![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chętnie Oddam!!!
witai IWOONA
ineteresuje mnie u ciebie cien inglot kolr rozwy (ciemny) moze znajdziesz cos u mnie _________________________ _____________________ <<<<<MÓJ WĄTEK>>>>>
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197443 DOKLADKA NA 2 3 4 5 STRONIE!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Iwono, napisałam Ci na PW, ponieważ nie jestem zadowlona z wymiany, czekam na odpowiedź! Nie zaznaczyłaś w wątku, że żelu nie starczy nawet na jedno mycie a dostałaś ode mnie nowiutki eyeliner Sephory!
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Chętnie Oddam!!! !dokładka!
Cytat:
Witaj U ciebie interesuje mnie odzywka gliss kur, AA maseczka nawilżajaca 10ml, Maybelline express finish, lakier dopaznokci nr. 252 oraz MAX FACTOR CREME PUFF, zużycie niewielkie; użyty tylko kilka razy, niestety pokrywka jest ułamana(widać na zdjęciu), numer 13- ten kolor jest jasny czy ciemny?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
założyłam wątek, zajrzyj
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Ponieważ chcialabym byćjednak zadowolona z naszej wymiany, proszę Cię o
*Joko cosmetics puder sypki- gwiezdny pył. Brylantowo-złote drobinki umieszczone w transparentnej bazie nadają skórze piekny połysk. Na opakowaniu nie napisano jaka jest pojemność,ale puder był użyty raz. Także pojemność praktycznie nienaruszona. Czy możesz mi dosłać? Napisałam też PW
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() na KWC ma dobre recencje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184931
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198649 Joko cosmetics puder sypki- gwiezdny pył. Brylantowo-złote drobinki umieszczone w transparentnej bazie nadają skórze piekny połysk. Na opakowaniu nie napisano jaka jest pojemność,ale puder był użyty raz. Także pojemność praktycznie nienaruszona. Pantene PRO-V PROSTE I GŁADKIE odżywka bez spłukiwania, lekka formuła, ze 150ml została połowa Fluid prostujacy Joanna effect net, ze 150g zostało trochę wiecej niż połowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Jeszcze sie zastanawiam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
iwoona odpisalam u siebie
![]()
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
hej, u Ciebie spodobał mi się Manhattan i tusz AA
![]() a co Cię u mnie interesuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Iwonko,
jest kilku chętnych na niektóre pozycje, które wymieniłaś Jednak na razie wolne są: *Czysta skóra (nowy) *Maniatis-krem dyscyplinujący do włosów (nowy) *Oriflame-balsam nabłyszczający i wygładzający (użyty 3 razy) W Twoim wątku interesują mnie: *Tusz AA Oceanic *Wosk w plastrach Tanita *Manhattan Brilliant Fusion Mam też pytanie odnośnie pilniczka, czy jest on giętki/miękki? Jeśli tak to także jestem chętna (nie używam sztywnych i twardych) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
a co cie zainteresowało u mnie ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
Iwonko,
Kremu Maniatis się nie spłukuje z włosów, dyscyplinuje je on i wygładza, zawiera komplex Oleo-Liss (?), efekt jest taki, że podczas wilgotnej pogody (sianko na głowie) włosy pozostają delikatne i gładkie Wskazówki: wsmarować paseczki kremu w całą długość wysuszonych już włosów (szczególnie w końcówki) gładząc je przy tym całą powierzchnią dłoni. Nie spłukiwać (to tak w wolnym tłumaczeniu, ja tego kremu jeszcze nie używałam, wlasnie czekam na deszczową pogodę, bo mam jeszcze jeden taki krem) Balsam Ori: wygładza matowe włosy , dodaje im promiennego blasku, należy rozprowadzic niewielką ilosc na uczesanych wlosach, do częstego stosowania (opis balsamu tutaj link) MOże masz jeszcze cos z mojej listy potrzeb poza wątkiem? Chętnie wymienie się na te 3 rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie tylko :
*Pantene PRO-V PROSTE I GŁADKIE odżywka bez spłukiwania, lekka formuła, ze 150ml została połowa moze mialabys cos poza watkiem jeszcze?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
iwoona, nadal jesteś zainteresowana moim płynem do demakijażu i kompaktem? Kompakt Pierra mogę wymienić na Oceanic (wiem, trochę stracę, chyba, że coś dorzucisz
![]() A powiedz, jaki jest stopień zużycia ‘Manhattan Brilliant Fusion puder w kamieniu+ róż. Ceglasty róż, naturalny kolor pudru(średnio jasny)i blady odcień żółtego, łącząc je ze soba na wiele sposobów można stworzyć pożądany efekt’? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.