Misja w Zambii - cz. IV - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-15, 06:48   #601
blla
Raczkowanie

Dot.: Misja w Zambii - cz. IV

Basiaczek, Seona ale mnie zdezorientowałyście No i teraz nie wiem co zrobić a wiadomo, że kobiecie w ciąży trudno podjąć decyzję
blla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 13:53   #602
MartaiMaciej
Raczkowanie

Jestem Basiu, jestem. Czytam, nie robię zaległości, ale po codziennej walce z ogrodem, a właściwie z poligonem, jaki robi mój pies z ogrodu niewiele mam siły.
Dołączamy się do wszystkich życzeń dla Neli i Jej męża. Gratuluję pięknej akcji dla Misji. Za opieszałość należy mi się, ale nie bijcie, ja sama sobie już potłukłam siedzenie w górach (oj boli). Jak ktoś spyta po kim moja 20-to letnia malutka dziewczynka się wiecznie obija, to już doszłam do tego , że po mnie.

Seonka trzymam kciuki. Mamy spodziewające się "bliźniaka" : bliźnięta są pilne, sympatyczne, wiecznie niezadowolone z siebie, uparte i bujają w obłokach nieustannie.

Blla ja ciążę nazywam Jajko Niespodzianka. Nawet trzy dni przed porodem mogą się pomylić, znam takie przypadki. W swoim czasie się dowiesz, cierpliwości. Lepiej nie wiedzieć, niż się nastawić, a potem zdziwienie, miała być Małgosia, a jest Jaś.

Pyziulka trzymam kciuki.
Marysia Rozwydrzona kiedy wyniki?
Pozdrawiamy wszystkich cieplutko.
Stary 2009-06-15, 14:21   #603
mamapity
Raczkowanie

Witam wszystkich serdecznie!!!

Dla Ciebie J -W Dniu Imienin z całego serca życzę Ci, wszystkiego najlepszego,
niech się Twe życie na lepsze zmienia, wielu przyjaciół, mnóstwo miłości,
ludzkiej przyjażni oraz radości.:cmok :
Stary 2009-06-15, 17:46   #604
basiaczek11
Raczkowanie

Wszystkim Jolom 100 lat

Adopcja Serca na facebooku:

Adopcja Serca

basiaczek11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 19:30   #605
Ema09
Przyczajenie

Pewnie to nie najwlasciwsze miejsce, ale hm.. do odwaznych swiat nalezy.. A Wy moze bedziecie mogli mi pomoc. Czy ktos z Was ma jakies znajomosci w biurach podrozy, ktore organizuja kolonie/ obozy dla dzieci, ale za granica? Od 7 lat jezdze z dzieciakami na letni wypoczynek. W tym roku chcialabym wyjechac, gdzies dalej.. Ale niesety w moim miescie sa dwa biura, ktore organizuja takie wyjazdy.. A i kadra jest tam stala, Trudno sie wkrecic. Moze ktos z Was umialby mi pomoc.. Bylabym wdzieczna
Ema09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 23:45   #606
gosiakk7
Rozeznanie

Cześć!
To kto się w końcu wybiera na spotkanie? Chciałam zaznaczyć, że to już w ten weekend!!!!!
Może tak jak poprzednio w Choszczówce ustalimy menu na obiad? Ktoś ma jakiś pomysł?

Ava - widzę Cię! Nie możesz spać?

Edytowane przez gosiakk7
Czas edycji: 2009-06-15 o 23:46
gosiakk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 00:08   #607
ava80
Rozeznanie

GG do ava80 Send a message via Skype™ to ava80

Jolu - wszystkiego naj
Seonka nadal 2 w 1 - naciesz sie puki możesz cisza i spokojem

Dziękuję Wa za pytania i pamięć - szczególnie siostrze Franciszce, która mnie osobiście nie zna, ale regularnie wspiera mailowo i już nawet gmailowo
Zresztą wszyscy na czele z siostra macie wielkie serducha.
Natalia już bez gipsu od 3 tygodni, nadal oszczędza nogę ale to juz bardziej blokada w główce niż sama noga. Więc tylko czas.
U mnie pomału i w zasadzie bez zmian - goję się, minęło 2,5 miesiąca i niestety nie jest różowo i kolorowo i sytuacja nie poprawia się tak jak wszyscy by sobie życzyli, więc w sumie nie mam o czym pisać - dlatego nie piszę na ten temat. Modlitwy i wsparcie pomaga na samopoczucie oczywiście, natomiast na medyczne kwestie jeszcze niekoniecznie.
Czekam. Nie chcę tu smucić na forum
Przez to, że czekam - mam czas dla Was i wszystkich piszących namiętnie Rodziców i potencjalnych Rodziców oraz na poszerzanie wiadomości na stronie - dzieki za wsparcie Seona
Zapraszam co kilka dni do poszczególnych zakładek - szczególnie Adopcja Serca i Pytania i Odpowiedzi - może jeszcze cos Was zaskoczy?
Stary 2009-06-16, 10:42   #608
sobótka
Raczkowanie

Witajcie
Jolu mam pytanie - 1 czerwca pisałas o wysyłaniu rozliczeń i był tam nr 44 mojego dziecka, ale niestety jeszcze nic nie dotarło. Juz wysłałaś?! Mam nadzieję, ze nie zginęło przez te wolne dni na poczcie
Ava
Seonka jeszcze niedawno, pamiętam, dowiedziałas się o ciąży, a teraz juz nie możeesz doczekac się rozwiązania - szybko ten czas leci.
Jak mi nic nie wypadnie, a spotkanie dojdzie do skutku, bo cosik malutko chętnych, to pewnie tez zajadę do Choszczówki, w końcu bliziutko mam
Mało piszę, ale jestem na bieżąco z forum.
pozdrawiam sobótka
sobótka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 13:05   #609
Ażurek
Raczkowanie

GG do Ażurek

Jolu, dziękuję, właśnie przeczytałam dwa listy mojego dziecka i potwierdzenie otrzymania paczki, jak się cieszę to trudno wyrazić. W drodze? jest jeszcze koperta z sierpnia ubiegłego roku i 3 koperty z maja bieżącego roku więc może moja rodzinka ucieszy się znowu.
Ażurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 15:35   #610
Dla ciebie J.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pyziulka Pokaż wiadomość
Termin ślubu już ustalony - 12 wrzesień 2009 o 15:15
No piękna data ,ja miałam ślub 11 września a dzięki World Trade Center (albo jego braku)to jeszcze lepiej zapamiętywalna

Cytat:
Napisane przez sobótka Pokaż wiadomość
Witajcie
Jolu mam pytanie - 1 czerwca pisałas o wysyłaniu rozliczeń i był tam nr 44 mojego dziecka, ale niestety jeszcze nic nie dotarło. Juz wysłałaś?! Mam nadzieję, ze nie zginęło przez te wolne dni na poczcie
Odpowiadam Tobie i innym zainteresowanym,spisałam numerki jak dostałam listy ,pakowanie ,adresowanie i naklejanie znaczków,że o drodze na pocztę nie wspomnę też mi trochę zajmuje ,zwłaszcza jak to jest ponad 300 listów.
Wysłane zostały 8,10,12 czerwca więc zależy na jaka turę się załapałaś jeśli na ostatnią to jeszcze trochę musisz poczekać,a to był list zwykły ,który do 2 tygodni może iść.
życzę cierpliwości,ale dla 44 to poleciał list napewno ,sprawdziłam

Cytat:
Napisane przez mamapity Pokaż wiadomość
Witam wszystkich serdecznie!!!

Dla Ciebie J -W Dniu Imienin z całego serca życzę Ci, wszystkiego najlepszego,
niech się Twe życie na lepsze zmienia, wielu przyjaciół, mnóstwo miłości,
ludzkiej przyjażni oraz radości.:cmok :

Bardzo ,bardzo dziękuję.

Ava cierpliwości ,z Twoim zdrowym podejściem to chyba nie liczyłaś że po 2 miesiącach będziesz brykać jak dawniej.Wiesz ile czasu to musi sie poukładać na miejsce? albo nie powiem Ci ,żeby nie straszyć,spokojnie ,zleci jak Seony ciąża

www.adopcjaserca.pl

Edytowane przez Dla ciebie J.
Czas edycji: 2009-06-16 o 17:37 Powód: :)
Dla ciebie J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 18:29   #611
ava80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ażurek Pokaż wiadomość
Jolu, dziękuję, właśnie przeczytałam dwa listy mojego dziecka i potwierdzenie otrzymania paczki, jak się cieszę to trudno wyrazić. W drodze? jest jeszcze koperta z sierpnia ubiegłego roku i 3 koperty z maja bieżącego roku więc może moja rodzinka ucieszy się znowu.
hmm.. 3 w maju?

Przypominam o ograniczeniu paczek/kopert bąbelkowych czy listów
do MAX DWÓCH (2) PRZESYŁEK ROCZNIE
(łącznie - dwóch)
Stary 2009-06-16, 19:28   #612
New_Rock
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosiakk7 Pokaż wiadomość
Cześć!
To kto się w końcu wybiera na spotkanie? Chciałam zaznaczyć, że to już w ten weekend!!!!!
Może tak jak poprzednio w Choszczówce ustalimy menu na obiad? Ktoś ma jakiś pomysł?
Zapraszam na czat - możemy coś ustalić
Link do czata jest w moim podpisie

Cytat:
Jak mi nic nie wypadnie, a spotkanie dojdzie do skutku, bo cosik malutko chętnych, to pewnie tez zajadę do Choszczówki, w końcu bliziutko mam
Przyjdź koniecznie
Mam nadzieję, że się wszyscy zorganizują, choćby w ostatniej chwili
New_Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 21:03   #613
sobótka
Raczkowanie

Jolu, właśnie doszedł list wysłany 10 czerwca - dziękuję pięknie!!! Jest to list od dziecka ze ślicznym rysunkiem ...w związku z tym mam następne małe pytanko czy powinnam była też dostac list od siostry wraz z rozliczeniem (czytałam tez gdzieś, że nawet trafiały się świadectwa), bo dzisiaj dostałam jego wersję elektroniczną, ale zwykłego nie było?!

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rysunek BElity.jpg (133,5 KB, 42 załadowań)

Edytowane przez sobótka
Czas edycji: 2009-06-16 o 21:08
sobótka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 21:32   #614
ava80
Rozeznanie

Cytat:
Jolu, właśnie doszedł list wysłany 10 czerwca - dziękuję pięknie!!! Jest to list od dziecka ze ślicznym rysunkiem ...w związku z tym mam następne małe pytanko czy powinnam była też dostac list od siostry wraz z rozliczeniem (czytałam tez gdzieś, że nawet trafiały się świadectwa), bo dzisiaj dostałam jego wersję elektroniczną, ale zwykłego nie było?!

Na początku jeszcze były ale z przykrościa zawiadamiamy że ekonomicznie na tusze i papier nie dało w Zambiii rady.
Więc poszedl elektroniczny

Aha - siedzimy na czacie teraz!

http://s1.polchat.pl/chat.php?room=misja+w+zambii

co do rozliczenia - nie wszyst kie jeszcze dotarły do pl

Edytowane przez ava80
Czas edycji: 2009-06-16 o 21:56
ava80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 22:15   #615
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blla Pokaż wiadomość
Basiaczek, Seona ale mnie zdezorientowałyście No i teraz nie wiem co zrobić a wiadomo, że kobiecie w ciąży trudno podjąć decyzję
Blla, spokojnie Takie przypadki zdarzają się raz na X usg Np. moja gin. nie wierzy w takie pomyłki bo mówi, że to wina sprzętu lub partactwo lekarza jeśli już 2-3 razy widać płeć, to zazwyczaj tak już zostaje do końca
Cytat:
Napisane przez Ema09 Pokaż wiadomość
Pewnie to nie najwlasciwsze miejsce, ale hm.. do odwaznych swiat nalezy.. A Wy moze bedziecie mogli mi pomoc. Czy ktos z Was ma jakies znajomosci w biurach podrozy, ktore organizuja kolonie/ obozy dla dzieci, ale za granica? Od 7 lat jezdze z dzieciakami na letni wypoczynek. W tym roku chcialabym wyjechac, gdzies dalej.. Ale niesety w moim miescie sa dwa biura, ktore organizuja takie wyjazdy.. A i kadra jest tam stala, Trudno sie wkrecic. Moze ktos z Was umialby mi pomoc.. Bylabym wdzieczna
Przykro mi, nie znam nikogo
Cytat:
Napisane przez gosiakk7 Pokaż wiadomość
Qrcze, na ostatnim spotkaniu dowiedziałam się o ciąży, na tym będę rodzić
Cytat:
Napisane przez Dla ciebie J. Pokaż wiadomość
No piękna data ,ja miałam ślub 11 września a dzięki World Trade Center (albo jego braku)to jeszcze lepiej zapamiętywalna

albo nie powiem Ci ,żeby nie straszyć,spokojnie ,zleci jak Seony ciąża
No mi też 11 września dobrze się kojarzy, bo od tego dnia liczę ciążę Jola, moja ciąża raczej się zatrzymała i dziecko nie chce się wyprowadzać. Więc może skończyć się eksmisją
Termin mam na czwartek, trzymajcie kciuki

Sobótka rysunke pięęęękny!!!!! Gratulacje tak zdolnej Córci

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2009-06-16 o 22:18
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-17, 07:24   #616
kate354
Raczkowanie

Cześć
Dzięki, DlaCiebieJ Dostałam rozliczenie.
Nela, a co to za afrykańskie tajniki nocy poślubnej, bo ktoś mi tu pisał
I jeszcze raz dziękuję za kartkę z życzeniami ślubnymi od sióstr i dzieci.
Seona, trzymam kciuki. Może właśnie rodzisz....
kate354 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 08:16   #617
blla
Raczkowanie

MartaiMaciej, Seona myślę, że zagadka mojego dziecka rozwiąże się już w lipcu - idziemy na usg do bardzo dobrego i znanego lekarza
Seona za Was cały czas trzymamy kciuki (wszystkie 4 )

Dla Ciebie J. spóźnione o 2 dni ale najszczersze życzenia. Dostałam rozliczenie - bardzo dziękuję. Uśmiałam się jednak, bo faktycznie były podane wymiary: rozmiar buta 38, ale wzrost 105cm . To trochę za mało jak na mój gust dla 17 chłopca
Stary 2009-06-17, 08:24   #618
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kate354 Pokaż wiadomość
Seona, trzymam kciuki. Może właśnie rodzisz....
Gdzie tam rodzę Moje dziecko nie ma zamiaru się wyprowadzać, obawiam się, że skończy się eksmisją?
Cytat:
Napisane przez blla Pokaż wiadomość
Uśmiałam się jednak, bo faktycznie były podane wymiary: rozmiar buta 38, ale wzrost 105cm . To trochę za mało jak na mój gust dla 17 chłopca
Bo to na szybko wpisywane, nie ma się co dziwić.

Ale bierzcie poprawkę na te sprawy: dzieci (w szczególności te małe) były mierzone kilka miesięcy temu, mogły urosnąć, utyć, schudnąć itp.

Ja i tak uważam, że jest to zbędna czynność Dane przychodzą nieaktualne, sprzed kilku miesięcy, najlepiej moim zdaniem kupować coś "na oko", nawet większe niż na swój wiek.

Tutaj http://www.trendy-kids.pl/Tabela-roz...nfo-pol-8.html
Można sobie sprawdzić ile w poszczególnym wieku dziecko mierzy.

Ale to tylko moje zdanie, bo wiem, że wiele osób czeka na takie wymiary i kieruje się nimi

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2009-06-17 o 08:26
Stary 2009-06-17, 12:23   #619
blla
Raczkowanie

Seona zgadzam się z Tobą co do rozmiarów dzieci - nawet jak będę wysyłać Jeremiaszowi buty, to nie na 38 tylko większe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-17, 16:48   #620
janka75
Przyczajenie

Witam i pozdrawiam Wszystkich serdecznie !

Dla ciebie J - dziękuję za rozliczenie (dostałam wczoraj).
Seona - Tobie za zdjęcie - jeśli coś się wyjaśni, to będę wdzięczna za informacje. Chociaż oczywiście nie śpieszy się - w końcu poród ważniejszy i nie martw się - dzidziuś wie kiedy wyjść (tu się pochwalę) - w poniedziałek zostałam ciocią małego Wiktorka - zdecydował się 6 dni po terminie.

I jeszcze informacja - może ktoś będzie chętny - mam plany zorganizować w najbliższym czasie paczkę, tak żeby doszła na Boże Narodzenie.
janka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 19:19   #621
ava80
Rozeznanie

A ja się w końcu przekopałam przez papiery, wszystko poskanowałam (maaaaasakra :P), poopisywałam, ponumerowałam, błędy wykryłam, popoprawiałam, wsparciem Seony w kilku przypadkach się uraczyłam i efekt jest.
Własnie siadam do maila i rozsyłam świadectwa dzieci, które prze mój wypadek wisiały w zawieszeniu od marca.
Osoby z listy poniżej niech czekają na maila -świadectwa nastepujące idą własnie do was:
5 x 2, 8, 9, 12, 17, 19, 23, 24, i 24, 26, 27, 32, 37, 41, 43, 47, 58, 66, 71, 76, 77, 82, 89, 94, 99, 107, 113,114, 115, 119, 121, 122, 123, 131, 135, 137, 141, 143, 147, 149, 150, 152, 154, 155, 156, 161, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 183, 184, 185, 191, 192, 194, 199, 200, 205, 206, 207, 208a, 215, 216, 217, 220, 232, 236, 237, 238, 239, 244, 251, 259, 281, 286, 304, 305, 306, 310, 312, 320, 327, 365, 382, 383, 385, 432, 434, 441, 457, 464, 470, 475, 482, 485a, 488, 502, 533, 541, 550, 558, 564,
jesli jest x2 lib "i" to znaczy że dla dwojki dzieci z tego samego numeru (rodzeństwa etc)
W końcu jest koniec roku szkolengo w PL więc sie z terminem wstrzeliłam choc tam zakończenie jest kalendarzowe

Stary 2009-06-17, 20:50   #622
Seona
Zakorzenienie

Zapomniałam wkleić zdjęcia Arki, które kilka dni temu dostałam od Siostry

Ja jeszcze w dwupaku, ale może tylko do jutra Trzymajcie kciuki za szczęśliwy poród jakby co

Wszelkie moje meile będą trafiać do Avy, będzie przekierowanie z mojego meila (ale dopiero od soboty, bo teraz Daniel bez kompa). Więc Ci co będą pisać w piątek, mogą nie dostać odpowiedzi, dopiero jak zasiądę do komputera (o ile jutro urodzę).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg arka2.jpg (69,0 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg arka3.jpg (113,5 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg arka.jpg (88,6 KB, 23 załadowań)

Ślub
Pati
Lili
Stary 2009-06-17, 21:01   #623
beautyb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Zapomniałam wkleić zdjęcia Arki, które kilka dni temu dostałam od Siostry
Arka rośnie "jak na drożdżach" Super!

Cytat:
Ja jeszcze w dwupaku, ale może tylko do jutra Trzymajcie kciuki za szczęśliwy poród jakby co
Trzymam kciuki i myślę bardzo, bardzo ciepło
beautyb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 21:37   #624
Nela85
Raczkowanie

Lokalizacja: Oslo, Pobierowo, Szczecin, Poznań - już sama nie wiem gdzie mieszkam ...
GG do Nela85 Send a message via Skype™ to Nela85

Seonko, trzymam kciuki jutro. Ale to musi być piękne uczucie - czekać na takiego malutkiego człowieczka...

A ja mam prośbę do kogoś z Was. Ponieważ ja nie jestem zbyt dobrze obeznana w programach excel, czy word, a potrzebuje zrobić taką fajną tabelkę - chodzi o formularz do naszego podprogramu Dary Boga. Treść mam, ale nie umiem tego ubrać w odpowiednią, funkcjonalną tabelkę, w którą Maggie mogłaby z drugiego końca świata wklepywać potrzebne informacje ...
Jeśliby ktoś potrafił takie rzeczy robić i miał czas, niech da mi proszę znać na priva.
Z góry dziękuję za pomoc

Buziaki

Pięknie dziękuję za odzew - znalazłam już chętnych pomocników

Edytowane przez Nela85
Czas edycji: 2009-06-18 o 11:07
Nela85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 21:37   #625
gosiakk7
Rozeznanie

Cytat:
A co? Jakieś skurcze przepowiadające?????
Myślimy ciepło i trzymamy kciuki - ile kto ma Ja tylko dwa i dwa trzymam
gosiakk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-18, 05:31   #626
basiaczek11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ava80 Pokaż wiadomość
A ja się w końcu przekopałam przez papiery, wszystko poskanowałam (maaaaasakra :P), poopisywałam, ponumerowałam, błędy wykryłam, popoprawiałam, wsparciem Seony w kilku przypadkach się uraczyłam i efekt jest.
Własnie siadam do maila i rozsyłam świadectwa dzieci, które prze mój wypadek wisiały w zawieszeniu od marca.
Osoby z listy poniżej niech czekają na maila -świadectwa nastepujące idą własnie do was:
5 x 2, 8, 9, 12, 17, 19, 23, 24, i 24, 26, 27, 32, 37, 41, 43, 47, 58, 66, 71, 76, 77, 82, 89, 94, 99, 107, 113,114, 115, 119, 121, 122, 123, 131, 135, 137, 141, 143, 147, 149, 150, 152, 154, 155, 156, 161, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 183, 184, 185, 191, 192, 194, 199, 200, 205, 206, 207, 208a, 215, 216, 217, 220, 232, 236, 237, 238, 239, 244, 251, 259, 281, 286, 304, 305, 306, 310, 312, 320, 327, 365, 382, 383, 385, 432, 434, 441, 457, 464, 470, 475, 482, 485a, 488, 502, 533, 541, 550, 558, 564,
jesli jest x2 lib "i" to znaczy że dla dwojki dzieci z tego samego numeru (rodzeństwa etc)
W końcu jest koniec roku szkolengo w PL więc sie z terminem wstrzeliłam choc tam zakończenie jest kalendarzowe
To wszystkie?
A 506 gdzieś się nie zaplątał ?

Adopcja Serca

Stary 2009-06-18, 09:00   #627
nicola2002
Raczkowanie

GG do nicola2002

Kochani, mam wiadomości od Seony:

ok. 6.30 napisała, że skurcze ma co 5 min, ale jej nie bolą, jedzie do szpitala.

o 7.30 napisała:
Ja już po ktg, skurcze regularne, dochodzą nawet do 100 lub poza skalę, a ja ich nie czuję , czekam na badanie lekarza

Seona, czekamy na Twojego maluszka, pewnie będzie już dzisiaj
i oby tak bezboleśnie jak dotychczas

nicola2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-18, 09:34   #628
ava80
Rozeznanie

Też napisała
siedzę jak na szpilkach i rodzę razem z nią

żeby tylko tak pieruńsko nie bolało
Stary 2009-06-18, 09:50   #629
moria44
Wtajemniczenie

Wow, Seona trzymam kciuki za Ciebie i maluszka !!!

A Arka pięęęękna !!!

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-18, 15:14   #630
basiaczek11
Raczkowanie

Seona : kciuki:

Adopcja Serca

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości