|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2008 ;))))
molka myśl przede wszystkim o sobie i dziecku.. oboje potrzebujecie przede wszystkim spokoju..
porozmawiaj szczerze z mężem jeśli to nic nie da rozważ kolejne kroki.. on musi zrozumieć ze potrzebujesz wsparcia i spokoju.. i ze pojawi sie dziecko a wraz z nim wyrzeczenia równiez z jego strony.. (np ograniczenie imprezowania) jeśli boisz sie ze nie dasz rady spokojnie mu tego wylozyć to moze napisz mu to w formie listu.. a dzidzia na pewno będzie zdrowa buziaki dla was ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zadomowienie
|
Zobaczcie co wkleiła goga144 na watku wrzesniowo-pazdziernikowych mamusiek:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4963 Calkiem przydatna informacja ![]() Nie musimy miec podbitej ksiazeczki ![]() a i jeszcze o aptece internetowe https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4972 Rezcywiscie jest w tej aptece taniej, ale w tv kiedys mowili, ze w aptekach internetowych czesto leki to podroby, ktore moga byc szkodliwe dla zdrowia. Z tym, ze za ta przemawia to, ze leki odbieramy w normalnej aptece w swoim miescie, wiec sama nie wiem. Jestem sklonna zaryzykowac ![]() molka86 - wspołczuje Ci ![]() Daj znac czy cos sie poprawilo, mam nadzieje, ze napiszesz nam, ze zrozumial blad i spedza weekendowe wieczory z Wami a nie kumplami. A Bobasek bedzie na pewno zdrowy! i nie waz sie myslec inaczej ![]() ![]() tola3804 - a co to za sesja? Jakas profesjonalna? Pochwal sie potem fotkami ![]() U mnie raz slonko, a raz chmury, mam nadzieje, ze u Ciebie lepiej ![]() nelijka - no moze w koncu bedziemy sie wiecej udzielac ![]() Coraz wiecej nas na ulopach chorobowych wiec do dziela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Rozeznanie
|
Niestety
Edytowane przez molka86 Czas edycji: 2008-08-11 o 05:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Molka, wspolczuje. ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Rozeznanie
|
Molka - bardzo mi przykro, ze w takim waznym momencie jakim jest ciąża, Twoj mąż dostarcza Ci tyle nerwów. Ja jestem przez całą ciążę sama, ale to dlatego że mój mąż wyjechał - aż tyle zmartwień mi nie dostarcza.
Gratuluję decyzji, że wyszłaś do mamy, ale musisz w niej wytrwać, choćby nie wiem jak Cię ciągło z powrotem, bo jeżeli wrócisz zanim on się odezwie i porozmawiacie, to wszystko na nic. Na razie daj sobie kilka dni luzu, wycisz się, skup się na sobie i na dzieciątku bo to jest najważniejsze. A on jak dorośnie (mam nadzieję, ze dziś lub jutro) to sam się odezwie. Dużo cierpliwości życzę. Buziaki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sesja byla robiona przez koleżankę mojego męża, ale ona profesjonalnie się tym zajmuje. Fotkami postaram się pochwalić, jak już będą obrobione, pewnie za jakiś tydzień. Strasznie się cieszę, że pogoda nam się udała, mimo, że zapowiadali deszcz. Fajnie się bawiliśmy, ale zmęczyłam się trochę. A jeszcze dziś idę na panieński... No i odebraliśmy dziś mebelki dla Mikusia. Tak więc dzień pełen wrażeń. Wklejam focie. Pozdrawiam!
![]() |
#2948 |
Rozeznanie
|
Dziękuję
Edytowane przez molka86 Czas edycji: 2008-08-11 o 05:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zadomowienie
|
scorpionec ja wiem,ze moge reklamowac i jestem swiadoma moich praw ale chodzi mi o druga strone,o sklepy,ktore niekoniecznie ta reklamacje uznaja.Czasem czlowiek po prostu nie chce sie z nimi urzerac,a drugie to to,ze nie jestem pewna czy w PL mozna oddac towar ktory mi sie przestal podobac w nienaruszonym opakowaniu
aniak2888 super sen,mowia,ze obieta w ciazy ma dobra intuicje,moze to dotyczylo Twojego przyszlego porodu?taki znak,omen? JaGaaaa gratuluje chłopczyka Dletgo my nie chcemy znac płci naszego bąbelka an.ka.b wspolczuje serdecznie,kochana ![]() molka86 no mezus Ci sie zabawowy trafil,ja swojego krotko trzymalam przed i teraz.Nie mam nic przeciw imprazce od czasu do czasu,moze sobie z kolegami poswietowac,jak sie maluszek urodzi to sie i to skonczy.Nawet nie wiem jak Cie pocieszyc,moze pogadaj z nim i wytlumacz jakie masz oczekiwania wzgledem niego,moze jakas ksiazka albo linka na strone jak sie czuje kobieta w ciazy? Faceci w ogole nie mysla,nie wiedza,ze sie martwimy itp.Ja kiedys myslalam ze zawalu dostane z niepokoju jak moj poszedl do pracy,na nocki chodzi a rano mnie wozi do pracy.Wstalam,zrobilam co trzeba a go nie ma,mija godzina wyjscia do parcy dalej go nie ma,a nawet palancik nie bral tel do pracy,bo twierdzil po co.A jak sie okazalo to auto sie popsulo i nie mial jak przyjechac a nawet nie mial jak mnie zawiadomic,bo przeciaz tel w domku zostal lae tacy sa faceci.Awanture mu taka zrobilam ze szok,tydzien sie nie odzywalam ale od tej pory dzowni nawet jak minute ma sie spoznic Molka wszystko bedzie dobrze,trzeba facetem wstrzasnac jakos mocno tak by dotarlo do niego
#2951 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Raczkowanie
|
Molka86 oj porządnego wstrząsu potrzebuje Twój mąż. Mam nadzieję, że szybko zrozumie swoje błędy i będzie dla Was prawdziwym wsparciem. Trzymam kciuki!
Tola3804 wspaniałe mebelki! |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Rozeznanie
|
Tola naprawde cudne mebelki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Rozeznanie
|
dawno mnie nie było.zastanawiałam sie czy w ogóle wam napisać o tym co mnie spotkalo...postanowiłam ze jednak napiszę.Trafilam do szpitala, bo straciłam przytomność.bolało mnie w klatce piersiowej. czekałam na badania.po tygodniu znowu straciłam przytomność.wtedy badania zrobiono mi migiem.i migiem trafiłam na stół operacyjny.okazało się że mam tętniaka aorty.w statniej chwili mnie uratowano-gdybym nie byla wtedy w szpitalu to już by mnie nie było...Dzieki Bogu zyje.operacja byla trudna ,okazało sie ze muszą mi wstawić jeszcze zastawkę...ale przezyłam -lekarze dawali mi 50%.Wierze że juz będzie dobrze.Niestety podczas operacji mój synek umarł.nie miał szans na przeżycie podczas 10 godzinnej operacji w pełnym znieczuleniu.Musiałam po tygodniu od swojej operacji, obolala, urodzić martwego synka.nawet Wam nie będę pisała o szczegółach i o tym co czulam, co czuję teraz...nie umiem nie potrafie...
mam nadzieje ze jeszcze kiedyś bedzie mi dane być mamą. i wierze że u Was wszystko bedzie dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Raczkowanie
|
agabi bardzo Ci współczuję!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Rozeznanie
|
agabi nie mogę napisać że wiem co czujesz bo nie mam o tym pojęcia. Zapewne żadne słowa pocieszenia na nic się zdadzą ale bardzo współczuje i strasznie mi przykro. Mogę się jedynie domyślać przez co przeszłaś. Trzymaj się dzielnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
Bardzo Ci wspolczuje Agabi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Raczkowanie
|
agabi trzymaj się kochana bardzo mi przykro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Raczkowanie
|
Agabi Trzymaj się , jestesmy z Tobą Kochana...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zadomowienie
|
agabi - kochana mocno Cię przytulam na odległość, strasznie mi przykro. Jeszcze będziesz mamą- cudowną mamą.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
Zadomowienie
|
agabi
![]()
#2965 |
Zakorzenienie
|
agabi trzymaj sie kochana..
![]() ![]() my dziś byłysmy z maleńką na wizycie wszystko oki... za dwa miesiące możemy się rozdwajać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zadomowienie
|
Agabi jest mi bardzo przykro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
Agabi! Aż się popłakałam! Tak strasznie jest mi przykro. Nie mogę uwierzyć, że coś takiego Cię spotkało! I jak to możliwe, że po pierwszej utracie przytomności nie zrobili Ci badań!!!!!!!!!!!!! Ci lekarze, to naprawdę są po***ani!!!!!!!!!!!!!!!! Cholerna znieczulica!!!!!!!!
Kochana! Wierzę, że wkrótce spełnią się Twoje marzenia i zostaniesz szybko mamusią! Z całego serca Ci tego życzę! ![]()
#2969 |
Rozeznanie
|
agabi..brak słów.. pisz jak bedziesz chciala sie wygadac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Raczkowanie
|
Agabi-bardzo mi przykro...
Ja dzisiaj byłam na badaniu cukru po glukozie 50g(po śniadaniu) i według pielęgniarki w lab. mam za duży,bo 146 ![]() Czy któraś z Was miała taki wynik i co dalej,czy to jest cukrzyca ciążowa? Wizytę mam dopiero 20.08,ale chciałabym wiedzieć wcześniej,czy to coś groźnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.