|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Babe zeslal Bog - wiÄc masz wobec Niego dĹog co innego przeciez mogl.
![]() |
#4802 |
Raczkowanie
|
Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się,
byśmy mogli spełnić nasze marzenie. Ona już nie będzie Ciebie szukać w starych fotografiach , w dawnych miejscach gdzie razem byliście. Kobieta potrafi zwalczyć swoje paronoje i smutki w ciszy chodź Łzy będą lecieć kątem oka poradzi sobie nie potrzebuje mężczyzny jako reproduktora bez żadnych uczuć ,pocałunków na zaludnionej ulicy ,banalnego ksiezyca lecz potrzebuje silnego uczucia że ktoś wierzy w nią bardziej niż ona sama bo każda kobieta jest krucha. Lepiej uciekać przed tym, co wątpliwe, co trwoni nasz czas. W ostatnim łyku czarnej kawy jej usta. smak kobiety
. Powieki są po to by nie patrzeć jak odchodzisz na zawsze . www.photoblog.pl/ilovromance Edytowane przez Ilovromance Czas edycji: 2009-11-10 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki ; **
, macie jakieś opisy o dziewczynie która sie tnie ęd o dziewczynie która pali dla szpanu . ? [ ale tak, żeby to było o tej która ma taki opis . ] z góry dziękujęę ; ** _________________________ __________ ` nie raz przychodzi taki moment,
gdy potrzeba się wypłakać .. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Raczkowanie
|
On karminowe miał policzki
Cały był od szminki… _________________________ _ Uwierz s****ielu... Zabiję Cię... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Raczkowanie
|
whou już Cię ubóstwiam maleńka ;**** <3333
"Jestem niezmiernie dumna, że ten mężczyzna poświęcił chwilę, by mnie poznać." Jest listopad... Za oknem tylko deszcz i ciemność... A ja? Ja jakaś taka wiosenna jestem.. Odwiedzają mnie moi starzy przyjaciele... Jakcy? Motyle w brzuchu... Są w środku.. Czuję jak ich skrzydełka wibrują w powietrzu... Wszystko dzięki parze najcudowniejszych, niebieskich oczu <3 'co jest gorsze: dostać SMS od chłopaka - "między nami już koniec" czy też dostać po chwili drugi SMS - "sorki nie do ciebie" ? '
#4807 |
Raczkowanie
|
Naprawdę kocha się raz! Prawdziwie, gdy przyjdzie czas…
Bo miłość wciąż kwitnie w nas, jak najwspanialszy kwiat ;**
#4808 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Muzyka - narkotykiem [życia] : ) Muzyka we mnie , ja w muzyce x3 "skoro nie rozumiesz rzeczy które mnie bolą to tylko mój Hip-Hop umie pojąć to wszystko..." hmm.. na razie tyle. jak coś znajdę to wrzucę tu. ![]()
![]() |
#4809 |
Raczkowanie
|
LekNaCaleZlo :
Ten kto mówi o samobójstwie nigdy nie będzie w stanie tego uczynić ale lepiej nie próbuj tego zmieniać..! Jedna żyletka, jedna żyła, jedno życie, jedna chwila.... Tnę ręce bo na sercu nie mam juz miejsca.... Żyletka...woda....kraina. ..idę bo mam zaje.bisty plan... Żyletka to mój jedyny przyjaciel, tylko jej mogę zaufać... Taka forma malarska: czerwona farba na nadgarstkach... Wtedy Miała już dość wyciągała z szuflady swoją srebrną przyjaciółkę jednym tchem wypuściła na wolność duszę łzy spływały po policzkach patrzyła na niego na to zdjęcie co zostało we wspomnieniach czuła jak uchodzi z niej życie straciła przytomność Dlaczego to zrobiła?.. Bo kochała bo zaufała A wtedy była zdeptana i czuła się niechciana.... Teraz: Mała trumna unosi się na fali kwiatów, jej najlepsza przyjaciółka odebrała jej to co najpiękniejsze, najcenniejsze Leże w łazience żyletka obok mnie...czuje ze umieram...uratuj mnie... A o jaraniu dla szpanu nic nie mam... ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Raczkowanie
|
masz ważną próśbę dotyczącą opisów? kliknij tu, kur.wa.
chcesz poznać dziewczyny, które dodają opisy? to wejdź tutaj. chcesz powiedzieć komuś, że ukradłaś opisy z całego posta? nie cytuj go. wejdź na profil tej użytkowniczki i jej napisz. (no wybaczcie, że nie podałam wam na tacy linku ![]() czy to naprawdę tak trudno zapamiętać? _____________________ kochanie, musisz wytłumaczyć mi to ostatecznie. i nieważny już żaden gest, nieważne żadne słowo. pamiętam wciąż zabawy w białej pościeli, pocałunki i słowa, że nic nas nie rozdzieli.. chyba się dziś na nowo w tobie zakochałam. puste kieszenie i torba pełna snów.
![]() |
#4811 |
Raczkowanie
|
wszyscy kłamia. to podstawowa prawda o ludziach. Jeśli przeszłość cię nie zadowala, zapomnij o niej. tym samym zapomnisz o mnie. skończyło się, choć właściwie nigdy nie zaczęło. a teraz nie będę już patrzeć i nie będę myśleć. po prostu zapomnę... nie umiem Cię pocieszyć, kiedy patrzysz w przeszłość, ale mogę wziąć dobre wino i pójść z Tobą tańczyć w deszczu...
#4812 |
Raczkowanie
|
W sercu wciąż słyszę melodie Twoich wyznań
![]() Pragnę zatrzymać czas - nie chcę by coś zmieniło Nas <3 Zamykam oczy i wiem , że nawet gdy zmieni Nas czas , Nawet gdy nie będzie już Nas : Nie zapomne Naszych słów ![]() - Próbowaliśmy być razem - nie wyszło. Z marzeń pozostał tylko pył </3 _______________ You are my fire ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Raczkowanie
|
opisy:
Przy Tobie nawet przesłodzona herbata wydaje się gorzka! To mnie przerasta. To musi być miłość Połamany ludzik, bez ciebie wszystko nie ma sensu... ten świat jest jakiś po***any dziś, nie sądzisz ? Ty jesteś tam, ja jestem Tu ;( ! Zrobię co chce, co czuje, co wiem ! (; Marzenia nie spełniają się gdy Cię nie ma obok mnie w powietrzu unosi się zapach mych marzeń. Cały świat może się zmieniać, ale nic nie zmieni mojej miłości do Ciebie Nasza miłość ułoży nam drogę z gwiazd |
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Rozeznanie
|
Czeszka:
Mówić o przyjaźni jest łatwo. Sama przyjaźń jest trudna. Żadna przyjaźń nie może istnieć bez poświęcenia Przyjaciele często okazują się wrogami, a ci z pozoru obojętni, nagle wyciągają pomocną dłoń. Nie ten co się z Tobą bawi, nie ten co się z Tobą śmieje, lecz ten co cierpi z Tobą jest Twoim Przyjacielem... Ja znalazłam już przyjaciela ![]() ![]() Przyjaźń... jest jak... domek z kart... wystarczy zabrać jedną część... by widzieć jak rozpada się w potrzask... Edytowane przez _midnight_ Czas edycji: 2009-11-10 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Wtajemniczenie
|
Też chcę mieć coś extra, ale nie chcę gonić.
RAMONESKA H&M 34 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747676 KONKRET WYMIANKA W LUTYM! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=746248 wymiankowy mix https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737062 |
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Zadomowienie
|
Witam, to teraz ja ![]() 1. Mogę mieć to co chce, pie***ląc caly materializm! 2. ... by spało me serce proszę... 3. ...wsłuchaj się w siebie... mało czasu masz... 4. Szczęście znajduje się w tobie...zaczyna się na dnie twojego serca... 5.IstniejeCośGorszegoNiżM iłośćBrzydkiejKobiety? Owszem-przyjaźnPięknej... 6.Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.... 7.Tłum jest nieprawdą. Prawda jest zawsze w mniejszości... 8.Nigdy nie wolno przestać wierzyć...i wyobraź sobie, że ja mocno wierzę 9. Bo są takie chwile za które człowiek oddałby całe życie 10. Paznokcie żelowe , zapraszam ![]() hehe , z mojego schowka gy gy ![]()
![]() |
#4817 |
Raczkowanie
|
Nie mogę Cie zapomnieć! Wciąż w mojej głowie tkwisz!!
Może wszystko to w co wierze, nie istnieje.... Omijasz mnie spojrzeniem,dotykasz bez finezji.Zabiegasz od niechcenia i pieścisz bez polotnie Powiedzieć coś bym chciała (...) zgubiłam znowu się (...) i nie chce mi się nic Mój ból wsiąkał z deszczem w ziemię... Takie dziwne oczyszczenie ..a ja.... ja będe Twoim snem.. ciepłym szeptem który utula Cię do snu.. bo przy Tobie zapomniałam, że gwiazdy gasną ![]() Ciszy szukam... Tylko ****a nie wiem jak wygląda... "Wiesz, gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca" Nie chcę być całe życie inwalidką i żyć tylko po to, żeby nie umrzeć O wielką miłość Ciebie nie proszę... lecz taką zwykłą, prostą i małą..
![]() |
#4818 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Muzyka to Azyl ... Ucieczka od problemów Muzyka pozwala zapomieć o wszystkim...choć na chwile pozbyć sie smutku ...muzyka dodaje mi sił... "Muzyka jest odbiciem obrazów, które są w naszych umysłach..." Mam swoją PASJĘ, która pozwala mi na świat patrzeć jaśniej ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ja również. najmocniej ![]() _ so pretty in scarlet spaliśmy przez chwilę. Spaliśmy- nie śniliśmy. to był pierwszy raz, kiedy sny nie dorównywały rzeczywistości. i ostatni. twoja śmierć dobiega końca. wykrwawiłeś mi się w sercu. a ja wciaż mam jeszcze ślady na nadgarstkach. my. w bieli pościeli leżeli. umiera my. musimy iść. za chmurami nasze niebo. w szklanych półmiskach wspomnień turlam się, kołyszę, dookoła kręcę swoje myśli na palce, motam, błąkam, tułam się. w pół nocy przerobiłam swoje życie, w drugie pół je zapijałam. na gitarze wieczorem grał los, szarpał lekko struny, z całych sił szarpał nerwy, poszarpał mi i serce. wciąż słyszę jak dudnisz, gdy wbiegasz po schodach, czuję, gdy wbiegasz po mnie. i w rytm dudniących kroków całkiem w tobie łomocze mi serce. uspokój je, uspokój mnie. połykają mnie tamte dni. zjadają, gryzą, rozrabniają. chcę przestać istnieć, chcesz też? chciej za mnie, czuj za mnie, za mnie cierp, znoś ten ból. za mnie trwaj, żyj za mnie. wgryzam, wygryzam, przegryzam się przez sen.
![]() |
#4820 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bez offa Moja obojętność jest moim jedynym przykryciem. Przystopuj.Potrzebowałam kiedyś Twojej miłości, nie teraz.
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Raczkowanie
|
żyje się raz nie dwa. więc zacząć pora podnieść się z doła i żyć jak najpiękniej ;>
Każdy dzień bez Ciebie nie ma sensu. Patrząc na negatyw nie zobaczysz pozytywu. Każdy dzień jest szkołą życia.
![]() |
#4822 |
Przyczajenie
|
mężczyna myśli, że wie. Kobieta i tak wie zawsze lepiej . * zachowuj się tak, byś nie musiał się czerwienić przed samym sobą. * tęskniąc zerkam do lustra wierząc, że tam zobaczę realia przeszłości. * Tam gdzie jesteś Ty, tam me serce gna. * nienawidzę Cie za to ze Cie pokochałam. * nasza miłość jest tak popier*****a że nieda sie jej opisać. * za miłość mą choć przez chwilę przytul mnie przecież wiesz ze nie chcę wiele. * I nie ważne co mówią słowa ostre jak szkło. Zaufaj uczuciu. * Każdą z tych chwil zapiszę sobie głęboko do krwi. * Nie łatwo mi czasem zrozumieć Cie. To przeznaczenie więc kochaj mnie. * Niewiem jak pokonać dzień.. Bez Ciebie tu tak pusto.. lejdiiiis jesteście boskie noo ! <33 : *****
#4823 |
Zadomowienie
|
mam nadzieję, że wiem :d ;** okej, miło ;* dziękuje ![]() pozwolmizyc; nie masz na kim wyładowywać swojej nienawiści, tylko na "jakimś beznadziejnym opisowym, które schodzi na psy" ? Jeżeli nie, to ja Ci gratuluje ![]() ![]() i nie rozumiem tego, że skoro Ci się tak tutaj nie podoba i twierdzisz, że zostałaś zapomniana, to po co wróciłaś ? ![]() * * * Chciałbym, żeby kiedyś ktoś tak na mnie czekał, że z tej wielkiej tęsknoty nie mógłby zasnąć. Do jutra, jeśli pozwolisz .. Ciężko jest zapomnieć o dawnych miłościach, ale o dawnych kłamstwach jest jeszcze ciężej. Co w nim jest takiego, że ona czuje się, jakby osiągnęła coś wielkiego, za każdym razem, gdy on się uśmiecha ? Jest uczulona na brak życia towarzyskiego. czuję, że gdyby ktoś mnie teraz dotknął, to rozpadłbym się na milion cząsteczek. Bycie samej jest lepsze niż samotność u boku kochanka. Ludziom się wydaje, że tylko im jest ciężko. Wiesz kiedy jest prawdziwa miłość? Wtedy gdy on zakocha się w Tobie potarganej z czerwonym nosem i zachrypniętym głosem a nie gdy będziesz szła po mieście w niebieskiej sukience i obejrzy się za Tobą jak sto innych facetów. Wtedy gdy nie będzie cenił Cię za to jak wyglądasz ale za to jaka jesteś i kiedy uświadomi sobie że dajesz mu więcej emocji niż gra komputerowa... Całowali się bezwstydnie siedząc na krawężniku ruchliwej ulicy, widzieli ich wszyscy, Oni tylko siebie... – Tak więc zostaliście bez pociechy duchowej? – Jest wódka. będziemy razem palić papierosy na łące o każdej porze roku. widzę Go i chcę w i ę c e j. Może przekroczyła dopuszczalne granice? Może ingeruje w coś, w co nie powinna?
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2009-11-10 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Zadomowienie
|
kłótnia goni kłótnie, prośba prośbę, offtop za offtopem. zastanówcie się może trochę. chyba nikt nie chce robić z tego wątku śmietniska. przynajmniej ja nie chcę. ![]() a Wy złotka wybaczcie, że trochę mnie nie było, ale nadrobienie i wynalezienie czegokolwiek w tych ostatnich postach było nie lada wyczynem. JednaNaMilion, papergirl, xxgroszek07xx, RealGirl89, chocapic- wielki ukłon w Waszą stronę. ![]() KaMa2704- moja najzdolniejsza, najukochańsza i najmilsza istota tego forum. < 3 Whou - bardzo obiecujący początek, witam i czekam na koleje opisy ![]() i dziękuje za każde miłe słowo. ![]() ____ piik, piik, piiiik. jesteś rozładowany. będę siedziała i patrzyła jak odchodzisz, jak cały świat odwraca się do mnie plecami i zwyczajnie sobie idzie. już nie patrz tak, przecież zrozumiałam. niepoprawne wrażenie odniesione w złym czasie. nie słyszę nic prócz ciszy. i odrobimy Twego słodkiego głosu w oddali. papierosem wypalam sobie dziury w pamięci. nie ma Cię. obecnie nie mam nikogo, tylko czasem ktoś nieznajomy trzyma mnie za rękę. koniec smęcenia. i niech ktoś wyłączy mi tego pie*rzonego Eminema, bo ja nie mam na tyle sił. jakby wciśnięcie jednego klawisza było takie trudne... zbyt wielu serc na raz nakarmić się nie da. śniąc wyzbyłam się wszelkich granic. zostaniesz mój w dzisiejszą noc ? całą moją miłość przelałam w Ciebie. a gdy odszedłeś... zostałam z niczym. lecz my wolimy wzajemnie dławić się sobą, tonąć w swoich słodko-kwaśnych kłamstewkach. miałam wszystko o czym marzyłam. a po drodze, straciłam nawet więcej.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-11-10 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Raczkowanie
|
I Love Myself , Kaaate90, babycham, chouchoute, i wszystkie inne - dziękuję za pomoc. ;* przepraszam jeśli o kimś zapomniałam, ale piszę z pamięci ;*
maadziaa_lsm kradnij kochana, kradnij ;* chouchoute - lubię być niegrzeczna ![]() Życie to jedno wielkie gówno, a potem się umiera. ![]() Prawda jest taka, że kiedy kocha się tego, kto chce cię zabić, brakuje wyboru. Co mogłam zrobić? Jak mogłam uciec, jak mogłam walczyć, skoro zadałabym wtedy ukochanej osobie ból? Skoro nie chciała ode mnie nic innego prócz mojego życia, jak mogłam jej go nie ofiarować? Potrzebne ci serce? Śmiało, bierz moje. Bierz wszystko, co mam. Wiesz, że "mówiłem Ci, że tak będzie" ma brata? Ma na imię "zamknij się do cholery" . ![]() Wódka była tej nocy jak tlen, pozwalała oddychać. Czekać, czy to to samo co tęsknić? Nie. Dla mnie nie. Przy czekaniu nie budzę się o 5 rano, rezygnując z najlepszych snów. Nie przychodzę także z tego powodu już przed 7 do biura. Przy czekaniu czekolada nie traci dla mnie smaku. Przy tęsknocie tak. Przecież samotność to najgorszy rodzaj cierpienia! Czyż Stwórca nie powołał świata do istnienia dlatego właśnie, że czuł się samotny? Niech już chrapie, zostawia brudne skarpety na środku pokoju i pali w sypialni. Niech tylko będzie.
![]() |
#4826 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _________________________ ____ Istnieje on. Cechy charakteru nadałam mu sama. Wczoraj pachniałeś czekoladą,dziś - Kalvinem Klein'em. Po odejściu ode mnie reklamacji nie uwzględniam. Ciągle mnie pytasz,kiedy cię pokocham. Przecież mówiłam, że sprzedałam wszystkie swoje ludzkie uczucia na aukcji internetowej. Może mogłabym z tobą chodzić, ale nie wiem co na to mój starszy brat. Każdy za czymś tęskni. Ja za twoją koszulą w kratę.
![]() |
#4827 |
Raczkowanie
|
TajemniczaPanna (moze cos Ci sie przyda) :
- Muzyka sprawia ,ze rosne .. - Rap moja kokaina . - Muza z sila przebicia - nie do pobicia . - Z rapem wyroslam - lecz z rapu nie wyrosne |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 |
BAN stały
|
meniusia4- zabrałam ;*
beciulka90 - poniosło mnie po prostu ![]() agattee- zabrałam sobie jeden ![]() ![]() ![]() ![]() Primadonna- powalasz <3 ![]() Zuzku- zabrałam ![]() ![]() ![]() Bananowa- dziekuję za powiedzenie bardzo mądrych słów ![]() CookieCrisp - ukradłam ![]() Kama2704- też ukradłam jeden. ![]() Tak wgle to przepraszam za to całe zamieszanie z tym tekstem, który dodałam. Nie chciałam zamieszania. No ale ktoś to zamieszanie zrobił. Dziękuję Dziewczynom które stanęły za mną ![]() ![]() Dziękuję Wam bardzo ![]() Jeżeli coś jeszcze mogę powiedzieć o prośbach o opisy. Fakt, to też mnie irytuje jeżeli któraś wgle się nie udziela i wyskakuje jak Filip z konopii z prośbą i 'na odwal' się skopiuje z jakiejś strony opisy i myśli, że wszystko jest cacy. Inna sprawa, jeżeli któraś się udziela i po prostu czasem na 'blokade'. Ale to inaczej już wygląda. Jest to po prostu moje zdanie i ktoś może się z nim zgadzać, może się i nie zgadzać. -------------------------------------------------------------------- A on chciał dziewczyny. A ona miłości. Po prostu się nie zgrali. Patrze na Ciebie i się usmiecham. Wnosisz tyle radości! Zapisuję Twój uśmiech w pamięci. Bo przyjaciółka to taka cząstka mnie, za którą tęsknie. Przyjaźń to pewnego rodzaju miłość. To takie fajne uczucie, jak wiesz, że masz kogoś, komu możesz podziękować właśnie za to ze jest. I jak? Podobam Ci się w uśmiechu? Bal w moim sercu trwa od kiedy jesteśmy razem. A królami parkietu jesteśmy my. I tańczmy tak przez wieczność. |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Rozeznanie
|
Zostań dziś mym kolegą,porozmawiaj chwilę ze mną...
![]() Twoja podróż niech skończy się na tym krześlę obok mnie... ![]() Bo ja żyję wspomnieniami... ![]() Chciałabym Ci wyszeptać na ucho jedno słowo na K...Kretyn... ![]() Don't cry,love never die... ![]() Już jutro zostanie Ci kilka wspomnień lecz nigdy Ciebie nie zapomnę... ![]() Nigdy dla nikogo tak się nie starałam...i nikt nigdy mnie tak nie upokorzył... ![]() Dziewczynki mam malutką prośbę...Opisy o tym,że mam już dosyć naszej "dziwnej" znajomości...że już nie będę czekała na niego...On się określił,powiedział że nie chce ze mną być,ale dalej wyorzystuje moją słabość do niego.. ![]()
#4830 |
Raczkowanie
|
Bezwstydnica :Dziewczynki mam malutką prośbę...Opisy o tym,że mam już dosyć naszej "dziwnej" znajomości...że już nie będę czekała na niego...On się określił,powiedział że nie chce ze mną być,ale dalej wyorzystuje moją słabość do niego..
![]() Twoja miłość jest dziwna ... Jeśli nagle wrócisz i powiesz ,że mnie potrzebujesz uwierz ,że to nie wystarczy . Po pierwsze nie jestem naiwna . Po drugie nie ważne są słowa -tylko czyny !!! NIE WIEM CZY O TO CHODZILO ,ALE STARALAM SIE POMOC ![]() Edytowane przez Zaczarowana Ksiezniczka Czas edycji: 2009-11-10 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.