![]() |
#1 |
BAN stały
|
kosmetyka na wymiane i nie tylko !!!! zapraszam :)
nieaktualne
nowa pianka do golenia dla mezczyzn z usa /duuuza / brak podraznien i zaczerwienien po goleniu / z aloesem Edge/ chusteczki nawizlane antybakteryjne 4stronny pilnik malo uzywany konturowka bladorozowa Loreal probki vichy lipostretch ujedrniajacy modelujacy krem dove intensive cream pantenol balm Farmona balsam rewitalizujaco naprawczy do twarzy i ciala z systemem chlodzacym the vet aqua de colonia Edytowane przez demonii Czas edycji: 2008-09-10 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: kosmetyka na wymiane i nie tylko !!!! zapraszam :)
![]() cienie zielone z usa /uzyte ok 3 razy pomadka Nivea pearl &shine /uzywana przetermiowana krem ziaja nuno ,uzyty 3 razy / tylko za inny krem podklad satin make up kolor bez, matujaco-kryjacy / zostalo na kilka razy krem do rak 30 ml 2razy uzyty nowy pachnacy balsam do ciala victoria's sectet basic instinct mam tez perfumy takie (foto w ciuchowym watku) Edytowane przez demonii Czas edycji: 2008-09-01 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
![]() ![]() nowy blyszczyk Top choice nowa duza sol do kompieli z mineralami z morza martwego nawilza skore/za cos super!!!!! sally hansen preparat do wybielania wloskow na twarzy uzyty raz / tylko za cos extra lakier fioletowy z drobinkami raz uzyty i rozowy nowy protectyl vegeteal mleczko przedluzajace opalenizne z wyciagiem z aloesu szampon z odzywka /zostalo75% Edytowane przez demonii Czas edycji: 2008-08-06 o 23:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
![]() ![]() givenchy probka perfum ( foto na zyczenie ) cienie ciemno fioletowe z brokatem/malo uzywane NOWA pomadka white ice 174 Carroll z wit E ,filtrami UVA iUVB pasta do butow bezbarwna / zostalo pol rexona teens uzyta 3 razy probka perfum krem do depilacji w 3 min veet ze 100ml zostalo 55ml do suchej skory , z kompleksem nawilzajacym ,maslem shea i wyciagiem z lilii Edytowane przez demonii Czas edycji: 2008-08-30 o 00:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
![]() ![]() nowy natural cream do twarzy z rumiankiem nowe mydelka brak kwiatka nowa pomadka perlowa 'pedzelek' do nakladania cieni nowa maseczka oczyszczajaca peel off probka kremu dove probka szminki/pomadki yves rocher ;p Edytowane przez demonii Czas edycji: 2008-08-29 o 00:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
:d:d:d
nowe krople do oczu nawilzajace (sztuczne lzy) krem ziaja kozie mleko / 4razy uzyty krem wybielajacy do twarzy 5ml pharmancens chusteczka do czyszczenie okularow nowa mascara do wlosow joko synegren kolektor -foto pozniej Edytowane przez demonii Czas edycji: 2008-09-09 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
![]() probka Creasil na wypryski wibo czarno szare odcienie zuzycie tylko najciemniejszego ( ok 20%) reszta nieruszona cien zdrobinkami , brazowy /zuzycie nieznaczne lovely cien z rozswietlaczem, zuzycie ok 15% pharmaceris krem kojacy do twarzy 30ml uzyty raz probki kremow do opalania eve Edytowane przez demonii Czas edycji: 2008-08-30 o 00:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
pasta cynkowa m in na wypryski dobra/ zuzycie ok 1/4
NOWE krople do oczu z usa , kupione w te wakacje, 1 cala ,2ga zaczeta / przynosza ulge w przypadku pieczenia , dyskomfortu, podraznienia , suchosci oka oraz wzmozeonej eksopzycji na dzialanie slonca i wiatru avon probki zelu pod prysznic czarna wykrecana prawie cala kredka do oczu chusteczka do okularow pilniczki rozne Edytowane przez demonii Czas edycji: 2008-09-01 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
szczoteczka do oczu
AA makeup zostala polowa kolor piasek czarny ciemny cien matowy chyba z h&m uzyty pare razy avon czarny ciemny matowy cien w kredce uzyty ze 2 razy nie ma probki kremow do twarzy rajska oliwka kolastyna Edytowane przez demonii Czas edycji: 2008-09-03 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za smackersy,osżywkę avon i balsam lirene?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Coś za Smackers?
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Hej
Czy może coś za serum antycelulitowe Lirene znajdziesz w moich wątkach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Raczej nie mam,ale dzięki anyway
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Zapraszam do mojego nowego kramiku
![]() Z twojej wish listy mam: - czarną kredke do oczu - lakier do paznokci - nowe, maszynki, jednorazówki do golenia - pianke do golenia - materiałową, kremową opaskę na włosy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za smackersy?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za smackersy i próbkę Givenchy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
kredka jest temperowana. Myjka z Sephory jest nowa, nieużywana i jeszcze z metką. Jest identyczna do tych na zdjęciu, które wkleiłam. Jest tylko fioletowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Niestety nie mam takich rzeczy poza wątkiem, a torby za podkład nie wymienię. Pozdrowienia.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
smackers berry hopeful balsam brazyjacy nivea probka clerasil na wypryski -->czy jest on nieuzywany?? jaka to pojemnosc?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
serum antycelulitowe Lirene /uzyte ok 4 razy
cos u mnie ewentualnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.