![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() NOWA BIELIZNA I CIUCHY NA WYMIANKĘ U MENULI-nowy wątek :)
WĄTEK NIEAKTUALNY !!!
Mój nowy wątek >>>KLIK<<< ps.Na nowym wątku są takze rzeczy ze starego ![]() Zapraszam!!! ![]() Elo.Postanowiłam założyć nowy watek bo w starym zaczęły się już robić pustki.W tym watku przeważać będą rzeczy nowe,z metkami,które wymienie na cokolwiek co wpadnie mi w oko. ![]() RZECZY NA WYMIANĘ NA STRONIE 1,2 (#60),4 (#104),6 (#157,158),7 (#196,197) ![]() ![]() | NOWA BIELIZNA | ![]() rozmiar- L NOWOŚĆ!!!!!!!!!!! ![]() JEDNA Z WIZAŻANEK PROSIŁA MNIE O SAMĄ KOSZULKĘ I W TEN SPOSÓB ZOSTAŁY MI SAME GATKI kolor błekitny(na fotce wyszły bladsze) rozm.M ![]() ![]() rozm.75 B [B][COLOR="Red"] kolor czarny,z haftowanymi różami ![]() rozmiar 75B,wstawki z koronki NIE MA ![]() kolor różowy,rozm.M bokserki koronkowe-kolor ecrue,rozm.M
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-08-25 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
![]()
| BEŻOWE SPODNIE |
super eleganckie rozmiar- 40 | KASZKIET | kolor- ecrue materiał- sztruks | BIAŁA BLUZECZKA KOSZULOWA| rozm.M materiał super przylegający do ciała,z domieszką spandexu | NOWE STOPKI | rozm.37-39 | EXTRA SPÓDNICA | rozm.38 dóŁ do skosa | BLUZECZKA KOSZULOWA | DOKŁADKA 15.08 rozm.M świetnie się nosi,nie wymaga prasowania
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-08-18 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
| STANIKI I BLUZECZKA |
![]() miseczki z wkładeczkami (oddam łatwo) ![]() na ramiączkach kwiatuszek ![]() kolor- ecrue NIE MA raz ubrany ![]() 2 razy ubrany ![]() rozmiar- 75/80 B ![]() długość- 53 cm szerokość pod pachami- 34 cm
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-08-23 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: NOWA BIELIZNA I CIUCHY NA WYMANKĘ U MENULI-nowy wątek :)
Hej
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]()
| PERFUMIK |
Zapach trudny do okreslenia ![]() ![]() | KOSMETYKI | 1.Nawilzające mleczko do opalania z witaminą E ; użyty 2 razy 2.ISANA pianka do golenia NOWA 3.JOANNA krem do depilacji pach,okolic bikini ; uzyty 1 raz- NIE MA!!!! 4.GARNIER próbka kremu nawilżającego | SUPER ODJAZDOWY PASEK JEANSOWY | długość- 85 cm szerokość- 5 cm Pasek jest bardzo ładny i...gruby .Żadne moje spodnie nie maja tak szerokich szlufek . | APASZKI | w kolorach widocznych na fociach | PLUSZOWY PIÓRNIK | nowy,bez metki | NOWY PIÓRNIK SASZETKA | DOKŁADKA
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-08-06 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
| 4 PŁYTY CD |
tytuły widoczne na okładkach 2 z nich są z serii Coca-Cola 2003 | SWETR CZARNY | rozmiar- M | BLUZKA PANTERKA | rozmiar- M | Perfumik MANIA | 1/3 we flakoniku-napełniany w perfumerii zapach...trudno mi określić,napewno nie słodki choć dośc zdecydowany | FAJNA TOREBECZKA | Super pojemna,kolorek różowy Wymienię najchętniej na inną fajną torebusię,która mi się spodoba CZEKAM NA PROPOZYCJE ![]() | GOLARKA DO ODZIEŻY | DOKŁADKA super praktyczna mało używana
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-08-06 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
kochana moze wymienimy sie za tą bluzeczkę co podobała ci sie u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4914931 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4915046 prosze odpisz u mnie bardzo zalezy mi na tym staniczku ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]()
| POLO edc by esprit |
rozmiar- XS | JEANSOWE SPODENKI | bardzo krótkie pas- 34cm - 38 cm x 2 | CZARNY TOP | regulowane ramiaczka odcinany pod biustem rozmiar- M | EXTRA SPORTOWY TOP | super leży ze względu na charakterystyczne wcięcie w talii rozmiar- S/M | PIŻAMKA PRAWIE NOWA | spałam w niej zaledwie 2 razy , to nie mój kolor rozmiar z metki to XL,ale sporo zawyzony ,jest to M | FAJNA BLUZECZKA NA LATO | DOKŁADKA firma: VERO MODA bluzeczka jest bardzo pomysłowa,zdobiona jest brokatem rozmiar- M
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-08-20 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Szara Eminencja
|
Hej spodoboały mi się u Ciebie:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4914931 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4915046 jaki to rozmiar i materiał? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4915046 na jaki są mniej więcej rozmiar nogi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 47 pkt / 100% pozyt.
|
hej a wiec bluzeczka to jest napewno kopertowa ale nie snieżna biel zaznaczam
![]() ![]() U Ciebie podobaja mi sie 4 pierwsze gatki , bluzeczka z aplikacja, oraz perfumiki. wymiarki spodni ahaaa nie maja z tyłu kieszeni pas 36cm rozciaga sie stan23cm dł wewn 86cm dł zewn 108cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
hej a wiec bluzeczka to jest napewno kopertowa ale nie snieżna biel zaznaczam
![]() ![]() U Ciebie podobaja mi sie 4 pierwsze gatki , bluzeczka z aplikacja, oraz perfumiki. wymiarki spodni ahaaa nie maja z tyłu kieszeni pas 36cm rozciaga sie stan23cm dł wewn 86cm dł zewn 108cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Staniki Na Wymiankę U Menuli
ach może zaryzykuję tę sukieneczkę ??
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
podobają mi się wszystkie majteczki!! znajdziesz coś u mnie za nie?? zapraszam
![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
hmm... a o jakie spodnie Ci chodzi z tych zrezygnowałaś a nie załączyłaś linku do żadnych spodenek tylko link do Twojego wateczku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Koszula to rozmiar L. Jak się będziemy wymieniać to dorzucę Ci ją nawet gratisem, bo naprawdę szafa mi się nie domyka i mąż codziennie mi mówi, że wszystkie wywali do pojemnika
![]() ![]() ![]() ![]() Szukam innego sweterka. Najchętniej takiego jak na zdjęciu niżej ![]() ![]() jak coś masz jeszcze spoza wątku za sweterek to wklej co. A jak nie to jestem zdecydowana na wymianę sukienka za moją tunikę + koszulę ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-08-03 o 15:59 Powód: coś dopisałam :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4915046
podoba mi sie to ![]() może coś u mnie
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie??
![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
| BIAŁE STOPKI |
czarne aplikacje serduszek rozmiar- 37-39 NOWE | 5 PAR BAWEŁNIANYCH SKARPETEK | rozmiar- 38-40 skarpetki są NOWE oryginalnie zapakowane 75 A ,kolor bardzo blady róż miseczki z wkładeczkami (oddam łatwo) 75 B ,moro 2 razy ubrany ISANA pianka do golenia NOWA moze cos u mnie za te rzeczy ![]() prosze o odp u mnie w watku ![]() Buzka ![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
hejka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4915046
bardzo podoba mi się ta bluzeczka i jestem nią baaardzo zainteresowana ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
ale ja moge oddac duzo za te rzeczy
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Hej
Bluzeczka wiązana nie jest grafiowa tylko czarna,wyszła tak na zdjęciu. NIe jest duża,ja nosze 40 i jest przymała.Dzisiaj jeszcze zamieszcze fotki,jednak bluzeczka jest zarezerwana (tzn czekam na odpowiedz,bo zaproponowałam wymiane).W razie odmowy oczywiscie dam znać. A sweterek jest wolny ![]() pozdrawiam
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
ja też noszę 38, ale ta bluzka na mnie generalnie pasuje, tyle że w biuście jest trochę ciasna i się mi rozchodzi materiał bo mam biust 80C i dlatego nie za bardzo mam jak ją nosić...
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
hej wklejam fotke spodni z przodu z tyłu nie mam jak zrobic i nie ma mi obecnie kto zrobic ta fotkka byla robiona gdzies z 2 dni temu nie sugeruj sie mna ja mam 100-102cm w bioderkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Kosuzla nocna
dlugosc 96 szerokosc pod bisutem 43 Ciezko ją zmierzyc. Jesli o ktoryswymiar doklandiej Ci chodzi.. to mow. Co chcialabys za lokówke.. ? Wymairy spodenek jeszcze pas 38-39 biodra na wysokosci zamka 49-50 dlugosc 96 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
No wiec tak:
Bluzeczka wiązana jest na pewno 38,bo przed chwilą ją przymierzałam i jest dla mnie za mała (nawet rękawy za krótkie) na 2 stronie mojego wątku umieściłam zdjęcia.Oczywiście jak sie sprawa co do niej wyjaśni to dam Ci znać. Co do swetra to chciałabym zaznaczyć,aby ominąc nieporozumienie,ze sweter jest zmechacony na rękawach i kołnierzu,jednek jest to łatwe do usunięcia,a ja nie posiadam maszynki.Zamieszczam zdjęcie pod światło,tylko zdjęcie było wykonane przed praniem,a sweter długo wisiał w praniu.Jest on jednak naprawde ciepły i gruby,byłam zawsze z niego zadowolona,a wymieniam go tylko,ze jest dla mnie za poważny i nie zbyt moj kolor. CO do Twojej propozycji to jeszcze nie jestem pewna.Intersuje mnie ta bluzeczka,ale cos troche boje sie tego koloru (bo w czarnym wyglądam blado). Napisałam rezerwacje. Jak wyjaśni sie sprawa bluzki to dam znać. pozdrawiam dorota
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
no to oddam ci tą bluzkę za te trzy pary majtek...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.