Aga267 Moje Skromne Prace - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Notka

Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-03-15, 21:37   #31
mamuta
Wtajemniczenie

GG do mamuta
Dot.: Aga267 Moje Skromne Prace

Cytat:
Napisane przez aga267 Pokaż wiadomość
mamuta co to za śliczne dzieciaki na avatarku????czyżby twoje? dzięki za pochwały.Jak coś brzydkie to mozecie bić tylko się nie śmiać haha
Zgadza sia na avatarku są moje skarby:synek i córeczka
Ta lala wywołała uśmiech na mojej twarzy , ale jest fajna, bić nie będę

Mydeł jeszcze nie próbowałam robić, Twoje mielone mają fajne kształty , od dzieci można liczyć na szczere komentarze .
Czapka kotek jest śliczna, muszę zrobić cos podobnego mojej Emilci

P.S. Ja jestem mamuta a nie mamut
Stary 2007-03-16, 04:27   #32
iziz08
Zadomowienie

GG do iziz08

wszystkie prace sa naprawde warte uwagi,podobaja mi sie co do kotletow to corcia miala troche racji

iziz08 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-16, 07:11   #33
aga267
Rozeznanie

witam wszystkich. Cześć kochana elianko!!Wiem ze jak kotlety , samo się nasuwa.ale co tam jeszcze mielonymi się nie myłam hahaha....moze czas zacząć,przynajmniej ładnie pachną "luksją" i cynamonem.. To było tak droga elianko: robiłam wg przepisu "na szybko" czyli starłam mydła dwa rózne białe (jedno luksja drugie jakieś droższe dostałam w komplecie kiedyś w prezencie) i dolałam wrzątku zabełtałam widelcem potem wymietosiłam rekoma. I oczywiscie dodałam cynamonu i imbiru sproszkowanego. Niestety zaczęło zastygać ale jedno mydło nie do końca się chyba chciało rozpuscić więc są białe plamki jak w mielonych czy też salcesonie. A wiecie bo to mydło " na zamówienie było" tak naprawdę do masarni he he......

ELIANKO!
A tak na poważnie ty elianko miałaś mi dać radę - o co cię na twoim watku prosiłam - a nie mi tu kadzić że ładnie pachną hihi.Powiedz mi jak ty te woje suszone na parapecie zrobiłaś i te zielone???A jakby gożdziki zmiażdżyć i dodać przypraw korzennych????albo koperek...ale koper potem w kapieli się rozpuści i będę rusałką he he
aga267 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-16, 07:19   #34
aga267
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mamuta Pokaż wiadomość
Zgadza sia na avatarku są moje skarby:synek i córeczka
Ta lala wywołała uśmiech na mojej twarzy , ale jest fajna, bić nie będę

Mydeł jeszcze nie próbowałam robić, Twoje mielone mają fajne kształty , od dzieci można liczyć na szczere komentarze .
Czapka kotek jest śliczna, muszę zrobić cos podobnego mojej Emilci

P.S. Ja jestem mamuta a nie mamut
MAMUTA A NIE MAMUT PRZEPRASZAM !!!!!Tak dzieci rzeczywiscie mają niezłe komentarze i zawsze szczere.Ale to dobrze. Mielone jak nic!! A co do avatarka byłam prawie pewna ze to twoje niuńki.Kocham dzieciaki,a Twoje są słodkie.

IZiz 08 dziękuję za komentarz,zapraszam częściej.Tak tak wszyscy mi to mówią pięęękne mielone he he he. Włąsnie potrzebuję komentarzy typu zrób naprzykład tak to nie bedzie mielonych a tu nikt nic nie chce powiedzieć buuuu. BO ZACZNę PRODUKCJę PIENIACYCH MIELONYCH.Kobiety robiące mydła pomocy.To były moje pierwsze mydełka.
Stary 2007-03-16, 07:23   #35
aga267
Rozeznanie

pokażę wam moje kurasy, barany i zające...moje i agatki bo przecież ona też malowała.Które bedą jej to bedzie widać hehe.....No i mała sesja malowniczo-bałaganiarska
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg MALOWANIE.jpg (60,5 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg MALOWANIE1.jpg (79,2 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg MALOWANIE AGATY.jpg (80,2 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg MALOWANIEE.jpg (76,1 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg KRÓLIK SOL.jpg (70,0 KB, 43 załadowań)
Stary 2007-03-16, 07:26   #36
aga267
Rozeznanie

i jeszcze.....
kry i reszta będą miały nózki tudzież pazurki przyczepione do nózek iszące na rafii ale pokażę je na jednym zdjęciu jak przyczepię

aaa i jeszcze coś wyjeżdżam na weekend więc zagladnę pewnie w niedzielę dopiero wieczorkiem i w poniedziałek zagladnę w pracy na chwilę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg KURKA SOL.jpg (78,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg KURY SOL.jpg (76,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg KURY SOLANKI.jpg (77,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg KURY SOLL.jpg (83,1 KB, 29 załadowań)
Stary 2007-03-16, 07:40   #37
JOASIA*
Raczkowanie

Aga - bardzo fajne rzeczy !
Masz chyba dobry przeps a mase solną i chyba już niezłą wprawę w lepieniu bo wszystkie rzeczy są tak ładnie wyrobione, nie popękane i gładkie ..
a mydełka rzeczywiście trochę jak mieloniaki (ja ich nie robię więc niestety nic nie doradzę ) ale muszelki wyglądają super
JOASIA* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-16, 08:40   #38
aga267
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JOASIA* Pokaż wiadomość
Aga - bardzo fajne rzeczy !
Masz chyba dobry przeps a mase solną i chyba już niezłą wprawę w lepieniu bo wszystkie rzeczy są tak ładnie wyrobione, nie popękane i gładkie ..
a mydełka rzeczywiście trochę jak mieloniaki (ja ich nie robię więc niestety nic nie doradzę ) ale muszelki wyglądają super
joasiu mam przepis mieszany czyli wkładam co popadnie.Na przykład do tej dodałam trochę wody, maki pszennej, zimniaczanej, soli i kleju do tapet w proszku. Długo zagniatałam i potem rozwałkowywałam na wieksze placki i nozem wycinałam zamiezone kształty które wcześniej rozrysowałam zapałką. Potem pozlepiałam (łączę elementy maczając pedzelkiem namoczonym w wodzie) Dziękuję za miłe komcie.
Stary 2007-03-16, 08:48   #39
elianka
Zakorzenienie

aga, pytanie o mydełka było chyba do kalimy..? a kuraki i barany już pochwaliłam w watku o masie solnej super są
Stary 2007-03-16, 09:25   #40
aga267
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elianka Pokaż wiadomość
aga, pytanie o mydełka było chyba do kalimy..? a kuraki i barany już pochwaliłam w watku o masie solnej super są
ups chyba elianko za duzo watków odwiedzam....
Stary 2007-03-16, 12:28   #41
ania1809
Raczkowanie

Aga - wielkie dzięki!! Już wiem kto zaniesie szwagrowi kopertę na 18-tkę jutro! Idę robić cycatą blondi.
A swoją drogą, to ciekawe jakie gały będzie miała teściowa, gdy to zobaczy (hi hi hi).
Pozdrawiam i dzięki za inspirację!
ania1809 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-16, 12:42   #42
aga267
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania1809 Pokaż wiadomość
Aga - wielkie dzięki!! Już wiem kto zaniesie szwagrowi kopertę na 18-tkę jutro! Idę robić cycatą blondi.
A swoją drogą, to ciekawe jakie gały będzie miała teściowa, gdy to zobaczy (hi hi hi).
Pozdrawiam i dzięki za inspirację!
bardzo się cieszę ze kogoś zainspirowałam super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!aniu dzięki jakbyśmiała jakies pytania wal smiało.
Stary 2007-03-16, 13:03   #43
aga267
Rozeznanie

księga zrobiona na 70 urodziny babci 2006 roku. Dodam ze to była moja pierwsza księga!!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg księga.jpg (99,9 KB, 108 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg księga1.jpg (91,7 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg księga2.jpg (100,1 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg księga3.jpg (105,0 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg księga4.jpg (97,0 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg księgaa.jpg (99,9 KB, 49 załadowań)
Stary 2007-03-16, 19:31   #44
arizoona
Zakorzenienie

Aga Fajne wszystkie rzeczy Lala Rewelacyjna
arizoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-19, 05:43   #45
aga267
Rozeznanie

ufff i po wekendzie!!Byliśmy na konikach superaśnie było!!!! A już w sobotę dostałam cynk ze mam zrobić nową lalę.Właśnie ją przyklejam do deski.A 7-40 do pracy.....jak zdążę zgrać zdjęcia to pokażę. Tym razem seksowna kulturystka brunetka!Też na 40 dziestkę....papapa

uDAłO SIę! Zdążyłam. Zgrywają się zdjęcia iiii.....proszę bardzo koleżanka blondi ma koleżankę brunetkę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg LALA.jpg (74,6 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg LALA2.jpg (62,3 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg LALA3.jpg (80,1 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg LALA5.jpg (75,5 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg LALE22.jpg (72,1 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg LALE DFWIE.jpg (70,5 KB, 54 załadowań)

Edytowane przez aga267
Czas edycji: 2007-03-19 o 06:18 Powód: MAłY DOPISEK
Stary 2007-03-19, 08:42   #46
kalima
Raczkowanie

super!!! kobity zdrowe jak się patrzy - strasznie mi się te Twoje lale podobają

kalima jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-19, 20:29   #47
kawa80
Rozeznanie

skoro krytyki chciałaś to się cykać nie będę i walę z grubej rury
blondyna fajna ale zdeko chyba za długi tułów zrobiłaś bo jakby tak jej cyce zakryć to czysty Arnold jak się patrzy. Zaciekawiły mnie włosy, czyżby to jakiś spróty sweter
podoba mi się to coś walentynkowe co wisi nad świecznikiem, (pewnie kupne )
różyczki fajne, ale czy nie dało się tego sznurka jakoś ukryć??
różowy komplecik po prostu bajer, podoba mi się
za książkę to powinnaś po łapach dostać!! Następnym razem gdybyś miała ich za dużo to prześlij je do mnie, chętnie się zaopiekuje nimi czytająć. Wybaczam tylko pod warunkiem że powiesz iż użyłaś do tego celu książki pod tytułem "Mein Kampf"

a tak na zakończenie to powiem że fajne żeczy robisz oby tak dalej
Stary 2007-03-19, 21:00   #48
malijka
Wtajemniczenie

GG do malijka

Generalnie pomysł fajny, ale przydałoby się lepiej formować ręce i nogi .... bo wyglądają troszkę jak u mutanta
Stary 2007-03-20, 07:13   #49
aga267
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kawa80 Pokaż wiadomość
skoro krytyki chciałaś to się cykać nie będę i walę z grubej rury
blondyna fajna ale zdeko chyba za długi tułów zrobiłaś bo jakby tak jej cyce zakryć to czysty Arnold jak się patrzy. Zaciekawiły mnie włosy, czyżby to jakiś spróty sweter
podoba mi się to coś walentynkowe co wisi nad świecznikiem, (pewnie kupne )
różyczki fajne, ale czy nie dało się tego sznurka jakoś ukryć??
różowy komplecik po prostu bajer, podoba mi się
za książkę to

powinnaś po łapach dostać!! Następnym razem gdybyś miała ich za dużo to prześlij je do mnie, chętnie się zaopiekuje nimi czytająć. Wybaczam tylko pod warunkiem że powiesz iż użyłaś do tego celu książki pod tytułem "Mein Kampf"

a tak na zakończenie to powiem że fajne żeczy robisz oby tak dalej

Droga kawo80- dziękuję za szczere opinie. Już się tłumaczę: fakt lala jak potwór , ale miała być zabawna i karykaturalna, miała mieć bicepsy bo koleżanki (rasowe 40 dziestki) chodzą na aerobik. A wyszły jak wyszły. Zaznaczyłam ze to moje pierwsze lale. Chetnie kawo80 zobacze jak powinny wygladać prawidłowo zrobione takie lale,jeśli mi pokażesz ;.))))
Cytat:
Napisane przez sagap
Wow w calosci to dopiero sie prezentuje...

HEHE NO TAKA NIEPORADNA BO PIERWSZA....cyt aga

Włosy to spruty sweter.

Co do walentynkowej dekoracji w całosci zrobiona przez moja mamę...wystarczy czytać posty...dokładniej

CYTAT:
i jeszcze coś. Na cześć mojej mamci mojego wzoru do nasladowania we wszystkim 9nie tylko plastycznych rzeczach).Pozwolicie ze czas od czasu pokaże wam Jej prace.

DEKORACJA ZOSTAłA WYKONANA NA WALENTYNKII STAłA W ROGU KORYTARZA POMIEDZY DWOMA POKOJAMI. NIEDłUGO SFOTOGRAFUJę PRACE SIOSTRY TEż SUPERśNE.

a komplecik czapka szalik nie mój tylko mamy, ale fakt śliczny. Co do różyczek, dałoby radę ukryć sznurek ale chodziło o pokazanie samych różyczek.Na wątku różyczki z bibuły wkleiłam gotowy(bez sznurków) bukiecik z róż złoty, z rafią, perełkami itd.(zdjęcie z fotosika)

Co do KSIĄŻKI Z ŻYCZENIAMI niby dlaczego miałabym tak nie robić, książki wykorzystuję podarte które ktoś do pojemników na makulaturę wyrzuca lub znajomi mi przynoszą.Zamiast trafić do śmieci, trafiają pod moje rączki a ja im daję nowy wygląd.To nie było main kampf, książka jakiś harlequin podarty w twardej oprawie....to tak kawusiu by zaspokoić twe obawy.Myślę że książka wyglada naprawdę lepiej niż klejona z kartek. (Oczywiscie z całym szacunkiem dla wsstkich robiących książki z życzeniami gdyż są śliczne!!!)Jest wypukła ma podniesione naturalnie kartki i jest stabilna.Moja babcia była wniebowzięta.Resztę ksiąg dawno rozdałam nie majac wtedy możliwośći ich uwiecznienia. nie rozumiem wiec kaWUSIU TWOICH OBIEKCJI....

Dziękuję za szczere wypowiedzi bardzo dla mnie cenne ;.))))Kawusiu wszystkie twe prace sa staranne i ładne...pozdrawiam....zag ladając na twą stronę czasami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-20, 07:15   #50
aga267
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malijka Pokaż wiadomość
Generalnie pomysł fajny, ale przydałoby się lepiej formować ręce i nogi .... bo wyglądają troszkę jak u mutanta

miała być karykaturalna a karykatury nie są idealne z pierwowzorem....dziękuję za opinię...bardzo mi miło malijko!!!buźka!
Stary 2007-03-20, 13:19   #51
kawa80
Rozeznanie

chciałaś szczerej wypowiedzi to ją otrzymałaś, podtrzymując dalej szczerość to męczą mnie trochę te "przesłodzone" wątki, och i ach, ja wolę jednak gdy są różne opinie, w regulaminie nie ma że mamy mówić tylko dobre rzeczy nawet jeśli są fałszywe.
Fakt, nie przyłożyłam się dobrze co do czytania opisów, byłam ostatnio sporo zabiegana, weszłam na wizaż tylko na chwilkę, zaciekawiłaś mnie w innym wątku więc postanowiłam odwiedzić ten który jest twojego autorstwa.
Co do lali, jako kulturystka jest bardzo fajna, nie podejmę jednak wyzwania i nie będę pokazywać jakiej długości powinien być tułów, po prostu jeden z wyuczonych zawodów jaki posiadam to między innymi krawiec więc pod tym kontem mi ten tułów tylko nie pasował. Poza tym prototym ma zawsze wady gdybyś zobaczyła moją pierwszą księgę życzeń uśmiałabyś się jak bóbr, poza tym używanie do ich zrobienia gotowych książek zawsze wydawało mi się jako objaw pewnego czy raczej drobnego lenistwa, druga sprawa to taka że uwieeeeeeeeeeeeeelbiam książki.... czytać
co złego to nie ja
z tym barankiem i łączeniami właśnie nad tym myślę, tylko muszę odszukać szydełko
Stary 2007-03-20, 16:00   #52
aga267
Rozeznanie

Cytat:
chciałaś szczerej wypowiedzi to ją otrzymałaś, podtrzymując dalej szczerość to męczą mnie trochę te "przesłodzone" wątki, och i ach, ja wolę jednak gdy są różne opinie, w regulaminie nie ma że mamy mówić tylko dobre rzeczy nawet jeśli są fałszywe.
Fakt, nie przyłożyłam się dobrze co do czytania opisów, byłam ostatnio sporo zabiegana, weszłam na wizaż tylko na chwilkę, zaciekawiłaś mnie w innym wątku więc postanowiłam odwiedzić ten który jest twojego autorstwa.
Co do lali, jako kulturystka jest bardzo fajna, nie podejmę jednak wyzwania i nie będę pokazywać jakiej długości powinien być tułów, po prostu jeden z wyuczonych zawodów jaki posiadam to między innymi krawiec więc pod tym kontem mi ten tułów tylko nie pasował. Poza tym prototym ma zawsze wady gdybyś zobaczyła moją pierwszą księgę życzeń uśmiałabyś się jak bóbr, poza tym używanie do ich zrobienia gotowych książek zawsze wydawało mi się jako objaw pewnego czy raczej drobnego lenistwa, druga sprawa to taka że uwieeeeeeeeeeeeeelbiam książki.... czytać
co złego to nie ja
z tym barankiem i łączeniami właśnie nad tym myślę, tylko muszę odszukać szydełko
przeciez wiesz kawusiu lub się domyślasz ze ja cię bardzo polubiłam (nie widząc ni razu) Łał krawcowa jak moja mama!!!! Co do serduszek mama je na walentynki uszyła na maszynie.Dużo takich cudek miała ale tak jak ja porozdawała przewaznie. Pewnie ze nie muszą być wypowiedzi słodkie jedynie. cenię każdą...tylko (wiem z doswiadczenia niemiłego) ze czasem czytając taką wypowiedź może być przykro gdy uwag krytycznych jest wiele. I tak się kawa zastanawiam czy kogoś oprócz mnie krytykujesz...albo (tak mi na myśl przychodzi) czy to nie odwet wizazanek za damurka....szczerze.Pozdr awiam i czekam na barankwe łaczenia.Dzięki kawciu ze pamiętasz. Założę się ze Twa 1 wsza księga to nie było byle co. A co do moich ksiąg z książek to nie lenistwo...sugerujesz ze ja się przy nich nie narobię? Ja nie zasnę póki ksiązki nie poczytam to tak odnosnie czytania.
Stary 2007-03-20, 16:41   #53
kawa80
Rozeznanie

oto moja pierwsza książka http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=1682534
kwiatki byle jak się trzymały, ten kwiatek na dole to po to bo mi się sprajem źle naklajstrowało, podpórka byle jak się trzymała, książka co chwilę się przewracała, okładka też się popródziła od sprayu, szlaczki beznadziejne.
Co do krytyki to krytykuję te osoby które widzę że stać na więcej, jako mogilizacja. Gdy mi się coś naprawdę nie podoba, po prostu się nie wypowiadam bo wypowiedź była by zbyt ostra i z całą pewności dostałby mi się ban. Szczerze mówiąc to nie natknęłam się na kłutnię twoją z innymi wizażankami i mie mam zamiaru jej szukać. Nie mszczę się, nie mnie jest ludzi sądzić.
Przygotowałam już poprawki i wyjaśnienia do mojej strony z barankiem, ale przy takiej pogodzie nie mam co wysyłać na serwer gdyż wiem, że to się nie uda przy moim internecie radiowym Proszę o cierpliwość
Stary 2007-03-20, 17:26   #54
aga267
Rozeznanie

Cytat:
oto moja pierwsza książka http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=1682534
kwiatki byle jak się trzymały, ten kwiatek na dole to po to bo mi się sprajem źle naklajstrowało, podpórka byle jak się trzymała, książka co chwilę się przewracała, okładka też się popródziła od sprayu, szlaczki beznadziejne.
Co do krytyki to krytykuję te osoby które widzę że stać na więcej, jako mogilizacja. Gdy mi się coś naprawdę nie podoba, po prostu się nie wypowiadam bo wypowiedź była by zbyt ostra i z całą pewności dostałby mi się ban. Szczerze mówiąc to nie natknęłam się na kłutnię twoją z innymi wizażankami i mie mam zamiaru jej szukać. Nie mszczę się, nie mnie jest ludzi sądzić.
Przygotowałam już poprawki i wyjaśnienia do mojej strony z barankiem, ale przy takiej pogodzie nie mam co wysyłać na serwer gdyż wiem, że to się nie uda przy moim internecie radiowym Proszę o cierpliwość
kawciu o\co do przesłodzonych watków tudzież stron czytałam twą księgę gosci i mozna by rzec ze jest przesłodzona tzn. same pochwały(widocznie jest za co). Szczerość? ok! Ja skrytykowałam jedną sosobe mówiąc ze jej prace ostatnio były monotematyczne i zrobiły z mojej opinii huzia na juzia a czy ja cię biję za to ze powiedziałaś ze mpoja lala jest taka śmaka.Nie!! I czasem nie jestem taka pewna czy tu na wizażu rzeczywiscie można się swobodnie wypowiadać? To taka dygresja.Czekam na barana fajnie ze przygotowałaś.Będę wdzięczna. A co do mobilizacji sama się zmobilizuję.Wydaje mi się ze troszeczkę kawusiu uwazasz się za eksperta w radach co? ;.)))ze tak ich udzielasz?

edit: WITAJ MONA83 na moim watku miło mi że go przegladasz.
Stary 2007-03-20, 17:52   #55
malijka
Wtajemniczenie

GG do malijka

Ahh rozumiem no widzisz nie wiedziałam że to dla kolezanek, które chodzą na aerobik ... chociaż ja pewnie nie zrobiłabym lali takiego typu wcale ... bo za szyciem nie przepadam

Karykatura karykaturą, ale fajnie by wyglądało gdyby mięśnie były w odpowiednim miejscu hehe
Stary 2007-03-20, 18:20   #56
elianka
Zakorzenienie

Cytat:
kawciu o\co do przesłodzonych watków tudzież stron czytałam twą księgę gosci i mozna by rzec ze jest przesłodzona tzn. same pochwały(widocznie jest za co). Szczerość? ok! Ja skrytykowałam jedną sosobe mówiąc ze jej prace ostatnio były monotematyczne i zrobiły z mojej opinii huzia na juzia a czy ja cię biję za to ze powiedziałaś ze mpoja lala jest taka śmaka.Nie!! I czasem nie jestem taka pewna czy tu na wizażu rzeczywiscie można się swobodnie wypowiadać? To taka dygresja.Czekam na barana fajnie ze przygotowałaś.Będę wdzięczna. A co do mobilizacji sama się zmobilizuję.Wydaje mi się ze troszeczkę kawusiu uwazasz się za eksperta w radach co? ;.)))ze tak ich udzielasz?

aga- na ZTS po prostu jest taki zwyczaj, że jak Ci sie nie podoba to mówisz konkretnie co Ci się nie podoba, a jak nic konkretnie, to w ogóle się nie udzielasz. wątki są przesłodzone, bo pisza tam tylko osoby, którym sie podoba. Jak chcesz wydziwiać to się zaloguj na gazetowym.. tutaj po prostu jesteśmy dla siebie grzeczne i szanujemy gust innych, nawet jeżeli jeste nudny, brzydki i "monotematyczny". Jezeli zaczynasz krytykowac innych, to sie nie dziw, że inni krytykują Ciebie
Stary 2007-03-20, 20:37   #57
kawa80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aga267
kawciu o\co do przesłodzonych watków tudzież stron czytałam twą księgę gosci i mozna by rzec ze jest przesłodzona tzn. same pochwały(widocznie jest za co)
na to nie mam wpływu
Cytat:
Wydaje mi się ze troszeczkę kawusiu uwazasz się za eksperta w radach co? ;.)))ze tak ich udzielasz?
bez komentarza
Stary 2007-03-21, 07:00   #58
aga267
Rozeznanie

Cytat:
na to nie mam wpływu

bez komentarza
elianko własnie przecież o tym mówiłam.Ja przecież się kiedyś krytycznie wypowiedziałam ale grzecznie! I co? I okazało się ze nie za bardzo można się na ZTS wypowiadać.

jesli chcę wydziwiać? a co to? oczywiscie ze chcę! Teraz wydziwiam 50 róż z fliseliny florystycznej na 50 urodziny mamy wg pomysłu pta1si

KAWA80 BARDZOOOOO CI DZIĘKUJĘ.za opis łaczenia kółeczek w baranku!Jest superaśny. Robiłam wcześniej dwa osobne kółka biały kordonek ze złotą nitką ale się zatrzymałam bo nie wiedziałam jak łaczyć.Dzieki za jasny klarowny opis .Właśnie go drukuję

Edytowane przez aga267
Czas edycji: 2007-03-21 o 07:22 Powód: dopisek DLA KAWY80
Stary 2007-03-23, 05:56   #59
aga267
Rozeznanie

zrobiłam ten bukiet z 50 róż dla mamy ale inaczej niż pta1sia swoje.Moje tak się nie mechacą bo mam inny rodzaj fliseliny (mała kwiaciarnia mały wybór) Dodałam zieleni suszonej naturalnej i z lenistwa włożyłam w koszyk gotowy a może z braku czasu....;.((((potem załączę bo pędzę do pracy

Wróciłam z pracy i edytuje wypowiedź.Załączam zdjęcia bukietu róż z fliseliny florystycznej. Pta1sia zrobiła w watku różyczki z bibuły taki mechaty fajny tez z fliseliny ale moje jakoś nie podatne na mechacenie(inny rodzaj fliseliny).Ocenicie sami.....
Koszyk jest gotowy nie z papierowej wikliny bo brakło czasu.....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet z boku.jpg (102,3 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet z tyłu.jpg (82,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet zdjecie rankiem.jpg (91,9 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiett.jpg (83,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukietttt.jpg (93,3 KB, 52 załadowań)

Edytowane przez aga267
Czas edycji: 2007-03-23 o 15:30 Powód: załączenie zdjęć
Stary 2007-03-23, 17:30   #60
pta1sia
Raczkowanie

GG do pta1sia

Cytat:
Moje tak się nie mechacą bo mam inny rodzaj fliseliny (mała kwiaciarnia mały wybór) Dodałam zieleni suszonej naturalnej i z lenistwa włożyłam w koszyk gotowy a może z braku czasu

Załączam zdjęcia bukietu róż z fliseliny florystycznej. Pta1sia zrobiła w watku różyczki z bibuły taki mechaty fajny tez z fliseliny ale moje jakoś nie podatne na mechacenie(inny rodzaj fliseliny).Ocenicie sami.....
Koszyk jest gotowy nie z papierowej wikliny bo brakło czasu.....

Mama na pewno będzie zachwycona, bo kosz prezentuje się okazale

małe sprostowanie, nie ma różnych rodzajów flizeliny, z każdej można wyczarować mechate cuda, może ja nie do końca jasno wytłumaczyłam sposób mechacenia, a może po prostu masz własną technikę...

drobna rada na wykończenie, po wyschnięciu zamaskuj lub poobcinaj 'łezki' z kleju, wtedy nikt się nie domyśli jak go zrobiłaś

życzę niezapomnianej uroczystości
pta1sia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości