|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Cytat:
![]() ![]() Czasem są chwile, gdy problem jest w każdym kroku Są takie momenty, gdy ufa się już tylko Bogu Często sa takie chwile jak w najgorszym horrorze
![]() |
#3152 |
Raczkowanie
|
'wolałabym tylko raz...
powąchać Jego włosy, pocałować usta, dotknąć dłoni, niż zaznać wieczności bez tego...' 'nie wiem sam, odwagi mi brak, to nie jest grzech, to nie jest grzech, onieśmielony tak milczę wciąż, milczę wciąż...' I zostałam zawieszona W martwym mieście Zbyt dużych pragnień I za małych uśmiechów Miej mnie, jak nigdy nikt nie miał mnie i niech mi znów zabraknie tchu. upadek był taki bolesny Kiedy uświadomiliśmy sobie Że oboje i tak Jesteśmy niczym i niczym. Smutno ale muszę dać Ci odejść Chociaż mi już brakuje - na zapas spotkań rozmów obecności? Smutno. Nie chcę Cię zniewalać sobą, chociaż wszystko we mnie krzyczy: WRÓĆ! POTRZEBUJĘ CIEBIE! Właśnie dlatego nie krzyknę, chociaż to boli Pozwolę Ci odejść Może wtedy wrócisz? A tu już linijka ta. Nie o zdradzie czy miłości, Nie o dobrze czy też złości, Tylko o tej naszej kawie, Pisze dziś w tej krainie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
BAN stały
|
smakujesz mi , skarbie . życie to dz*wka , która nie jest słodka . ekscytujące , wiesz? ![]() diabłu sprzedałam dusze. jutro przed nami . Edytowane przez neee Czas edycji: 2009-04-13 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zadomowienie
|
witajcie
![]() ![]() zapraszam na nasz super, ekstra, cudowny, najlepszy itp ![]() ![]() klik ![]() ![]() ![]() ![]() opis, co by nie było: Wolę błyszczeć intelektem niż brokatem na dekolcie.
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Następny wieczór pod naszym ciepłym kocem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Raczkowanie
|
Powinnam odejść ale wieczność chciałam zamknąć w sekundzie a cały mój świat Tobie pozostawić. Twoje objęcie pełne bezpieczeństwa. Bóg to sadysta. Daje sprzeczne zasady. Patrz ale nie dotykaj. Dotykaj, ale nie próbuj. PRÓBUJ! ale nie połykaj. Kiedy ty przystępujesz z nogi na nogę, co on robi? Zrywa boki ze śmiechu! Usiądź, pokażę Ci... Jak bardzo Cię zranię.. Słuchając smętnych piosenek, pijąc gorącą czekoladę i wciąż płacząc, zrozumiała co straciła.. Czasami mi się śni, że noszę koronę i jestem piękna i się uśmiecham jak 5 letnie dziecko. szybko sen zamienia się w koszmar, gdy przychodzisz Ty, zdeptujesz koronę i śmiejesz się patrząc jak płacze.. Życie jest jak długi, żelazny most. Czemu? Nie wiem... Piep.rzona duma w sumie nie wiadomo skąd. i kiedy mówisz do mnie słońce.. a dla urozmaicenia owijam popękane serce w bandaże niemyślenia. Siedzę tu, myśląc, o czym możesz myśleć Ty. Będę silna. Wytrzymam ból. Ale nie zapomnę... ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Powinnam odejść ale wieczność chciałam zamknąć w sekundzie a cały mój świat Tobie pozostawić. Twoje objęcie pełne bezpieczeństwa. Bóg to sadysta. Daje sprzeczne zasady. Patrz ale nie dotykaj. Dotykaj, ale nie próbuj. PRÓBUJ! ale nie połykaj. Kiedy ty przystępujesz z nogi na nogę, co on robi? Zrywa boki ze śmiechu! Usiądź, pokażę Ci... Jak bardzo Cię zranię.. Słuchając smętnych piosenek, pijąc gorącą czekoladę i wciąż płacząc, zrozumiała co straciła.. Czasami mi się śni, że noszę koronę i jestem piękna i się uśmiecham jak 5 letnie dziecko. szybko sen zamienia się w koszmar, gdy przychodzisz Ty, zdeptujesz koronę i śmiejesz się patrząc jak płacze.. Życie jest jak długi, żelazny most. Czemu? Nie wiem... Piep.rzona duma w sumie nie wiadomo skąd. i kiedy mówisz do mnie słońce.. a dla urozmaicenia owijam popękane serce w bandaże niemyślenia. Siedzę tu, myśląc, o czym możesz myśleć Ty. Będę silna. Wytrzymam ból. Ale nie zapomnę...
#3157 |
Zakorzenienie
|
znalazłoby się coś że wraca mój luby już, że się ciesze i w ogólę rozpiera mnie energia? _ też masz tak, że gdy milczysz - krzyczysz? tylko się ogarnę bo nie myślałam... Znów czuję, że zła na świecie nie ma. W Twoich ramionachw szystko możliwe.
![]() |
#3158 |
Raczkowanie
|
Powinnam odejść ale wieczność chciałam zamknąć w sekundzie a cały mój świat Tobie pozostawić. Twoje objęcie pełne bezpieczeństwa. Bóg to sadysta. Daje sprzeczne zasady. Patrz ale nie dotykaj. Dotykaj, ale nie próbuj. PRÓBUJ! ale nie połykaj. Kiedy ty przystępujesz z nogi na nogę, co on robi? Zrywa boki ze śmiechu! Usiądź, pokażę Ci... Jak bardzo Cię zranię.. Słuchając smętnych piosenek, pijąc gorącą czekoladę i wciąż płacząc, zrozumiała co straciła.. Czasami mi się śni, że noszę koronę i jestem piękna i się uśmiecham jak 5 letnie dziecko. szybko sen zamienia się w koszmar, gdy przychodzisz Ty, zdeptujesz koronę i śmiejesz się patrząc jak płacze.. Życie jest jak długi, żelazny most. Czemu? Nie wiem... Piep.rzona duma w sumie nie wiadomo skąd. i kiedy mówisz do mnie słońce.. a dla urozmaicenia owijam popękane serce w bandaże niemyślenia. Siedzę tu, myśląc, o czym możesz myśleć Ty. Będę silna. Wytrzymam ból. Ale nie zapomnę...
#3159 |
Rozeznanie
|
jestem tak bardzo gdzieś daleko od tego wszystkiego, co miało dla mnie sens..
`You hate everything about me .why do You love me ? .. [nienawidzisz wszystkiego co związane ze mna to dlaczego mnie kochasz?] Uśmiechaj się do mnie ... tak najzwyczajniej. zredukowane napięcia uczuć,jak wysyłane paczki bez nadawcy. Każdy krok zostawia ślad. Pozwolę Ci popatrzeć, jak moje serce płacze.. Kolorowe i pachnące.. Malowane słońcem. Następuje konflikt serologiczny. Minuta w miejscu pokrytym wspomnieniami.
![]() |
#3160 |
BAN stały
|
Obietnica bez pokrycia.
Nie ******* mi o ludziach, najpierw naucz się ich życia. A co mi tam, mówię prawdę wbijając w tyłek pinezkę. Nie będę salonowym pieskiem idąc na rękę, tuląc pysk. I to ja jestem ta zła, bo mam sumienie. Zła gra do dobrej miny. Gdzie czas nakręca pieniądz, pieniądz nakręca ściemę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Raczkowanie
|
Powinnam odejść ale wieczność chciałam zamknąć w sekundzie a cały mój świat Tobie pozostawić. Twoje objęcie pełne bezpieczeństwa. Bóg to sadysta. Daje sprzeczne zasady. Patrz ale nie dotykaj. Dotykaj, ale nie próbuj. PRÓBUJ! ale nie połykaj. Kiedy ty przystępujesz z nogi na nogę, co on robi? Zrywa boki ze śmiechu! Usiądź, pokażę Ci... Jak bardzo Cię zranię.. Słuchając smętnych piosenek, pijąc gorącą czekoladę i wciąż płacząc, zrozumiała co straciła.. Czasami mi się śni, że noszę koronę i jestem piękna i się uśmiecham jak 5 letnie dziecko. szybko sen zamienia się w koszmar, gdy przychodzisz Ty, zdeptujesz koronę i śmiejesz się patrząc jak płacze.. Życie jest jak długi, żelazny most. Czemu? Nie wiem... Piep.rzona duma w sumie nie wiadomo skąd. i kiedy mówisz do mnie słońce.. a dla urozmaicenia owijam popękane serce w bandaże niemyślenia. Siedzę tu, myśląc, o czym możesz myśleć Ty. Będę silna. Wytrzymam ból. Ale nie zapomnę... ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- dziewczyny wybaczcie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- dziewczyny wybaczcie ![]() ![]()
#3162 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciesze sie,ze Ci sie podobaly.. ![]() polecam sie na przyszlosc.. ![]() ![]() <3 bez offa: Każdy kłopot dzięki Tobie rozwiązuje się sam Ty jesteś wszystkim, więc całym moim życiem Jak promień słońca, nadajesz Ziemi kształt serca Twój głos porusza mnie delikatnie każdym szczytem Chcę Ci podarować cały świat, dobrze, że jesteś. Kissabble dziekuje Ci Kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() _________________________ _ - Powiedz coś o mnie, mała . - dupny księciunio bez mózgu , a mała jest twoja pała , ja jestem niska. ![]() *To że często przeklinam - nie oznacza, że jestem nie wychowana . to że spożywam alkohol - nie oznacza, że jestem alkoholiczką . to że palę - to nie oznacza, że jestem uzależniona od papierosów . to że ćpam - nie oznacza, że jestem narkomanką . to że wciąż nie umie o tobie zapomnieć i myślę o tobie całymi dniami - tak to właśnie oznacza że jestem od ciebie uzależniona . - tracę zmysły , wiesz ? Właśnie tego chcę . - wystarczy ziarno nienawiści . - jesteś moim lekiem na wszystkie choroby . - Wiesz brakuje ci czegoś . - taaa ? a tobie brakuje zębów ![]() - Bez słońca nie śpię , a ty jesteś moim słońcem . <3 - przykro jest patrzeć, jak umiera nadzieja. - ostatni raz, ku*wa, spojrzałeś w moje oczy. - ładna jesteś . - a masz pozwolenie żeby mnie oglądać . ? - Narysuję tego czego nie dał mi świat . Ale masz trudne rysy . (z wizażu podajrzę ![]() - ale i tak pamietam kazde słowo .. nie było ich sporo .. -co jest gorsze: dostać SMS od chłopaka - "między nami już koniec" czy też dostać po chwili drugi SMS - "sorki nie do ciebie" ? - Bo kocham Cię za wszystko i za nic .
![]() |
#3164 |
Przyczajenie
|
Dziewczyneczki ja mam taką prośbe ... prosiłabym o jakieś ciekawe opisy . a chodzi mi gł . o to żeby pokazac że mimo iż jestem sama nie potrzebuje wiecej do szczescia i nie musze udowadniac nikomu że nie mam powodzenia . ( jak robi to koleś z którym coś zaczynało sie dziac ... ) . byłabym bardzo wdzieczna . ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
w koncu wtule sie w Twoje ramiona..
Bez Ciebie zycie traci sens,jak dobrze ze jestes przy Tobie zapominam,ze gwiazdy gasna Ciebie nigdy, nigdy, nigdy, nigdy, nigdy, nigdy dość ;* tylko z Toba.. Tak bardzo potrzebuję Ciebie Tutaj jak najbliżej Przy mnie obok, nie koło mnie Bo Inaczej nie przeżyję Ty jesteś życiem, szczęściem i wiecznością Słowem i oddechem, nigdy nie odchodź... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Raczkowanie
|
Kee wyjechała na święta, ale tęskniła ;*
* Tobie zawsze udaje się mnie czymś zaskoczyć. * Czasem mam takie napady "co byś zrobił gdybyś mnie teraz widział?" I poprawiam włosy, zamykam oczy i wyobrażam sobie, że jesteś obok. Uśmiecham się do Twojego odbicia w mojej wyobrażalni, niemal czuję Twój dotyk. Moje serce jest tak pełne radości, że niemal czują jakbym miała wybuchnąć. I wtedy otwieram oczy, dalej robię to co robiłam, wiedząc, że jesteś za daleko i prawdopodobnie nie podzielasz moich uczuć. * Maskarada na sto dwa. * Na orbicie serc. * Gapiłam się w niego jak kobieta na diecie w kawałek ciastka. * Jestem tylko kobietą. W genach mam zapisaną wiarę w szczęśliwe zakończenia. Tylko, że czasem szczęśliwym zakończeniem jest rezygnacja. - Kim dla Ciebie jestem? Uwodzicielką, ironiczną, wredną, czułą, przyjaciółką? Otóż zapamiętaj sobie. Nie jestem tym, za kogo mnie uważasz! To, kim jestem, zależy od tego co chcę pokazać.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
samowystarczalna..? sama i dobrze mi z tym.. Nie szukam księcia z bajki - bo jemu zależy tylko na koronie Nie szukam rycerza - bo w XXI w. go nie znajdę Nie szukam pięknego narcyza - bo on kocha tylko siebie Nie szukam sponsora - bo nie jestem dziwką Nie szukam ideału - bo takie nie istnieją Nie szukam - bo to On mnie znajdzie ... nie potrzebuje mężczyzny do szcześci jakie teraz posiadam.
Bo ,,frajer'' zamiast bardziej mi je dawac , to wszystko rozpier*dala !!! przepraszam nic innego nie wymysle.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zadomowienie
|
Pogrążona w przyszłości, marzeniami naćpana.. Nie potrafię już żyć teraźniejszością.. Półprzytomna z bólu i strachu ledwo pamięta o tym, by oddychać.. Nie możesz wymagać ode mnie bym kochała. Kocham tylko to, czego nie ma, co nierealne.. Nie możesz winić mnie za to, że ni wierzę w miłość, w to piękne uczucie i dwie połówki pmarańczy. Próbujesz mnie kochać, wmawiać mi, że miłość i kochanie istnieją. Ja już w to nie wierzę, przepraszam. Przywiązanie do czegokolwie okazuje się póżniej tylko źródłem bólu. To dziki świat. Żeby wygrać trzeba grać. ..i pogodziłam się już z tym, że moim życiem rządzi przypadek. Silnie uzależniona od samtności. ukrywaąca się w zaroślach swoich myśli.. Modliłam się dziś o Ciebie, o Twój uśmiech, słowa, spojrzenie.. Realna jak Ty lecz nieuchwytna.. Zaczerwienione oczy chowam ziś podkapturem gorzkich słów.. Każdego dnia, w jej oczach czaił się smutek.. Tajemnice były pod łóżkiem, marzenia znalazłm w szafie,
a łzy w butelce.
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-04-13 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie, nie żartuję - bardzo tęsknię i czuję, że bez Ciebie umieram, powietrza mi brak. Bo tęsknić, to znaczy tracić oddech w samotności. Zapominać jak ma się na imię i boleśnie rozdrabniać się. To znaczy tęsknić. Tęsknię. Czekam na dzień, kiedy bez domysłów, prób i błędów otworzę drzwi i zobaczę Cię po ich drugiej stronie. Tęsknię.. Tęsknota dłonie okalecza i bezsenne noce w nasze życie wplata. Bo tęsknota, to tak, jak gdyby ręce ci drżały z niepokoju. Boleśnie. ludzi tłum. rozglądam się. tęsknię. w moim sercu gra cicha, bladej tęsknoty muzyka. tęsknota skrada się co noc. do pustych rąk... dłonie mi pachną tęsknotą. bo tęsknić, to znaczy mieć bezsenne noce. to znaczy stać przy oknie i patrzeć w dal. czekając. tęskniąc. późno już. ćmy na firankach siadają. a ja tęsknię. nie mogę spać. za kimś ważnym moje szare myśli biegną. tęsknię boleśnie. księżyc ciemniejszy również tęskni. nie jestem samotna w swojej bezsilności. w swojej małe tęsknocie... tęsknota zadrapała mi kark. połamała sobie paznokcie o moje sine dłonie. bo tęsknię, siedząc przy oknie i mając nadzieję. wciąż tęsknię.. przepraszam, że nie potrafię przestać tęsknić. przepraszam, że moje emocje wariują. odbierają mi oddech. gdy tęsknię. kilka uczuć. zepsutych. bolesnych. samotnych. kilka uczuć, na miarę mojej tęsknoty... tęsknota zimnego wieczoru. zimnych dłoni. pustych myśli. taka jest moja tęsknota. Tęsknota, tęsknota... Uczucie najbardziej niewypowiedziane, stan próżny wszelakiej ulgi, ucisk serca ciągły i jednostajny. moja mała tęsknota krzyczy. krzyczy i milczy. bo tęsknić, to znaczy szeptem złudzeń marzyć o tym, co było... Jak wygląda świat, kiedy życie staje się tęsknotą? Wygląda papierowo, kruszy się w palcach, rozpada. Każdy ruch przygląda się sobie, każda myśl przygląda się sobie, każde uczucie zaczyna się i nie kończy, i w końcu sam przedmiot tęsknoty robi się papierowy i nierzeczywisty. Tylko tęsknienie jest prawdziwe, uzależnia. Być tam, gdzie się nie jest, mieć to, czego się nie posiada, dotykać kogoś, kto nie istnieje. Ten stan ma naturę falującą i sprzeczną w sobie. Jest kwintesencją życia i jest przeciwko życiu. Przenika przez skórę do mięśni i kości, które zaczynają odtąd istnieć boleśnie. Nie boleć. Istnieć boleśnie - to znaczy, że podstawą ich istnienia był ból. Toteż nie ma od takiej tęsknoty ucieczki. Trzeba by było uciec poza własne ciało, a nawet poza siebie. Upijać się? Spać całe tygodnie? Zapamiętywać się w aktywności aż do amoku? Modlić się nieustannie? nie potrafię uciec przed tą tęsknotą. wbija mi pazury w serce. i rani. wiem, że tęskniąc, nadaję swojemu życiu sens. i wiarę, że jest ktoś, za kim mogę tęsknić... jednak to boli. mimo wszystko. moje dni pochłania cisza. i tęsknota. Tęsknota to ból, który przeżywa serce; co dzień, co noc, co miesiąc, co rok… może coś wybierzesz Księżniczko. Trzymaj się ciepło.
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2009-04-13 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Rozeznanie
|
taki skarb jak Ty nie powtórzy się już więcej kocham Cie i bede kochac bez Ciebie nie daję rady Na Twoim punkcie, zwariowałam, oszalałam, mogę przysiąc Wiem, że teraz tylko śmierć może odciągnąć mnie od Ciebie Nie moge przestać o Tobie myśleć, bo kochać Ciebie to za mało. Bez ciebie nie mam co tu robić, jestem niepotrzebna. |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Przyczajenie
|
dagmaruffka dziekuje bardzo .
![]() napewno coś wybiore . ![]() Kochająca kobieta wybacza wszystko, lecz nie zapomina niczego. Kobieta jest mądrzejsza od mężczyzny, ale najwięcej rozumu musi zużyć, aby ukryć ten fakt . Jak kobieta widzi, że ktoś jest smutny, to nie mówi mu nigdy "jesteś smutny". Tak głupio postępuje tylko mężczyzna. Kobieta udaje, że wcale nie widzi smutku - i jest weselsza, milsza, piękniejsza niż zwykle. Wtedy smutek mija. Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. Nikt nie potrafi kłamać, nikt nie potrafi niczego ukryć, jeśli patrzy komuś prosto w oczy. A każda kobieta posiadająca choć odrobinę wrażliwości potrafi czytać z oczu zakochanego mężczyzny. Nawet jeśli przejawy tej miłości bywają czasem absurdalne. Kiedy mężczyzna ma problem, chce, żeby ktoś mu powiedział, jak go rozwiązać. Kiedy kobieta ma problem, chce usłyszeć że ją rozumiesz. Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym. Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Wykorzystaj ten dzień dzisiejszy. Obiema rękoma obejmij go. Przyjmij ochoczo, co niesie ze sobą: światło, powietrze i życie, jego uśmiech, płacz, i cały cud tego dnia. Wyjdź mu naprzeciw. Nie ma nic w umyśle, czego by przedtem nie było w zmysłach. Nigdy nie mów prawdy ludziom, którzy na nią nie zasługują. Jeśli chcesz być kochanym, bądź wart miłości. Bądź jak ptak, który, gdy siada na gałęzi zbyt kruchej, czuje, jak spada, lecz śpiewa dalej, bo wie, że ma skrzydła. Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |||
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy
![]() Cytat:
dziękuję za wyróżnienie ![]() chyba powinnam odizolować się od niektórych ludzi a temu panu, już PODZIĘKUJEMY! fałszywym ludziom wstęp wzbroniony! noo, strasznie samodzielny jesteś - że aż musiałeś się z kolegą konsultować nie wiem czego mi bardziej szkoda... mojego czasu, czy Twojej głupoty Cytat:
![]() uwierzcie mi - moje łóżeczko w domu jest dużo wygodniejsze od tego tutaj, szpitalnego i znowu przytłoczyła mnie wszechobecna szpitalna biel mam nadzieję, że chociaż będą tam przystojni lekarze ul. szpitalna Cytat:
![]() ![]() pozostałe: jest tak cudownie, że zapewne zaraz się obudzę jest cudnie, jest cudnie i nawet zakwitnięty bez jakoś bardziej cieszy oddychać przez różową słomkę no, szczerze Ci powiem, że jak Joohny Deep to Ty nie wyglądasz nie potrzeba wiele, ważne że jesteś obok Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-04-13 o 21:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
prośba !
dziewczynki, dzisiaj dowiedziałam się, że chłopak, z którym kręciłam, niedawno na imprezie zaczał kręcic z inną dziewczyną i są razem ![]() zaciera się granica między złem, a dobrem ?
Szczęście to takie nic, które może być wszystkim .. Cichy dźwięk rozsypywanych myśli .. Twoje gadanie już mnie dobija. Głównie dlatego, że z prawdą się mija. Zero takie jak Ty nienawidzi innych liczb. jesteś jak moja własna odmiana heroiny ..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Włączam się przypadkiem, bo szukam jakiegoś fajnego opisu ![]()
![]() |
#3175 |
Przyczajenie
|
xMalenKaaa mam taka sama sytuacje . :/
tyle że ja już o nim zapomniałam . ale przez ten czas była lekka załamka no i opisy w stylu 'zle...' . ale musisz mu pokazac że sie nie podłamałaś i nadal cieszysz sie z życia .;dd . POWODZENIA . ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dzięękuję. ![]() ![]() nie mogę . czy to moja wina ?
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Typ kobiety niezależnej, pewnej siebie i do perfekcji szlachetnej bo nie potrzebuję pochlebstw aby się uśmiechnąć. Silna JA! Szpilki, szminka, nowa torebka... czego więcej mi potrzeba? ja wyklejam własne, czterolistne niebo z powodzeniem mogę mieć co podyktuje mi pragnienie Zostałam niezależną księzniczką... Jesetm kobietą wodą, burzą, perłą na dnie. bo stać mnie na własny pałac i własne marzenia... Księżniczką jestem, księcia nie potrzebuję. Poradzę sobię..
![]() |
#3178 |
Rozeznanie
|
* Daleko iść, tak sam na sam, gdzie nikt nie znajdzie nas .
* Tłumcie w sobie kompleksy, aż was roz*******ą . * Póki jesteś młody, po co Ci te schody ^^ ?
![]() |
#3179 |
Rozeznanie
|
*Nie myśl zawsze. O mnie pomyśl przez moment.
*Nie liczę że mnie wspominasz. Liczę, że mnie pamiętasz. *Smutne niebo ponad nami. *Zagmatwałeś. W każdą możliwą stronę. *Nie czekał. Nawet nie myślał. W sumie to nigdy go nie było. Jedyne co potrafił to zostawić wspomnienie i ulotnić się. I tak wiele, jak na niego. *Każdą porażkę traktuję jak potyczkę. Tu siniak, tam siniak, ale nie tak łatwo o złamanie. *Miłość? Zakwita i przekwita. *Gdy moje inicjały na drzewie wyryjesz. Wtedy uwierzę. *Obecne chwile otulić serdecznymi palcami.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.