|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4981 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
itakasia chyba będzie trzeba o czymś takim pomyśleć.Też wolałabym dziecka nie psikać,ale moskitiery do wózka nie mam. Na oknie sobie właśnie wczoraj założyliśmy,bo do domu też się pchały strasznie. A jakiej to firmy?
Zmierzyłam sobie brzuch i doszłam w obwodzie do 99cm,czyli jednak 2cm przybyło Ale widzę,że chyba się obniżył,bo mam wrażenie,że tak sobie wisi trochę bardziej
|
|
|
|
#4982 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
mlmFM dziwnie w tym szpitalu Cię potraktowali
ale najważniejsze, że wszystko dobrze i Ty nadal w 2-paczku ![]() Cytat:
(mimo, że lubię burzę )Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Poza tym nie ukrywam, że jestem w szoku, że ten się jeszcze nie skończył ![]() Jaka ona śliczna Cytat:
|
|
|
#4983 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() aguien przesliczna ta Twoja malutka, ale ja bym jej te czape zrzucila hehe po co taka gruba czapa w domu?? No i nastroiłas mnie optymistycznie jesli chodzi o porod ![]() misiulka wyrazy wspólczucia z powodu smierci wujka ![]() aniaa to fajnie, że maluch jeszcze w brzuszku ![]() Mi się dziś śniło, że zaczęłam rodzić i nie mogłam znaleźć ręcznika, chodziłam po domu i ryczałam bo nigdzie nie było ręcznika może to znak, że mam spakować torbe, niech sobie stoi ![]() karolcia my to chyba mamy największe dzieciaczki na wątku (o ile usg się nie myli), ale ja wolę urodzic w terminie Dziś jedziemy na zdjęcie gipsu z pieskiem i musimy wracac pociągiem. Nie wiem, jak to będzie, bo on nie umie chodzić na smyczy Do dworca jest kawał drogi i nie wiem jak tam z nim dojdę, niby nie jest cięzki bo wazy 10 kilo, ale zawsze
|
|
|
|
#4984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
anuszka - a no widzisz jak to bywa...wazne by urodzila sie cala i zdrowa wytrwam do tego 9 miesiaca, musze choc moj kocuszek dzis szaleje, jak by przez brzuch chciala wyskoczyc
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-06-09 o 10:39 |
|
|
|
|
#4985 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zla jestem bo musze sama jechac do pracy zwolnienie zawiesc a to 20km w jedna strone Moj tz wyjezdza i zostaje sama juz dzis rano testowalam mame jak szybko tel odbierze i co??? i nie odebrala, ale oddzwonila w ciagu minuty ;P oczywiscie wyklad dostala
|
|||
|
|
|
#4986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że ważne aby była zdrowa, tak jak synek basi taki maleńki, a jaki śliczny i najważniejsze, że zdrowy
|
|
|
|
|
#4987 |
|
Zakorzenienie
|
faminka
ja widzialam ze chicco ma cala serie od urodzenia i jest jeszcze preparat Antisol, ja i tak bede kupowala coa bo moje starsze fatalnie reaguja na ugryzienia http://www.i-apteka.pl/cat-pol-81-Ko...zcze-inne.html
|
#4988 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie smutaj, tak to juz jest, że odchodzą ci, którzy jeszcze nie powinni ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja już po wizycie.. myślałam, że mi głowę urwie ten dentysta, na szczęście całam i zdrowam tylko już po mi się słabo zrobiło i prawie sie wyłożyłam u matki w sklepie.. ta mnie zaczęła wachlować i popryskiwać wodą. po raz trzeci w życiu czułam że mdleję. Pierwszy raz też był po wyrywaniu zęba a drugi po pobieraniu krwi jakaś kulawa jestem xD
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|||
|
|
|
#4989 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A komary- nie wiem czemu, ale mnie nie gryzą .Dziewczyny obudziłam się dziś i czuję się...jak nowonarodzona. Jakby ktoś podarował mi od nowa miłość, Zakochałam się jeszcze raz, ale inaczej w Ł. i w naszej cudownej córeczce. To takie nietypowe. Dawno się tak wspaniale nie czułam w sercu... Nie umiem nawet tego opisać
|
|
#4990 |
|
Zadomowienie
|
Alguien śliczna Twoja mała!!!
|
|
|
|
#4991 |
|
Wtajemniczenie
|
Są jakieś nowe rodzące od wczoraj? Bo nie mam sił nadrabiać
|
|
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
niezawsze
ale sie usmialam , ja ostatnio wszystkim wygarnelam. moj maz w pracy czesto nie odbiera, choc to i tak nieistotne bo od 1 lipca bedzie w nowej pracy, nie wiem czy bedzie mial telefon od pierwszego dnia---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- pilotka w moim szpitalu zzo tez jest bezplatne ale mam nadzieje ze dam rade bez ![]() Siala dobrze ze juz po
|
#4993 |
|
Rozeznanie
|
Alguien jeszcze raz gratulacje. Sliczna córcia. Już nie mogę się doczekać Twojej relacji z porodu. Zwłaszcza, że zapowiada się optymistycznie.
Misiulka wyrazy współczucia. Nie rób nic wbrew sobie. Jesli nie czujesz się na siłach to nie idź. To przecież straszny stres. Anuszka, moja w 31 tc jest obrócona główką w dół, ale lekarz powiedział, że to może się jeszcze znienić na główkę do góry i znowu główką w dół. też się zdziwiłam tymi czapami myślałam, że jak jest ciepło to nie ubiera się dzieci warstwowo... Zwłaszcza, że w szpitalu jest bardzo ciepło zazwyczaj.
|
|
|
|
#4994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć pewnie jak się obróci później, to nikt nie będzie na to patrzył, że później i urodzę naturalnie i tak
|
|
#4995 |
|
Wtajemniczenie
|
itakasia dzieki
Dobrze wiedzieć,że jest coś takiego.A ja chyba w ciąży jakaś niesmaczna jestem,bo tylko jeden mnie ugryzł,a sąsiedzi calutcy pokąszeni ![]() Siala trochę jednak straszysz... Ale też o tym słyszałam.Tylko tak dziwnie mam,bo jednocześnie jestem głodna i jest mi niedobrze jak zjem.W sumie jak nie zjem to trochę też... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż, mam nadzieję że jeszcze się odwróci, ale jak nie to trudno, jakoś przezyję cc...Jak to się mówi- nie ja pierwsza i nie ostatnia.
|
|
|
|
#4997 |
|
Rozeznanie
|
ja teraz mam fazę, że nawet chyba bym wolała mieć cc...
|
|
|
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o ubieranie dzieci to kazda bedzie robila to po swojemu. mnie najbardziej denerwowaly ciagle uwagi mam, babc itp: a nie za cieplo jej, a nie za zimno
. wiadomo ze kazda chce jak najlepiej dla dziecka a na poczatku trzeba poprostu wyczuc. jesli lato bedzie cieple to bede zakladac czapke ale cieniutka. a jesli chodzi o USA to ja zawsze myslalam ze tam jest zimny chów
|
#4999 |
|
Zadomowienie
|
Ja wstałam dziś o 10.
U nas duchota, slońce parzy... ech mam dość tej pogody. Wolałam deszcze. W nocy zaczął mnie boleć brzuch na dole. Nie wiem czy to nie mały tak uciska, bo jak się poruszę, to boli jeszcze bardziej. Poza tym się rozpycha... Boli tak miesiączkowo i kłuje trochę w szyjce. Zaraz ide na pocztę. |
|
|
|
#5000 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie
Ale jak będzie to przecież się nie pochlastam ![]() KONIEC WĄTKU!!! Edytowane przez anuszka1401 Czas edycji: 2010-06-09 o 11:01 |
|
|
|
#5001 |
|
Rozeznanie
|
Itakasia
Rodzisz w miesjkim w Bydgoszczy? Też się nad tym zastanawiam, ale naczytałam się o dr Lachu czy Lochu w zwątpiłam. Znasz go? |
|
|
|
#5002 |
|
Zadomowienie
|
Możemy przejść na nowy wątek !!!
|
|
|
|
#5003 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam
Dziękuję Wam bardzo za kciuki za zębologa ![]() Farminka - a bój się chociaż troszkę ![]() Anuszka - mój gin mówił, że powinien się obrócić do któregoś tygodnia ale zna przypadki, gdzie dziecko sie obróciło na kilka dni przed porodem. Co prawda ból przy takim kitłaszeniu się musi byc niezły skoro kopniaki i rozpychanki bolą ale dzidzia daje radę jak sie zmobilizuje
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#5004 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ktoras z was tu napisala zeby brac magnez i wapno i odkad zaczal tak brac to bylo wszystko ok. dziwne to Cytat:
u nas byla po poludniu straszna burza z gradem w nocy raczej juz nie bylo bo bym slyszala Cytat:
|
|||
|
|
|
#5005 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zresztą chyba już u nas ktoś pisał o tym
|
|
|
#5006 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na pewno bym wolała
|
|
|
#5007 |
|
Zakorzenienie
|
OFICJALNIE UWAZAM TA CZESC WATKU ZA ZAMKNIETA
zapraszam na nastepna czesc https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=438330
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

Ale widzę,że chyba się obniżył,bo mam wrażenie,że tak sobie wisi trochę bardziej

ale najważniejsze, że wszystko dobrze i Ty nadal w 2-paczku 

)
Poza tym nie ukrywam, że jestem w szoku, że ten się jeszcze nie skończył 

Moj tz wyjezdza i zostaje sama juz dzis rano testowalam mame jak szybko tel odbierze i co??? i nie odebrala, ale oddzwonila w ciagu minuty ;P oczywiscie wyklad dostala 

tylko już po mi się słabo zrobiło i prawie sie wyłożyłam u matki w sklepie.. ta mnie zaczęła wachlować i popryskiwać wodą.
Dobrze wiedzieć,że jest coś takiego.A ja chyba w ciąży jakaś niesmaczna jestem,bo tylko jeden mnie ugryzł,a sąsiedzi calutcy pokąszeni