![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lancome GWP:)
Cytat:
![]() ![]() nic sie nie stanie jak ja zrezygnuje z oferty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Aniu, my z marsi pertraktujemy w/s paletki
![]() Na Hydraphase zależy mi równie bardzo jak na paletce, dlatego sugeruję się tym, kto się pierwszy wpisał ![]() marsi, zaraz zrobię dokładkę, może coś Ci jeszcze podpasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
tysiulko, z Hugo Bossa byłabym zadowolona
![]() ![]() ![]() Oki to super, też byłabym zadowolona jeśli mogłabym wypróbować ten zapach ![]() ![]()
![]() |
#34 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O, to ten: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=3908 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
ok to ja trzymam paletke dla Ciebie i prosze o rezerwacje tego pudru i czekam z niecierpliwoscia na dokladke,odpisze najwczesniej jutro bo jestem jeszcze chwilke przy kompie a potem swetuje rocznie slubu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeszcze tylko ponawiam pytanie: czy za miniaturkę tuszu Hypnose to miałaby być na wymianę obydwie tubki Hydraphase (40 ml)? No i czy nadal lubisz ten błyszczyk LRP Novalip Gloss Creme, bo poleciałaby jako gratisik do Ciebie jakaś 1/4 tubeczki ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-04-21 o 18:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.
|
2) Miniaturka 2 g tuszu Hypnose,kolor czarny (raz otwierany-sprawdzałam, czy jest mokry;nie używany)
3) Miniaturka 2 g tuszu Definicils ,kolor czarny (raz otwierany-sprawdzałam, czy jest mokry:tusz ma mokrą, acz kremowa konsystencję;nie używany). 6) Zestaw 3 pędzli Lancome- dokładnie takie jak na zdjęciu(te końcóweczki są złote, nie srebrne), ale bez kosmetyczki, zapakowane w folię, GWP. znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Tysiulko, piszę PW
![]() Aniu, zależałoby mi na 2 Hp -jeśli jednak czułabyś się stratna przy takiej wymianie, ja z chęcią czegoś poszukam na dokładkę ![]() MoniaK, to napisz choć w czym mam szukać-kolorówce, pięlęgnacji? ![]() Cmoksiu, tusze już nieaktualne. Zaraz do Ciebie zerknę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sama z próbeczek już raczej nic nie mam, ale u TŻ powinno się coś fajnego znaleźć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Voodia, najchętniej jakiś tusz do rzęs świeży, jakiś żel do mycia buzi, kolorówka także bardzo chętnie, lekkie kremy apteczne. Mogę Ci jeszcze dorzucić City Block Sheer Shimmer Clinique odcień golden 15 ml, gdyż także nie używam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Na razie - jak rozumiem - jesteśmy już na 100% umówione odnośnie wymiany nieużywanej miniaturki tuszu Lancome Definicils na moją miniaturkę w kartoniku Christian Lacroix 5 ml (zużyta kropelka w celach testowych). Będziesz jutro jakoś na Targowisku wieczorkiem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
MoniaK, jutro przejrzę moje zasoby i dam znać, dziś po pracy padam na twarz
![]() Aniu, będę, będę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja już idę do mojego wątku "zdezaktualizować ślimaczka" i zarezerwować Hydraphase ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() 9)Cień sypki Cineccitta, trochę więcej niż 1/2 opakowania, kolor słoneczny, żółto-złoty, z drobinkami 10) Cień sypki Bell jasnozielony, mocno połyskliwy, nr 18, zostało ok 85% w opakowaniu
![]() |
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Aniu, MoniaK, przepraszam, ale wczoraj nie miałam jak dorwać się do komputera, dziś też mam urwanie głowy
![]() ![]() Cmoksiu, niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
w międzyczasie okazało się, że - wprawdzie zupełnie nieświadomie - ale jednak ... podałam nieprawdziwą informację na temat pojemności LRP Hydraphase ![]() Na kosmetyczce była informacja, że tubka zawiera 40 ml mleczka Hydraphase, ale wczoraj - jak gromadziłam kosmetyki dla Ciebie w celu zrobienia paczuszki - odkryłam, że na tubkach jest naklejka, wg. której pojemność wynosi 30 ml. Naprawdę strasznie mi głupio ![]() Mam nadzieję, że chociaż trochę usprawiedliwia mnie fakt, iż sama zostałam wprowadzona w błąd przez firmę La Roche Posay, która podała nieprawdziwą informację na temat ilości kosmetyku na opakowaniu zewnętrznym. Wychodzi więc na to, że mogę Ci zaproponować jedynie 2 tubki po 30 ml ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
Aniu, nic nie szkodzi
![]() ![]() Od Mamy TŻ niestety już próbek nie dostanę, bo poszły do Jej wnuczek (moich prawie równieśniczek ![]() Mogę zaproponować: -nową szminkę L'oreal CR w kolorze Mica (średnio ciemny brudny róż , z masą drobinek, chłodny) -nową szminkę w płynie L'oreal Rouge Poulp w kolorze karminowym - jak wrócę do domu, jeszcze raz zerknę, co tam mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na dowód prawdziwości moich słów do tubek o pojemności 30 ml dołączę ulotkę z kosmetyczki, właśnie tę na której LRP deklaruje, że tubka zawiera 40 ml. Mnie z drobiazgów przybyła saszetka z maską powiększającą objętość ust. I mogłabym Ci zrobić próbeczkę (np. ze 3 ml) kremowego kompaktu Chanel Teint Compact Creme Universel - najjaśniejszego odcienia. Mam też oryginalne próbki Dior Pure Poison oraz Chanel Allure Sensuelle. Szczególnie ten drugi zapach mógłby Ci się spodobać, skoro nie gustujesz w "świeżakach". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Aniu, spodobało Ci się któraś z tych szmineczek, czy szukać dalej?
![]() Byłabym chętna na wypróbowanie Allure, oj bardzo ![]() ![]() ![]() Moniak, z pielęgnacji mam teraz tylko nowe (w folii i kartoniku) mydełko peelingujące Neutrogena o zapachu cytrynki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chciałoby Ci się przejrzeć swoje kuferki i znalazłabyś jakieś niepotrzebne Ci drobiazgi - chętnie się z tą informacją zapoznam ![]() Jeśli natomiast bardzo Ci się nie chce - to też nie ma sprawy ![]() W zamian za ślimaczka Lacroix, 2 tubki Hydraphase oraz oryginalną fioleczkę Chanel Allure Sensuelle zdecydowałabym się na dwie miniaturki tuszu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Rozumiem, że jeśli nic nie znajdziesz - zostajemy przy warancie: miniaturka Lacroix, dwie tubki mleczka Hydrapahase i fioleczka Allure Sensuelle za dwa mini-tusze, czy tak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.