![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() może coś ode mnie ? ;)
NIEAKTUALNE
Witam, mam wam do zaproponowania: 1. Zestaw cieni do powiek Glamour Eyes - 9 odcieni (róże i fiolety+biały) Constance Caroll - użyty chyba tylko 2 razy ![]() 2. Preparat do usuwania skórek z wyciągiem z aloesu Lovely - użyta 1 raz 4. Próbka żelu pod prysznic Dove - aromat ogórka i zielonej herbaty - całość miała 55 ml, ale teraz jest chyba z 30 ;] 6. Lakier do paznokci Lovely nr 186, kolor złoto-brązowy ![]() 7. Lakier do paznokci wibo nr 10, kolor bordowy - ok 80 % 8. Lakier do paznokci wibo, nr 139, przezroczysty ze srebrnymi refleksami - ok 80% 9. Lakier do paznokci Sensique, nr 124, kolor czerwony - ok. 80% 10. Miodowy wosk do depilacji w plastrach Tanita - 4 plastry +1 chusteczka ![]() 3. Mgiełka - spray do ciała Miód i Cytryna AVON - dostałam od siostry, ale użyłąm chyba 2 razy i zapach mi nie odpowiada ![]() 5. Maseczka do twarzy oczyszczająca z cytryną Yves Rocher - 50 ml - użyta jeden raz. - leci do Iza2007 Zapraszam do postu 3 ![]() Edytowane przez Karolcia2401 Czas edycji: 2007-09-17 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
mam jeszcze :
13. Balsam do ciała AVON Celebrate me - troszkę mniej niż 50% 16. Wosk połysk jedwabiu - Nivea Hair Care - ok. 60 % 17. Lakier do paznokci ciemnobrązowy szybkoschnący Wibo - użyty 2 razy 18. Żel pod prysznic kwiatowy - zostało ok. 70% 19. Wzmacniająca odżywka do paznokci z keratyną Sensique 21. Krem do rąk glicerynowo-cytrynowy - 50% z 75ml 22. Krem brązujący do twarzy Ziaja - 80-90% DOKŁADKA: 23. Krem do twarzy Dove 75 ml - zostało ok 3/4 25. Krem Puszenie pod kontrolą Wella Shockwaves 100 ml - użyty raz 29. Mleczko utrwalające opaleniznę Ziaja sopot sun - 200 ml - zostało ok 50% 30. Próbka: specjalistyczny koncentrat wyszczuplający do redukcji cellulitu IDEAL BODY DAX COSMETICS - 10 ml 31. Roletka AVON Pur blanca 9ml - została połowa 32. Konturówka do oczu i ust czarna Wibo - użyta 1 raz 33. Biała kredka do paznokci Yves Rocher 11. Antyperspirant w żelu Lady Speed Stick 24/7 Fruity Splash - nieużywany - leci do Iza2007 12. Krem do pielęgnacji skórek Avon - użyty raz - leci do MoniaK 14. Błyszczyk AVON Extreme Gloss - różowy - jakieś 60% ![]() 15. Błyszczyk Yves Rocher waniliowy - 50% - leci do Agniesia666 20. Balsam do ciała Holiday Skin Johnson's - ok. 30% - leci do Agniesia666 24. Krem do depilacji cukrowy - Vanity Bielenda - 100 ml - użyty 2 razy na 2 nogi... - leci do Agniesia666 26. Krem wygładzająco-nabłyszczający taft LOOKS 100 ml - zostało ok. 50% - leci do Agniesia666 27. Złocisty olejek w sprayu po opalaniu Avon bronze 120 ml - raz użyty - leci do Lunawera 28. Odżywcza maseczka brzoskwinia i mleczko migdałowe AVON naturals 75 ml - użyta 2 razy - leci do Lunawera Zapraszam ![]() ![]() Edytowane przez Karolcia2401 Czas edycji: 2007-09-12 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: może coś ode mnie ? ;)
Karolciu podobają mi sie u Ciebie:
5. Maseczka do twarzy oczyszczająca z cytryną Yves Rocher - 50 ml - użyta jeden raz. 11. Antyperspirant w żelu Lady Speed Stick 24/7 Fruity Splash - nieużywany http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=204579 Powiedź czego szukasz może mam poza wątkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Karolciu bardzo chętnie przyjmę dwa kosmetyki i może uda mi sie wyszakać coś czego potrzebujesz. Poza wątkiem mam cienie, odżywke do włosów .... jednak to dodam do wątku dopiero późnym wieczorem lub jutro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie podoba mi się to:
3. Mgiełka - spray do ciała Miód i Cytryna AVON - dostałam od siostry, ale użyłąm chyba 2 razy i zapach mi nie odpowiada 5. Maseczka do twarzy oczyszczająca z cytryną Yves Rocher - 50 ml - użyta jeden raz. Jesli chcesz to mi pasuje zamiana mojego zestawu na te 2 rzeczy
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Witaj
Mnie interesuje mgielka do ciala ,maseczka IR ,lakier brazowy ,jaka to firma,dezodorant Lady,na wymiane mam Puder Brazujacy Manhattan z drobinkami ,zuzycie 40% ,delkatne brazuje i ma robinki rozjasniajace z serii Sekret Woda Avon Tressele ponad 30ml z 50ml pomadka Rimmel jasny delkatny roz perlowa ,zuzycie 10% cien Inglot 3 razy uzty niebieski ,seria Sprint D wyprobowani 2 blyszczki Loreala jasny bezo-roz i ciemniejszy Moze cos bym tam jeszcze znalazla ale nie wiem czego szukasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Interesowalaby mnie masczka IR, deozodrant mgielka ,nie wiem co mi zapoponujesz ,lakier Wibo odpada chcialabym wymienic ze 2 kosmetyki bo jeden ze wzgledu na przesylke nie oplaca mi sie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety dezodorant i maseczka - zarezerwowane narazie. więc albo poczekaj aż się wyjaśni sprawa z tymi dwoma pozycjami albo możesz wybrać sobie coś innego z listy do tej mgiełki, ewentualnie napisać czego szukasz - może się znajdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Niunia tylko ciuszki mnie interesują
![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Jestem zainteresowana:
14. Błyszczyk AVON Extreme Gloss - różowy - jakieś 60% 19. Wzmacniająca odżywka do paznokci z keratyną Sensique 15. Błyszczyk Yves Rocher waniliowy - 50% - jesteś w stanie znaleźć jakies zdjęcie? 7. Lakier do paznokci wibo nr 10, kolor bordowy - ok 80 % zdjęcie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Błyszczyk Yvs Rocher: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6165,
lakier jest taki jasno bordowy, wpadający lekko w róż i czerwień... zdjęcia niestety nie mam jak zrobić, a w necie nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Karolciu przypominam się
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=204579 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Przez przypadek odpisalam Ci u mnie...
i...jaki jest odcien tego blyszczyka avonu? Edytowane przez Issskra Czas edycji: 2007-08-28 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
podklady soraya i wibo oraz korektor moge wyslac Ci za darmoche
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Karolciu, czyli taka wymiana Ty dla mnie:
5. Maseczka do twarzy oczyszczająca z cytryną Yves Rocher - 50 ml - użyta jeden raz. 11. Antyperspirant w żelu Lady Speed Stick 24/7 Fruity Splash - nieużywany a ja dla Ciebie: Guma do kreatywnej stylizacji włosów firmy Joanna - 100g, użyta w ilości minimalnej, raz odżywka do włosów Garnier OIL REPAIR do spłukiwania, zostało ok 70% Avon roziskrzony cień do powiek w kulce kolor violet shimmer . Karolciu, jeżeli odpowiada Ci taka wymiana i zgadzasz się wysłać paczuszkę jako pierwsza, ( ponieważ nie posiadasz jeszcze żadnej przekupki) to zapraszam na Pw. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
FRUTTINI Cherry Vanilla
ZIAJA Masło do ciała Waniliowe Elixir d'Aromes Jaśmin i bursztyn ja bym chciała te trzy rzeczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
podobaja mi sie te 3 rzeczy ale 2 pierwszych juz chyba nie masz :-(
5. Maseczka do twarzy oczyszczająca z cytryną Yves Rocher - 50 ml - użyta jeden raz. - 11. Antyperspirant w żelu Lady Speed Stick 24/7 Fruity Splash - nieużywany 16. Wosk połysk jedwabiu - Nivea Hair Care - ok. 60 % |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
niestety lecą one do izy, ale może znajdziesz jeszcze coś innego do wosku bo jedną rzecz to chyba nie bardzo opłaca się wymieniać ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
hej interesowało cie u mnie :
Nawilżający krem koloryzujący kolor DORE 30ml AVON NOWY Oriflame Intimate Cream Krem do higieny intymnej 100ml zużycie 1/5 -Krem nawilżający do stóp 75ml Foot Works AVON NOWY to jest w rezerwacji Be beauty balsam do ust kolor bezbarwny z refleksami 10ml 1 raz użyty. Zestaw do pielęgnacji stóp na zdjęciu kolor niebieski AVON NOWY mi sie podoba to : energizująco-rozświetlający tonik z serii Under 20 - została niecała połowa, peeling do ciała AVON kokos i papaja - jak na moje oko to ponad połowa została mgiełka do ciała cytryna i miód AVON - raz użyta 14. Błyszczyk AVON Extreme Gloss - różowy - jakieś 60% 15. Błyszczyk Yves Rocher waniliowy - 50% 16. Wosk połysk jedwabiu - Nivea Hair Care - ok. 60 % A nie masz moze jeszcze czegos jakiegos balsamu albo zelu pod prysznic albo czegos do pielegnacji twarzy tzn.maseczke,pianke albo zel do mycia,krem matujacy ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.