|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:)
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...8,4922289.html
To o Czadzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Raczkowanie
|
Wiewiora to wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin forumowa imprezka by sie przydala
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Moj tz jest w wazi khwa wlasnie czeka na zmiennikow zlot do Polski planowany jest na 19 wiec trzymam kciuki zeby nic sie juz nie przedluzalo Wszystkim czekajacym zycze cierpliwosci Strasznie ci zazdroszcze Misty tych 6 dni ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tez mam dzis urodzinki, więc wszystkiego dobrego i głowa do góry, bedzie DOBRZE, moj tz tez w bb pracuje i był w Afganie
![]() |
#4325 |
Przyczajenie
|
RozowaWiewiora Ja rowniez zycze Ci wszystkiego najlepszego
![]() ![]() ![]() ![]() Wiem,ze musze teraz skupic na moim maluszku(mamy synka ma niecale 1,5roczku)ale jak narazie to w ogole mi to nie wychodzi ![]() ![]() Moj TZ wylatuje w srode ![]() ![]() KALWI23 Tobie rowniez zycze wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Przyczajenie
|
KALWI23 Sto lat, sto lat <nutki>...... naj, naj , naj....Moja kumpela przyniosla mi dzis torcik, ktory sama piekla z grajaca swieczka. Normalnie wzruszyla mnie strasznie. Niestety nie mam sie z kim podzielic wiec poczestujcie sie po kawaleczku
![]() ![]() Oolenka5891... No chyba 1 wyjazd jest najgorszy , w szczegolnosci kiedy ma sie dzidzi...Uszy do gory.jeszcze troszke a pogodzisz sie z jego wyjazdem... Niestety decydujac sie na zycie z mundurowym , decydujemy sie na czeste rozlaki.Taka praca. Ja wiedzialam co bralam , ale jak przyszlo co do czego to jakos poradzic sobie z tym nie moglam .... |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w porządku, majówka zleciała nie wiadomo kiedy, ale bez rewelacji. Pogoda na szczescie wytrzymała, przynajmniej u mnie. Ale wrócić dziś na zajęcia to było cięzko..... ;P Przedarłam się przez resztę wątku, tylko dzień mnie nie było a tu 2 strony przybyło ![]() ![]() To co z tą imprezką? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4328 |
Zadomowienie
|
RozowaWiewiora i Kalwi Wszystkiego najlepszego
![]() ![]() A mój TŻ miał wczoraj ![]() Ewelniakce juz jakies 3-4 bo w piatek powinien być ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale 7 miesiecy to stanowczo za długo,mój TZ dokładnie 9października wylatywał.Jak wczesniej dziewczyny wspominały tak 3-4 mies było by jeszcze ok.
#4329 |
Zadomowienie
|
Różowa Wiewióro piękne zdjęcia właśnie obejrzałam, nie jestem pewna ale chyba znam Twojego męża
![]()
#4330 |
Przyczajenie
|
hehe dzieki. A skad go znasz??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Zadomowienie
|
Cześć Mundurowe!!
Chyba się wreszcie doczekałam ładnej pogody!! Oby nie zapeszyć dnia przed zachodem ale niebo jak na razie mam bezchmurne!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pzdrowionka a i wrzucę wam lina do stronki na naszej-klasie . http://nasza-klasa.pl/profile/13291446 ps. RozowaWiewiora śliczną masz fotkę na avatarku ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4332 |
Zakorzenienie
|
Libelle - bo ja Ci swoje promyki wysyłalam, ale do świętokrzyskiego daleko, to i trochę leciały
![]() Pozdarwiam i miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Za to u mnie od samego rana przepiękne słońce, aż żal przed kompem siedzieć. Ale mam plan na reszte dnia- leżaczek i notatki (sesja:/)
![]() |
#4334 |
Zakorzenienie
|
u nas piękna pogoda i pomimo tego, że zajęcia mam dopiero na 11,20 ja nie śpię już od godziny 6,30
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4335 |
Raczkowanie
|
witam kobitki. Jak tam wyczekiwanie na TŻ mi jeszcze 14 dni zostało , ale ten czas sie dłuży , mam nadzieje że następny tydzień poleci szybciej pozdrawiam ciepło
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4336 |
Raczkowanie
|
Witam actina1986
tylko mozńa Ci pozazdrościć, ja na dobrą sprawę nawet nie wiem kiedy wróci, bo wszytsko tajne. Okazuje się że są tam obserwatorzy chyba z UE i TŻ jest w grupie ich ochranijacej. Tylko nie wiadomo jak długo oni zechcą pozostać. Więc czekam nie wiem nawet do kiedy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Przyczajenie
|
libelle....dzieki bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4338 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() pozdrowionka dla wszystkich z przepięknie błękitnych Kielc ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Chodzi za mną cały dzień piosenka - słuchałam jej już od dawna, nie wiem czy znacie, ale pozwolę sobie linka wrzucić. Nie wiem czy któraś z Was ją może słyszała? Jak dla mnie śliczna..... http://mallorn.ii.uj.edu....ubli c/irak..mp3 tylko nie krzyczcie ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4340 |
Zakorzenienie
|
Libelle - nie boooj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Raczkowanie
|
![]() Ello Kobietki ![]() ![]() ![]() Na samym początku witam wszystkie NOWE Mundurówki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też wskakuję dziś na wąteczek z promykami słoneczka, oby z dnia na dzień było ich jak najwięcej!!! Moja mała gwiazdeczka, już od 15 minut stoi pod drzwiami z plecaczkiem w rękach /mimo że jeszcze w piżamce ![]() Za niedługo trzeba będzie odsłonić nóżki, a pod spódnicą wyglądam jak córka młynarza!! Na balkonie nie bardzo mogę się opalać, a raczej nie bardzo mam sama na to odwagę, gdyż za ścianą /sąsiadujemy balkonami/ mieszka sąsiad który wzbudza we mnie mieszane uczucia ![]() A więc życzę Wam kochane przyjemnego dnia, pozdrawiam Was cieplutko a tak szczególnie całą Naszą Starą Gwardię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4342 |
Zadomowienie
|
Witam Panie mundurowe
![]() Ehh to wojsko potrafi dobic czlowieka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4343 |
Przyczajenie
|
To juz dzis....Moj TZ juz od rana byl na lotnisku, pół godziny temu dzwonil ostatni raz przed wejsciem do samolotu... no i chyba juz odlecial
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie pojechalam na lotnisko bo nie dalabym rady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie tez świeci słoneczko, ale niestety tylko za oknem ![]() misty82 starsznie Ci zazdroszcze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Raczkowanie
|
witam , wiem co przeżywasz , ale nie martw sie czas przeleci a ten wyjazt was tylko wzmocni zobaczysz , musisz być twarda początki sa trudne , ty przynajmniej masz dzidziusia a niektóre z nas zostały same , przynajmniej w nim zobaczysz swojego TŻ i bedziez sie czuła tak jak by był z toba. mi jeszcze 13 dni zostało a i to jest dlamnie długo pozdrawiam i czymaj sie pa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Rozeznanie
|
A ja tylko wpadam z pozdrowieniami
![]() ![]() nie pisze juz,bo powoli sie pogubilam w tym watku,ale sentyment nadal pozostal ![]()
#4346 |
Raczkowanie
|
misty82
![]() ![]() Ja jeszcze mam 21 dni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Zadomowienie
|
witam w ten deszczowy dzien
![]() ![]() Oolenka kurcze no wspolczuje Ci ale no taki nasz los.nie wiem czy to Twoja pierwsza rozłąka przez misje ale wiedz ze nie jedna z nas juz to miala nie raz,niektore po rok nawet wiec glowa do gory,tym bardziej wlasnie jak ktos napisal ze masz dzieciaka (wersje mini Tz). Szkoda ze wypadlo to przez wakacje no ale co poradzic ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
#4348 |
Rozeznanie
|
No tak, on chcial i bedzie szczesliwy ale Olenka szczesliwa nie jest. Wiec gdzie tu sprawiesliwosc?
![]()
#4349 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki, mam do Was dosc intymne pytanie. Nosilam sie z tym zapytaniem juz od dawna, ale jakos mi odwagi brakowalo. Jak wiadomo tam w wojsku , przed ta cala misja naszprycowali ich jakimis szczepionkami... I ja sie zastanawiam czy im jakiegos bromu nie podali bo moj kompletnie nie mial ochoty na sex... Jak zawsze musialam przed nim uciekac tak teraz to on mnie unikal. Nawet przed jego poprzednimi misjami tak nie bylo. Mowil mi ze jest zestresowany a tematu sexu unikal.Moze go ta sytuacja przygnebila. W sumie zostawial Nas same... Jak raz wspomnialam o tym (no moze nie raz
![]() Powiedzcie mi czy tez kiedys bylyscie w podobnej sytuacji, bo ja juz zaczynam sie zastanawiac czy ze mna cos nie tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Przyczajenie
|
Oolenka... dasz rade, nie martw sie na zapas... Jak moj 1 raz wyjezdzal to wystarczylo ze ktos cokolwiek do mne powiedzial a juz sie cala z nerwow trzeslam (doslownie).... Dalam rade , chociaz przyznam ze pierwsze 3 mies byly najgorsze.... Pomysl sobie ze ja tez jestem w podobnej sytuacji i tez z dzieckiem... Takze uszy do gory, bedzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.