|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
Neonko, co powiesz na to: Indian Summer i Hypnose za Mira Bai i Tumulte?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pasuje ![]()
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
Napisz proszę swoje dane na PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Echhhhhh......(rozdzieraj ące westchnienie itaki)
Nikt nie ma choćby ociupinki Lacoste Touch of Sun ...? ![]() Ani na wymiankę, ani tak....zupełnie bezinteresownie... buuu ![]() Poratujcie kobitki, na allegro przegapiłam próbkę, siedzę i kwiczę, a zapach chciałabym powąchać... ![]() ![]()
#725 |
Zakorzenienie
|
Wymienię chętnie - hurtowo, bo to bez sensu wysyłać po 1 próbce - próbki niszowców:
- Dianthus Etro (przetestowana w tak mikroskopijnej ilości, że absolutnie nie widać ubytku), firmowa, w kartoniku - Tea for Two L'Artisan, firmowa, w kartoniku, ubytek maciupci, zostało 99% do potestowania - Passage d'Enfer L'Artisan, jak wyżej Wymienię na inne cudaki ![]() Gdyby ktos był chętny, to zapraszam na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Aaguś! No mam Mira-Bai i chętnie podeślę. A może szukasz jeszcze czegoś-jak tak to pisz PW
![]() A do Koty już piszę ![]() Edit: Łoj, ale jestem prędka. Neonka mnie ubiegła o ponad dobę. |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
Agnysko, odpowiedziałam na PW
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
|
Uaktualnienie
![]() ODDAM / ODPSIKAM - NA WYMIANĘ : - Women - Paul Smith (atomizer) - Very Irresistible Sensual (atomizer) - Amor Amor Eau Fraiche (atomizer) - Hot Couture EDP (mogę też wymienić w całości - ok.4ml) - Hot Couture EDT (mogę też wymienić w całości- ok25ml) - Just Me - P.Hilton - Roseberry - Parfums De Rosine - Escada Sunny Frutti (mogę też wymienić całości- z 50ml zostało ok. 30ml) - Lemon Fresca - Incanto - S.Ferragano - Miracle So Magic - Glow - J.Lo. - Live - J.Lo. - Live Lux - Burberry Brit (mogę też wymienić w całości - ok. 4ml) - Dalissime - S.Dali (mogę wymienić w całość - 5ml) - Gloria (mogę wymienić całość - ok.4ml) - Green Tea - E.Arden - Be Delicious- DKNY - Red Delicious-DKNY - Eau De Charlotte - - Life Circle Fruit - Oriflame (mogę też wymienić w całości - ok.45ml) - Pink Suede - Avon (mogę wymienić w całości - ok.40ml) - Wish - Chopard - Lolita Lempicka - edt - Pleasures Exotic - Estee Lauder - Love love de toi -Morgan - Par Amour Toujours - Clarins (mogę też wymienić w całości, 30 ml) - Arpege- Lanvin - Alchimie - Rochas - Deep Red - Hugo Boss - Mure Et Musc EDT - L'Artrisan - Delices - Cartier - Sensi - G.Armani - Desnuda - E.Ungaro - DKNY Women - Donna Karan - Rockin'Rio - Escada - Tropiques - Lancome - Sun Moon Stars - Lagerfeld - Jaguar Sensuelle - Jaguar -Lacoste pour Femme (jakieś 0,5ml) - L’ Artisan Chasse aux Papillons EDT - Time for Energy (Versace) - In Love Again Fleur de la passion - Burberry Touch - V - Valentino edp - Agent Provocateur - Bright Crystal INTERESUJĄ MNIE ZAPACHY: - Lacoste Touch of Sun - Flowerbomb - Time for Pleasure - Versace - Red Jeans - Versace - Escada Sexy Graffiti - Aquolina (*Sok Malinowy; *Świeże mango; *Lichee; *Brzoskwinia i morela) - Fantasia - Fendi - My Torrente - Love Love De Toi Glossy - Morgan - Donna - Luciano Soprani - Jolie - Luciano Soprani - Pretty Girl - Luciano Soprani - Solo Amore - Luciano Soprani - Enjoy -Jean Patou - So - Givenchy - Ghost Cherish - Ghost - Ghost Summer Flirt - Ghost - Franck Olivier - Franck Olivier - Lacoste Touch of Sun - In Two Peony- Stella Mc Cartney - Happy in Bloom - Clinique Pozdrawiam ![]()
#730 |
Rozeznanie
|
Czy ma któraś z was FLOWERBOMB ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
Szukam męskich próbek:
- Dior Homme - D&G Masculine - Hugo Boss Bandelssarini del Mar - Bulgari Aqua
#733 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Bardzo chciałabym poznać: - jakikolwiek z zapachów Hanae Mori - Tendre Kiss Lalique - Rousse Mam i mogę się podzielić: - EC - OI - OI suchy olejek - BCDK - Agent Provocateur - Bazar - Birmane - Flowerbomb - Le Roy Soleil - L LL - Le Baiser Lalique - Dolce Vita - Alchimie - Un Bois Vanille SL Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2007-03-23 o 08:49 Powód: uaktualnienie |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
|
Uaktualnienie
![]() ODDAM / ODPSIKAM - NA WYMIANĘ : - Women - Paul Smith (atomizer) - Very Irresistible Sensual (atomizer) - Amor Amor Eau Fraiche (atomizer) (rezerwacja) - Hot Couture EDP (mogę też wymienić w całości - ok.4ml) - Just Me - P.Hilton (zarezerwowane) - Lemon Fresca (zarezerwowane) - Incanto - S.Ferragano - Miracle So Magic - Glow - J.Lo. (zarezerwowane) - Live - J.Lo. - Live Lux (zarezerwowane) - Dalissime - S.Dali (mogę wymienić w całość - 5ml) - Gloria (mogę wymienić całość - ok.4ml) - Green Tea - E.Arden (mogę odpsikac naprawdę sporo) - Be Delicious- DKNY (mogę odpsikać naprawdę sporo) - Red Delicious-DKNY - Eau De Charlotte - - Life Circle Fruit - Oriflame (mogę też wymienić w całości - ok.45ml) - Pink Suede - Avon (mogę wymienić w całości - ok.40ml) - Wish - Chopard - Lolita Lempicka - edt - Pleasures Exotic - Estee Lauder - Love love de toi -Morgan - Alchimie - Rochas (zarezerwowane) - Deep Red - Hugo Boss - Mure Et Musc EDT - L'Artrisan - Delices - Cartier - Sensi - G.Armani - Desnuda - E.Ungaro (zarezerwowane) - DKNY Women - Donna Karan - Rockin'Rio - Escada - Tropiques - Lancome - Sun Moon Stars - Lagerfeld - Jaguar Sensuelle - Jaguar -Lacoste pour Femme (jakieś 0,5ml) - L’ Artisan Chasse aux Papillons EDT - Time for Energy (Versace) - In Love Again Fleur de la passion - Burberry Touch - V - Valentino edp - Agent Provocateur - Bright Crystal dokładka: - Ghost Cherish (oddam w całości-miniaturka 5ml) INTERESUJĄ MNIE ZAPACHY: - Lacoste Touch of Sun - Flowerbomb - Time for Pleasure - Versace - Red Jeans - Versace - Escada Sexy Graffiti - Aquolina (*Sok Malinowy; *Świeże mango; *Lichee; *Brzoskwinia i morela) - Fantasia - Fendi - My Torrente - Love Love De Toi Glossy - Morgan - Donna - Luciano Soprani - Jolie - Luciano Soprani - Pretty Girl - Luciano Soprani - Solo Amore - Luciano Soprani - Enjoy -Jean Patou - So - Givenchy - Ghost Summer Flirt - Ghost - Franck Olivier - Franck Olivier - Lacoste Touch of Sun - In Two Peony- Stella Mc Cartney - Happy in Bloom - Clinique Chciałabym się powoli pozbywać próbek... ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2007-03-21 o 18:53 Powód: uaktualnienie z dnia 21.03.2007 |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Przyczajenie
|
Poszukuję Givenchy Pi, Nemo Cacharel (ilość - ok 18ml) lub inne męskie, a w zamian oferuję Chanel Platinum Egoiste (zostało 18ml z flakonu o poj. 50ml)
Edytowane przez Jar87 Czas edycji: 2007-03-20 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Rozeznanie
|
Chętnie sie podziele próbkami:
- Kenzo amour - Lacoste Pour Femme - Dior Pure Poison 1/2 A ze swoich odpsikać mogę: - L'instant Guerlain - Irresistible Givenchy - Pure Jil Sander - Intense Hugo Boss - Deep Red Hugo Boss - Rouge Hermes - The One - Sensi Poszukuję----> FLOWERBOMB ! ! ! |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie dziewczynki!
![]() DKNY Be Delicious Paco Rabanne Ultraviolet Naomi Campbell Cat Deluxe Mogłabym się odwdzięczyć robionymi próbkami: Kenzo Jungle Elephant Gucci Rush męski Gucci Pour Homme Angel kropelka Light Blue kropelka Niny Ricci Belle De Minuit |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Raczkowanie
|
Poszukuję próbek następujących zapachów
Allure Sensuelle ]Angel Schlesser, Essential Aquazur i Aquasun Lancaster Beautiful Love E.Lauder Bvlgari Blv Notte Desire, Dunhill Envy Gucci Lalique: Lalique, Flora Bella Extravagance Givenchy Elixir des Merveilles Fever Celine Helmut Lang Mahora Matsuri, Annayake Pour Elle Paco Rabanne Red Door Velvet Shalimar Light Sun Delight J. Sander Trussardi Jeans Gerry Weber (klasyk i red edition) Morgan de Toi Oczywiście ładnię się odwdzięczę. Listę moge podesłać na PW, ciągle jest aktualizowana ![]()
ZARA, MEXX, SOLAR, PROMOD, RESERVED, H&M, TATUUM...wymienię. Edytowane przez Revelyn Czas edycji: 2007-03-22 o 21:31 Powód: modyfikacja listy zachciewanek ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
Oddam:
- miniaturkę Organzy klasycznej-2 razy testowana na ręce-nowa - miniaturkę Azzaro Visit-również 2 razy testowana.Zapach bardzo podobny do Lolity Edp, ładny, ale denerwuje mnie w nim jakaś nuta, tak samo jak w Lempickiej ![]() - całą próbkę Allure Sensuelle-2ml Poszukuję: próbki, odpsiki, odlewki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
Z chęcią podzielę się:
- Image cerruti (odlewka 5 ml z atomizerem) - Twice Iceberg (odlewka 6 ml z atomizerem) - Feminine D&G (odlewka 10 ml) - Mira-Bai (robiona próbka) - Tumulte (w fiolce) - 1000 Patou (w fiolce) - All about Eve (w fiolce) W zamian chętnie: - Kingdom - My Queen - Desnuda - Agent Provocateur (wszystkie) - In Love Again - Poison i Tendre Poison - Wish - Mahora - Shalimar EdP i Light - Gloria - Maroussia - Mitsouko - Vent Vert - What about Adam - Mauboussin - Lovely - Glamourous, Glamourous Daylight - Halloween, In Black - Dune - Fragile - Le Feu - Le mond est beau - Jaipur, Jaipur Saphire - Tesori: jaśmin, lotos, białe piżmo, aegyptus-kyfi, hammam-argan i co tam jeszcze macie ciekawego do zaproponowania ![]() Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2007-03-22 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Szukan odrobinki do sprawdzenia czy to faktycznie te fiołki ,bez lub róża herbaciana których szukam(no i te kuszące jabłko):
Tender Touch Lalique En Passant -Federico Malle (Olivia Giacobetti) Guerlain Apres I'Ondee Stila Creme Boquet Rose Esentielle Tea Rose-Ava Luxe Perfum the Rosine En Joy Jean Pateou Violetta di Parma Acqua di Parma Penhalligons(o zapachu fiołków) My Queen Alexander Mc Queen Verte Violette Aimez Moi Caron Soir de Paris Bourjois All About Eve JOOP W zamian raczej nic ciekawego nie mam,więc chętnie odkupię jeśli nic u mnie nie znajdziecie. Próbki fabryczne: Dolce &Gabbana The One Eternity Moment Calvin Klein Valentino edp Tristano Onofri Totally You-męska Robione(przeważnie z Sefory): Armanii Code Mont Blanc Femme Miss Dior Cherie(chyba dwie) Truth Kleina Issey Miyake Leau e d'Dissey edp i edt Guerlain Tutti Kiwi Delices de Cartier Lolita Lempicka Lolita(nie jestem pewna która bo mam niepodpisaną,ciasteczkowa ) Euphoria C Klein Nieduże próbki moge zrobić : Halloween J del Pozo Envy Gucci Thais te Puig Aubusson Coloreus E.Arden Spiceed Green Tea Summer Vhite Avonu Hoggar YR męski i większości z YVES ROCHER min Voile de Ambre,Cocon,Seve,Nature edp,NeblinaBez,Ming Shu... Może ktoś chce się podzielić niedużą odlewką Obssesion Night Kleina? Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-03-22 o 13:40 Powód: poprawiłam błędne lub dopisałam brakujące wyrazy. |
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#745 |
Rozeznanie
|
To, co mi się marzy:
Tygrys Czarna HC OI Lempicka każda Rahat Loukoum SL Sa Majeste la Rose Smok L'Instant de Guerlain EDP Love In Paris Nina Ricci To, czym dysponuję: Ok 40/75 5th Avenue Arden Ok 25/100 ml Burberry Touch for women ok 20/50 ml Acqua di Gio Armani Mogę odpsikać Ysatis Givenchy Próbki (niektóre prawie pełne, innych połowa, a jeszcze innych tylko kropeki) Rose de la rosine Les Parfums De Rosine Une folie de rose Les Parfums De Rosine Allure Sensuelle Bvlgari Blv Notte Lalique: Lalique, Flora Bella Lanvin Arpege Birmane Noa EDP Pure Turquoise RL Birmane Van Cleef & Arpels, NU YSL Winterfallas CC L'eau par Kenzo Dune Dior Chance Chanel Bell en Rykiel Może spróbujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
niecnotliwa dziewica
|
Poziomko, ja mam próbkę Smoka i z przyjemnością Ci prześlę
![]() ![]()
#747 |
Raczkowanie
|
Nikt nie ma Le monde est beau???
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Odpisz u mnie w wątku, żebyśmy nie mieszały tutaj, oki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Ja mam
![]() Edit: wlasnie doczytałam ze chcesz ok. 30 ml. A ja moge zdobić próbkę.
#750 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() proszę podaj listę, co chciałabyś wzamian. Napisalam do Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.