|
|
#4741 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styl S i B z Gossip Girl (Plotkara)
Cytat:
Od stycznia regularnie co tydzień powtarzam wszystkim znajomym: "Idzie wiosna!" :P Teraz, kiedy naprawdę robi się ciepło, powtarzam im: "A nie mówiłam?" Nie no, ja po prostu nie mogę się doczekać, aż zrzucę z siebie ten gruby płaszcz, kozaki i wskoczę w lekkie ciuchy Mam tyle ubrań na wiosnę, że to aż boli, że nie mogę ich nosić! :PWkleję jutro zdjęcie czółenek Tak jak i Wy jestem chora (zapalenie krtani, woohoo, wszystko, czego mi teraz potrzeba przed konkursem recytatorskim), więc będę miała dużo czasu na takie bzdury :PCytat:
Oprócz tego mam zwykłą czarną dwurzędówkę, granatowy płaszcz z białymi lamówkami, który kiedyś już wklejałam do tego wątku (z metki Vero Moda, wyszperany w SH za 20 zł), poza tym mam skórzaną ramoneskę i jakiś tam żakiet sztruksowy.A teraz muszę się wyspowiadać, albowiem skusiło mnie dzisiaj i zrobiłam ogromne zamówienie z Galerii Ubioru Estilo. Pokażę Wam, co mnie zwiodło na pokuszenie ![]() http://www.galeria-estilo.pl/_images_produkty/neon.jpg - jest wprost cuuudoooowna! http://www.galeria-estilo.pl/_images_produkty/ca.jpg - długo szukałam rozkloszowanej spódniczki z wysokim stanem http://www.galeria-estilo.pl/_images...pinkkratma.jpg - nie mogłam się oprzeć, pasuje mi do stylu J. albo S. (w sumie w opisie było, że to gratka dla fanów Kate Moss, więc spekulacje odnośnie czerpania z jej stylu w GG są chyba trafne) http://www.galeria-estilo.pl/_images...mycardigan.jpg - był przeceniony na 19 zł z groszami, a skoro już takie duże zamówienie zrobiłam, to co mi tam :P jasnego kardigana (kardiganu?) jeszcze nie mam Nie mogę się doczekać, aż dostanę paczkę Jestem chorą zakupocholiczką ![]() Znam ten ból, rok temu kupiłam zimowy płaszcz w szaro-granatową pepitkę w New Yorkerze za jakieś 270 zł. Nie dość, że nitki z niego strasznie wyłażą, to dwa miesięce później usłyszałam, że je przecenili na... 60 zł ![]() Myślałam, że padnę. I od tamtego momentu widywałam coraz więcej "moich" płaszczy w mieście :/Nie wiem jak Wy, ale ja nie cierpię mieć takich ciuchów jak inni. A najbardziej nie lubię, kiedy ktoś z mojego otoczenia próbuje się wzorować na moim stylu (a niestety zdarzają się takie niewiasty).
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
||
|
|
|
#4742 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Konopia ciuchów nigdy za mało!!! Ja też nie lubię jak pół miasta chodzi tak jak ja. I ja też czekam na wiosnę. I nie mogę powiedzieć jestem b. dobrze przygotowana . Tylko szukam jescze jakiegoś kolorowego płaszczyka i lekkiej chustki/szala. A co do zakupoholizmu... ja też to mam, ale w innej wersji jestem ciuchoholiczką. Nie ważne skąd mam ciuch, ważne żeby go mieć! Z szafy mamy, babci nie musze chodzić na zakupy
|
|
|
#4743 |
|
Zadomowienie
|
Wklejam zdjęcie czółenek i płaszcza
![]() Coraz bliżej do nowego odcinka GG!
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
|
|
|
#4744 |
|
Rozeznanie
|
Śliczne te czółenka i płaszcz? Skąd jeśli można wiedzieć?
|
|
#4745 |
|
Zadomowienie
|
Czółenka z Deichmanna, płaszcz z Orsay'a.
|
|
|
#4746 |
|
Rozeznanie
|
Fajowe
|
|
#4747 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najbardziej podoba mi się ta marynarka![]() Świetny płaszcz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4748 |
|
Rozeznanie
|
czy widziała któraj z Was trorebkę opisaną w moim podpisie (patrz niżej) ??
![]() ![]()
|
#4749 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
![]() Dooobra, jak przyjdzie to się pokażę ![]() Cytat:
||
|
|
|
#4750 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
znalazłam w końcu taką w Mango-rewelacja materiał , krój ![]() teraz szukam torebki z Zary może ktos mi pomoże,a może sama wkońcu ją wypatrze
|
|
#4751 |
|
Zadomowienie
|
rozpocznę może historycznym 'pomożecie?' ;>
chcę kupić buty już jakieś wiosenne. sportowym mam w cholere dużo, a jeśli nie sportowe to jakie na codzień? mam 158cm wzrostu więc baleriny mnie jeszcze 'pomniejszają', ale znowu nie wyobrażam sobie pomykac na codzień na wysokim obcasie... poradźcie :P |
|
|
|
#4752 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się, że spódnicę znalazłaś, a z torbą życzę powodzenia Musimy spełniać swoje małe marzenia! Ja niestety Zary nie mam w Toruniu, więc nie mogę na nią czatować ;PCytat:
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' Edytowane przez konopia Czas edycji: 2009-03-05 o 19:10 |
||
|
|
|
#4753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakieś ładne botki?
|
|
#4754 |
|
Zadomowienie
|
właśnie nie wiem, na allegro albo wysokie albo płaskie, nie umiem tam szukać, a jazz shoes tylko białe są, a ja wolałabym ciemne buty.
|
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz chodze w wiosennych butach i ciuchach tylko jeszcze nie moge zrzucic zimowego plaszczyka co mnie niezmiernie boli
|
|
#4756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
do jutra mam antybiotyk a później jeszcze przez tydzien chciała bym nie zachorować ;]
|
|
|
#4757 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj kupiłam sobie własnie taki delikatny wiosenny szaliczek w Stradivariusie ale chyba bardziej pasuje do roli opaski na wlosy . Kupiłam tez 2 pary dzinsowych spodenek, baleriny, 2 torebki, blekitna koszule, szaliczek, plaszczyk w czarno biala krate z rekawem 3/4 (na wiosne) i 3 komplety bielizny. zakupocholizm ![]() aha i z tego co mi sie kojarzy szukalas torebki-koszyka kupilam dzisiaj taka w Zarze (199zł) zalaczam zdjecie .Cytat:
![]() edit: aha i grizz mogłabys zrobic zrzut z ekranu tej torebki bo mi sie ta strona nie otwiera ? ;p
XOXO Edytowane przez kostka307 Czas edycji: 2009-03-05 o 22:28 |
||
|
|
|
#4758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jakie baleriny kupiłaś?
|
|
|
|
#4759 |
|
Rozeznanie
|
Słodka ta Twoja torebka ale poczekam aż przecnenią
. Znalazłam na stronie luxlux taką ładną z zeszłego roku, dużą z Marks&Spencer za 120 zł była! To jak będą w tym roku to kupie, bo to tanio. Śliczna na plażę, kremowa ze sznurkową rączką jest w h&m ale za 70 zł się nie opłaca bo materiał jak prześcieradło lniane . A za mną chodzą japonki na kaczuszce jakie były w h&m przez ostatnie pare lat a ja idiotka ich nie kupiłam ;( A teraz sie czaje na takie z all ale nie wiem czy wygodne. I w ogóle moja lista MUST HAVE rośnie w zastraszającym tępie. Dałam wyzwanie mojej maszynie do szycia mamy razem uszyć ok. 8 torebek na to lato Bo ich nigdy za dużo. W ogóle marzy mi się ta torebka w kształcie wieży eiffel'a. Ja jak pisałam jestem ciuchoholiczką. To nowe określenie mnie. Teraz za wszelką cenę chce takie buty jak są w zarze z ćwiekami na 12 cm za 300 zł, chociaż ładniejszy jest oryginał Balmain. Ale muszę jakoś takie zorbić tylko niższe np. 4 cm ![]() Jeja, ale się rozpisałam. Ja prócz t-barów nabyłam na wiosnę japonki na koturnach z BSK za 19 zł!!! i trochę woreczków z poliestrowej satyny i bawełny (uszytych przeze mnie!) żebym miała na wyjazdy na bieliznę i biżuterię. Przepraszam zapomniałam o 10 parach kolczyków które zrobiłam sobie, żeby "mieć" . Aaa i usyzłam też torebkę worek, odkryłam że mam o zgrozo tylko 1 japonki na lato! I wygrzbałam w sh śliczny króciutki żakiecik pomarańczowy z rękawami 3/4 tylko ma brzydkie guziki ale to nie problem
xoxo .you know, you love me. Edytowane przez Alpenliebe Czas edycji: 2009-03-06 o 17:24 |
|
|
|
#4760 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Hahha dzien bez zakupow to dzien stracony ![]() Baleriny takie nietypowe, w zasadzie to chyba bardziej takie polaczenie balerin i sandałow zalaczam zdj. no i dalej jestem w trakcie poszukiwan czarnych lakierowanych balerinek, w bsk nie znalazłam. ![]() Cytat:
własnie leci do mnie taka ze Stanow jestem w niej bezwarunkowo zakochana Moja kolezanka ma te japonki biale i czarne z zeszlego roku, sa urocze . Mi sie na lato marza takie : http://www.net-a-porter.com/product/38774 albo http://www.net-a-porter.com/product/39018
XOXO Edytowane przez kostka307 Czas edycji: 2009-03-06 o 18:05 |
||
|
|
|
#4761 |
|
Rozeznanie
|
Kostka SKĄD MASZ TĄ TOREBKĘ??
Ja też chcę!
xoxo .you know, you love me. Edytowane przez Alpenliebe Czas edycji: 2009-03-06 o 18:15 |
|
|
|
#4762 |
|
Raczkowanie
|
Też jestem zakochana w tej torebce
W topshopie podobno były/są ale ja tylko podziwiam, dostałabym świra gdyby miała wygrzebywać z niej moje rzeczy:P załączam fotki
|
|
|
|
#4763 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jak wam się podoba? Słodka prawda?
Tylko mi nie licytować :P http://allegro.pl/item566279631_prim...6.html#gallery p.s. kostka zdradź skąd bedziesz maiała tą torebkę
xoxo .you know, you love me. Edytowane przez Alpenliebe Czas edycji: 2009-03-06 o 18:45 |
|
|
|
#4764 |
|
Rozeznanie
|
od sprzedawczyni z allegro, przesympatyczna pani, potrafi sciagnac pare skarpetek z drugiej polkuli
sprzedawala mi torebke poza all, moge Ci podać jej maila na PW, ostrzegam tylko, ze ceny tych torebek sa przerazajace,zwlaszcza teraz jak $ podskoczył prawie do 4zł. wiezyczki sa tez na ebay'u, ceny mniej wiecej od 100$ - 1500$, zalezy na jakiej aukcji ja dorwiesz ![]() .
|
|
#4765 |
|
Rozeznanie
|
A ty ile za swoją zapłaciłaś jeśli można wiedziec? oryginalna?
![]() Jak możesz to podaj maila jej albo nick z all.
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
moja lista must have zawierała około 15 pozycji ze względu na ograniczone środki, i już 1/3 mam
teraz mam nadzieję kolejną część dorwać w lumpeksie i na sezon wiosna/lato będę gotowa
|
#4767 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mi zdjęcia ze strony Zary nie chca sie "kopiować" :[ale jak wejdziesz na strone zary potem na zakładke top zara i woman pojawią Ci się różna manekiny kliknji pierwszy- z czarną marynarką, apotem po prawej stronie "find in store" wyskoczy taki obrazek na którym jest "moja torebka" taka "wielbłądzia"
|
|
#4768 |
|
Rozeznanie
|
Proszę oto "zrzut"
Mam nadzieję że o tą "półkę" sklepową chodziło
xoxo .you know, you love me. Edytowane przez Alpenliebe Czas edycji: 2009-03-06 o 22:37 |
|
|
|
#4769 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie widziałam tej torby ale jestem w Zarze srednio 3 razy w tygodniu takze bede sie rozgladac Alpenliebe mail poszedl na PW Jakby tej sprzedawczyni nie udało sie znaleźć wiezyczki to na pewno jakiś inny sprzedawca z all znajdzie. Zdarzało mi sie wysylac 50 maili dziennie do roznych uzytkownikow szukajac jakiejs pary japaonek na przyklad
|
|
|
#4770 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
zaczynam zbierać!
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

Jakie masz czółenka? ;>
A balerinki mam, ale... materiałowe, dlatego MUSZĘ nabyć jakieś inne na płaskim obcasie
Właśnie jazzy też bym chętnie przygarnęła, ale również ładnych w rozsądnej cenie nie widziałam
Od stycznia regularnie co tydzień powtarzam wszystkim znajomym: "Idzie wiosna!" :P Teraz, kiedy naprawdę robi się ciepło, powtarzam im: "A nie mówiłam?"