|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#602 |
Rozeznanie
|
Lunka, a czy sie 'aby" nie znajdzie parę kropel wiecej Celinków ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#603 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
interesowały cię 1881- napisałam, ze to te, których szukasz, nie wiem, czy odebrałas ![]() Mirra &Mirra Eau Suave Penhaligon Artemisia Eau De Kasaneka Lorenzo Viloresi donna Dzonghka te cuda by mnie interesiły ![]() Palisander z lutensów mam Le Majeste Sa rose...czy jakoś tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Raczkowanie
|
Opolanko ja właśnie poszukuję
![]() ![]()
#605 |
Zadomowienie
|
Uaktualniam:
Legenda: F - fabryczna (tzn. nie mniej niz polfabrycznej probki z opakowaniem) Oddam: 1) Euphoria (CK) -> F 2) One (CK) -> F 3) Pure Poison (Dior) -> F 4) Glow by JLo -> F 5) Del Mar (Baldessarini) -> F 6) Hypnose (Lancome) -> F 7) Deep red (Hugo Boss) -> F 8) Versace Woman -> F 9) Black for her (Kenneth Cole) -> F 10) Energizin fragrance (Shiseido) -> F 11) Pacific Paradise (Escada) -> pół fabrycznej z opakowaniem 12) Emotion (Pierre cardin) -> pół fabrycznej z opakowaniem 13) Puma Woman -> F 14) Nu -> odlanych kilka kropel 15) Dolce Vita (Dior) -> robiona probka 16) Wish -> mala robiona probka 17) Lacoste Pour Femme -> F 18) 212 Sexy (CH)-> F 19) Gucci Rush2 -> F (bez opakowania) Chciałabym poznać: 2) Le Monde est beau (Kenzo) 3) Nina Ricci (różne) 5) Dune 7) Kezno classic 8) Kenzo Amour 9) Jil Sander Style 10) Femme de Montblanc 11) Tea for two 12) ciekawe perfumy, ktorych nie znam (raczej slodkie, ale nie do przesady)
#606 |
Zakorzenienie
|
Bardzo chciałabym poznać Stelle In Two Peony, za kropelkę odpsikam co tylko dusza zapragnie z mojej kolekcji
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka: mam Stelle In Two Peony. 3-4 psiki wiec moge przesłać.
Jak jesteś zainteresowana to poprosze PW.
![]() |
#608 |
Zakorzenienie
|
Bardzo chciałabym poznać:
Pure Poison Elixir, Pure Poison, Lolita Midnight, Amor Elixir, Theorema (i jej wariacje), OI ![]() Próbki do oddania: Organza jaśminowa Cristobal EDT Le Baiser Du Dragon Eau des Merveilles Hermesa Sicily Ogródek Nilowy Addict
#609 |
Zakorzenienie
|
Mam pare próbeczek Angela w kartonikach każdy po 1,2 ml, jedna próbkę Angel La Rose 2ml bez dwóch psików, miniaturkę Parfum Rare jacomo edt 5ml, miniaturkę Secret de Venus Weil (kwiatowo-orientalny), miniaturkę Private Collection EL 3ml, oddam w dobre rece za:
Must Cartier ![]() Shalimar light ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Zakorzenienie
|
Moze wynagrodzic w dzieciach. Nie bedę chciwa moze byc na razie 1 (niewazna płec ma być zdrowe) chyba ze bedzie chojny i wyjda blizniaki (choc watpię bo nigdy ani z mojej ani z meza strony w rodzinie nie było dwojaczków).
A tak serio, to nie ma sprawy. Zawsze się Cieszę jak mogę pomóc.
![]() |
#612 |
BAN stały
|
Dodaję parę firmowych próbek:
* Gucci Envy me * Estee Lauder Pleasures * Cindy Crawford Feminine * Givenchy Very Irrestible * Boucheron Initial * Tommy Hilfiger True Star * Puma Woman * Molinard Nirmala Dalej proponuję też próbki-odlewki: * Lancome Hypnose edt * Donna Karan Black Cashmere * YSL In love again /edition fleur de la passion/ * Molinard: Nirmala, Habanita, Miss Habanita, Un Air d'Habanita, Molinard de Molinard * Chanel Coco Chanel * Guerlain L'Instant edt * L'Occitane Eau de 4 Reines /różana/ Chętnie poznam: - przede wszystkim- Casmir - inne zapachy Molinard (np. Cinnamon & Orange) - Shalimar - Samsara - Alien - Crystal Noir - London (ten w kratkę) - Insolence - Rumeur - Cashmere Mist - Be Delicious Red - Amour - oba ogródki- nil i śródziemnomorski i inne rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Rozeznanie
|
mam cashmere mist i crystal noir (odlewki z flakonów)
MAM NA WYMIANE: -Pamplelune Aqua Allegoria Guerlain -Cioccolato Bianco (biała czekolada) Aquolina -Devotion Sabatini -Aqua Allegoria Lemon Fresca Guerlain -Cashmere Mist Donna Karan -Amor Amor Cacharel -Opium EDP -Kenzo Słonik -Eden Cacharel -Giordani Gold -Agatha della Prada -Dune miniaturka -Blue La Perla pół próbki fabryczna -Obsession Night for Men 1m fabrycznal -Cerutti 1881 1ml -Miami Glow J.LO 1/3 fabrycznej -Obsession Klein Night (niebieska) -Alessandro dell' Aqua Woman in rose 2ml raz psikana w kartoniku -Alessandro dell’ Aqua (czarna) 1ml -Rykiel Woman pół próbki -pierwotnie 1,5ml fabryczna -Ralph Lauren Style 0.8-1ml interesi mnie ![]() * Tommy Hilfiger True Star * Molinard Nirmala * YSL In love again /edition fleur de la passion/ * Molinard: Nirmala, Habanita, Miss Habanita, Un Air d'Habanita, Molinard de Molinard |
![]() ![]() |
![]() |
#614 |
Raczkowanie
|
z chęcią oddam mleczko do ciała Shalimar, 100ml, raz przetestowane na ręce.Zapach kompletnie mi nie odpowiada.
-fabryczną próbkę Nina Ricci Love in Paris- raz psiknięta-1,2 ml W zamian przyjmę próbki lub odlewki Pure Poison lub inne ciekawe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
Zakorzenienie
|
MoniaK - co powiesz na Pure Poison fabryczną próbkę minus 4 psiki za Cristobala?
![]() Cinnamon girl - czy Casmir White też by Cię interesował? Jeżeli tak, to chętnie przygarnę BC w zamian ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 |
Raczkowanie
|
agnyska81 casmir white masz probeczke czy odlewke? Jezeli to drugie, albo Cinnamon Girl by nie reflektowala
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Uaktualniam moją listę.
ODDAM - NA WYMIANĘ : - Women - Paul Smith (atomizer) - Very Irresistible Sensual (atomizer) - Darling - K.Minogue (atomizer) - Amor Amor Eau Fraiche (atomizer) - Hot Couture EDP - Hot Couture EDT - I love love - Just Me - P.Hilton - Roseberry - Parfums De Rosine - Addict 2 - Miss Dior Cherie - Escada Sunny Frutti - Lemon Fresca - Aqua Pampelune - Incanto - S.Ferragano - Miracle So Magic - Glow - J.Lo. - Live - J.Lo. - Live Lux - Still - J.Lo - Burberry Brit - Ghost - Dalissime - S.Dali - Gloria - Green Tea - Be Delicious - Red Delicious - Eau De Charlotte - A.Gautal - Petite Cherie - A.Gautal - Candy Desert Treats - Jessica Simpson - Life Circle Fruit - Oriflame - Pink Suede - Avon - Too Feminine - Aigner (ociupinka) - Wish - Chopard - Lolita Lempicka - edt - Pleasures Exotic - Estee Lauder - Love love de toi -Morgan - Par Amour Toujours - Clarins - Sunset Heat - Escada - Cherry Fantasy - Arpege- Lanvin - Alchimie - Rochas - Deep Red - Hugo Boss - Lovely Prism - Lacoste pour Femme - Lacoste - Mure Et Musc EDT - L'Artrisan - Automne - M.Micallef - L'Instant - Guerlain - Delices - Cartier - Sensi - G.Armani INTERESUJĄ MNIE ZAPACHY: - Time for Pleasure - Versace - Escada Rockin'Rio - Escada Sexy Graffiti - Aquolina Sok Malinowy - Aquolina Świeże mango - Aquolina Litchi - Aquolina Brzoskwinia i morela - Plaisirs Nature Jeżyna - YR - Plaisirs Nature Malina - My Couture - In Love Again Edition Fleur De La Passion - YSL - Tutti Kiwi AA -Escada Sentiment - Fantasia - Fendi - Promesse-Cacharel - Flowerbomb - My Torrente - Love Love De Toi Glossy - Morgan - Donna - Luciano Soprani - Jolie - Luciano Soprani - Pretty Girl - Luciano Soprani - Solo Amore - Luciano Soprani - Enjoy -Jean Patou - Jaguar Woman - Jaguar - So - Givenchy - Ghost Cherish - Ghost - Ghost Summer Flirt - Ghost - Franck Olivier - Franck Olivier - Byblos Woman - Byblos - Agent Provocateur - True Star Gold -Tommy Hilfiger - Girl Summer - Tommy Hilfiger - Eclat D'Arpege - Lanvin - Desnuda - E.Ungaro -Baby Doll - YSL - MY TORRENTE - Torrente - SUN MOON STARS - Lagerfeld - Tropical Punch - Escada - Red Jeans - Versace - DKNY Women - Donna Karan Oraz inne...głównie - lekkie, słodkie, owocowe, owocowo - słodkie, względnie owocowo-kwiatowe zapachy, z przewagą nuty owocowej. Pozdrawiam ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2007-03-01 o 08:42 Powód: nie ma to jak literówki ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Shalimara powiadasz ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#619 |
Konto usunięte
|
Mam do wymiany
Agent Provocateur Eau Emotionnelle-13-15 ml -odlewka w nowiutkiej butelce z atomizerm,zapach brałam w ciemno i nie trafiłam Mogę też oddać Passion Dance Avonu 50ml-zużyte z 5 ml, może komuś się podoba Nie wiem czego szukam, nie słodziaków i kadzidlaków, to na pewno za to baardzo chętnie Cristobala i Manie-czarną |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#620 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#621 |
Raczkowanie
|
Bardzo bym chciała Le monde est beau
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Zadomowienie
|
a ja z kolei mam manie ralphową
![]() ![]() więc jeżeli ktoś może to błagam ![]() Ralph Lauren, Ralph ; ![]() Ralph Lauren, Ralph Cool ; ![]() Ralph Lauren, Ralph Rocks EDT ; ![]() no i jeszcze Elizabeth Arden green tea chodzi mi raczej o probki bo obecnie posiadam tylko adidas tropical ale chyba nie chce sie z nim rozstawac ale odlewke moge zrobic ![]() Edytowane przez agiii Czas edycji: 2007-02-28 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#623 | |
BAN stały
|
co byś powiedziała na True Star, Nirmalę i In love again za odrobinę Cashmere Mist i Crystal Noir?
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#625 | |
BAN stały
|
chętnie oddam odrobinę In love again za Lovely Prism
![]() co Ty na to? Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#627 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Agent Provocateur, EdP - szukam próbki (lub ewentualnie innej wersji AP). Pilne
Cytat:
Czy którakolwiek z Was posiada próbkę tego zapachu??
![]() |
#628 |
|
Eenax
![]() Mam w związku z tym propozycję, jeśli Ci ona odpowiada, to zapraszam na PW. - Ghost - Candy Desert Treats - Jessica Simpson - Life Circle Fruit - Oriflame - Love love de toi -Morgan - Sunset Heat - Escada - Cherry Fantasy - Lacoste pour Femme - Lacoste Za: - Escada Rocki'n'Rio - Jaguar Woman - Jaguar - Byblos Woman - Byblos - SUN MOON STARS - Lagerfeld - DKNY Women - Donna Karan - L’ Artisan Chasse aux Papillons EDT - Tropical Punch (jakoś przeżyję, jeśli po tych kilku sekundach zapach jest taki jak w oryginale to zaryzykuję) ![]() Ponieważ akurat dzisiaj dostałam wymienione w Twojej liście Cartier Delices oraz L’ Artisan Mure et Musc EDT, więc z nich rezygnuję ![]()
#629 |
Zakorzenienie
|
Monia K i Cinnamon girl - PW poszło!
|
![]() ![]() |
![]() |
#630 | |
|
Cytat:
![]() Zapraszam na PW. Dodałam kilka zapachów do mojej listy ---> tej na poprzedniej stronie ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2007-02-28 o 19:14 Powód: :-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.