|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: | |||
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% | |
Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 |
Przyczajenie
|
![]()
heello
witam was wszystkich>>>>. ma problem w wybraniem dobrej dla siebie prostownicy<mam do wydania max200zł> która jest lepsza: Remington S2014 Protect&Shine BaByliss 2170 Philips HP 4669 Broun ES2 Broun ESS1 pomopcyyyy naprawde nie wiem co wybrać..... ![]() zapomniała bym dodać ze mam włosy normalne(nie gubr ale i nie bardzo cienkie) do ramion ![]() Edytowane przez 2222222222m2222222222m Czas edycji: 2008-04-09 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4082 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice PART II
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4084 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() PS Co do wcześniejszej wypowiedzi Mirelkii to nie uważam żebym przepłaciła za Brauna... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Zakorzenienie
|
morfea-pewnie,watki sa po to zeby pytac,ale takze po to,zeby je czytac
![]() 2222m22222- przeczytaj kilka ostatnich stron watku i to napewno ulatwi ci wybor. Swoja droga,jesli dysponujesz okolo 200zl to mysle,ze mozesz rozejrzec sie za prostownicami nieco innych firm, np. wahl cutek czy ga.ma, ktore sa prostownicami profesjonalnymi,uzywanymi przez fryzjerow i produkowanym przez firmy specjalizujace sie w tym sprzecie. Co do Philipsa i Babyliss <nie z serii pro> to powtorze to co napisalam kilka linijek wyzej- to nie sa prostownice profesjonalne. Poza tym philips nie cieszy sie dobra opinia wsrod dziewczyn <ja takze nie mialam z nim dobrych doswiadczen>, natomiast babylis bywa awaryjny. |
![]() ![]() |
![]() |
#4086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brauny moze są i dobre, ale są drogie i za taką cene mozna kupic cos lepszego, z remingtonów schodzi powłoka ale nie z kazdych |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4087 |
Zadomowienie
|
Powiedzcie mi dziewczyny posiadające prostownice Ga.ma gdzie je kupowałyście? Dostępne są w hurtowniach? Ja obdzwoniłam parę w okolicy i nigdzie nie mają
![]() Myślę i myślę i przeglądam wątek po trochu (jak czas mam akurat) i jestem coraz bardziej przekonana do tej Ga.my. Miałam wątpliwości bo kolezanka miała prostownicę Tondeo i była bardzo niezadowolona i mi odradzała tą firmę a tym bardziej Ga.ma (bo niby to nieznana za granicą firma). Eh. Ale zaryzykuję. Tylko muszę jeszcze wiedzieć gdzie kupić. Stawiam na allegro u Tics- kupował ktoś? W/w kolezanka odraza mi Grabcię. Jak tu nie zwariować ![]() ![]() edit: aha i jeszcze jedno pytanie: czy te dwie prostownice http://www.allegro.pl/item341730919_...by_tondeo.html http://www.allegro.pl/item341730334_...eo_okazja.html w praktyce róznią się tylko regulacją i brakiem regulacji temp? Jest sens dokładać 50 zł ? (ja się nie znam i nie mam pojęcia jak to jest, dotąd miałam badziewną prostownicę bez regulacji i dopóki nie zdarła się ceramika nie narzekałam na nią- moje włosy też nie ![]()
Edytowane przez nisiaq Czas edycji: 2008-04-10 o 14:00 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widac ze nie zna sie na prostownicach ![]() odradza tondeo i grabcie;/ dzieeczyny chwala sobie grabcie ![]() i tondeo i game ![]() ja kupowałam na allegro, a co to za różnica czy na żywo czy nie... te różnia sie tylko regulacją, jest sens sołozyc jesli masz cienkie wlosy a jak nie to nie ma sensu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4089 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale skoro większość chwali.. ![]() Różnica dla mnie taka, że jak by się <odpukać> coś zchrzaniło to nie muszę się bawić w odsyłanie itp, tylko sobie podjadę w ramach reklamacji. Nie wspominając o tym, że na żywo zobaczę czy wszystko jest ok, czy styka się itp. Dzięki za odp ![]() Do reszty dziewczyn: wiadomo Wam coś o dostępności Ga.ma w hurtowniach fryzjerskich?
![]() ![]() |
![]() |
#4090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do Grabci-kupowalam u niej niedawno i moge szczerze polecic. Zanych klopotow. Moim zdaniem kompetentny sprzedawca, sprzet bez zastrzezen i szybka przesylka.Ale to moje zdanie... A z ga.my powinnas byc zadowolona,dziewczyny kupuja prostownice tej firmy juz od dluzszego czasu i raczej sobie chwala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4091 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() edit: Wcześniej napisałam maila do TICS(słyszałam że są konkretni i można liczyć u nich na szczerą odpowiedź), z pytaniem którą prostownicę pod względem jakości by mi polecili Ga.ma z jonizacją czy Babyliss pro wet & dry (specjalnie wybrałam z ich aukcji podobne cenowo i porównywalne jeśli chodzi o funkcje prostownice, chociaż zaznaczyłam, że nie chodzi mi nawet konkretnie o modele tylko jakość wyrobów danej firmy) i Pani bardzo miło mi odpisała, spytała jaki mam typ włosów, oraz napisała że jezeli chodzi o sama firme to ona raczej bardziej poleca prostownice Ga.Ma. ![]()
Edytowane przez nisiaq Czas edycji: 2008-04-10 o 18:16 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4092 |
Przyczajenie
|
http://www.**********.pl/index.php?a=opis&k=&id=418
a ta? co myślicie? warto? |
![]() ![]() |
![]() |
#4093 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Rozeznanie
|
pewnie zaraz dostane
![]() Wlasnie chcialam zamowic prostownice, mam do wydania 300 zl (max) i wiecej nie dam:P I chcialabym za te pieniadze kupic prostownice z regulacja temp i jonizacja. W gre wchodza glownie 2 firmy Tondeo i Ga.ma, bo farouk jest drozszy... I nie znalazlam takiego polaczenia regulacji z jonizacja. Kusi mnie: 1. tondeo turmalinowa z jonizacja ( ale bez regulacji jest) 2. tondeo ceramiczno-turmalinowa z jonizacja( ale tez nic nie pisze o regulacji, wiec wnioskuje, ze jej nie ma) 3. tondeo z regulacja temp , ale nie ma jonizacji :/ 4. tondeo Cerion Active ... jest chyba takze bez regulacji prawda?? Czyli dobrze wnioskuje, ze nie ma modelu z 2 tymi opcjami???? Prosze o pomoc...
![]() |
#4096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozostale sa modelami bez regulacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4097 |
Rozeznanie
|
dzieki truskawkowawiosna
![]() i jeszcze jedna mala watpliwoosc..czy ta powloka turmalinowa wplywa jakos dodatnio na efekt prostowania?? czy jest bardziej trwala tylko??
>> jestem zagadką, której jeszcze nikt nie rozwiązał... << V rok- praca mgr ![]() Edytowane przez Olcik18 Czas edycji: 2008-04-12 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4098 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4099 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jezeli bedziesz czula, ze efekt prostowania nie jest zadowalajacy to stopniowo podkrecaj temperature ![]() Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2475 noweczesne prostownice sa energooszczedne, dlatego potrzebuja mniej mocy co nie ma wplywu na jakosc prostowania |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4100 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Juz nie moge sie doczekac kiedy ja wyprobuje, po tych dobrych opiniach :P Mam nadzieje ze z plytkami bedzie wszystko dobrze i beda sie stykaly, bo juz nie chce reklamowac prostownicy, wczoraj zdolalam uzyskac zwrot pieniedzy po Fox'ie, a wiadomo, ze sklepy niechetnie je oddaja.. ale dobrze, ze efekt koncowy zadowalajacy ![]()
![]() |
#4101 |
Zadomowienie
|
Prostownica
Dziewczyny co polecacie za około 150 zł dostępne, np. w marketach Auchan, MediaMarkt (czy jak tam się to pisze) lub Tesco? Włosy mam bardzo kręcone i grube.
Edytowane przez girl96 Czas edycji: 2008-04-13 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prostownica
kochane odpowie mi ktos jaka temperaurka prostujecie włosy??
bo ja ostanio nawet i 200 i chyba za duzo ![]()
#4103 |
Rozeznanie
|
to zalezy jakie masz wlosy.. jesli grube to 200 jest w porzadku, musisz widziec jak Twoje wlosy reaguja. Ja jak wyprostuje na zbyt wysokiej temp. to wlosy traca na objetosci i staja sie cieniutkie i smetnie zwisajace.. zazwyczaj prostuje na 180-190
#4104 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Zadomowienie
|
Właśnie miałam klikać kup teraz ale coś mnie zatrzymało
znalazłam jeszcze taką prostownicę: http://www.allegro.pl/item345520393_..._gama_ion.html i teraz się zastanawiam- czym się różni od tej którą chcę kupić tj: http://www.allegro.pl/item345513723_...eo_okazja.html tzn wiem czym teoretycznie, ale w praktyce czy laserowa jonizacja jest warta dołożenia tych 40 zł? czy nie ma wielkiej różnicy?
![]() |
#4107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli jednak koniecznie chcesz kupic prostownice w zwyklym sklepie to wybierz,ktorys z modeli Remingtona ![]() Cytat:
Ale wszystko zalezy od gatunku wlosa,ich stanu,czestotliwosci prostowania- jesli masz mozliwosc zmniejszyc temperature to sprobuj, moze wystarczy ci nizsza... |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko się zastanawiam czy taka farouka jak Ty masz będzie faktycznie lepsza od ga.my z laserową jonizacją? bo w opisie farouka nie znalazłam wzmianki o jonizacji ani nic, więc pewnie jest bez... nosz kurde, a już miałam kupować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4110 |
Przyczajenie
|
![]()
Mam pytanie czy któras z was ma moze, albo uzywała prostownicy Remington S1031. Mam zamiar sobie własnie taka zakupic ale chce sie upewnic czy warto , ostatnim razem wydałam duzo pieniedzy na prostownice brauna i strasznie sie na niej zawodłam. Prosze o pomoc, chce zeby ten zakup był trafiony i zalezy mi na waszych opiniach z góry dziekuje
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.