Kobiety mężczyzn mundurowych:) - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-05, 14:06   #4321
RozowaWiewiora
Przyczajenie

GG do RozowaWiewiora
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:)

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...8,4922289.html

To o Czadzie...
Stary 2008-05-05, 14:17   #4322
taka aga
Raczkowanie

Wiewiora to wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin forumowa imprezka by sie przydala 4 misja mowisz to Ty twarda kobita jestes
taka aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 15:27   #4323
ewelinakce
Przyczajenie

Witam wszystkiego najlepszego Z okazji urodzin Rozowa Wiewioro trzeba myslec pozytywnie wszystko bedzie dobrze
Moj tz jest w wazi khwa wlasnie czeka na zmiennikow zlot do Polski planowany jest na 19 wiec trzymam kciuki zeby nic sie juz nie przedluzalo
Wszystkim czekajacym zycze cierpliwosci
Strasznie ci zazdroszcze Misty tych 6 dni ale wiem ze mnie tez juz nieduzo zostalo
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
ewelinakce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 15:32   #4324
KALWI23
Zadomowienie

GG do KALWI23

Cytat:
Napisane przez RozowaWiewiora Pokaż wiadomość
A ja wam powiem ze dzis to juz mam calkiem dzien do bani ... Z moim nigdy nie obchodzilismy rocznicy slubu, urodzin, walentynek itp. Po prostu nigdy go nie bylo. Obiecal mi rok temu ze na moje urodziny (ktore wypadaja dzis) cos fajnego wymysli i bedziemy napewno razem. No i masz :-/ ....
Acha moj dalej jest w Bagram. Jutro powinien juz byc w Sharanie ... Od jutra mam zamiar poprawic sobie chumorek i ide na basen
Hejka
Tez mam dzis urodzinki, więc wszystkiego dobrego i głowa do góry, bedzie DOBRZE, moj tz tez w bb pracuje i był w Afganie
Stary 2008-05-05, 16:21   #4325
Oolenka5891
Przyczajenie

RozowaWiewiora Ja rowniez zycze Ci wszystkiego najlepszegoTwoje zdrowko Bardzo Cie podziwiam, chcialabym choc w malutkiej czesci byc tak silna jak Ty.Ja nie dalabym rady, teraz sobie z tym nie radze a to jest pierwsza( i mam nadzieje ostatnia) mijsa, pierwsze tak dlugie rozstaniePraca pracą ale przecież wszystko ma swoje granice. Dla mnie jestes naprawde Wielka!!!
Wiem,ze musze teraz skupic na moim maluszku(mamy synka ma niecale 1,5roczku)ale jak narazie to w ogole mi to nie wychodziJak patrze na Mateuszka to serce mnie boli bo widze go jak bawi sie z tatusiem... uwielbiam patrzec na ich usmiechniete twarze a teraz przeciez przez dlugi czas nie zobacze tego Obenie moj synek jest u dziadkow,bo ja musze kilka rzeczy sobie poukladac a przede wszystkim musze uporac sie z tym jego wyjazdem...
Moj TZ wylatuje w srodedzis rano juz sie pozegnalismy, ale ze mogli jeszcze wyjsc wiec przyjechal do domku i jutro rano czeka nas kolejne pozegnanie

KALWI23 Tobie rowniez zycze wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek
Oolenka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 19:43   #4326
RozowaWiewiora
Przyczajenie

GG do RozowaWiewiora

KALWI23 Sto lat, sto lat <nutki>...... naj, naj , naj....Moja kumpela przyniosla mi dzis torcik, ktory sama piekla z grajaca swieczka. Normalnie wzruszyla mnie strasznie. Niestety nie mam sie z kim podzielic wiec poczestujcie sie po kawaleczku ... No i oczywiscie dziekuje Wam za zyczonka
Oolenka5891... No chyba 1 wyjazd jest najgorszy , w szczegolnosci kiedy ma sie dzidzi...Uszy do gory.jeszcze troszke a pogodzisz sie z jego wyjazdem... Niestety decydujac sie na zycie z mundurowym , decydujemy sie na czeste rozlaki.Taka praca. Ja wiedzialam co bralam , ale jak przyszlo co do czego to jakos poradzic sobie z tym nie moglam ....
Stary 2008-05-05, 20:07   #4327
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martyś1984 Pokaż wiadomość
jak sie masz aania_20,???
Libelle pogoda była w majówke średnia raz ciepło raz zimno brrr.. ale zleciało i jutro nasz ukochany nowy dzionek PONIEDZIAŁEK
pozdrawiam
Witam wszystkie
w porządku, majówka zleciała nie wiadomo kiedy, ale bez rewelacji. Pogoda na szczescie wytrzymała, przynajmniej u mnie. Ale wrócić dziś na zajęcia to było cięzko..... ;P

Przedarłam się przez resztę wątku, tylko dzień mnie nie było a tu 2 strony przybyło Oby tak dalej!
To co z tą imprezką?

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-05, 22:48   #4328
misty82
Zadomowienie

RozowaWiewiora i Kalwi Wszystkiego najlepszego
A mój TŻ miał wczoraj
Ewelniakce juz jakies 3-4 bo w piatek powinien byćW takim razie robia powroty w 10cio dniowych odstepach,b mój TŻ bedzie 9,Twój ma planowany powrót19 a Reni mówiła,ze jej 29.Ciesze sie ,ze mój sie załapał na pierwsza turę,wiem,ze Wam ciezej bo musicie dłuzej czekać,ale jak by nie patrzec to juz maj juz TEN miesiącwiec gdyby i mi przyszło czekac nawet do 29 to była bym wkurzona,ale... zleci!!
Ale 7 miesiecy to stanowczo za długo,mój TZ dokładnie 9października wylatywał.Jak wczesniej dziewczyny wspominały tak 3-4 mies było by jeszcze ok.

19.IX.2009 Nasz dzień
misty82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 11:31   #4329
KALWI23
Zadomowienie

GG do KALWI23

Różowa Wiewióro piękne zdjęcia właśnie obejrzałam, nie jestem pewna ale chyba znam Twojego męża
Stary 2008-05-06, 16:26   #4330
RozowaWiewiora
Przyczajenie

GG do RozowaWiewiora

hehe dzieki. A skad go znasz??
Stary 2008-05-07, 06:42   #4331
libelle
Zadomowienie

Cześć Mundurowe!!

Chyba się wreszcie doczekałam ładnej pogody!! Oby nie zapeszyć dnia przed zachodem ale niebo jak na razie mam bezchmurne!! Kurcze może to już wreszcie początek tego ciepełka na prawdę życzę Wam wszystkim takiej ślicznej pogody!! Tak jak obleciałam Chilanes dziele się z wszystkimi tym Słoneczkiem
Pzdrowionka a i wrzucę wam lina do stronki na naszej-klasie .

http://nasza-klasa.pl/profile/13291446

ps. RozowaWiewiora śliczną masz fotkę na avatarku
libelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-07, 06:59   #4332
chilanes
Zakorzenienie

Libelle - bo ja Ci swoje promyki wysyłalam, ale do świętokrzyskiego daleko, to i trochę leciały
Pozdarwiam i miłego dnia
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 07:20   #4333
aania_20
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Za to u mnie od samego rana przepiękne słońce, aż żal przed kompem siedzieć. Ale mam plan na reszte dnia- leżaczek i notatki (sesja:/)

Stary 2008-05-07, 08:05   #4334
bzyczka1
Zakorzenienie

u nas piękna pogoda i pomimo tego, że zajęcia mam dopiero na 11,20 ja nie śpię już od godziny 6,30 nie wiem co mi się stało ale się obudziłam i nie mogłam już zasnąć słonko świeci jednak nie przemawia do mnie ale to pewnie z powodu choróbstwa które się do mnie przypałętało

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 12:19   #4335
actina1986
Raczkowanie

witam kobitki. Jak tam wyczekiwanie na TŻ mi jeszcze 14 dni zostało , ale ten czas sie dłuży , mam nadzieje że następny tydzień poleci szybciej pozdrawiam ciepło
actina1986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-07, 12:48   #4336
apd
Raczkowanie

Witam actina1986
tylko mozńa Ci pozazdrościć, ja na dobrą sprawę nawet nie wiem kiedy wróci, bo wszytsko tajne. Okazuje się że są tam obserwatorzy chyba z UE i TŻ jest w grupie ich ochranijacej. Tylko nie wiadomo jak długo oni zechcą pozostać. Więc czekam nie wiem nawet do kiedy.
apd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 13:22   #4337
RozowaWiewiora
Przyczajenie

GG do RozowaWiewiora

libelle....dzieki bardzo Stara fota.... U mnie tez slicznie. Nareszcie slonce wyszlo . Wczoraj pogoda byla oplakana (doslownie)... Pozdrowionka dla Was...
Stary 2008-05-07, 16:16   #4338
libelle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Libelle - bo ja Ci swoje promyki wysyłalam, ale do świętokrzyskiego daleko, to i trochę leciały
Pozdarwiam i miłego dnia
Dzięki chilanes ważne że wreszcie doleciało i jest i jest i ..... oby tak nadal

Cytat:
Napisane przez RozowaWiewiora Pokaż wiadomość
libelle....dzieki bardzo Stara fota.... U mnie tez slicznie. Nareszcie slonce wyszlo . Wczoraj pogoda byla oplakana (doslownie)... Pozdrowionka dla Was...
Stara ale bardzo fajna

pozdrowionka dla wszystkich z przepięknie błękitnych Kielc jeszcze tylko jutro do pracy i luzik więc niech to słoneczko nie ucieka to może uda sie ciut opalić te białe jak papier nogi
libelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 18:50   #4339
aania_20
Zakorzenienie

Witajcie Wysiedziałam pół dnia na słońcu i chyba nic opalenizny nie ma :/

Chodzi za mną cały dzień piosenka - słuchałam jej już od dawna, nie wiem czy znacie, ale pozwolę sobie linka wrzucić. Nie wiem czy któraś z Was ją może słyszała? Jak dla mnie śliczna.....

http://mallorn.ii.uj.edu....ubli c/irak..mp3

tylko nie krzyczcie że zaśmiecam forum

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-07, 19:30   #4340
chilanes
Zakorzenienie

Libelle - nie boooj Jak coś daję, nie zabieram
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 09:50   #4341
kinia2511
Raczkowanie

Talking Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:)

Ello Kobietki

Na samym początku witam wszystkie NOWE Mundurówki ) witajcie u nas Dziewczynki piszcie i zaglądajcie jak najczęściej, i czujcie się jak w domu

Ja też wskakuję dziś na wąteczek z promykami słoneczka, oby z dnia na dzień było ich jak najwięcej!!!

Moja mała gwiazdeczka, już od 15 minut stoi pod drzwiami z plecaczkiem w rękach /mimo że jeszcze w piżamce/, więc zaraz pewnie odbędzie się wyprawa na plac zabaw, połączony z opalaniem mamusi;D
Za niedługo trzeba będzie odsłonić nóżki, a pod spódnicą wyglądam jak córka młynarza!! Na balkonie nie bardzo mogę się opalać, a raczej nie bardzo mam sama na to odwagę, gdyż za ścianą /sąsiadujemy balkonami/ mieszka sąsiad który wzbudza we mnie mieszane uczucia

A więc życzę Wam kochane przyjemnego dnia, pozdrawiam Was cieplutko a tak szczególnie całą Naszą Starą Gwardię
kinia2511 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 09:51   #4342
misty82
Zadomowienie

Witam Panie mundurowe

Ehh to wojsko potrafi dobic czlowiekaJutro miałam juz witać TŻ,wczoraj juz przyjechałam do jego rodziców i jego domu mialam po remoncie troszke posprzatać i z mamą TZ szykować sie na jego powrót a tu wczoraj wieczorem sms,że nie bedzie w piatek a dopiero w sobote kolo 16 maja byc we wroclawiuwiec zanim przywitanie, dojazd do jednostki i zdanie wszystkiego i te wszystkie duperele wiec zamin dojada do krakowa bedzie poźna noc ,jesli co gorsza nie zostawia ich na nocleg we wrocławiuKU**A Wiem,ze to tylko dzien różnicy,ale ....JA CHCE JUZ TŻ ( i tu tupie nóżką )

19.IX.2009 Nasz dzień
misty82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 11:22   #4343
Oolenka5891
Przyczajenie

To juz dzis....Moj TZ juz od rana byl na lotnisku, pół godziny temu dzwonil ostatni raz przed wejsciem do samolotu... no i chyba juz odlecial: (
Nie pojechalam na lotnisko bo nie dalabym rady Synek jest nadal u dziadkow wiec teraz zostalam kompletnie sama Wszedzie pustkaNie potrafie opanowac łez czuje w sercu straszna złosc, żal,ból,strach i tęsknote: (Nie wiem co z mam z soba zrobic. Ciagle zerkam w kalendarz.....to jest az pol roku, a nawet wiecej-same wiecie jak to jest w tym wojsku...
U mnie tez świeci słoneczko, ale niestety tylko za oknem

misty82 starsznie Ci zazdroszcze
Oolenka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 11:46   #4344
actina1986
Raczkowanie

witam , wiem co przeżywasz , ale nie martw sie czas przeleci a ten wyjazt was tylko wzmocni zobaczysz , musisz być twarda początki sa trudne , ty przynajmniej masz dzidziusia a niektóre z nas zostały same , przynajmniej w nim zobaczysz swojego TŻ i bedziez sie czuła tak jak by był z toba. mi jeszcze 13 dni zostało a i to jest dlamnie długo pozdrawiam i czymaj sie pa
actina1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 12:19   #4345
Karolcia_Tomeczka
Rozeznanie

GG do Karolcia_Tomeczka

A ja tylko wpadam z pozdrowieniamidla naszych "starych: mundurowych
nie pisze juz,bo powoli sie pogubilam w tym watku,ale sentyment nadal pozostal
Stary 2008-05-08, 12:43   #4346
Reni 31
Raczkowanie

misty82trzymaj sie dzielnie!!
Ja jeszcze mam 21 dni i musze byc cierpliwa Powiedz mi skąd wiesz że przylot bedzie około 16:00 i ile wczesniej to wiedziałaś
Reni 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 13:35   #4347
klaudiaaa86
Zadomowienie

witam w ten deszczowy dzien Zapowiadalo sie slonecznie no ale niestesty,slonce poszlo do innej czesci polski ale mi to tam nie przeszkadza.

Oolenka kurcze no wspolczuje Ci ale no taki nasz los.nie wiem czy to Twoja pierwsza rozłąka przez misje ale wiedz ze nie jedna z nas juz to miala nie raz,niektore po rok nawet wiec glowa do gory,tym bardziej wlasnie jak ktos napisal ze masz dzieciaka (wersje mini Tz). Szkoda ze wypadlo to przez wakacje no ale co poradzic Pewnie sam chcial jechac wiec pomysl sobie ze bedzie szczesliwy chociazby z tego powodu,jak to facet,jak to zolnierz ze sie wykaże.postrzela i pobedzie z facetami, zrob to dla niego i glowa do gory... Wez sobie walnij 50-siątke czystej na poprawe humoru i bedzie ok tonie koniec swiata, uwierz mi... i uwierz ze zleci szybko

Pozdrawiam

http://www.suwaczek.pl/cache/fd6c8075da.png

Kocham Mojego Misia
23.09.2009r - Alanek
03.12.2009r. - Together forever
klaudiaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 13:45   #4348
ajrisz2
Rozeznanie

GG do ajrisz2

No tak, on chcial i bedzie szczesliwy ale Olenka szczesliwa nie jest. Wiec gdzie tu sprawiesliwosc?

http://niekochane.com.pl Katowickie Niekochane

http://www.pustamtiska.pl

Nakarm zwierzę ze schroniska jednym kliknięciem!

ajrisz2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 13:59   #4349
RozowaWiewiora
Przyczajenie

GG do RozowaWiewiora

Dziewczynki, mam do Was dosc intymne pytanie. Nosilam sie z tym zapytaniem juz od dawna, ale jakos mi odwagi brakowalo. Jak wiadomo tam w wojsku , przed ta cala misja naszprycowali ich jakimis szczepionkami... I ja sie zastanawiam czy im jakiegos bromu nie podali bo moj kompletnie nie mial ochoty na sex... Jak zawsze musialam przed nim uciekac tak teraz to on mnie unikal. Nawet przed jego poprzednimi misjami tak nie bylo. Mowil mi ze jest zestresowany a tematu sexu unikal.Moze go ta sytuacja przygnebila. W sumie zostawial Nas same... Jak raz wspomnialam o tym (no moze nie raz ) to mi powiedzial ze pewnie przez te szczepionki nie ma ochoty....
Powiedzcie mi czy tez kiedys bylyscie w podobnej sytuacji, bo ja juz zaczynam sie zastanawiac czy ze mna cos nie tak
Stary 2008-05-08, 14:05   #4350
RozowaWiewiora
Przyczajenie

GG do RozowaWiewiora

Oolenka... dasz rade, nie martw sie na zapas... Jak moj 1 raz wyjezdzal to wystarczylo ze ktos cokolwiek do mne powiedzial a juz sie cala z nerwow trzeslam (doslownie).... Dalam rade , chociaz przyznam ze pierwsze 3 mies byly najgorsze.... Pomysl sobie ze ja tez jestem w podobnej sytuacji i tez z dzieckiem... Takze uszy do gory, bedzie dobrze

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości