|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Raczkowanie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż !
Witam Wszystkich
![]() Ja mam pytanie do MAMY , co mam wpisać w tytule przelewu - (oprócz oczywiście na co wysyłam pieniądze) jeśli Siostra Józefa jest w Polsce to kogo mam tam napisać ??? Paczka robi wrażenie ![]() ![]() Czytałam dzisiaj bloga http://zambia.blog.onet.pl/2,ID210292042,index.html jest świetny i mam nadzieję ,że znajdzie się jeszcze więcej osób , chętnych do zaadoptowania dzieci z Afryki i pomocy ich rodzinom . A dla zambii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() gratuluje wspaniałej inicjatywy i powodzenia w akcji. Myślę ze pozostałe 51,44 niebawem również trafi na konto ![]() Cytat:
![]() Wczoraj biblioteka zaproponowała mi spotkanie autorskie pt. "Serce dla Afryki" , które odbędzie sie 13 czerwca o godz. 17,00. Wiadomo na jaki temat. Ja nie bardzo czuje się na siłach takie spotkanie poprowadzic i mam nadzieje uzyskać wsparcie s.Franciszki - trzymajcie kciuki żeby mogła na nie przyjechać, bo jak zostanę sama to moze nie przynieść efektu ![]() Mam takze kilka eksponatów na wystawę, będzie to piękne wypełnienie do wystawy, które stworzy afrykański klimat ![]()
![]() |
#3393 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3394 |
Zadomowienie
|
MAMA ale wielka paczka dla dzieci
![]() ![]() ![]() Cieszę się również z tej propozycji którą dostałaś ![]() ![]() ![]() mrs.ideal gratuluję ![]() W ogóle wszyscy macie wspaniałe pomysły ![]() ![]()
#3395 |
Rozeznanie
|
MAMO myślę,że to właśnie dzięki twojej sile przekonywania wszystkie tutaj jesteśmy i codziennie zaglądamy żeby nie przegapić pewnych wydarzeń i zobaczyc co słychać.Myślę że właśnie Twoja osoba połączyła nas w "rodzinę rodzin adopcyjnych"
![]() ![]() Będę trzymać kciuki za siostrę Franciszkę,żeby znalazła czas ![]() ![]() ![]() Mamo paczuszka po prostu suuuuper ![]() Mrs.ideal właśnie wysłałam do ciebie paczuszkę,z moimi opakowaniami 2,84kg. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 |
Raczkowanie
|
swiat jest maly. Weszlam przed chwila na bloga, do ktorego link przyslala Malwina a tam relacja mojej koleznaki z wolontariatu Ewy.
![]() ciagle czekam na jakas wiadomosc od Basi . Czy ona bywa na forum? jestem ciekawa czy sie jednak poznalysmyw Zambii |
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
Raczkowanie
|
Witajcie wszyscy
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3398 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za wsparcie i wiarę w moje mozliwości, rzeczywiście udało nam sie stworzyc tutaj rodzinną atmosferę, a kazdy z was wnosi na to forum coś wyjatkowego, co sprawia że dołaczaja kolejne osoby, które też chcą mieć w tym swój udział.
![]()
#3399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale cieszę sie, ze ten pomyśł udało się zrealizować. POWODZENIA! ![]() Jeśli jest zarejestrowana na wizażu mozesz do niej wysłać PW (prywatną wiadomośc)
![]() |
#3400 |
Zakorzenienie
|
Basia czasami poczytuje ale ma strasznie mało czasu
napiszę do niej e-mail
#3401 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pewnie sie listonosz zdziwi jak codziennie paczki bedzie mi przynosić ![]() ![]() A na wysyłkę brakuje jeszcze tylko 27zł ![]() To się nazywa ekspresowe działanie i dużo serduszek chętnych do pomocy ![]() Edytowane przez mrs.ideal Czas edycji: 2007-05-22 o 19:18 Powód: pomyłka w obliczeniach :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3402 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ps. pamietasz zdjęcie budyni na pieluszce? no to zapomniałam dopisać żeby budynie owijać w ubranka (jak będą) i wszystko do woreczków ![]() ![]() to wszystko wg wskazówek s.Franciszki ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3406 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() buziaki dla wszystkich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Raczkowanie
|
nie mam jeszcze - na razie tylko jedna dotarła
|
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: ![]() ![]() ![]() mam najświeższe wiadomości ![]() ![]() ![]() nasza Seona właśnie sie obroniła i teraz jest mgr Seona ![]() gratuluje kochana ![]() ![]()
Edytowane przez _MAMA_ Czas edycji: 2007-05-24 o 13:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3410 |
Raczkowanie
|
gratulacje Seona !!!! a ja w koncu w sobote odbieram dyplom i bede pelnoprawnym lek wet !!! chyba sobie od razu wyrobie pieczatke zeby poszpanowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Raczkowanie
|
Przylaczam sie do gartulacji dla MGR SEONY
![]() Mikrejsza - paczuszka dotarła przed momentem |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Rozeznanie
|
Seona gratulacje
![]() ![]() fajnie że paczuszka już jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kto tam nastepny szykuje się do obrony ? ![]() A ja dzisiaj dostarczyłam resztę zdjęć i eksponatów na wystawę ![]()
![]() |
#3414 |
Zakorzenienie
|
Hej dzięki wszystkim za gratulacje!!!
![]() ![]() Ciesze się strasznie, chociaż myślałam że nie doczekam się obrony, bo recenzent spóźnił się 4 godziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A praca leci na konkurs ![]() ![]() Och, mgr Seona, jak to ładnie brzmi ![]() Idę się zrelaksować i poodpoczywać ![]() Następna do obrony to Asieńka83 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3415 |
Rozeznanie
|
Mocne serdeczne gratulacje dla mgr.Seony .
![]() ![]() A dla mukashany moc zadowolenia z bycia prawdziwym lek wet. ![]() Mrs.ideal jak tam twoje koszty wysyłki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Raczkowanie
|
Gratuluje Seono
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3418 |
Rozeznanie
|
mgr Seona gratulacje !!!!!!
Ja mam obrone za rok hehe powoli zbieram materiały. Piszę o humanitarnym traktowaniu zwierząt ![]() Paczki po prostu wspaniałe. Dzieci chyba oszaleją z radości ![]() ![]() Edytowane przez suzi82 Czas edycji: 2007-05-25 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
Rozeznanie
|
Mrs.ideal strasznie sie cieszę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
Zakorzenienie
|
mrs. ideal cieszę sie ogroooooooomnie
![]() ![]() A ja dostałam dzisiaj pocztą krótki liścik od s.Józefy wysłany juz z Polaki i płytę, a której jest 185 ~!!! ~ zdjęć ![]() będę po trochu wklejała, resztę umieszczę na fotosiku, ale najpierw muszę pozmniejszać, później edytuje i wstawię te najważniejsze ![]() ![]() ![]() tak sie cieszę, naprawdę łza sie w oku kręci. Wydaje mi sie że jest tam wiele zdjęć dzieci do adopcji i kilka dzieci juz adoptowanych, ale nie są opisane, to tylko moje domysły ![]() edit: tak jak obiecałam - załaczniki ponizej ![]() ps. siostra napisała że na razie zakup kózek i kurek wstrzymany do jej powrotu, póxniej kupi wszystko hurtem ![]() ![]()
Edytowane przez _MAMA_ Czas edycji: 2007-05-25 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.