![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Aaaaaavon :)
1. Detoksykująca i ujędrniająca maska do ciała z minerałami Morza Martwego, nowa, tylko za coś z wishlisty.
2. Intensywnie nawilżający krem do rąk z gliceryną, została 1 sztuka, nowy. 3. Preparat do usuwania skórek, 1 z 2, nowe. - 1 -> levante 4. Dwa małe pędzelki, z wymianki, nawet nie wyjęłam ich z folii. 5. Pudełeczko na Logest, z lusterkiem w środku. 6. Cień Perfect Wear, Lovin Lilac, niewielkie zużycie, mam z wymianki - wolę jednak tradycyjną aplikację cieni. 7. Cień Perfect Wear, Grape, jak wyżej. 8. Nowy, zafoliowany SUPERSHOCK - BLACK. 9. Odżywka wygładzająco-peelingująca do paznokci, nowa. 10. Krem do stóp z minerałami Morza Martwego, nowy. 11. Chusteczki samoopalające Dax Cosmetics, 3 sztuki. 12. Dwa startery MyAvon, po 3 złote każdy. 13. Lakier DIAMOND DUST, nowy z pudelkiem. 14. Lakier FREEZING, nowy z pudełkiem. 15. Lakier WARM BLACK, nowy z pudełkiem. 16. Woda LYRICAL, nowa. 17. Kolorowa myjka, nowa, zafoliowana. 18. Konturówka Color Trend BLACK, nowa, zafoliowana. 19. Smackers Roll-on Shiner Strawberry Slush - zużycie widoczne na fotce, z wymianki, przeze mnie tylko wypróbowany, ale nie odpowiada mi ten sposób aplikacji (kulka). 20. Różniste próbki: - opakowanie próbek Perceive - Vichy Aqualia Thermal - Vichy szampon do częstego stosowania WITALNOŚĆ - 2 sztuki po 10 ml - Vichy Szampon nadający objętość z SP94 ODBUDOWA WŁOSÓW - Vichy PODEXINE - krem do stóp przeciw nadmiernej potliwości - 2 szt po 3 ml - Max factor Colour Adapt, odcień 75 GOLDEN - CLINIQUE Repairwear anti-aging makeup spf15, odcień 08 VANILLA - Sephora Professionel baza pod makijaż doskonaląca cerę - L'OREAL Krem modelujący twarz i szyję - AVON Luksusowy krem naprawczy na noc - NEUTROGENA koncentrat kremu do rąk
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2008-09-29 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
10. Woda toaletowa Island Vibe, bez kilku psików, z kartonikiem. 11. Body spray Island Vibe, nowy 1. Detoksykująca i ujędrniająca maska do ciała z minerałami Morza Martwego, nowa, tylko za coś z wishlisty. 2. Śródziemnomorka odżywcza maseczka do włosów z oliwką, nowa, tylko za coś z wishlisty.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
trudno, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
sugar-kitty, niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie ?
![]() 1. Detoksykująca i ujędrniająca maska do ciała z minerałami Morza Martwego, nowa, tylko za coś z wishlisty. 2. Śródziemnomorka odżywcza maseczka do włosów z oliwką, nowa, tylko za coś z wishlisty. 5. Intensywnie nawilżający krem do twarzy, edycja specjalna, opakowanie 50 ml., nowy. 7. Odżywka wygładzająco-peelingująca do paznokci, nowa. 9. Preparat do usuwania skórek 15. Dwa małe pędzelki, z wymianki, nawet nie wyjęłam ich z folii. 17. Cień Perfect Wear, Lovin Lilac, niewielkie zużycie, mam z wymianki - wolę jednak tradycyjną aplikację cieni. 18. Cień Perfect Wear, Grape, jak wyżej.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1. Detoksykująca i ujędrniająca maska do ciała z minerałami Morza Martwego, nowa, tylko za coś z wishlisty.
2. Śródziemnomorka odżywcza maseczka do włosów z oliwką, nowa, tylko za coś z wishlisty. 3. Galaretka pod prysznic Mango i Passiflora, nowa. 5. Intensywnie nawilżający krem do twarzy, edycja specjalna, opakowanie 50 ml., nowy. 6. Intensywnie nawilżający krem do rąk z gliceryną, 3 sztuki, nowe. 7. Odżywka wygładzająco-peelingująca do paznokci, nowa. 8. Krem do pielęgnacji skórek, nowy. 9. Preparat do usuwania skórek, 2 sztuki, nowe. 10. Woda toaletowa Island Vibe, bez kilku psików, z kartonikiem. 11. Body spray Island Vibe, nowy. 13. Antyperspirant w kulce BREATHE, ubytek jakieś 10%. 14. Biała kredka do frencha Oriflame, z wymianki, użyta parę razy. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7137018 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7137147 odp u mnie ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Odżywka wygładzająco-peelingująca do paznokci, nowa
Krem do pielęgnacji skórek, nowy. Biała kredka do frencha Oriflame, z wymianki, użyta parę razy Body spray Island Vibe, nowy. moj wątek ---> Kosmetika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Doma17, aga1616, Mektarynka, kafetka - niestety nic
guniagusia - wypatrzyłam tylko tusz Avonu, ale wymianka jednej rzeczy się nie opłaca... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za?
![]() 3. Galaretka pod prysznic Mango i Passiflora, nowa. 6. Intensywnie nawilżający krem do rąk z gliceryną 8. Krem do pielęgnacji skórek, nowy. 10. Woda toaletowa Island Vibe, bez kilku psików, z kartonikiem. [/quote] Nie wiem czy mam taki "wycinacz artystyczny", tzn. czy dokładnie tak się nazywa, ale wycina wzorek amorka, firma Maped. Mam też plastikowe nożyczki (tej samej firmy), z wymiennymi ostrzami, 3 wzory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Więc jednak podziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Za 10,11,3
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
hej coś u mnie za lokóweczkę ?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...47#post7057947 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
dołożyłam supershocka, zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
i znow mała dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
hej, mam ciuszki w rozmiarach XS-M, znajdziesz cos u mnie za:
1. Detoksykująca i ujędrniająca maska do ciała z minerałami Morza Martwego 11. Body spray Island Vibe, nowy. odpisz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
3. Galaretka pod prysznic Mango i Passiflora, nowa.
5. Intensywnie nawilżający krem do twarzy, edycja specjalna, opakowanie 50 ml., nowy. 12. Miniaturka szamponu Imbir i Mango, nowa. 22. Żel do mycia z minerałami Morza martwego, nowy. 23. Śródziemnomorski olejek do ciała z oliwką, nowy Kiedys pytałas o biala bluzke u mnie, niestety jej juz nie ma ale moze znajdziesz cos u mnei za to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.