![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Nowy watek! Chanel, Clinique, Clarins, Lancome i inne! **ZAPRASZAM**
NIEAKTUALNE
A oto co ma na wydaniu, ponizej moja Wish Lista. * Zapraszam * ** Zapachy ** * Ghost, Cherish EDT - zestaw nowy w opakowaniu - 5ml perfum, 50ml shower gel, 50ml balsam perfumowany * Tabu, Dana 115ml http://www.iperfumemall.com/womens.php?b=TABU * Versace Bright Crystal EDP- 30ml w zestawie z basamem perfumowanym do ciala 50ml - nowe w opakowaniu - oraz Torba Versace czarna materialowa * Calvin Klein BE - Unisex - 100ml..zostalo conajmniej 60% - z zasobow mojego faceta - dostal na urodzinki kilka nowych zapachow i nie zdola zuzyc tego wszytskiego ![]() * Elizabeth Arden - Green Tea 1. Anna Sui Love - miniaturka 5ml ubytek niewielki * Far Away Avon - 50ml - zostalo okolo polowy buteleczki (brak fotki, moge zrobic na zyczenie) ** Cialo ** 3. Anna Sui Dreams - Balsam do ciala z drobinkami rozswietlajacymi - 200ml, zuzyte nie wiecej niz 20% ** Kolorowka ** * Estee lauder - Double Wear korektor- kolor 03 medium - zuzycie nie wiecej niz 50% * Dokladka Podklad Collistar - do cery mieszanej - b naturalny efekt - kolorek 05 - nowy - fotka na zyczenie 4. Cien do powiek Clinique Color Surge - 06 frosted Blossom - swietny jako rozswietlacz w kaciki oczu - kilka razy mazniety zaledwie 6. Clinique Blended face Powder and Brush - kolor 04 Transparency 35g Duze opakowanie, zuzyte nie wiecej niz 50% 7. Rimmel Natural Bronzer SPF 8 - kolor 022 Sun Bronze - delikatny i naturalny efekt rozswietlenia ** Twarz, pielegnacja** * Clinique Superdefense - krem nawilzajacy - 15ml - nowy (rezerwacja) 9. Clarins Multi Active Night Lotion - Jouthfull vitality - 50ml - zuzycie nie wiecej niz 20% rezerwacja 10. Clinique Dramatically Different moisturizing Lotion 30ml - zuzycie nie wiecej niz 30% miniaturki, nowe w opakowaniach: * Chanel Precision Rectifiance Intense - line correcting cream SPF 15 - 4g * Chanel Precision - Body Excellence Lait Sublimateur - Firming Moisture Milk - ujedrniajace mleczko do ciala - 10ml ** Usta ** 17. Helena Rubenstein podwojny blyszczyk - roz + rozswietlajacy - nieduze zuzycie 18. LRP Ceralip - balsam do spierzchnietych ust - 15ml - zuzycie nie wiecej niz 30% rezerwacja 19. Smacker o zapachu gumy balonowej - zuzycie nie wiecej niz 15% * Dokladka Blyszczyk Inglota - delikatny roz, bardzo ladny delikatny efekt niewielkie zuzycie, spore opakowanie, dla mnie zapach zbyt intensywny, cos ala blyszczki estee lauder..ale jesli ktos lubi ![]() ** Inne ** 21. Kolczyki w kolorze zlotym, nie noszone, kupione w Vero Moda * 6 saszetek Innoev Cellulite (dokladka) Moge zrobic probeczki zapachow meskich: Emporio Armani White Chanel Allure Sport Armani Code oraz probeczke Zelu Nawilzajacgo Lancome dla mezszczyzn w wieku 25-30 dla cery mieszanej oraz Damskich zapachow Nina Ricci Premier Jour Lolita Lempicka L Szukam ale chetnie rozpatrze takze inne propozycje: Zapachy slodkie, orientalne..szczegolnie D&G The One, Emporio Armani White Dior Addict Blyszczyki, w kolorze rozu, bezu, dosc geste, delikatny efekt, niekryjace Bazy pod podklad Odzywki do rzes Tusze, efekt raczej mokrych rzes niz suchych matowych, w kolorkach braz, czarny-braz, ciemna sliwka itp, perlowe cienie, w kolorach sliwki Pielegnajcja wlosow zniszczonych, odzywki balsamy, Balsamy do ciala Korektory bezowe, jasno- bezowe, do stosowania punktowego ale tez korektory pod oczy lzejsze i rozswietlajace Filtry Kwasy Pozdrawiam serdecznie ![]() Edytowane przez marea Czas edycji: 2007-12-09 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy watek! Chanel, Clinique, Clarins, Lancome i inne! **ZAPRASZAM**
Podoba mi się u Ciebie sypki puder Clinique i brązer rimmel.
Z tego co szukasz mam podkład Estee Lauder nr o3 ale w saszetkach ( łącznie 6x1,5ml ), tusz MasterpiceMAX- tyle ze czarny , z zapachów słodkich mam bossa intense. Do włosów poza wątkiem serum Liss Extreme L'oreal professionel ok 50ml oraz serum na końcówki Schwarskopf professionel ok 10ml.
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej podobają mi się Twoje miniaturki
![]() ![]() No ale zajrzyj do mnie, moze coś za miniatury wpadnie Ci w oko ![]() Pozdrawiam Moj watek to http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206249 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdr |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
nie zauważyłam, ze jesteś z Irlandi...przesyłka do tego kraju kosztuje ponad 30zł wiec chyba niestety zrezygnuje
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety nie widze nic co by szcegolnie przykuwalo moja uwage a nie chce kolekcjonowac masy drobnych rzeczy ktore beda mi zawalay polki ![]() Polukam jeszcze pozniej w twoj watek.. Pozdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Koszt przesylki do Irlandii zalezy od wagi. Sredniej wielkosci paczka kosztowala mnie ok.15 zl bodaj, zatem niewiele jest drozsza niz na terenie Polski, zatem nie zniechecajcie sie dziewczyny kosztem wysylki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() BTW Zamawiam dla Ciebie kremik, bo cos rzadko bywaja ostatnio no i jest w b atrakcyjnej cenie takze dam znac jak dzijdzie to slemy co mialysmy oki? Pozdr |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Anna Sui Love - miniaturka 5ml ubytek niewielki
coś u mnie?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Witam,
Podoba mi sie Poison Diora. Mam tez perfumik YR Rose Absolute, z miniaturki 5ml ubylo nie wiecej niz 30% - widzialam w twoim watku ze szukasz rozanych perfum Nie wiem tylko czy jest sens robic jakiekolwiek przesylki dla tych malych pierdulek;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Dla mnie ma sens...taka miniaturka dla mnie jest bardzo cenna
![]() ![]()
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chcialabym tez ORGANZA INDECENCE ta miniaturke i gdyby dalo rade mautka odleweczke na proby Guerlain, Champs-Elysees Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
oj Organze OI wymienie tylko na cos bardzo mi potrzebne i jedynie na cos o podobje wartosci-jest to wycofany zapach i naprawdę praktycznie nie do zdobycia.
Moge zrobic probke Champs Elysees Zostanmy przy Poion Diora na Anna Sui Love, za resztkę miniaturki Rose Absolue moge zribic wyrownawczo jakas odlewke ![]()
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
4. Cien do powiek Clinique Color Surge - 06 frosted Blossom - swietny jako rozswietlacz w kaciki oczu - kilka razy mazniety zaledwie 5. Lancome Star Bronzer - bronzer z rozswietlajaymi drobinkami do twarzy i ciala. - Zuzycie nie wiecej niz 50 może byś jeszcze coś dobrała? pozdrawiam odp u mnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
hej marea,
nie mam swojego watku ale podoba mi sie u Ciebie plyn Effaclar i bronzer rimmela. Z Twojej listy mam fajny bronzer Revlona, jasny delikatny kolor bez drobinek. Bardzo duza pojemnosc wyjsciowa 32g, tak samo duzy jak slynny spodek Sephory, uzyty kilkanascie razy. Mam tez nowe miniaturki odzywki i szamponu (kazda 30ml) Pantene Time Renewal. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i nie widze u Ciebie nic szczegolnie interesujacego pozatym Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() znajdziesz coś u mnie za: 8. Effaclar removing make-up purifying water - zmniejszajacy pory - 200ml - zuzyte mniej niz polowa 9. Clarins Multi Active ight Lotion - Jouthfull vitality - 50ml - zuzycie nie wiecej niz 20% 10. Clinique Dramatically Different moisturizing Lotion 30ml - zuzycie nie wiecej niz 30%
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
To wymiemy Dior na Anne Sui-zrobie Ci tez odleweczkę Champs Elysess
![]() ![]()
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pozdr |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szukam przedewszytski kosmetykow, takze chyba nie znajdzie nic dla siebie u Ciebie ;/ Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W kazdym razie podoba mi sie bardzo sypki clinique ale u mnie interesowal Cie jedyne Boss Intense?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.