|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Sklepy ze zdrową żywnością
Proponuję założyć wątek z wykazem sklepów ze zdrową żywnością
Od dawna chciałam odwiedzić taki sklep i mimo tego, że mieszkam w tak dużym mieście przyznam się, że nigdy żaden nie rzucił mi się w oczy i trudno było mi jakiś znaleźć Więc żeby innym było łatwiej podaje:KRAKÓW Vert Sklep nr 1. ul. Konecznego 6/10u (wejście z ul. Jaracza), os. Żabiniec, Sklep nr 2. ul. Miłkowskiego 23 (róg Kobierzyńskiej), http://www.sklepyvert.pl/ Przyznam się, że jeszcze tam nie byłam, ale wybiorę się prawdopodobnie już w tym tygodniu i napisze recenzję
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Sklepy ze zdrową żywnościa-Co kupujecie/polecacie?
Jak w temacie co polecacie ze sklepów ze zdrowa żywnościa, mam zamiar zrobić liste zakupów,licze na jakieś podpowiedzi
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sklepy ze zdrową żywnościa-Co kupujecie/polecacie?
Na tej stronie możecie wybrać dowolne miasto (w ramce u góry) i pokażą się adresy, naprawdę dużo adresów sklepów: http://www.vege.pl/str.php?dz=3
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
połączyli mój wątek z innym mam nadzieję, że ktoś mi podpowie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
milka dzięki za wątek
btw. jak się ceny w takich sklepach przedstawiaja? dużo więcej sobie liczą czy to tylko takie stereotypy?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sklepy ze zdrową żywnością
Oj cenią się, cenią
Dlatego tych sklepów nie odwiedzam. Chciałam kiedyś kupić chrupki sojowe, ale cena 20zł za małą paczuszkę...
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Zauważyłam natomiast że w zwykłych marketach na stoiskach ze zdrową żywnością też jest dość spory wybór takich produktów, a ceny bywają znacznie niższe. No ale tych takich bardzo wymyślnych rzeczy tam się nie dostanie, ale dla mnie np. to nie problem nie mam wymagań na jakieś superspecjalne produkty
.
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja też nie mam jakiś superwielkich wymagań A soję w puszcze kupiłam w realu za 2zł ^^
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
Sama niedawno szukałam fajnego sklepu ze zdrową żywnością i natrafiłam na sklep bioterra.pl
Polecam jak najbardziej, rewelacyjne ceny - o wiele mniejsze niż u konkurencji, bardzo duży wybór produktów, i świetna obsługa
|
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Ja moge polecic smalec sojowy z takich sklepow, pewnie tez jest niezdrowy, ale na pewno zdrowszy od zwierzęcego :P
|
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
Ja robię zakupy w sklepie bioterra.pl
Bardzo duży wybór produktów dla ludzi którzy chcą jeść zdrowo, i dla tych którzy mają problemy z dietami czy alergiami, świetne ceny i bardzo profesjonalna obsługa. Ceny równiez o wiele niższe niż w większych sklepach
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Zachęcamy do odwiedzenia naszego sklepu internerowego z żywnością dietetyczną
Zapewniamy szybką wysyłkę oraz możliwość odbioru osobistego w Łodzi oraz dostawę przez paczkomaty. Zapraszamy na www.sklepvaria.pl
|
|
|
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
Polecam cabas.pl - sprzedają tam bezpośrednio rolnicy, więc jest pewność, co do jakości.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

Od dawna chciałam odwiedzić taki sklep i mimo tego, że mieszkam w tak dużym mieście przyznam się, że nigdy żaden nie rzucił mi się w oczy i trudno było mi jakiś znaleźć
Więc żeby innym było łatwiej podaje:

mam nadzieję, że ktoś mi podpowie
dużo więcej sobie liczą czy to tylko takie stereotypy?

Dlatego tych sklepów nie odwiedzam. Chciałam kiedyś kupić chrupki sojowe, ale cena 20zł za małą paczuszkę...
.