![]() |
#91 | ||||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Zdrada...
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A moze jest w tej chwili "na wyjezdzie u "babci "" ? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja bym zdrady w zyciu nie wybaczyla. ![]()
`Mój wymiankowy ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty go kochasz, on Ciebie też, więc pewnie jego zdrada, handlowanie narkotykami i kłamstwa, to tylko takie niewinne sprawki... A ja myślę, że jednak nie wiesz co to prawdziwa miłość. Bo prawdziwa miłość nie opiera się na kłamstwie i zdradzie. Ile ten chłopak ma lat? Może on po prostu traktuje Cię jak smarkulę, dlatego poszedł do innej po coś, czego Ty nie chciałaś mu dać. Chciał zrywać, straszył Cię jakimiś wrogami, ale dobrze wie, że masz miękkie serce i mu wybaczysz i zrobisz dla niego wszystko. Zresztą napisałaś, że chciałabyś się przespać z jakimś kolesiem, byle mu się odpłacić. Dziewczyno, w wieku 15 lat?!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Chcialyscie to to dostalyscie koniec zemna i z nim, jak powiedzialam teraz byl jego ruch. napisal mi, ze nie chce byc zemna bo nie chce mnie ranic, bo nie jest pewien, ze nie bedzie mnie zdradzac dalej i poprostu nie chce byc zemna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ej no pewnie raz zakochala sie w przedszkolu, a 2 razy w podstawowce!! nie rozumiecie ze juz mozna poznac cale zycie i wiedziec co to milosc i z wielkiej milosci wybaczyc zdrade ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
a tak dla jasnosci to on jest rok odemnie starszy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam ale parsknelam smiechem jak to przeczytalam!! my to chcialysmy? dla twojej wiadomosci-my ci tylko radzilysmy-zreszta prosilas o to.
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
on ma 16 lat? narkotyki? jakies dziwne powiazania? pozyczanie pieniedzy? co z niego wyrosnie?
![]()
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie chce byc z toba bo: jestes dla niego za mloda, za przeproszeniem "nie dajesz mu" , po za tym sam sie przyznal ze cie nie kocha, skoro nie wie czy nie bedzie zdradzac dalej ![]() EDIT : nie wierze w jego wiek : 16 lat ![]()
`Mój wymiankowy ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 Edytowane przez rybenka_ Czas edycji: 2008-11-27 o 18:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
chcialysmy ![]() ![]() trzeba bylo go w tym wybrzedzic... takiej rady dostawalas ale przeciez ty wiedzialas lepiej wiec nie zwalaj winy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Wiem wiem, ale i tak wyszlo na wasze heh, moze i nam sie kiedys ulozy jeszcze nie wiem czas wszystko pokaze
![]() ![]()
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Jakos nawet dobrze mi z tym, ze nie jestem z nim przynajmiej nie bede zadreczac sie pytaniami, odpoczne od jakiegokolwiek zwiazku i w ogole. czas pokaze co dalej bedzie.
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
`Mój wymiankowy ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#105 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nadal jesteś tych słów pewna? Cytat:
Chciał zakończyć to z klasą i sprawiać wrażenie romantyka, więc wymyślił historie o tabunie goniących go gangsterów, o tym, że nie chce Cię skrzywdzić, bo za bardzo Cię kocha, więc nie chce być z Tobą, a na koniec tego jeszcze Cię zdradził. Moim zdaniem mu się nie udało.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
probuje zapomniec, lecz czy sie uda zobaczymy
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
ja ci dobrze radze-zajmij sie nauka,a wielkie milosne historie zostaw sobie na pozniej
![]()
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Widze, ze juz po ptakach
![]() ŁO MATKO, tego sie nie da komentowac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Daria główka do góry, wszystko będzie dobrze!Czas leczy rany.Zasługujesz na kogoś lepszego, kogoś kto Cie będzie kochał na 100% i będzie oddany tylko Tobie.Daj sobie spokój na dłuższy czas z chłopakami, bo to nie ten wiek i nie ten czas.Daruś jesteś ładna i atrakcyjną dziewczyną i na pewno nie jednego będziesz miała chlopaka. Bądz cierpliwa, miłość przyjdzie sama
![]() ![]()
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
10 minute temu "zerwaliscie " a ty juz probujesz zapomniec.
dla mnie ten watek jest poprsotu - śmieszny.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli to dzięki naszym słowom, to powinnyśmy się cieszyć, że uratowałyśmy jedną duszyczkę. ;p Niepokoją mnie słowa: 'może i nam się kiedyś ułoży', ale nie zamartwiajmy się tym. ;p A na razie: sukcesów w szkole, na miłość przyjdzie czas. ;p
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
jak po 5 miesiącach zdradził to co będzie po kilku latach? kopnij go w zadek!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Podróżniczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Kiedyś jak bedziesz starsza i przypomnisz sobie ze zostawil cie chlopak ktory cie zdradzil a ty chcialas mu wybaczyc to poprostu bedziesz sie czula okropnie,poniżona
![]() I jeszcze masz nadzieje ze sie cos ułoży miedzy wami..... Ja juz poprostu niewiem co napisac!!! BRAK MISŁÓW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niezly numer,jesli to nie jego fantazje to pewnie czeka go ośrodek, a pozniej moze dalsza "kariera" A skoro autorko masz 15 lat ,a to juz nie pierwszy TZ to nie sądzisz,ze za szybko zaczelas??na dodatek nic z tego nie wychodzi tylko wykanczasz sie psychicznie.Daj sobie czas i nieładuj sie w zwiazki i to z takimi aparatami,ktorzy maja pstro w glowie(trudno zeby mieli w tym wieku poukladane ![]() ps nie napisalas mu przypadkiem,ze sie zgadzasz na zdrady byle by nie zrywac?? przeciez mozna i tak ,czego oczy nie widza tego sercu nie zal ![]() Edytowane przez bess Czas edycji: 2008-11-27 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Nie no świetnie, on Cię zdzradził, a Ty go prosisz, żeby z Tobą był, dobrze rozumiem? Dziewczyno, masz jakikolwiek szacunek do siebie, czy nie bardzo?
aż mi prowokacją zawiało!
mom to be ![]() Edytowane przez vikuniaa Czas edycji: 2008-11-27 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
poprostu nie wierze wlasnym oczom... facet cie oklamal, zdradzil, nie wyklucza, ze zrobi to nastepny raz a ty sie jeszcze zastanawiasz?
![]() dziewczyno otrzasnij sie, bo bedzie jeszcze gorzej... daruj go sobie, bo to jakis burak a nie facet. ciesz sie, ze z toba zerwal... jeszcze bedziesz mu kiedys wdzieczna, ze to zrobil... przejrzysz na oczy i zauwazysz jakie mialas absurdalne rozterki... i miej troche szacunku do siebie... Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-27 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.