![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni kramik przed "urlopem" od Targowiska :) Zapraszam
znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A ja tak strsnzie chciałabym miec Avon - Pur Blanca, 50 ml, bez atomizera, z edycji limitowanej (kula), a niemam dostepu do kosmetykow awonu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161972–k osmetyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Nie miałam czasu na wizytytę w Yves Rocher i nie zdążyłam sprawdzić. Tu jest link do kolorów podkładów, wprawdzie EL, ale może dasz radę porównać, który z nich Twój podkład najbardziej przypomina? http://www.esteelauder.com/templates..._ID =PROD7654
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Nie wiem, czym ode mnie jesteś zainteresowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie u Ciebie pare rzeczy
![]() ![]() MAC Studio Fix to jest kompakt ale suchy,dobry do aplikacji na mokro jak i na sucho z pedzla.W sumie oba zastosowania daja niezly efekt ale ja juz mam za duzo tego wszystkiego ![]() U Ciebie korca mnie pryzmy ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
interesuja mnie te 2 rzeczy
YSL - szminka, pure lipstik - rouge pur, karmin; bardzo ładny kolor, jednak źle się czuję w takim ostrym, nie mam odwagi jej nosić - Maybelline - szybkoschnący lakier do paznokci nr 77 red seduction (głęboka czerwień), kupiony w październiku, użyty jeden raz; ważny do 12.2008
![]() |
#9 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
- Maybelline - odżywka do paznokci, nieotwierana
- Art Deco - cień, nr 67 - wg mnie taki marynarski granat Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Kurde nieumiem porównać z ekranem
![]() ![]() Edytowane przez agatkad Czas edycji: 2006-12-22 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
interesują m,nie Pryzmy
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=161937&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie???podoba mi sie pare rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Hexxano - Pryzmy mają dość znaczny stopień zużycia, ale na próby akurat
![]() ![]() Króweczko - nie wiem, czy rozpatrujesz wymianę Angela? Przydałaby mi się również ta odżwyka Matrix. Agatko - może spróbujemy się wymienić, może ten podkład nie będzie zbyt ciemny ![]() Vilandro - na razie nad pryzmami (jeszcze raz zaznaczam, że to Semi Libre i mają znaczny stopnień zużycia) zastanawia się jeszcze Hexxana; u Ciebie bardzo by mnie interesowało: RENE FURTERER TONUCIA odżywka do włosów wzmacniająca, przywracająca gęstość włosom, w piance, THICKER FULLER serum do włosów cienkich,nadaje objetość (na tym najbardziej) oraz żel do demakijażu Avene. Poza wątkiem mam jescze Cil Booster Lancome'a - tyle że z wymiany, poprzednia wlaścicielka deklarowała, że jest go ok. 30%, ja użyłam ze 2-3 razy (wolę jednak skrobię); może znajdziesz coś jescze u mnie za Twoje rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poszperam w swoich zasobach bo moze udaloby sie zmotowac wymianke,ktora zadowoli Nas obydwie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje za fotke
![]()
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podoba mi sie tez khol ale to juz nie ta liga wobec moich rzeczy,baza Bourjois tez raczej poza moim zasiegiem,mysle jeszcze o cieniach Isadory....takze czekam na Twoja opinie ![]() Mam u siebie odzywke Farouka,tylko musze sprawdzic ile jej jeszcze zostalo-dobry kosmetyk jezeli jednoczesnie szukasz odzwyki i preparatu do stylingu,kiedy mialam dluzsze wlosy to swietnie sie spisywala przy uzyciu suszarki lub suszarko-lokowki. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13866 Niedawno tez kupilam plyn Matrixa Amplify Volumizing System Root Lifter,ubytek nie jest wielki,moze ok.30ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5538 Z aptecznych nawilzaczy mam Avene Hydrance Optimale,zostala polowa opakowania,wazny do 12/07-raczej sie z nim bede chciala rozstac bo znalazlam dla siebie nawilzacz idealny ![]() Tyle na szybko,bo przyznam ze przed swiateczne zamieszanie daje mi sie we znaki ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Interesuje mnie kohl , na wymianę mam odżywkę mikrokrystaliczną Alfaparf Semi Di lino zużycie ok 1/3 , mogę zrobić sporą próbkę ( nawet odlewkę ) Tendre Poison , Angela oraz innych zapachów , mam nowe miniaturki Hydraphase LRP , 1/3 mleczka Avene |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
bardzo interesuje mnie pur blanca z avonu
aha korektor jest pod oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1653 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Hexxano - same skarby u Ciebie
![]() ![]() Co sądzisz o takim zestawieniu: tusz, obie odżywki, HOL i odlewkę SVR za pryzmy, cienie i bazę? ![]() Ja również ledwo dycham w przedświątecznym zamieszaniu, a i tak głównie praca mi się daje we znaki ![]() Lolu- chętnie bym wymieniła ten khol - co to za odżywka? I bardzo by mnie interesowała odlewka Angela (masz może ciut więcej Euphorii? ![]() Budzichoo - niestety, Pur Blanca już nieaktualna Vilandro - pryzmy już też nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Czyli ja jetsem chętna na wymianke perfumy i balsam avonu na podkład i piling do stóp ziaji. Jesli tez sie zgadzasz to czekam na twoj adresik na WP
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bieto,nie ma sprawy-wazne abysmy obie byly zadowolone,musze jedynie sprawdzic ile zostalo tej odzywki z Farouka bo mialam ja w duuuzej butli i przelewalam do butelki z atomizerem i w sumie wysle Ci ja w opakowaniu w jakim jest,ale zrobi sie z tego paczka priorytetowa wtedy ![]() ![]() Z checia doloze Ci jeszcze tonik Oriflame jezeli bylabys sklonna dolozyc : -Maybelline - odżywka do paznokci lub Bourjois Aqua Volume, tusz do rzęs fioletowy,co Ty na to? Praca takze daje mi sie we znaki,bo kiedy laczysz prowadzenie domu i inne rzeczy plus praca zawodowa to czasami mozna ducha wyzionac ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do SVR, sama nie wiem, na wypróbowanie,, najlepiej na kilka użyć, nie wiem jak z jego wydajnością itp. Ja Tobie więc rezerwuję pryzmy, cienie, bazę, odżywkę do paznokci i fioletowy tusz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
bieto , odżywka to Alfaparf Semi Di Lino Cristali Iluminating .
Odżywka mikrokrystaliczna przeznaczona do zwiększania połysku i piękna włosów bez ich obciążania. Formuła z siemieniem lnianym wzbogacona proteinami mlecznymi i witaminą E nawilża i jednocześnie wzmacnia włosy. Miałam ochotę na większą wymianę z Tobą , Hexanka mnie ubiegła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli dla Ciebie ode mnie odzywka Farouka,plyn Matrixa,krem Avene,odlewka SVR(bedzie tego na tyle,bys mogla sobie wyprobowac jak spisuje sie na ciele i na twarzy,ale ciekawa jestem czy tak samo Cie urzeknie jak mnie ![]() ![]() Nie wiem czy znasz Xerial 5 SVR ale wg mnie to takze swietny nawilzacz,moge zrobic Ci spora probke na porzadne testy ![]() Lolu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
bieta zrobilabys zdjecie koloru tej pomadki na ustach?
no moglabym wymienic na odzyweczke matrix bo angel to jednak za duzo ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.