![]() |
#31 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Chętnie wymienię-E.Arden, Astor, Avon i in.
no mi sie duzo rzeczy u ciebie podoba
![]() Błyszczyk do ust w serduszku oriflame-bubblegum pyszny smak i zapach użyty 1 raz(czerwonawy na ustach) Żel połyskujący do ciała celebre Avon- ok. 75 z150 ml Dezodorant w sztyfcie lady speed stick - użyty jakieś 10 razy, jest go jeszcze b.dużo Balsam do ciała czereśnia i gałka muszkatołowa Avon -2/3 opakowania Serum wygładzające do włosów AVON- 20 z 30 ml a Ty co bys chciala?
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
A mi u Ciebie podoba się jeszcze więcej
![]() ![]() Bielenia sunny skin brązujący olejek z opalizującą perłą zuzyte 10% Rimmel Londyn szminka full volume – efekt kolagenu – usta pełniejsze o 40%, odcień 160 pulling power; ilość widoczna na foto Pupa extrasize lip brilliant carem odc 02 trzeba naostrzyc, prawie cala (jaki to kolor? bo nie znalazłam nic na necie), oriflame aqua vibes sztyft nawilżający i chłodzący została połowa shimmer hand & body lotion 35ml, pomadka ochronna nivea sweet melon raz uzyta oriflame golden glam 30ml edt z drobinkami brokatu raz czy 2 psiknieta sephora eau de toilette soleil brulant trwały zapach zostalo 2/3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Lady of Harley-Davidson
|
Rimmel Londyn szminka full volume – efekt kolagenu – usta pełniejsze o 40%, odcień 160 pulling power; ilość widoczna na foto
Pupa extrasize lip brilliant carem odc 02 trzeba naostrzyc, prawie cala (jaki to kolor? bo nie znalazłam nic na necie), oriflame aqua vibes sztyft nawilżający i chłodzący została połowa pomadka ochronna nivea sweet melon raz uzyta pupa jest widoczna w 1szym poscie na zdjeciu pierwszym z prawej lezy za pomadkami widac na nioej napis 'extra...' ![]() za Błyszczyk do ust w serduszku oriflame-bubblegum pyszny smak i zapach użyty 1 raz Żel połyskujący do ciała celebre Avon- ok. 75 z150 ml Dezodorant w sztyfcie lady speed stick - użyty jakieś 10 razy, jest go jeszcze b.dużo Serum wygładzające do włosów AVON- 20 z 30 ml?? jak tak to podaj adres na pw ![]()
![]() |
#34 |
Lady of Harley-Davidson
|
wiesz, w sumie bielende chcialam oddac za cos innego z drobinkami albo polyskujace... jezeli nie wzielabym celebre to nie oddam bielendy, chyba rozumiesz
![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
DUżA DOKłADKA
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207076Załącznik 1085964 Edytowane przez mała82 Czas edycji: 2007-10-19 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Lady of Harley-Davidson
|
Perfumy New York Avon- 30ml, raz psiknięte w celu sprawdzenia zapachu,
błyszczyk dessert treats od Jessicki Simpson butterscoth toffee Błyszczyk do ust w serduszku oriflame-bubblegum pyszny smak i zapach użyty 1 raz Żel połyskujący do ciała celebre Avon- ok. 75 z150 ml Dezodorant w sztyfcie lady speed stick - użyty jakieś 10 razy, jest go jeszcze b.dużo Serum wygładzające do włosów AVON- 20 z 30 ml za Rimmel Londyn szminka full volume Pupa extrasize lip brilliant carem odc 02 oriflame aqua vibes sztyft nawilżający i chłodzący została połowa pomadka ochronna nivea sweet melon raz uzyta + bielenda z drobinkami jak tak to daj adres na pw ![]()
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
hej
![]() Błyszczyk do ust w serduszku oriflame-bubblegum pyszny smak i zapach użyty 1 raz(czerwonawy na ustach) Błyszczyk do ust Astor Prismatic-nowy (sprawdzony tylko kolor na ręce,wychodzi bezbarwny,a nie tak różowy jak w opakowaniu). -błyszczyk dessert treats od Jessicki Simpson butterscoth toffee-zostało niewiele, na kilkakrotne użycie,akurat na wypróbowanie, - eyeliner w mazaku czarny-2 razy użyty, ale wolę kredkę, ma dodatkowo kredkę do brwi (nieużywaną), - cień do powiek w kredziemanhattan hot india-kolor miedziany-użyty 3x, jest prawie cały (ubytek to jakieś 3%), - odżywka do paznokci Joko bomba witaminowa, użyta 2 razy na obie łapki, -zalotka do rzęs oriflame - raz użyta
![]() |
#38 |
BAN stały
|
Nic nie znalazlam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za :
Serum wygładzające do włosów AVON- 20 z 30 m Żel połyskujący do ciała celebre Avon- Balsam do ciała czereśnia i gałka muszkatołowa Avon -2/3 opakowania ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
oke, wiec co powiesz na
Avon zestaw korektorow mediun + zielony mazniete na probe, Maybelline Cool effect rozswietlajacy cien do powiek w kremie -01 cool as ice bielusienki 7,5ml (zostalo 60+%) - zdjecie za -Błyszczyk do ust Astor Prismatic-nowy (sprawdzony tylko kolor na ręce,wychodzi bezbarwny,a nie tak różowy jak w opakowaniu). - eyeliner w mazaku czarny-2 razy użyty, ale wolę kredkę, ma dodatkowo kredkę do brwi (nieużywaną),
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
troche malo za ten emerald
![]() moze Emerald bay - balsam do opalania w solarium - coconut colada 265ml (zostalo 80%) Maybelline Cool effect rozswietlajacy cien do powiek w kremie -01 cool as ice bielusienki 7,5ml (zostalo 60+%) za Błyszczyk do ust Astor Prismatic-nowy -eyeliner w mazaku czarny-2 razy użyty + cien manhattan hot india? ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
S. Sssss. SSSSS.
|
hej,
a co ci sie u mnie podoba? u ciebie wpadło mi w oko MiniTonik do cery tłustej effaclar la roche-posay- nowy 15ml i błyszczyk watershine ale nie widze go an zadnej fotce....
![]() |
#45 |
BAN stały
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
- MiniTonik do cery tłustej effaclar la roche-posay- nowy 15ml - żel powiększający i wypełniający usta sexy look bielenda-trudno określić ile zostało,ale sporo(widać na zdjęciu), - eyeliner w mazaku czarny-2 razy użyty, ale wolę kredkę, ma dodatkowo kredkę do brwi (nieużywaną) Odp. proszę u mnie ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5228376 Pomadka widoczna w lewym górnym rogu. Mnie u Ciebie interesuje perfumetka incanto dream |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
New York Avon- 30ml, raz psiknięte w celu sprawdzenia zapachu
MiniTonik do cery tłustej effaclar la roche-posay- nowy 15ml 2 minipianki do włosów NIVEA zwiększające objętość- nowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie znalazłam u Was nic co by mi się przydała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() sprawdziałam i podobają mi się u ciebie: Avon Perceive - jakieś 45 z 50 ml[/COLOR] La coste Inspirations - ok.20 z 50ml- Serum wygładzające do włosów AVON- 20 z 30 ml odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Avon Perceive - jakieś 45 z 50 ml
lakier do ozdabiania paznokci - jaki to kolor? cien joko brązowy Zapraszam do mnie i proszę o odpis u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
pomadka maybelline watershine diamonds-kolor 103 beige shimmer-zużycie widoczne na zdjęciu,
MiniTonik do cery tłustej effaclar la roche-posay- nowy 15ml I cienie holographic To by mnie interesowało ![]() Wpadnij i odpowiedz!
wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...19#post6536019 Komu, komu TAKĄ kieckę? ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=242466 ............. grejfruty, ananasy & oliwki - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.