![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ***REVLON, ISA DORA, BODY SHOP, JOHN FRIEDA i inne, nowy wątek z kosmetykami***
* Maybelline water shine diamonds, błysczyk do ust w kolorze niebieskim (na ustach nie jest niebieski nadaje taki zimny odcień o lekko fioletowym odcieniu)
* Inglot Vertigo pojedyńczy cien do powiek w kolorze groszkowej zieleni, zużycie niewielkie *Body shop peeling do cieła winogronowy- połowa Mam dwa pytania: jakie jest zużycie błyszczyka? Peeling - połowa z jakiej pierwotnie wielkości? zajrzyj do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=123589 pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: ***REVLON, ISA DORA, BODY SHOP, JOHN FRIEDA i inne, nowy wątek z kosmetykami***
ptiszonek
peelingu było 200ml (235gram) błyszczyk był uzyty ok 3-4 razy wiec jest praktycznie cały interesuje mnie od ciebie: BIOTHERM glossy shine, luminous crystal gloss, 5ml z zestawu; raz wypróbowany; ładnie pachnie, efekt na ustach błyszczący transparentny z drobinkami oraz krem l'oreal |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
załączyłam zdj błyszczyka, bo widzę, że nie miałam w wątku w zestawach, możesz sobie kolor zobaczyć... Jak widziałabyś wymianę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie u Ciebie kuleczki nabłuszczajace Giordani , brązujące Avonu oraz szminka Privi.
Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ptiszonek
błyszczykiem jestem bardzo zainteresowanana ![]() ![]() ![]() manolita czy mogłaby prosic o wymiary marynarki i bialejj koszuli z pierwzego postu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Avon podwójne cienie do powiek kolor classic neutral- jasny bez i czekoladowy brąz-czy ten bez jest cieply czy zimny?
I kuleczki avon chcialabym ,tylko te najjasniejsze,daloby rade? za daszek
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie interesują jeszcze cienie isadory - ale teraz szala się jednak przeważa i to Ty powinnaś coś sobie u mnie dobrać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
torunskagwiazda
kuleczek jest juz malo wiec moge dac ci wszsystkie i ewentualnie jak nie bedziesz chciala ciemniejszych to sobie wyrzucisz ![]() jesli chcesz cienie i kuleczki za daszek to jestem za ![]() ptiszonek to ja jestem chętna na krem i błyszczyk ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wyrzucajcie tych ciemnych kuleczek z Avonu, może znajdziesz coś u mnie za te ciemne kuleczki? Albo za kuleczki Oriflame?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
a u mnie coś za carny khol i cienie avonu?
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Hej!
Znajdziesz coś u mnie za: *Revlon Shine Control mattifying makeup nr 06 medium beige zostało między 1/3 a 1/2? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
a powiedz,ten bez to ciepły odcien?chodzi mi o to czy bardziej biały czy żółty.
![]()
My.Dzieci Indygo. kosmetyczny: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=7899132 ciuszkowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=7899145 Edytowane przez torunskagwiazda Czas edycji: 2006-06-18 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Fitomed Kosmetyka Naturalna- tonizujący płyn do twarzy z kwiatu pomarańczy, odświeżająco oczyszczający, do cery tłustej, zużyte ok 5-10%John Frieda sheer blonde szampon do wlosow blond w miodowym odcieniu 1/3 (ale jest bardzo wydajny
*John Frieda sheer blonde szampon do wlosow w platynowych odcieniach blondu 1/5 te pozycje by mnie interesowały Nie wiem czy jesteś jeszcze zainteresowana, ale mam podkład Max factor i szminkę lumene beż |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
przepraszam bardzo dziewczyny ze dopiero teraz odpisuje
![]() ![]() anitka21, ennkkaa, kajasia222 niestety nic nie znalazlam ![]() emememesik wszystko oprocz cienia inglota aktualne napisz mi prosze na PW jak ewentualnie widzisz nasza wymiankę angel23 a jaki to podklad? i prosze o numerki szminki i podkladu queen interesuje mnie cien art deco lub szorty jeansowe torunskagwiazda cien bezowy jest jasniutki raczej taki neutralny nie wpadajacy w zolty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
może znajdziesz coś u mnie za coś z tych rzeczy:
- *Revlon pojedyńczy cień do powiek w kolorze ciemnego brązu wpadającego delikatnie w bordo - * Inglot Vertigo pojedyńczy cien do powiek w kolorze groszkowej zieleni, zużycie niewielkie - * Paloma- szminka nawilżająca, są to testery, mam 10 kolorow(kazdy uzyty ok 2 razy) numerki:1,2,3,8,9,12,18,2 0,21,23 kolory mozna sprawdzic na tej stronie: http://sklep.unicolor.com.pl/product...products_id/31
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
to jednak zrezygnuje z cieni,a puder brązujący akurat do mnie leci
![]() Balea young balsam do ciała kakaowy odsypki orginalnych arabskich kholi w kolorze czarnym antidral
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Więc pasowałaby Ci wymiana resztki podkłądu Revlon za cień ArtDeco?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Hej . Znalazłam te rzeczy:
*Body shop peeling do cieła winogronowy- połowa ZAPACHY resztki miniaturek perfum Yves Rocher cantante i ming shui robione probki dior tender poison i chanel coco mademoiselle *odsypka orginalnych arabskich kholi w kolorze czarnym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
An
cien inglot juz niestety nieaktualny ale reszta tak, u ciebie interesuje mnie korektor isa dora i probka podkladu maybelline torunskagwiazda oki moze byc taka wymiana, jesli ci pasuje to czekam na adres na PW wild_rose peeling nieaktualny a reszta tak wiec napisz jaka wymianka by ci ewentualnie pasowala- najlepiej na PW ![]() Queen mi pasuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Weronika,
to ja czekam na Twoje namiarki, i zaraz podam swoje - czyli ja wysyłam Tobie korektor i próbkę Maybelline, a Ty do mnie cień Revlon i pomadki? Popraw mnie, jeśli coś napisałam nie tak ![]()
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() OK: wymiana w toku, kontakt nawiązany ![]() Edytowane przez ptiszonek Czas edycji: 2006-06-30 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
"czy znajdziesz cos u mnie za te rzeczy?
16. Podkłąd do twarzy L'oreal Infaillible. nowy, NIE UŻYWANY. Kolor nr. 235, Miel-Honey. 30ml, kupiłam, ale niestety nie pasuje mi. 21. Ziaja, krem do rąk i paznokci. Kozie mleko - odżywianie wygładzanie. Zużycie 1/3 z 80 ml. Data ważności: 3/2008 22. 3 razy użyty tusz do rzęs, kupiony za 54,90zł w Douglasie firmy L'oreal Paris Volume Shocking. Czarny tusz z grzebykiem i biały wydłużający rzęsy. 23. Soraya, nawilżający krem DO DEPILACJI, ze szpatułką. So skóry normalnej. Jedwabiście gładka skóra w 4 minuty! Zużycie 1/4. Data ważności: 3/2007" Podkłądu juz nie mam, reszta wolna. Interesuje mnie u Ciebie: *Maybelline water shine diamonds, błysczyk do ust w kolorze niebieskim (na ustach nie jest niebieski nadaje taki zimny odcień o lekko fioletowy *Pierre Rene nawilżający żel do paznokci, została połowa *Wella supermocny wosk do włosów- połowa opakowania zastanawiam się nad: *odsypki orginalnych arabskich kholi w kolorze czarnym niebieskim i zielonym Ale nie wiem czy to nie za malo za tusz jesli nie chcialabym kholi. Moze dobralabys cos jeszcze u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
hej, interesowałaby mnie odsypka czarnego kohla, znajdziesz coś u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113994 plus dodatkowo dokładka: - peeling antycellulitowy do ciała Lirene, pozostało jakieś 70% - żel pod prysznic z oliwką Lirene, z olejkiem z pestek winogron, nieużywany - żel do twarzy hipoalergiczny Perfecta Dax- bez sls, zostało 90% - kilka ml edt bruno banani not for everybody- na kilka użyć - maseczka pore fection Avonu- zostało 40%, ważność do 11.2006 - peeling cukrowy sweet finish Avonu- zostało 50%, ważność do 08.2006 - 3 próbki szamponu kerium LRP (3 x 15 ml)- dwie z nich to żel do tłustych, a jedna kremowy szampon do suchych włosów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Weroniko,
czy wymiana aktualna? Nie podałaś mi swoich namiarów, interesują mnie pomadki nr 8,18,20,021
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.