![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dziewice czy doświadczone?
Ej, nie napadajcie tak na młodcyh, naiwnych i idealistycznych chłopkaów. Chęć zapłodnienia dziewicy jest głeboko ukryta w naszych genach i ma samcowi zapewnić pewnośc ojcostwa. W ciągu wieków człowiek sobie nie zdawał sprawy z tego genetycznego nacisku, ale dostosowywał pod niego swoją kulturę. Stad teraz taki romantyczny pociąg do dziewiczej zony.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Rozeznanie
|
A skąd pewność,że ukochana, dziewicza żona po ślubie nie zacznie sypiać z panem Jasiem spod 3? No chyba,że szanowny małżonek będzie jej zakładał pas cnoty, kiedy będzie wychodził do pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Raczkowanie
|
ile facetow lubi dziewice- bardzooo duzoo ;]
bo widac ze chca TO zrobic z kims kogo kochaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Facet czuje sie wyjatkowy i wie,ze Ona jest jedynym i pierwszym "posiadaczem" ![]()
![]() |
![]() |
#545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawa teoria. A skoro już przy teoriach jesteśmy, to słyszałaś może o "kolekcjonerach" zaliczających kolejne dziewice i traktujących je jak trofea? ![]()
![]() |
![]() |
#546 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
dokładnie!!! wiem coś na ten temat... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#547 |
Gość
|
jeśli Ty go pokochasz i on Cię pokocha, to nie zrobi mu to różnicy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Przyczajenie
|
przypadkowo trafiłem na to forum, ale przy okazji powiem wam jak sprawa wygląda w oczach facetów. Prawdą jest,że zdecydowana większość mężczyzn wolałaby aby jego przyszła żona była dziewicą. Nie musi być nią do ślubu, ważne tylko żeby to on był jej jedynym. Jeżeli tak nie jest to wiecej niż pewne jest to,że wtedy nie dasz mu 100% szczęścia, bo zawsze będzie go to trapiło. Taka już jest męska duma. Facet jest zdobywcą i potrafi docenić to co dostał(oczywiście są wyjątki). Dlatego utwierdzam was w przekonaniu, żeby nie stracić dziewictwa z kimś nieodpowiednim, ani w nie odpowiednim czasie, bo mozecie to zrobic tylko raz w zyciu i niech to bedzie odpowiednia osoba, ktora naprawde na to zasłuży,żeby dostać coś takiego. A sam osobiście jestem zdania, że miłość jest ważniejsza od seksu, więc nie trzeba się z tym śpieszyć. Dodam jeszcze ze jestem prawikiem od 22 lat i mam nadzieje ze kiedys spotkam ta 2 polowke (oczywiscie dziewice). Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
BAN stały
|
Cytat:
taaa chcialby dziewicie ktora w lozku zachowuje sie jak kobieta ktora miala 100 facetow ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#552 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#554 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
nic takiego nie powiedzialem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
BAN stały
|
Oczywiście nie ma co uogólniać spektrum jest bardzo szerokie. Jednym to nie przeszkadza, drugim bardzo to przeszkadza. Sądzę, że ludziom wielce wrażliwym to bardzo ciąży. Kobiety mają dość specyficzne podejście do tego zagadnienia. Mógłbym referat stworzyć, ale nie dziś – strasznie zmęczony jestem- może jutro. Ale z chęcią po sprzeczam się z miłośniczkami „Joya” i „ Cosmoplitana” wiem, że to daremne ale podejmę wyznawanie J
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Przyczajenie
|
Jak pisałem wcześniej wole dziewice lecz gdybym pokochał bardzo mocno kobietę ktora ma juz to za soba to nie miałoby to...(no nie wiem, bylem postawiony w takiej sutuacji i musialem odmowic, po kilku spotkaniach (2-3) juz chciala isc do lozka, zapytalem wprost, czy jestes dziewica? co ty! stracilam cnote juz w wieku 13-14 lat. robilam to setki razy!). Teraz jest moda na to by jak najprędzej stracić dziewictwo. Przeraża mnie to ponieważ dziewczyny rywalizują która prędzej to zrobi i bez wielkiej miłości oddaje się mężczyźnie. Mentalność mężczyzn jest taka, że w wieku powiedzmy juz takim ze moga szukają towarzystwa i cenią takie dziewczyny, z którymi mogą się wyszumieć. Kiedy osiągną wiek dwudziestu kilku lat , wtedy szukają dziewczyny która byłaby tylko ich, bo nie znieśliby gdyby na własnym ślubie w oczach innego mężczyzny zobaczyli kpiące spojrzenie mówiące: "a ja i tak byłem pierwszy". Zdania sa podzielone, po to jest forum zeby dyskutowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Czyli "najpierw sobie kilka rozdziewicze, a pozniej poszukam dziewicy z ktora sie chajtne"? ![]() Moj kolega wrocil do tej swojej pierwszej z ktora sie "tylko wyszumial w mlodosci" i po wielu innych zwiazkach w koncu z nia sie zeni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
rozumiem kobiety ktore byly w zwiazku, a jak wiadomo zwiazek to wymiana korzysci, ale nie moge za cholere pojac tego ze dziewczyna robi to z kazdym kogo spotka na imprezie czy w zabce ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Czyli kazda osoba, ktora uprawiala seks nie bedac w zwiazku to kur...? No to ja wspolczuje kobietom, ktore na Ciebie trafia ![]() Wiecie co mnie dziwi najbardziej? Nie faceci, bo moze zakompleksieni i chca dziewice, moze maja jakies niespelnione ambicje, ale kobiety, ktore na to przyklaskuja, kobiety, ktre ciesza sie, ze facet nie wybiera ich, bo je kocha, bo sa dla niego jedyne i moga miec nawet trąd, nowotwor i dwojke dzieci, ale wybiera, bo sa "czyste", maja blonke, wiec pewnie nie maja grzyba czy innej choroby i napewno nie beda mogly pomyslec, ze ich EX byl lepszy w lozku... Ja bym sie czula jakbym dostala w twarz, albo zostala wystawiona na targu niewolniczek, gdzie taka pani sprawdza dziewictwo przed wycena. Rozumiem, ze prawiczek moze chciec dziewice, bo sie wstydzi i to normalne. Innych przypadkow nie zrozumiem, a jesli chłopak powiedzialby mi, ze woli dziewice, podejrzewałabym go o jakieś ciężkie rysy na psychice ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To sa piękne ideały, że jak sie kocha, to wszystko jest mozliwe, niestety bez pokrycia. My jestesmy TYLKO ludzmi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
daleko mu do popaprańców, którzy się nie raz tu wypowiadali, czyli jak ktoś wyżej przytoczył: "kobieta musi być czysta, a facet musi się wyszumieć", czy "ja to sobie lubię pobrykać teraz, ale za żonę muszę mieć dziewicę". Komboj pisze wyraźnie - pragnie związać się z kobietą, dla której ważny jest seks wyłącznie jako element prawdziwej miłości, i u niego działa to w dwie strony, czyli sam też czeka. z mojego punktu widzenia - to bardzo piękny idealizm. w sumie to kiedyś myślałam podobnie. zapewne życie zweryfikuje Twoje poglądy, jak np. (hipotetycznie) spotkasz wspaniałą osobę, tę jedyną i prawdziwą miłość, i okaże się, że dziewczyna ma pierwszy raz za sobą, i w dodatku zrobiła to w głupich (dla Ciebie) okolicznościach. też miałam takie idealistyczne podejście, a okazało się, że mój mąż myślał w "młodości" inaczej (aczkolwiek do łóżkowego hulaki mu daleko było, co mnie z resztą cieszy ![]() okazało się, że zaakceptowanie tego faktu nie było aż takie trudne, jak mi się wcześniej wydawało. miłość pozwala weryfikować nasze postawy i akceptować drugiego człowieka z jego doświadczeniami. czego Ci życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Przyczajenie
|
mysle ze jak facet na prawde kocha i zalezy mu na dziewczynie to jest to dla niego obojetne czy jest ona dziewica czy doswiadczona laska ;P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Przyczajenie
|
ja jestem dziewica
Edytowane przez lucky7 Czas edycji: 2014-01-07 o 18:26 Powód: złe słownictwo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#570 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.