|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
ciuchy na lato!! butki, kostium, biżuteria (S/M)
kostium kapielowy firmy Skiny Aqua
składa sie z 3 czesci: majteczek, stanika i bluzeczki wiazanej na szyi i idealnie odslanajacej plecy- moza z niego korzystac zarowno w charakterze bikini jak i tankini. rozmiar to duże S małe M, dla kobiet w rozmiarze 38 idealny (na metce widnieje S ale jest to naprawde duza rozmiarówka) stan idealny- był noszony tylko raz (no i co za tym idzie 1 raz prany) nieaktualne- jedzie do Bezki Edytowane przez Mallutka Czas edycji: 2007-07-15 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: ciuchy na lato!! butki, kostium, biżuteria (S/M)
butki firmy Baldowski
wysokość obcasa to niebagatelne 9 cm długość wkładki to 22,5-23 cm (ciezko jest to dokladnie zmierzyc gdyz sa to buty w szpic) stan butow idealny z racji braku umiejetnosci chodzenia w butach na obcasie nosialam je tylko na imprezach w pomieszczeniach zamknietych 2-3 razy (mam do nich dodatkowe fleczki) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
bżuteria:
orginalny morski naszyjnik ktory moze byc noszny 2 stronnie (1 strona miedziana druga morska) dlugość 41-50 cm (zapięcie jest regulowane) jedzie do buzichocho Edytowane przez Mallutka Czas edycji: 2007-07-13 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
bardzo orginalny łańcuszek, a dokladniej 3 polaczone ze soba dlugosci 38 cm (+ 8 cm regulacja) ozdobiony zawieszkami z kamykow w kolorach zieleni i brazu
jedzie do buzichocho Edytowane przez Mallutka Czas edycji: 2007-07-13 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
chetnie wysle dodatkowe zdjecia na meila/priva
jezeli macie jakies dodatkowe pytania odnosnie jakosci/koloru chetnie na nie odpowiem poszukuje: 1. dzieciaczka z Avene 2. ciuszkow w kolorze morskim, zielonym (soczystym) lub granatowym ale na inne rzeczy, jesli wpadna mi w oko tez chetnie sie wymienie ![]() zapraszam do wymiany i prosze o wyrozumialosc (to moj pierwszy raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 47 pkt / 100% pozyt.
|
hej bluzeczka jest w stanie bradzo dobrym nie jest zniszczona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Bezko czy moglabys dla mnie jeszcze zmierzyc ta bluzeczke: chodzi mi o dlugosc, szerokosc i nie wiem jak to wyjasnic szerokosc rekawow
i podac tu w moim watku- bardzo chetnie zamienie kostium na bluzke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
cos za buty
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za kostium?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za naszyjniki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie: porfelik: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4692715 oraz bluzeczka: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4692719 co ty na to????? odpisz prosze u mnie, bo ja troszke nie moge sie z tym wszystkim polapac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
sweter zaczelam wymieniac z jedna dziewczyna;/ co prawda nie odzywa sie juz dlugo , takze zapytam i jak najszybciej dam Ci znac, czy buty beda dobre na 36/?
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Kochana
![]() ![]() Jeśli pasuje Ci taka wymianka to mozemy adresy na PW wymienic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() one sa z tylu zapinane na pasek, wiec zdecydowanie istnieje mozliwosc regulacji ![]() ja w takim razie cierpliwie poczekam na odpowiedz tej dziewczyny, a tymczasem pozdrawiam ![]() Edytowane przez Mallutka Czas edycji: 2007-07-14 o 12:20 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.