|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Salony Mody Ślubnej w Tarnowie
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i ta pogoda... rano popadalo teraz wydaje sie byc ok trzymajmy kciuki zeby bylo ladnie tak jak przez caly tydzien ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3752 |
Zakorzenienie
|
Jutro slubujacym zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia .... duzo usmiechu i pamietajce ze chocby pogoda byla brzydka to i tak bedzie to najpiekniejszy dzien w waszym zyciu
![]()
![]() |
#3753 |
Zakorzenienie
|
Jadira ja też od 8 siedzę jutro u fryzjera, na 12.30 makijaż.A właśnie wróciłam od kosmetyczki i manicurzystki i jestem zadowolona. Stresik powoli się pojawia ale mam nadzieje że mi odpuści jutro. i jeszcze jakby pogoda się udała to już będzie całkiem fajnie
![]()
#3754 |
Raczkowanie
|
Jutrzejszym pm GRATULUJĘ!!!! DUŻO SZCZĘSCIA WAM ŻYCZE!!!!!!
Dziewczyny mam suknie!!!!!! Najlepsze jest to że nie taka jak chciałam. Ale też jest piękna. Bardzo mi się spodobała! Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3755 | ||
Wtajemniczenie
|
Jadira, Kraven - Wszystkiego najlepszego, nie martwcie się pogodą i tak będzie pięknie!!! Udanych szaleństw na weselu!!!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3756 |
Zadomowienie
|
azumi21 - dom weselny w Janowicach cieszy się bardzo dobrą opinią
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3757 |
Raczkowanie
|
Wszystkiego pozytywnego dla jutrzejszych PM
![]() Miłej zabawy, obojętności na pogodę no i aby niczego dobrego nie zabrakło na nowej drodze. |
![]() ![]() |
![]() |
#3758 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
też sobie tak pomyślałam i już mi przeszło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tez nad tym myslalam ![]() ![]() ![]() Jadira i Kraven i wszystkie PM z dzisiejszego dnia WSZYSTKIE NAJ NAJ NAJ ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3759 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny z chęcią bym sie pochwaliła ale nie mam w niej zdjęcia! Ale jestem zadowolona że mi się tak udało z tą suknią bo już mi sie po nocach śniło. Jak tylko będe mieżyć (kolejny raz ) to zrobie sobie zdjęcie. A teraz wam opisze mniej więcej składa się z gorsetu i spódnicy. Gorset śliczny wyszywany w srebrne wzory i taki sam motyw jest na spódnicy, Jest ona prosta ale bardzo sliczna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3760 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gratulacje dla Wszystkich Pań, które w ten wekend miały taki cudowny dzień, z chęcią poczytamy relacje i wrażenia ![]() Mam takie pytanie z beczki pt Pierwszy Taniec, na pewno wymieniałyście sie już informacjami jakie piosenki bedziemcie miały chciałam zapytać jak myślicie czy taka piosenka z takim tesktem sie nadaje? To piosenka Dody 2 bajki, nigdy nie bylam jej fanką wręcz mam o niej kiepskie zdanie, ale usłyszałam tą piosenke i same mi sie łzy cisną do oczu, gdy sobie wyobrażam nas do niej tańczących. ale ma taki tekst niezbyt miłosny ![]() Nigdy nie pomyślałabym Że mnie spotka miłość Którą kochać chcę Tego któremu zabroniona ja i on mi też Mój stróż widział to inaczej Ułożył piękną bajkę W której już księciu jestem przeznaczona Ale Ty nie jesteś nim To nie jesteś Ty Snem było życie Dopóki Ty nie pojawiłeś się wtedy w nim Obudzić chcę się Wreszcie lecz nie jestem pewna Czy też chcesz Wiem że Ty też masz królową Nigdy nie znałam bólu Jakim jest myśl Że ja nią być nie mogę Nasze bajki różnią się Lecz serce jedno jest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3761 |
Raczkowanie
|
My pierwszy taniec tanczylismy do piosenki "paula - od dzis" goście byli zasuchani, zachwyceni ze to własnie ta piosenka i śpiewali ją razem z zespołem i zrobili kołko wkoło nas i chodzili
![]() Co do tej piosenki Dody to może wywoła rózne opinie wśród gości ![]()
![]() ..::Nasz Ślub 05.09.2009::.. ![]() ..::Nasz Synek 26.08.2011 godz: 11:00, 3450 g i 52 cm ::.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne, żeby się Wam podobała!!! Jak Wy będziecie się przy tej piosence dobrze bawić to te pozytywne wibracje udzielą się także gościom. Z doświadczenia wiem, że dla gości najważniejsze to : dobra muzyka do tańczenia, wódka, ciepłe posiłki i dobre ciasta oraz sprawna obsługa. Cała reszta idzie w zapomnienie ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3764 |
Raczkowanie
|
JA bym tej piosenki na pierwszy taniec raczej nie wybrała bo to raczej piosenka o nieszczęśliwej miłości coś na wzór windą do nieba. Ja wiem że większość gości nawet może nie zwróci uwagi na słowa no ale i tak bym jej nie wybrała. Jak już jesteśmy przy tym temacie to powiedzcie dziewczyny piosenke do pierwszego tańca grał wam zespół bo ja zastanawiam się nad puszczeniem mojej ukochanej piosenki z płyty bo żadnen zespół nigdy tak nie zagra jak orginał.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3766 |
Raczkowanie
|
ja własnie chyba będę miała z płyty... sama nie wiem... bo ja chce piosenke K.Krawczyka "to co w życiu ważne"
http://debica.wrzuta.pl/audio/0ZERHY..._w_zyciu_wazne a wiem że orkiestra mi nie zagra tego tak jak ja bym chciała.. a tak zamierzam ja skrócić... zacząc po pierwszej zwrotce.. chociaz bardzo mi sie podoba.. ale ta pierwsza zwrotka jest chyba taka troche za cicha.. a czy któraś z Was (już żon) miała puszczaną pisenke z płyty??? bo ja sie boje żeby trakcie nie było jakiś problemów technicznych :/ a jeżeli sie zdecyduje na orkiestre to bede musiała wybrać innny utwór chyba :/ azumi21 ja bym raczej zrezygnowała z tej piosenki Dody bo to troche nie ta bajka ![]() ![]() Gratulacje dla sobotnich Żon ![]() Edytowane przez LoczeK83 Czas edycji: 2009-09-14 o 06:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3767 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do piosenki o nieszczesliwiej milosci - nasz walc tez nie jest za wesoly ![]() I moge uspokoic wszystkie dziewczyny ktore maja jakis problem z puszczaniem melodii z plyty - uczylam 12 par tanczyc walca - niektore melodie byly specjalnie zmiksowane pod układ : nigdy nie bylo wtopy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3768 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny i chlopaki!!! Wracam do Was zdac relacje
![]() ![]() Ten dzien byl jednym slowem cudowny, zlecial baaardzo szybko i pozostaly tylko bąble na palcach od tancow ![]() Zaczynajac od poczatku: Pogoda juz rano byla strasznie dziwna, niebo zachmurzone i myslalam nawet ze sie rozpada, ale nie... wyszlo slonko akurat jak wychodzilismy z domu i taka sloneczna pogoda utrzymywala sie juz do koncaa ![]() makijaz i fryzurke mialam taka jaka chcialam, gdy juz wystrojona stalam przed lustrem i ubieralam kolczyki zadzwonil do drzwi TZ z rodzicami, moja siostra otwiera drzwi a tu... nikogo nie ma. Okazalo sie ze swiadkowa zaponmnialala dowodu os. i wrocila sie sprzed drzwi do domu. W miedzy czasie gdy jakze niezwykle rozgarnieta swiadkowa szukala dowodu my zdrazylismy sie przywitac oraz przyjac Blogoslawienstwo. podczas ktorego TZ sie wzruszyl ![]() Panie grajace na skrzypcach zagraly poprostu przeslicznie, jak szlismy dywanikiem do oltarza to az mi sie plakac chcialo... ogolnie msza byla dla mnie ogromnym przezyciem. Kilka krokow przed nami dreptala nasza malutka malutka druhenka i niosla nasze obrączki- aha wchodzilismy trzymajac sie za dlon. Sopodobalo mi sie rowniez Ave Maria zaspiewane przez nasza organistke, wysokim delikatnym glosem... ![]() Przy skladaniu przysiegi TZ zamiast nie opuszcze powiedzial nie dopuszcze Cie do smierci, co nie umknelo uwadze naszych gosci, takze wspominajac msze mielismy troche smiechu ![]() Spodobalo mi sie rowniez podpisywanie dokumentow na oltarzu przy wszystkich gosciach, tak jakos uroczyscie ![]() I taniec wyszedl nam o dziwo calkiem dobrze, TZ raz- w polowie pomylil kroki ale chyba wiekszosc gosci tego nie zauwazyla. Jestesmy zadowoleni z pysznego jedzenia w CHotowej (nie do przejedzenia) dekoracji z owocow, oraz z naszej orkiestry ktora oprocz "Radosc najpiekniejszych lat" Anny Jantar zagrala rowniez dla naszych rodzicow piosenke góralską, a na sam koniec kawalek Dżemu na elektrycznej gitarce ![]() Co do lokalu mam jedno 'ale'- bardzo nie podoba mi sie sposob w jaki rządzą sie naszym jedzeniem juz po weselu- bylam przekonana ze bedziemy mogli spokojnie zabrac co nasze, bo w koncu to co nie zostalo tkniete jest przez nas oplacone a tu okazuje sie ze maja jakis problem. Dostalismy do domu owoce, wedliny i jakies sery( sery i sledzie ktore w zasadzie wyrzucilismy do kosza), ciast na oczy nie widzielismy ani miesa (a mięsa bylo ile dusza zapragnie chyba 7 rodzajow mies tzn sposobow przyrzadzania wiec jestem pewna ze cos zostalo). Uwazam ze jest to baaardzo nieuczciwe i jesli ktos chcialby zrobic sobie tam wesele to niech zarzada na umowie wpisu o wydawaniu jedzenia. POza tym jednym minusem cala reszta byla super, ogolnie cala okolica jest sliczna, gosciom podobal sie zalew, lasek i cisza. Uslyszelismy same pochwaly wiec jest mi bardzo milo. Poranek poweselny spedzilismy w apartamencie, rano moglismy zjesc sobie w restauracji sniadanie ![]() Bylo super tylko tak szybko zlecialo ![]() Zalaczam Wam zdjecia z amatorskiego aparaciku ![]() P.S ksiega gosci a szczegolnie strusie pioro zrobilo furrore ![]()
![]() |
#3769 |
Raczkowanie
|
Jeszcze raz gratulacje... Pięknie wyglądaliście.. a powiedz mi ile kwiatów miałaś we włosach.. to był jeden storczyk czy dwa ????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3770 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim!!!
Oj co to był za dzień - było cudownie i wszystko wyszło tak jak trzeba ![]() Rano pojechałam do fryzjera, później makijaż. Cały czas bałam się że pogoda się popsuje a tu na sam ślub wyszło słoneczko i zrobiło się cieplutko. Z racji że mój mąż (ale to fajnie brzmi ![]() ![]() ![]() Całe wesele minęło na szalonej zabawie. Bawiliśmy się do 4 . Orkiestra była super. Grała żywe kawałki do tańczenia. Lokal był super jedzenie też, obsługa bardzo miła. Wszyscy chwalili, ze co 3 godzinki było podawane jakieś ciepłe danie. W niedziele zrobiliśmy jeszcze obiad dla osób które zostały po weselu. Nie mieliśmy żadnych problemów w lokalu z jedzeniem. Nam oddali całe jedzenie i powiedzieli że mozemy sobie wybrać co chcemy zabrać lub zabrać wszystko. Co do słodkości to Pan cukiernik spisał się na medal. Furore robiła fontanna czekoladowa. Ja niestety nie mam jeszcze zdjęć bo nikt jeszcze nie wysłał mi maila ze zdjęciami ![]() Na pocieszenie zamieszczam zdjęcie figurki z tortu którą dostaliśmy w prezencie od Pana cukiernika ![]() Załącznik 2513457 Niespodziankę zrobili nam nasi przyjaciele, którzy zdobyli od naszych rodziców nasze zdjęcia z dzieciństwa i wspólne z czasu naszego związku i zrobili ogromną antyrame z tymi zdjęciami i karteczkami z życzeniami. jak będę miała zdjęcie to równiez zamieszcze ![]()
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... ![]() ![]() ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 ![]() Hania - 06.11.2015 ![]() Edytowane przez kraven Czas edycji: 2009-09-14 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3771 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3772 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do piosenki Dody - jak dla mnie na pierwszy taniec się nie nadaje. Niestety większość piosenek typowanych na pierwszy taniec jak się posłucha słów - odpadają. Ostatnio na weselu słyszałam "Najpiękniejszą" Seweryna Krajewskiego. Melodia nawet fajna, jest o welonie i obrączkach, tyle tylko że jest również o tym żeby żenić się z dziwczyną, którą kiedyś ktoś okłamał, porzucił, i żeby zgasić podłych ludzi uśmiech. A to już coś w stylu windą do nieba ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3773 |
Raczkowanie
|
Jadira wyglądałaś przepieknie!!! Jeszcze raz gratuluje! Kraven z niecierpiliwością czekam na zdjęcia z twojego cudownego dnia!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3774 |
Zakorzenienie
|
Jadira - slicznie wygladaliscie
![]() ![]() Kraven - wszystkiego najleszego dla ciebie rowniez i czekam z niecierpliwoscia na zdjecia ![]()
![]() |
#3775 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkiw wizażanki
Odwiedziłam ostatnio z kolezanką Obsesję na Wałowej i bardzo spodobała mi się tam prosta suknia z odkrytymi plecami, ale niestety strona tego salonu nie działa Mam prośbę, że jakby ktoś gdzieś natknął sie na prostą suknię z całkowicie odkrytymi plecami to proszę o linka czy wiadomość |
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Raczkowanie
|
witam was panny młode i nie tylko
![]() ![]()
#3777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem tak byłem na wielu weselach ale najlepiej wspominam wesele mojej siostry. A zaczynało się nie wesoło - 2 tyg przed tym weselem rozstałem się z dziewczyną, dodatkowo siostra zrobiła wesele bezalkoholowe. Myślałem będzie drętwo, jestem bez dziewczyny upić się nie będę mógł będzie porażka!!! A było super gość umiał rozbawić towarzystwo i nie było to jakieś głupie przyśpiewki. Ja nie umiem a co za tym idzie nie lubię śpiewać a na tym weselu śpiewałem że hej (oczywiście w dużej grupie ;-). Gość był z tej grup ale na zdjęciu go nie widzę - być może działa już na własny rachunek( już wtedy 2005 rok mówił że trzeba było się do niego osobiście zwrócić to było by taniej) http://www.grupaimpress.pl/Przyjaciele,23.html P.S. Ten wodzirej miał współpracownika, który puszczał muzykę. Sam też chciałem mieć go na swoim weselu ale teście się uparli, że musi być zespół. Tak się na teściów wkurzyłem, że dwa dni później miałem wypadek - dachowałem samochodem. Nie wyrobiłem się na zakręcie, bo zamiast skupić się na jeździe cały czas myślałem o tej kłótni i jak teściów do wodzireja przekonać |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3778 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz gratulacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3779 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() Wracam do Was z krótką relacją z naszego ślubu z 12.09.2009 r. Jak już wiecie pogoda się udała super, gdyż zapowiadali deszcz a tu wyszło słoneczko a noc była super ciepła. Generalnie nie będę opisywała swoich przeżyć bo dużo by tego było tylko skupię się na aspektach technicznych które was zapewne interesują: kKosmetyczka - szczerze polecam Enigma Mościce - Kasia robi śliczny makijaż, który trzymał mi się całą noc z niewielkimi poprawkami oczu ale to już zaraz przed 24 i to tylko dlatego żeby go bardziej odświeżyć niż poprawić. Fotograf - Łukasz Fus - efektów jeszcze nie widziałam ale od momentu kiedy przyjechał do momentu kiedy opuścił lokal był przy nas cały czas a z parkietu chyba nie schodził. O efektach opowiem jak zobaczę ![]() Fotograf - Piotr Chłoń - przynajmniej on powinien być ale dwa dni przed weselem gdy do niego pojechaliśmy dowiedzieliśmy się że będzie kręcił jakiś jego pracownik o czym nie raczył nas poinformować wcześniej. Kolesia nie znam i efektów też nie widziałam ale samo to nas wkurzyło. Miał być elegancko ubrany a był w jeansach i strasznie blisko podchodził do ludzi z kamerą żeby ich kręcić. Efekt także opiszę gdy zobaczę jak wyszło. Gdzieś w nocy pojechał na chwile bo podobno szef chciał zobaczyć czy ma wystarczającą ilość materiału i dał mu lepszy mikrofon...no comment. Orkiestra -Geminix - POLECAM rewelacyjnie grają i robią wszystko dokładnie według waszych wskazówek, miła i profesjonalna współpraca. Podobno na początku robili dłuższe przerwy ale po obiedzie my zwlekliśmy trochę z pierwszym tańcem bo chciałam poczekać aż wszycy spokojnie zjedzą obiad i deser. Generalnie jednak wszyscy pytali skąd orkiestra bo że super grają. Lokal - Dom Weselny w Szczepanowicach - Jedzenie dobre ale obsługa pozostawiała wiele do życzenia. Wolno obsługiwali, nie wymieniali podobno naczyń na czyste odpowiednio szyko, długo się czekało na herbatę czy kawę no i z właścicelką lepiej sobie spisać wcześniej na piśmie wszystko. Generalnie niestety nie na wszystko mamy wpływ więc starajcie się do wszyskiego podejść zdroworozsądkowo. Jedna rada - cieszcie się Tym dniem bo mija bardzo szybko. My wzięliśmy wszystko na spokojnie (aż dziwnie spokojnie jak na Nas ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3780 |
Zakorzenienie
|
midnite - masz racje chocby sie ktos nie wiadomo jak staral zeby wszystko bylo dograne nie da rady .. ale tak jak piszesz najwazniejsze zeby miec caly czas usmiech na twarzy i cieszyc sie z tego dnia w pelni .. bo strasznie szybko mija .. .za szybko
![]() no i faktycznie ( chyba kamerzyste mialas na mysli ) nie zachowal sie ladnie ze tak was w ostatniej chwili zmienil kto bedzie ... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.