![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Escada, OI, Lancome, Cacharel, Dior, Clarins, Sephora, APC, Alfaparf, Eris, biż
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Escada, OI, Lancome, Cacharel, Dior, Clarins, Sephora, APC, Alfaparf, Eris, biż
Olka, niedawno dostałam torbę - kosztowała 160zł a ja tak właściwie ani razu jej nie użyłam
![]() ![]() ![]() Markowych, nienoszonych ciuchów też mam od groma (jeszcze niektóre z metkami ![]() ![]()
![]() |
#33 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() szkoda że nie jest w kolorku brązowym ![]() ciuchy? jasne! proponuj bo ja jestem ostatnio wygłodniała na ciuchy ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
Interesuje mnie Magnetism, Alfpfarf oraz dwa cienie APC. Moge zaoferowac ze "szmatek" - satynowa, kobieca czarna bluzke wiazana pod biustem oraz Reserved, badz perfuowany olejek Truth CK 140 ml, torebke dosc duza, kupiona niedwano w H&M - czarna... w sumie to ja mam sporo ciuchow, butow... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
ok
![]() Jakie kolory oraz rozmiary ciuszków Cie interesują?
![]() |
![]() |
#36 |
czyli Endżi
|
Wiesz, teraz nie za bardzo mogę cyknąć fotki. Mam na razie takie 3
![]() ![]() ![]() ![]() Na razie mam coś takiego... 1. sweterek w klimacie kimonkowym - Vila 2. bawełniana koszulka z cyrkoniową Kitty ![]() 3. T-shirt - New Yorker 4. bolerko - New Yorker Wszystko to młodzieżowe Lki w wąskich fasonach.
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Sephora correcteur de teint effet frais cooling cover stick korektor w kolorze zielonym zużycie niewielkie ok 5%
APC opalizujący sypki cień do powiek numer 30, zużycie 15% APC opalizujący sypki cień do powiek numer 22, zużycie 10% APC opalizujący sypki cień do powiek numer 12, zużycie 5% Christian Dior czarna kredka do oczu- waterproof eyeliner pencil noir 094. Z jednej strony gąbeczka do rozcierania, z drugiej kredka. temperowana dwa razy, więc zużycie niewielkie. Alfaparf hair power nano-tech solutions intant volumizer zostało 80% z 50ml (Preparat Momentalnie Nadający Objętość włosom) znajdziesz cos u mnie za ktoras z tych rzevczy??
![]() |
![]() |
#38 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolory hm.. raczej klasyczne czyli np beże, białe, czarne, różowe, fioletowe, brązowe -> to są moje ulubione kolory, ale tak naprawdę jeśli spodoba mi się fason to mogą być wszystkie inne kolory czyli np zielone, żółte, pomarańczowe, szare itp itd. Aha, jednego koloru nie lubię: czerwonego. Wiśniowy lubię, ale taki typowo czerwony to nie. Rozmiary to też zalezy od tego jaki materiał, fason. Ale głownie M(40), ewentualnie większe np małe L-ki, czasem mniejsze np duże S-ki. To zaleeży. Rozmiarówka w sklepach jest bardzo różna, ale najczęściej pasuje na mnie M ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() te ze zdjęć to 1wsze jest śliczne, ale będzie mi pogrubiało ramiona a im już tego nie potrzeba ![]() ![]() ![]() CZekam na ten sweterek ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
czyli Endżi
|
Te Vile są naprawdę wąskie
![]() ![]() ![]() A ten czarny sweterek z kokardką jest grzechu warty ![]() Na razie widziałabyś coś dla siebie czy niekoniecznie?
![]() |
#40 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale ten sweterek pasowałby na rozmiar 40? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#42 |
czyli Endżi
|
Szukałam w necie zdjęcia tego sweterka, ale nie mogę znaleźć
![]() Jest z bawełny z jakąś elastynową domieszką - jest przemiły w dotyku. Jest gładki, z długimi rekawkami, zapinany na guziczki, ma dekolt i jest przwiązywany w pasie satynową czarną wstążką ![]()
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
*Clarins duo soleil puder w pięknej puderniczce w ładnej, czerwonej saszetce. Kolor najjaśniejszy 00 bronzing duo morning sun. 11g użyty kilka razy, zużycie max 5%.
*Alfaparf hair power nano-tech solutions intant volumizer zostało 80% z 50ml (Preparat Momentalnie Nadający Objętość włosom) oraz Lancome Q oui lub Sentyment escady Zapraszam do mnie ![]() daj znak w ciuszkowym,że odpowiedziałaś. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
co to znaczy "grzybek"? ![]() i jeszcze upatrzyłam . Lacoste Essential -męskie 2 ml nieużywany próbka z atomizerem 4. Lacoste (czerwony)-//-
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Clarins duo soleil puder w pięknej puderniczce w ładnej, czerwonej saszetce. Kolor najjaśniejszy 00 bronzing duo morning sun. 11g użyty kilka razy, zużycie max 5%.
Christian Dior czarna kredka do oczu- waterproof eyeliner pencil noir 094. Z jednej strony gąbeczka do rozcierania, z drugiej kredka. temperowana dwa razy, więc zużycie niewielkie. coś u mnie? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki ocenisz stan? czy kolory są zachowane, czy nie ma plamek, przebarwień? Czy jest rozciągliwa? Z jakich materiałów? czy prześwituje? Jakie są wymiary? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5851974 jaki ocenisz stan? Czy to dopasowany sweterek? Jaki skład materiału?
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Oliku, chyba zgubilaś mój post (bo odpowiadasz na kolejne
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...0&postcount=41
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie?
![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podoba mi się: miniaturka Diora - J'Adore, Vollare i Glazel - kuleczki rozświetlające - złote, beżowe i kilka różowych -> czy masz do nich zdjęcie? - Inglot - puder - mozaika nr 22, zużycie ok. 10% - niestety, dla mnie zbyt żólta -> czy masz do tego zdjęcie? - Sephora - puder matujący D10 (w przeźroczystym opakowaniu) - użyty 4-5 razy pędzlem, zbyt cieply dla mnie --> czy masz do tego zdjęcie? ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#51 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak będę mieć, podeślę ![]()
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Grzybek - nazwa fasonu ![]() ![]() spódniczce zrobię jutro fotki przy dziennym świetle i wkleje bo teraz białemu ciuszkowi strzelać z lampą nie ma większego sensu bo nic nie będzie widać. wkleję ci w wątku jutro ![]() próbki są oczywiście oryginalne dostałam przy zakupach w sephorze lub duglasie nie pamiętam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
cyknęłam z lampą i są dość dokładne więc wklejam
firma firetrap może niewiele mówić ale tu ich stronka http://www.firetrap.com zbliżenie dołu jest taki hmmm jaby nie wykończony ale od zawsze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
Wklejam fotki "szmatek" oraz torbe. Moze zaczne od tego, ze z Twojego opisu wynika iz peferujemy podobny styl oraz rozmiar. Bluzka czarna, satynowa to angielska marka Bay, roz. z metki 14 ale to raczej male L, ja nosze zwykle pomiedzy 38 a 40. Mialam ja na sobie moze 2 razy, jest w idealnym stanie. Czekoladowo-brazowa to bluzeczka z uciagliwej koronki, przewiazywana w pasie dlugasnym pakiem satynowym, Atmosphere, z metki 38/40. Blekitna to New Look, roz. z metki 36 , ale wedlug mnie to male 38. Spodnie Zara, kupione niedawno, z metki 40, wedlug mnie to 38, bardzo wyszczuplajacy fason, biodrowki ladnie modelujace pupe, proste nogawki. nie maja juz metek, ale sa nowe. Torba kupiona w H&M. Czarna, bardzo pakowna. Dosc duza(nosze wylacznie wielgasne torby ![]() W swietnym stanie - kupilabym bodaj grudzien/styczen, niewiele nosilam. To tyle. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2008-03-12 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze
![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2008-03-12 o 12:14 Powód: fotki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
Ok to wklejam zdjęcia kilku ciuszków w rozm mniej więcej M, tylko 2 rzeczy mozna uznac za uzywane.
Marynarka Orsay - kolor na zdjęciu nie oddaje do końca rzeczywistego, jest to czekolada w delikatna kratę. Marynarka jest praktycznie zupełnie nowa, załozylam ją raz na 1h na egzamin i wisi w szafie. W brązie nie wyglądam najlepiej a szkoda bo marynarka jest naprawde swietna i ladnie lezy ![]() Spodnie Reserved , także nowe. Kupione pod wypływem chwili, oderwałam i wyciełam metki więc juz nie moglam zwrocić. Nie mialam ich na sobie ani razu, nie licząc przymierzania w domku.Wole obcislejsze. Z metki to 36 ale zdecydowanie nie jest to 36 tylko 38. Bluzka Preety Girl - także zupełnie nowa,nie noszoa ani razu ( nie liczac przymierzania ). Jest to S ale bluzeczka jest bardzo uciągliwa i spokojnie wjedzie na M ![]() Bluzeczka koronkowa Pilot - z metki jest to rozm 16 czy dośc duzy, ale ja nosze zazwyczaj Ski lub maniejsze Mki i jest na mnie dobra ![]() ![]() ![]() Swterek Terranowa - rozowy, "włochaty". Rozm S i jest to typowe S czyli na Ciebie noszącej Mki bedzie obcisły. Był noszony, ale jest b.dobrym stanie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094 Edytowane przez Soft Czas edycji: 2008-03-12 o 14:34 Powód: edycja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
Wygrzebałam tylko tyle bo nie wiem wlasciwie jakie siuszki lubisz nosic.
edit: to kasuje fotki pozostalych ciuszków ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094 Edytowane przez Soft Czas edycji: 2008-03-12 o 14:35 Powód: edycja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To ma może dopisze na pierwszej stronie czego nie szukam, czyli nie szukam spodni (mam trudną sylwetkę wiec spodnie musze przymierzać.) i nie szukam marynarek, kurtek. Wyjątkiem jest styl gothic/sweet lolita ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.