|
|
#4981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
![]() A tak poważnie to ogromne gratulacje
|
|
#4982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
|
|
|
#4983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W podziemiu konserwowałam się perfumkami Odium i Gleosią
|
|
#4984 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Według moich najnowszych danych schudłam od końca listopada....15,5 kg Normalnie idziemy łeb w łeb
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4985 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam takie pytanie, szukam garsonki(damskiego garnituru, mieszkanie juz mam) i chcialabym wiedziec cos sie teraz nosi. Mam za kilka miesiecy spotkanie/egzamin zagranica z ludzmi ktorych nie znam, z roznych czesci Europy i nie chcialabym odstawac strojem(tzn Hugo Boss i Gucci odpada )Znacie jakies portale na ktorych dowiem sie w co moge sie ubrac? |
|
|
|
|
#4986 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
skąd ja to znam
![]() Cytat:
![]() wiem że to zabrzmi mało logicznie ale a z avatara wyglądasz na dośc wysoką... Cytat:
ja się napchałam dziś lodami w Galerii
|
|
|
#4987 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, bo jak się na koniku siedzi, to się zawsze sprawia wrażenie wysokiej osoby
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4988 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
chodziło mi o poprzednie avatary
|
|
|
#4989 |
|
Zakorzenienie
|
Na Boga, Polly, skąd takie przypuszczenie??????????? ??
Mam 166 cm.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-03-14 o 20:23 |
|
|
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
Halo
Od razu zacznę od gratulacji dla Gryxsia i Winterki. Super wyniki Życzę utrzymania dobrej wagi. Mi też by się przydało zrzucić z 15 kg. Ech, gdybym tak ważyła 60 kg (o mniej nie marzę, bo i po co). Oglądając swoje zdjęcia ze zlotu miałam łzy w oczach. To ja TAK wyglądam? Mam tyle podbródków i taką fałdę? Masakracja ![]() Ale gupio gada ![]() Byłam dziś na zakupach ciuchowych, udało mi się kupić sporo i nawet wyglądam w tym jak ludź
|
#4991 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Agnysko dziękuję
Mojej dietetyczce też przekażę gratulacje ![]() Madziczka-no rzeczywiście jesteś mała,"tylko" 166 cm No patrz,a ja ze swoimi 171 cm to zawsze się uważałam za wysoką
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4992 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
to faktycznie kurna niska, jak średni wzrost dla kobiety to 164 cm
![]() niska to ja jestem- i mam 10 cm mniej niz Ty ![]() Cytat:
albo sie poprostu rozlazła od tego siedzenia przed kompem- no ale cóż starośc nie radośc ![]()
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-03-14 o 20:38 Powód: literówka |
|
|
|
|
#4993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4994 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4996 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
przynajmniej tyle dobrze, że za obcasami nie przezpadam uwierz, że byś nie chciała obcasy odpadają, szczególnie, jeśli facet ma jakieś durne uprzedzenia (na szczęście da radę wybić mu z głowy i panowie jacyś tacy niscy się wydają... ratunku, coraz więcej zapachów wywołuje u mnie niepohamowane napady kichania (+ zaczyna mnie uroczo cieknąć z nosa)
|
|
|
#4997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(może cellulit tam niepotrzebny, ale kształt jak najbardziej ok)
|
|
#4998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wymieniłam faceta z takiego co miał 174 na 2 metrowego. ![]() Teraz mogę biegać w czym mi się podoba ![]() <mam 170 i lubię obcasy>
|
|
#4999 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 174cm i za dużo kilogramów,żeby były zachowane jakiekolwiek proporcje
![]() a tak poza tym minęliśmy 5000 i chyba czas się przenieść do nowego baru
|
#5000 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() mój tż ma 180cm a ja na obcasach w kosza mogę grać niemniej od czasu do czasu wskakuję w 5-6cm, ale - jak już pisałam - za obcasami ogólnie nie przepadam (one za mną chyba też) ![]() koleżanka ma 183cm ![]() dziękuję
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-03-14 o 21:13 |
|
|
|
|
#5001 |
|
Zakorzenienie
|
To jak kochani? Zgodnie ze zwyczajem po przekroczeniu 5000 postów zmieniamy lokal? Zapraszam do nowego baru
Którąś z moderatrorek proszę o zamknięcie tego wątku ![]()
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-03-14 o 21:16 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

A tyłek rośnie 

Życzę utrzymania dobrej wagi. Mi też by się przydało zrzucić z 15 kg. Ech, gdybym tak ważyła 60 kg (o mniej nie marzę, bo i po co). Oglądając swoje zdjęcia ze zlotu miałam łzy w oczach. To ja TAK wyglądam? Mam tyle podbródków i taką fałdę?
Masakracja 

(+ zaczyna mnie uroczo cieknąć z nosa)