![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak wyglądają zaręczyny?
to nawet nie o to chodzi....moglas sie poczuc urażona ale nie obrażona
![]()
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak wyglądają zaręczyny a oświadczyny?
po pierwsze ja i S. zaręczylismy się bez obecności osób trzeciech i rodziców to jest nasza chwila i nikomu nic do tego
jedni robią to w gronie rodziny a inni bez publiki każdy ma swoje zasady i trzeba je uszanować ja i S. bierzemy tylko ślub cywilny z weselem hucznym bo kościelny nie jest nam do niczego potrzebny i nie zamierzamy sponsorować "czarnej mafii" a tradycja tradycją. Jak juz jestes taka tradycjonalistak to trzeba przestrzegac wszystkich reguł w tym czystości do dnai slubu ![]() nie zawsze każdy bierze zdanie rodziców pod uwagę, skoro jesteś taką tradycjonalistką to bądź ale też pozwól innym na własne i nie wytykaj tego, jak ktoś tobie zwrócił uwagę to wielce obrażona dama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
a oto parę ciepłych słów jakie otrzymałam jako wiadomość prywatną od
xxxxxxxxx cóż niski poziom kultury osobistej już pokazałaś - nic dodać - nic ująć pamietaj to jest forum i każdy może komentować Twoją wypowiedź czy się to podoba czy nie, skoro Ty komentujesz innych to i inni będą komentować Ciebie a ja nie mam 20paru lat (tylko dużo więcej) żebyś udziela mi swoich porad Pamietaj to jest forum publiczne a nie priv na który sobie zapraszam wianuszek wzajemnej adoracji. Pani politolog, dziennikarz - żenada np. cyt: Chiante: "Ja nie krytykuję tego, co robią inni, ale głośno zastanawiam się, co jest tego powodem" czyli Ty tylko zastanawiasz sie głośno ale inni nie mogą, skoro jesteś tak przewrażliwiona na zdanie innych odmienne od Twojego to nie zastanawiaj się głośno wtedy nie będziesz innych szykanować prywatnymi wiadomościami aha cyt: Chiante "nie oceniaj kogoś, kogo nie znasz i nie wtrącaj się w nie swoje sprawy" skoro wymagasz tego od innych to najpierw zacznij od Siebie samej zawsze tez można paść i nabrać się na prowokację ze strony Pani dziennikarz i zostać potem opisanym "w marnej jakości artykule" Edytowane przez AgaZ Czas edycji: 2008-10-27 o 14:06 Powód: publikacja PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Sunshine złamałaś regulamin forum
![]() 11. Nie zamieszczamy na forum publicznym, ani na BO prywatnej korespondencji bez zgody autora. Chyba, że dotyczy to wyzwisk, rasistowskich odzywek, pogróżek, spamu, czy wyraźnego łamania prawa; Chiante dostaje ode mnie upomnienie za "zniechęcanie" użytkowniczki na PW.
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
a pseudo umoralniać to można??? chyba użytkownicy mają parwo poznac prawdziwe oblicze co niektórch forumowiczów, którzy nie mogąc nic wskurac na forum umoralniają na wiadomosciach prywatnych że to tylko oni mają rację
Chiante - ciebie się to tyczy ostrzeżenie szczerze jednym uchem wpadło a drugim wypadło - moja szczera odpowiedź ;-) Proponuje poinformować innych, że wypowiadanie sie na forum wiąże się z tym, że może nasza wypowiedź zostac oceniona przez innych nie zawsze zgodnie z naszymi oczekiwaniami i wybielanie się w późniejszych postach nic nie daje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
A nie wydaje Ci się, że teraz Ty próbujesz udowodnić swoją rację? To jest forum dyskusyjne i a nie forum "moich racji". Radzę już zakończyć tę dywagację na temat tej dyskusji, PW i łamania regulaminu. WSZYSTKO zostało wyjaśnione w PW do Ciebie i do Chiante.
Wątek jest zupełnie o czymś innym. ![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej wątek się "trochę" ożywił - szkoda tylko, że w tak niemiły sposób. Wracam zatem do meritum sprawy i nie reaguję na żadne zaczepki. ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Ja bym bardzo chciała zeby mój TZ poprosił moich rodziców o rękę, ale on nie mówi po polsku a moi rodzice po angielsku, więc jak zapyta ich po angielsku lub hiszpansku a ja bede musiała im tłumaczyc to juz nie bedzie tej magii... wiec nie wiem co z tym fantem zrobic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zaraz napiszę Ci dokładnie jak to my rozwiązaliśmy a właściwie dopiero rozwiążemy. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
chiante - czyżbyś sie już zaręczyn jednak doczekała? ;>
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
mój facet miał w planie zabrac mnie do bardzo drogiej restauracji, tam w deserze miałam znaleźć pierścionek ale przez przypadek pierścionek znalazłam wczesniej (czysty przypadek) więc uklęknoł przede mną w mieszkaniu i poprosił mnie o rękę w srodku tygodnia (środa) a potem poszlismy do tej restauracji na dobre wino i deser lodowy - i nie narzekam bo i tak było bardzo miło i romantycznie
ja nie rozumiem zaręczyny oficjalne i nieoficjalne - drogie Panie zaręczyny sa tylko jedne, tzw. przez Was oficjalne zareczyny z rodzicami to dla mnie odgrzewane kotlety - sorry za szczerość ale ta magia i urok chwili jest tylko raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jak powinno wygladac proszenie o reke corki ? Wiem, że moj tata o tym zawsze marzył. Wiec po "naszych" zareczynach TZ poprosi rodzicow o moja reke. Tylko nie wiemy jak to zrobic?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale z tego co się dowiedziałam to zwyczajnie oznajmił moim rodzicom o naszych planach i pragnieniach. Odbył poważną rozmowę z moim ojcem a potem spytał się czy wyrażają zgodę na nasz ślub. I tyle. Teraz planujemy wesele ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz mam gdzies regułke nawet bo pisalam o tym prace kiedys, wiec jak bardzo Ci zalezy to daj znac i ją napisze a Twoj TZ sie nauczy ![]()
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Czesc a moze podpowiecie jak powinna wygladac mowa na zareczynach do przyszlych tesciow ja jestem w kropce a zareczyny sa 12.02.2009 roku czyli za 3 dni a ja nie wiem co powiedziec prosze pomozcie moje gg 2854408...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.