|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: trochę górnopółkowej kolorówk i aptecznej pielęgnacji - zapraaszam :)
Cytat:
Przykro mi .
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
W sumie możesz zaproponować sama co możesz oddać za Gucci by Gucci
Mi się u Ciebie podoba wiele rzeczy
|
#34 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Proszę też o doprecyzowanie info na temat ilości próbek ... Wiem, że próbeczki Gucci by Gucci mają pojemność 2 ml, u Ciebie na zdjęciu widzę dwie sztuki, czyli w sumie wychodziłyby 4 ml zapachu; tymczasem Ty w wątku wspominasz o 5 ml .
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko, że jedna była używana i zostało równo pół, czyli 1ml. Stąd te 5ml Co do Twoich kosmetyków...podoba mi się wiele rzeczy, jednak przewyższaja wartość moich próbek, dlatego też zaproponowałam abyś zdecydowała na czym np. najmniej Ci zależy. Masz próbki kremów ale one raczej mnie nie interesują. Może jeszcze coś z mojego wątku by Cię zainteresowało? Wiem że nie chcesz odlewek, odpsików ale może zdecydujesz się na np jakąś część Serum Lancome(jest z dozownikiem) z perfum mam Dolce Gabbana the one. U Ciebie najbardziej podobają mi się:1 cienie Dior 2 puder Dior 3 serum Fekkai
|
|
#36 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Serum Lancome mnie interesuje (uzywam tylko dermokosmetyków i dermokosmoceutyków). No a kosmetyki, które Cię u mnie zainteresowały, mają faktycznie wartość nieporównywalną z próbkami zapachu. Może kiedy indziej ... ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za diorskin?
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj Aniu! Ja znowu w sprawie pudru
.Może chciałbyś Emporio Armaniego,to "złote" klasyczne ponad 50/100 ml? (chociaż chwilowo jest w rezerwacji).Pozdrawiam!
|
|
|
|
#41 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przykro mi, ale aktualnie szukam paru konkretnych zapachów, no i niestety "złoty" Armani do nich nie należy ![]() Przepraszam, że po raz kolejny odmawiam, ale jakiś czas temu definitywnie skończyłam z wymianami na kosmetyki inne niż te, które są mi rzeczywiście potrzebne Na mojej liście poszukiwanych pachnideł są aktualnie: Midnight Poison Diora, Miracle Lancome, Gucci by Gucci, L'Instant Magic Guerlaina, Lalique Le Parfum ... i chyba nic więcej ![]() Gdybyś miała coś z tego, to chętnie ...
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za :
Christian Dior Diorskin; puder prasowany kolor: 621 Transparent Medium; aktualne zużycie pudru szacuję na 15 % Frederico Fekkai Finishing Polish (serum nabłyszczające) kiedys bylas zainteresowana lancome attraction (w koncu jego wymiana nie doszlado skutku ) |
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

)
.

.