![]() |
#5521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta MŻ-WR -kontynuacja :)
hej dziewczyny.. niedawno wróciłam z uczelni.. wstałam dziś po 5 rano i wróciłam dopiero niedawno
![]() ![]() dziś facet z maty oddał kartkówki ![]() ![]() zdołowała mnie ta mata ![]() ![]() ![]() dopiero przed chwilą przeczytałam, że Kubica wywalczył pole position. ![]() ![]() Do jutra ![]()
#5522 |
Zakorzenienie
|
siema dziewczyny, co tam
![]() a tak wogole ostatnio w sklepie widzialam, cos takiego i chcialam zapytac czy ktos mial? na wizazu jedna opinia do bani, ale nie ma co sie jedna opinia sugerowac |
![]() ![]() |
![]() |
#5523 |
Zakorzenienie
|
hej hej!!
dzis niedziela-dzień rodzinny i pełen grzeszków-ale trzymajmy się ![]() dzis mam okropne zakwasy na łydkach-wczorajsza skakanka mi wychodzi ![]() dzis zamawiam na all. twister-wtedy bedzie komplet- skakanka, stepper, siłowe no i twister....i szybko mi sie uda... (nawet jesli nie szybko ale zeby sie udało) ps. a swoja drogą to moja mama zrobiła wczoraj racuchy- no i kilka wchłonęłam i to bardzo późno...ale cóz...dzis bedzie lepiej.... pozdrawiam Podziwiam Was za używanie tych balsamów-ja juz na to nie znajduję czasu...moze jestem źle zorganizowanaale jest 8 a ja jeszcze w piżamie- dopiero zdążyłam dzieciaczki oporządzic-mycie, przebieranie, śniadanko...zaraz sie biore za siebie, spacerek (do Kosciółka) wracam- i obiadek trzeba szykowac, dzieci spac a ja troszke pocwicze....a wieczorkiem-mój TŻ zajmuje sie godzinke dziecmi i wtedy ja rozcwicze moje zakwasiki....-no a gdzie czas na balsamy....
#5524 |
Zakorzenienie
|
Rano w trakcie porannej toalety a wieczorem po kąpieli
![]() Na śniadanie zrobiłam sobie pyszny miks. Miałam ochotę na owsiankę jak zawsze ale z mlekiem za dużo bym jej wysypała bo taka głodna była. Wiec zmiezałam jogurt naturalny 1% z odrobiną mleka żeby nie było to takie gęste, wsypałam mniej owsianki niż zwykle i dorzuciłam parę rodzynek żeby było słodsze. Bardzo przyjemnie śniadanko.
#5525 |
Raczkowanie
|
ja mam zakwaski xD na wewnętrznej stronie ud, pachwinki i przednie mięśnie ud..
![]() ![]() niedługo postaram się wysłać wam moje zdjęcia figury itd.. ogółem ja jestem szczupłą dziewczyną, ale moim problemem są uda i brzuszek. OOoo tak brzuszek mam taki tłuściutki że aż wstyd.. Jak myślicie czy hulając codziennie po 30 minutek hula hopem oraz bieganiu co drugi dzień uda mi sie spalic ten tłuszczyk?? |
![]() ![]() |
![]() |
#5526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...hlight=twister i tam dziewczyny piszą że nie ma sensu kupowac tych droższych, niby z masażerem itp, bo to jest wszystko jedno i to samo. ja wczoraj niestety nie kupiłam go, bo się okazało że źle spojrzałam na cene i to nie było 20 zł tylko 50 ![]() ![]() za to kupiłam agrafkę, i wczoraj o 1 w nocy ![]() miłej niedzieli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5527 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() Ważę 82kg przy wzroście 173cm , nie określam wagi którą chciałabym osiągnąć bo im więcej schudnę tym lepiej , myślę że tak 12 kg do końca czerwca byłoby dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() bassienkaw ten preparat na cellulit...beznadzieja!!! ..szkoda kasy ubranie przykleja na cały dzień a efektów żadnych ja teraz nim sie smaruję czasami , ale głównie dlatego żeby wykorzystać nie wyrzucać , ja używam serum Eveline ,robię sobie okłady z błotka i peeling kawowy-efekty może nie powalające ale są! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5528 |
Zakorzenienie
|
dzieki evuska za info... ja uwielbiam eveline dlatego pytam. Babram sie tym co mam. A sporo ich produktow. Fajne tez jest serum z eveline do brzucha i posladkow, no i to bialo-zielone, i termoaktywne. I na rozstepy tez mam, ale wg mnie na rozstepy lepsze to bialo-zielone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz powiedzieć nam coś więcej o tej diecie Vitalii?
![]() |
#5530 |
Rozeznanie
|
Dziś się zapowiada się ładna pogoda i dłuuugi spacer. A jutro szkoła
![]() ![]()
#5531 |
Raczkowanie
|
klatka jest stronka www.Vitalia.pl najlepiej zaglądnij i poczytaj, tam możesz wykupić dietę ,zestaw ćwiczeń prowadzić pamiętnik odchudzania..fajna stronka polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5532 |
Zakorzenienie
|
Evuska dzięki! Poczytałam conieco ale zostanę przy wizazu. Tzn dam sobie radę sama. W końcu już wiem co i jak, trochę rozgryzłam swoje ciało przez ostatni rok
![]()
#5533 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
ale agrafkę mam- jak cwiczyłam to efekty były- muszę znów zacząć a przy najbliższej okazji kupię twisterka - może nawet dzisiaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5534 |
Raczkowanie
|
byłąm na tej stronce, którą podała evuska. I tam też jest forum, poczytałam troszke i dziewczyny mam powera!!! Był tam taki wątek o sukcesach. I dziewczyna schudła z 85kg do 55. Mówie Wam taka laska, ze az buzie otworzyłam z wrazenia. A jak wkleiła zdjecia dla porownania to normalnie az cos niesamowitego. Na brzuchu doslownie kaloryferek! Wpatrywalysmy sie z mama w te zdjecia jak w jakis swiety obrazek ;-) jezu co ja bym dała zeby tak schudnac. No ale wlasnie ona czy np Basieńka są przykładami, że jezeli sie chce to można!
zatem do roboty kobitki ![]()
#5535 |
Zakorzenienie
|
hehe a ja im bliżej mam do końca tym mam większego lenia ;/....dlatego muszę twisterka kupić, żeby mieć urozmaicenie jakieś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5537 |
Zakorzenienie
|
Wątek przekroczył 5000 postów,zgodnie z regulaminem zostanie on zamknięty.
![]() Zapraszam do kontynuacji http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=246898 .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.