![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nadal wymienię-przyjmę inne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;5327675]Ooo mamo!! , ale mi teraz dałaś do myślenia
Glazel bardzo mi sie podoba, tylko za ładnie zrobiłaś fotke ![]() Wybacz że tak marudzę , ale Glazela nigdzie nie zobaczę[/QUOTE] One nie sa rudo-brazowe ![]() ![]() ![]() Mam tez kuleczki glazel.. moge dorzucic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie za bardzo znam wartość tego wszystkiego, poddam się każdym Twoim propozycjom ![]() Idź spokojnie oglądaj i obwąchuj, dodatkowe fotki oczywiście zrobie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Dwustoniowy peeling do twarzy od Avon z serii "ANEW"
- gładsza i jaśniejsza skóra - mniej widoczne zmarszczki - odblokowane,oczyszczone pory Kosmetyk składa się z dwóch opakowań płatków po 30 sztuk w każdym słoiczku. Stosuje się na oczyszczoną i osuszoną skórę twarzy płatkiem z fazy I , następnie płatkiem z fazy II . Faza I : Zawiera silną kombinację 10% kwasu glikolowego z ekstraktami papai i ananasa,które mają właściwości odnawiające oraz intensywnie złuszczają martwe komórki naskórka. Faza II : Formuła z kojącymi ekstraktami m.in. z zielonej herbaty,ogórka,rumianku, z dodatkiem wyciągu z glonów morskich i grzybów shiitake o właściwościach ujędrniających. Neutralizuje działanie pierwszej fazy jednocześnie odżywiając i łagodząc delikatną skórę twarzy. taki opis znalazłam ![]()
![]() |
#35 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
mogę coś dorzucić! straznie mi zalezy
![]() ale bde czakac
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;5328063]Oki, to chcę tego Glazela.Tylko w międzyczasie wyniknął pewien problem z cieniem Nouba. Wstępnie chciałaby go też Ania. Proponuje mi za niego pielęgnacje i ja jestem na nią bardziej łasa, sprawa potrwa kilka dni bo musi sprawdzić.Poza tym cień i puder to chyba ciut za dużo za róż, co Ty na to[/QUOTE]
Glazel jest wart nie cale 30 zł ...a nouba to wydatek 90 zł. Znam tez cene pudru dior, napewno nie chce cienia i pudru za roz warty 30 zł ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Witaj może chciałabyś róż Clinique maczek z najnowszej serii 04 Plum Popy za róż Esste Lauder?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;5327784]Aniu, nienawidze takich pytań o konkretne warunki co za co
![]() Nie za bardzo znam wartość tego wszystkiego, poddam się każdym Twoim propozycjom ![]() Idź spokojnie oglądaj i obwąchuj, dodatkowe fotki oczywiście zrobie[/quote] dusiu ![]() żeby Ci nie blokować innych wymian (widzę, że na cienie masz sporo chętnych) "przeryłam" internet w poszukiwaniu informacji na ich temat i wydaje mi się, że mogę z nich zrezygnować. Są to (jak udało mi się ustalić) cienie spiekane, a ja niespecjalnie za takowymi przepadam ![]() uzywałam i pojedynczych Bourjois i czwórek Chanel i jakoś sie nie mogłam do nich przekonać, mimo, że faktycznie są niezwykle wydajne; jednak zdecydowanie wolę cienie pudrowe prasowane ![]() Ograniczę się zatem do pytania: które z moich kosmetyków widziałabyś na wymianę za Euphorię, a które za Innocenta? Nie wiem, na czym zalezy Ci najbardziej, dlatego tak Cię "nękam" ![]() Jeśli chodzi o Repairwear po oczka to od razu napiszę, że na jego temat od wczorajszego wieczora prowadzę negocjacje również z asia_1. Nie są to "zaawansowane negocjacje", poza tym asia_1 nie prosiła mnie o zarezerwowanie kremu, więc nie ma wzmianki w moim wątku. Niemniej jednak wspominam Ci o tym już teraz, tak na wszelki wypadek, żeby uniknąć ewentualnych niezręcznych sytuacji w przypadku, gdybym wybrała ofertę asi. Aha! Byłabym wdzięczna za informację, czy zapachy z twojego wątku nabyłaś osobiście, czy też pochodzą one z jakiejś wymiany ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;5327286]małpeczko w oko wpadły mi te kremy
- Mary Cohr Paris, Creme Eclaircissante Cellulaire, krem wybielający - Cell Clarifier Cream, 50 ml, nowy, - Mary Cohr Paris, Creme d'Essences Eclaircissante Cellulaire, wybielający krem esencjonalny, 30 ml, nowy:[/quote] Dusiu, chętnie wymienię krem na cienie, jeśli będziesz zainteresowana to daj znać ![]() ![]() Zastanawiałam się jeszcze nad jakimś pudrem brązującym dla blondynek. Poza wątkiem mam ewentualnie jeszcze Eluage lub Redermic, skitrane na później ![]() ![]() ![]()
![]() |
#44 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz do rzeczy, kurcze najbardziej właśnie zależało mi na tym Clinique po oczki, bo to i krem i cena konkretna, wiadomo jak liczyć ![]() Szczerze mówiąc myślałam o kremie za Euphorie, a teraz szkoda mi się rozdrabniać . Może poczekajmy co będzie z Twoja wymianą, bo może akurat.... zapachy kupowane własnorecznie , do Euphorii mam kartonik, do Innocenta nie, myślałam że taką 15 szybciutko zużyję i kartonik wyrzuciłam, zreszta był niewspółmiernie duży do flakonika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;5329322]małpeczko, no normalnie jakbyś opisywała puder Collistara
![]() A on nie jest ciemny ? na zdjęciu wygląda na ciemny ![]() A ten Dior ma drobinki ? bo na zdjęciu kolorystycznie to bardziej wygląda na mój odcień, chociaż jeśli znowu piszesz, że dla ciebie blondynki jest za jasny... ![]()
![]() |
#47 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() decyzja należy do Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;5329224]Aniu, oczywiście nie zamierzam Cie przekonywac do cienia Nouby, ale ja również używałam 4 Chanela i Bourjois i moje porównania sa zdecydowanie na rzecz Nouby.Bo cień niby spiekany, ale jednak cudnie satynowy i nie osypujący się i fajnie sie nabiera. Cień bardzo mi sie podoba, ale dostałam ostatnio paletkę cieni (18 szt) Glazela i mam po prostu za dużo wszystkiego , z czegoś musze zrezygnować, co mi się wiele kolorów dubluje.
Teraz do rzeczy, kurcze najbardziej właśnie zależało mi na tym Clinique po oczki, bo to i krem i cena konkretna, wiadomo jak liczyć ![]() Szczerze mówiąc myślałam o kremie za Euphorie, a teraz szkoda mi się rozdrabniać . Może poczekajmy co będzie z Twoja wymianą, bo może akurat.... zapachy kupowane własnorecznie , do Euphorii mam kartonik, do Innocenta nie, myślałam że taką 15 szybciutko zużyję i kartonik wyrzuciłam, zreszta był niewspółmiernie duży do flakonika ![]() Dusiu ![]() a to nie będzie problem dla Ciebie wstrzymać się z wymianą Euphorii do soboty/niedzieli? Bo ja wtedy dopiero będę mogła przetestować zapach zaproponowany mi przez asia_1 ![]() Euphorii testować nie potrzebuję, bo znam ![]() Jeśli jest kupowana własnoręcznie przez Ciebie to świetnie (przyznam, że nie przepadam za zapachami krążącymi po Targowisku od "nie-wiadomo-kiedy", bo przeważnie oferujące je Przekupki nie wiedzą, czy miejscem nabycia danego flakonika była markowa perfumeria, czy też Allegro (no a z oryginalnością produktów nabyanych na Allegro różnie bywa ![]() Mój kremik Repairwear był zakupiony przeze mnie osobiście w jednej z krakowskich Sephor. Krem jest świeży; wyprodukowany w grudniu 2006. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
EL Day Wear Plus Multi Protection SPF 15 oto link do KWC (swietne opinie):
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3217 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;5330690]Aniu czekanie do niedzieli to nie problem, po prostu czekam...[/quote]
No to świetnie ![]() Ja w takim razie czekam na dodatkowe foto ![]() Oczywiście jesli uda mi się wyskoczyć do perfumerii w piatkowe popołudnie i podejmę decyzje już jutro, to dam znać natychmiast ![]() Chciałam się upewnić jeszcze tylko w jednej kwestii (tak na wszelki wypadek): rozumiem, że flakonik nie ma żadnych wad, rys, itp., a atomizerek działa bez zarzutu ... Jest to dla mnie istotne, ponieważ zapachy, które mi się znudziły/przestały podobać (a dzieje się to niestety w przypadku dużej części moich nabytków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
Aniu, gdyby zapach miał jakieś wady zaznaczyłabym to w kramiku.
Kurcze ,aż poszłam zobaczyć czy wszystko z nim ok. I przy okazji psiknęłem na nadgarstek mąż i syn natychmiast zamruczeli że cudny zapach i dlaczego w nim nie chodzę. Jak powiedziałam że go wymieniam to stwierdzili że sie nie zgadzają bo to jeden z najładniejszych zapachów jakie mam( a mam kilkanaście). Może to prawda i faktycznie nie wymieniać? idzie zima a on taki otulający,no już sama nie wiem? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;5333164]Aniu, gdyby zapach miał jakieś wady zaznaczyłabym to w kramiku.
Kurcze ,aż poszłam zobaczyć czy wszystko z nim ok. I przy okazji psiknęłem na nadgarstek mąż i syn natychmiast zamruczeli że cudny zapach i dlaczego w nim nie chodzę. Jak powiedziałam że go wymieniam to stwierdzili że sie nie zgadzają bo to jeden z najładniejszych zapachów jakie mam( a mam kilkanaście). Może to prawda i faktycznie nie wymieniać? idzie zima a on taki otulający,no już sama nie wiem?[/quote] dusiu ![]() to pomyśl sobie spokojnie ![]() może faktycznie skoro dawno nie testowałaś tego zapachu, warto go sobie przpomnieć teraz, jak nastały chłodne dni i może "odbiór" będzie inny ![]() mojemu mężowi też się, powiem Ci, Euphoria bardzo podoba ![]() synkowi też, no ale jemu podoba się każdy zapach (ma 5 lat, więc nos jeszcze niewyrobiony ![]() jak się zdecydujesz już tak ostatecznie na oddawanie Euphorii, to będę wdzięczna za tę dodatkową fotkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;5333939]Może faktycznie jeszcze przemyślę, ale Ty oczywiście posprawdzaj wszystko co masz posprawdzać, bo jednak coś mi mówi że zapach pójdzie do wymiany
![]() jasne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.