![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() NOWY UPORZĄDKOWANY WĄTEK MENULI- zapraszam !!!
WĄTEK NIEAKTUALNY!!!
Witajcie ponownie,kochane wizazanki ![]() Postanowiłam założyć nowy,bardziej uporządkowany wątek ![]() Proszę Was tylko o to,aby zawsze odpisywac u mnie w wątku ![]() Ciuszki będą uporządkowane więc mam nadzieję,że będzie się Wam fajnie przeglądało mój wątek ![]() ![]() Pozdrawiam,Menula. ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-09-16 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
![]()
| NOWA BIELIZNA |
![]() rozmiar- L NOWOŚĆ!!!!!!!!!!! ![]() rozm.75/80 B kolor czarny,z haftowanymi różami ![]() rozm.75 B kolor różowy,z haftowanymi różami - ![]() rozm.M [B]-EXTRA MAJTUSIE KORONKOWE [COLOR="Red"] rozm.M,kolor beż założone dosłownie 1 raz | NOWE KORONKOWE BOKSERKI | DOKŁADKA 14.09 rozm.M/L
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-09-14 o 23:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
| STANIKI |
![]() miseczki z wkładeczkami (oddam łatwo) ![]() na ramiączkach kwiatuszek ![]() NOWY ![]() 75 B śliczny seledynowy kolor,miseczki push-up z wkładeczkami | PIŻAMKA PRAWIE NOWA | spałam w niej zaledwie 2 razy , to nie mój kolor rozmiar z metki to XL,ale sporo zawyzony ,jest to M | NOWY SEXY KOMPLET BIELIZNY | DOKŁADKA 14.09 75B kolorek różowy,miseczki push-up z wkładeczkami
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-09-14 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
| BLUZECZKA KOSZULOWA |
rozm.M świetnie się nosi,nie wymaga prasowania | BIAŁA BLUZECZKA KOSZULOWA| rozm.M materiał super przylegający do ciała,z domieszką spandexu | BLUZKA PANTERKA | rozmiar- M | FAJNA BLUZECZKA NA LATO | firma: VERO MODA bluzeczka jest bardzo pomysłowa,zdobiona brokatem rozmiar- M | ODJAZDOWA BLUZKA NA IMPREZKI | DOKŁADKA 8.07 super błyszcząca,super się nosi
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-09-08 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]()
| BLUZECZKA-SWETEREK |
rękaw 3/4 rękawki ozdobnie sznurowane,sweterek można opuszczać na ramiona rozmiar- S/M | GOLF W PASECZKI | rozm.M | GOLF JASNO BRĄZOWY | rozm.S/M | BLUZECZKA W ORIENTALNE WZORY | dekolt sznurowany rzemyczkeim rozm.s/M | KURTECZKA NA JESIEŃ | material coś jakby irchopodobny bardzo cieplutka i milutka w dotyku rozm.M/L | DŁUGA POLAROWA SPÓDNICA | stan bdb,z boku rozcięcie rozm.M/L
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-09-07 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
| GRAFITOWA BLUZKA KOSZULOWA |
oddam łatwo rozmiar- M |NOWA,MODNA BLUZECZKA | kolor delikatny pomarańczowy rozm.M |NOWA,MODNA BLUZECZKA | kolor malinowy rozm.L,ale wychodzi jako M REZERWACJA | NOWA,MODNA BLUZECZKA | kolor brąz rozmiar M,wychodzi raczej jako S REZERWACJA | STOPKI NOWE | rozm.37-39 | NOWA,SUPER MODNA BLUZECZKA | DOKŁADKA 14.09 kolor khaki,brokatowa aplikacja rozm.M
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-09-14 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Spodnie I Spodenki
| JEANSOWE SPODENKI |
bardzo krótkie pas- 34cm - 38 cm x 2 | NOWE SPODNIE DRESOWE | NIE MA kolor- róż rozmiar- M/L pas- 36-42 x 2 długość- 104 cm | FAJNE SPODNIE H&M | pas- 37 x 2 z tyłu dwie kieszenie | SUPER JEANSY-BIODRÓWKI | fantastyczny fason świetnie leżą mają niestety jeden defekt-zamek z przodu padł-ale dla chcącego nic trudnego
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-09-03 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Spodnie-dokładka 7.09
| SZTRUKSY H&M |
kolor- cuś jakby kanarkowy świetnie leżą nogawki proste pas- 38cm - 40cm x 2 długość- 101,5cm | RYBACZKI JEANS | super krój idealne do kozaczków mam je z wymianki,niestety,za małe dla mnie ![]() | SUPER JEANSY |[/b] | BEŻOWE SPORTOWE SPODNIE | obniżony pas,z tyłu kieszenie prosty krój,nogawki szerokie mam je z wymianki,niestety okazały się za małe ![]() | EXTRA JEANSY | DOKLADKA 15.09 super przecierane,z tyłu kieszenie z przeszyciami pas 30,5 cm.x2
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-09-15 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]()
| NOWA SPÓDNICZKA LETNIA |
kolor-czerwony długość- przed kolanko falbankowe obszycie na dole | JEANSOWA SPÓDNICZKA | ciemny jeans super przecierana i świetnie odszyta pas- 34cm - 40cm x 2 długość- 63cm | SZEROKIE,ELEGANCKIE SPODNIE W PASKI | biodrówki mam je z wymianki,niestety okazały się ciut za duże,a szkoda ![]() | BLUZECZKA LETNIA PÓŁGOLF | przeplatana złotymi nitkami,śliczna idealna na imprezki | BLUZKA TUBA PANTERKA | firma VICTORY | MALA CZARNA MORGAN | DOKLADKA 14.09 mam ją z wymianki rozm.40
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-09-14 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]()
| CZARNY TOP |
regulowane ramiaczka odcinany pod biustem rozmiar- M | EXTRA SPORTOWY TOP | super leży ze względu na charakterystyczne wcięcie w talii rozmiar- S/M | GRANATOWA BOKSERKA | na wysokości biustu wzmacniana od spodu tył cały granatowy rozmiar- S/M | BRĄZOWY TOP | rozmiar- S idealny na imprezki z racji tego,że się ,,mieni,, -materiał cuś podobnego do aksamitu
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-08-25 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]()
| SWETEREK-PÓŁ GOLF |
milutki i cieplutki ![]() paski biało-czarno-zielone (różne odcienie zieleni) rozmiar- M/L | BIAŁY PÓŁGOLF BEZ RĘKAWÓW | rozmiar- M/L | DŁUŻSZY GOLF BEZ RĘKAWÓW| NIE MA rozmiar- M kolor- chm...taki jak na foto ![]() paseczek jest osobno oddam go łatwo,gdyż brak mu obszycia na końcu ,ale mimo to jest super
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-09-02 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]()
| SWETR CZARNY |
rozmiar- M | SWETR CZARNY | pół golf cały zapinany na zameczek
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-08-25 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Buciki
| ELEGANCKIE BEŻOWE KLAPECZKI |
rozmiar- 37 długość wkładki- 24-24,5 cm klapeczkom należałoby wymienić fleczki ![]() | BEŻOWE SANDAŁKI | rozmiar- 39 długość wkładki- 25,5 cm wkładeczka wewnątrz jest skórzana;wymaga odświerzenia ![]() | ADIDASY | rozmiar- 38 oddam łatwo
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-09-06 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]()
| KASZKIET |
kolor- ecrue materiał- sztruks | SUPER ODJAZDOWY PASEK JEANSOWY | długość- 85 cm szerokość- 5 cm Pasek jest bardzo ładny i...gruby .Żadne moje spodnie nie maja tak szerokich szlufek . ![]() | APASZKI | w kolorach widocznych na fociach | FAJNA TOREBECZKA | Super pojemna ![]() kolorek- różowy Wymienię najchętniej na inną fajną torebusię,która mi się spodoba CZEKAM NA PROPOZYCJE
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-08-25 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]()
| KOSMETYKI |
1.Nawilzające mleczko do opalania z witaminą E ; użyty 2 razy 2.ISANA pianka do golenia NOWA NIE MA 3.JOANNA krem do depilacji pach,okolic bikini ; uzyty 1 raz- NIE MA!!!! 4.GARNIER próbka kremu nawilżającego | NOWE,DŁUGIE KOLCZYKI | w kolorze srebrnym,ale to nie srebro | PRÓBKI NIVEA YOUNG | DOKŁADKA 8.09 -żel-peeling do codziennego mycia twarzy -krem nawilżjący(lekki podkład) | ZIELONY CIEŃ DO POWIEK INGLOT | nieznacznie zużyte | LAKIER DO ZDOBIENIA PAZNOKCI | prawie cały | SZMINKA JEAN KLEBERT | DOKŁADKA 14.09 sabotage divider odc.03 ilość widoczna na fotce | PERFUMIK | DOKŁADKA 15.09 sephora eau de toilette soleil brulant trwały zapach zostalo 2/3 ODDAM TYLKO ZA COŚ EXTRA,GDYŻ DO KOŃCA NIE JESTEM PRZEKONANA CZY CHCĘ GO ODDAĆ
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-09-15 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]()
| NOWY PLUSZOWY PIÓRNIK | NIE MA
nowy,bez metki | NOWY PIÓRNIK SASZETKA | | 4 PŁYTY CD | tytuły widoczne na okładkach 2 z nich są z serii Coca-Cola 2003 ![]() | GOLARKA DO ODZIEŻY | super praktyczna mało używana Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-09-14 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dokładeczka
![]() ![]() [SIZE="3"]| KOSZULKA SATYNOWA DO SPANIA | rozmiar L | JEANSOWY DWURZĘDOWY PŁASZCZYK | NIE MA mam go z wymianki,ale jakoś na mnie żle leży rozmiar z metki 38 | ZIELONO-SELEDYNOWA BLUZECZKA EXIT | aplikacja troszkę spękana,ale mi to nie przeszkadzało rozm.s/m | BIALA BLUZECZKA ZE SŁONIKAMI | super mi się w niej chodziło,ale uznałam,że czas się rozstać ![]() | LETNIA BLUZECZKA Z KOPERTOWYM DEKOLTEM | mięciusi material,rękawki-lekkie bufki ze względu na wszyte gumeczki rozm.M | SPORTOWA BLUZECZKA | rozm.S/M
Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-09-14 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dokładeczka Na Jesienne Dni
DOKŁADECZKA 3.09. -BLUZECZKA RÓŻOWA dość cieplutka(ale bez przesady) brokatowa aplikacja rozmiarek M -BLUZECZKA POMARAŃCZOWA z cekinkową aplikacją na rękawkach lampasy ta bluzeczka jest cieńsza rozmiarS/ M _RÓŻOWY SWETERUŚpólgolfik milutki w dotyku jedynym mankamentem jest brak kilku cekinków na golfie rozm.M -BLUZA KANGURKA Z KAPTUREM kolorek błękitny ocieplona od wewnątrz super się nosi rozm.S/M A WIĘC WIZAŻANKI-CZEKAM NA PROPOZYCJE WYMIANEK ![]() Edytowane przez menula Czas edycji: 2007-09-03 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]()
Zapraszam !!!
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: NOWY UPORZĄDKOWANY WĄTEK MENULI- zapraszam !!!
HEJ!
Znajdziesz coś u mnie za: | TUNIKA-LONG | kolor- błekitny rozmiar- L
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() Może znajdziesz cos u mnie!
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5094647 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
zakochalam sie w tych rzeczach
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5094641 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5094641 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5094645 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5094645 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Hmm... moglabym Ci dodac cos w rodzaju gratisa, albo pozwolic Ci wybrac cos, ale jakas drobnostke naprawde, np. cos w stylu cienia o powiek itp., bo chodzi o to, ze zaplace troche za przesylke z racji tego, ze spodnie sa ciezkie.. Ah ten dzins, sporo wazy... To zalezy tez jaka przesylke bys chciala, bo przy priorytecie cena bylaby wieksza..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Skoro nic nie wypatrzyłaś, to raczej nici z wymianki... na razie nie mam nic poza wątkiem!
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
a tylko tą bluzkę za te dwie pary spodenek ,że tak nazwę??
![]() ![]() 12. Super rybaczki z motylkami . Szerokość 38 cm, Długość 94 cm, z tyłu dwie kieszonki i dwie z przodu . 13. Spodnie dzinsowe, stan bdb, z modnymi wytarciami . Rozmiar 29. Szerokość w pasie 40. Długość 101 cm,dł od kroku - 84 cm. Pozdrawiam odpisz ![]()
-Odpowiedz u mnie- ~~Mój wątek~~ : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=203296 ".MałYm AnioŁkieM ByĆ W TWoIM SerdUSzku SIę SkryĆ." KOcHaM CiĘ...! 30.08.2007 - dokładka !!!!!!!!!!! ( koniec 4 strony , początek i koniec 5 strony i na końcu 6 korale ) ![]() Może znajdziesz coś dla siebie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
Nom niestety mam tylko to co w watku. Zrobilam dokladke bucikow. Mam torebki, paski, ale widocznie nic nie wpadlo Ci w oko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Hej Bardzo interesuje mnie u Ciebie to polo.. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5094647
![]() ![]()
MySzEcZkA140 ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=175217 CiUsZkI I INNE RZECZY !! ODPISYWAĆ W MOIM WĄTKU!! ![]() "..Miłośc nie polega na przyglądaniu się sobie nawzajem, lecz na wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku.." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
taka wymianka w ogóle by mi sie nie oplacila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.