Kasiulka22 - współczuję niemiłej przygody. ![]() I bardzo zazdraszczam pięknego zestawiku Bright. ![]() A perełki gratuluję serdecznie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
BAN stały
|
Wszystkim gratuluję zdobyczy
![]() Kasiulko może i Tobie nie jest pisana Violetta ale sprzedawcy pisany jest napewno globalny negatyw za nieuczciwość. Ja upolowałam Vocalise tzn. wiem że ktos z bliskich nabył je dla mnie ![]() I jak będę grzeczna dostanę ![]() Tyle że w nerwowej przedświątecznej atmosferze kiedy w pracy i w domu jak na złość przyspiesza trudno być grzecznym człowiekiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Homyczku tak, opanowało mnie totalne szaleństwo zakupowe, a że największą radość sprawiają mi perfumy, to ostatnio poszalałam. Dziękuję za bardzo obrazowy opis Orazuli
![]() Kropeczko, gratuluję ![]() ![]() AmbA kochana tak masz rację, sprzedającemu należy się negatyw jak amen w pacierzu, tyle że ja okazałam się nierozgarniętą dziewczynką i zamiast wszystko dobrze sprawdzić, jak to później zrobił mój małż ja po wstępnych oględzinach perfum wystawiłam pozytywa. Pośpieszyłam się. Moja wina zdecydowanie i teraz to już nic się nie da zrobić. Zwłaszcza, że Violetta odjechała dziś z panami wielką pomarańczową śmieciarą. Gratuluję Wszystkim wspaniałych skarbów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() offtop:bardzo przepraszam za opóźnienia,próbeczki wyślę w poniedziałek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie dostalam przesylke z woda toaletowa serene 30ml za ktora zaplacilam z przesylka 14 zl, uwielbiam ten zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
No i ja dziś dostałam Extraordinary (używane, zostało ponad 30ml) za 14zł. Dawno już mnie kusił ten zapach, a nie chciałam kupować całej 50-ątki. Tak więc testuję i bardzo żałuję, że na korku mocno wyczuwam kawę, a na łapce niestety prawie wcale.
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
miniaturkę Ghost Deep Night. Bo ma taka fajną buteleczkę...
Czas sie leczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.