|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zakupy na Coastal Scents
bo nie dotra mi pieniadze na paypala do niedzieli;/ ostatnio szly 5 dni:/
chyba ze ktos mi pomoze z platnoscia, pieniadze moge przelac juz dzisiaj, tylko na tego nieszczesnego paypala nie zdaza dojsc... tez bym wolala zamowic sama ![]() chyba ze wezme z Toba dwa w sumie tez moze byc, bo ja chce na pewno czarny i bialy, a myslalam jeszcze nad 24k, ale nie jest niezbedny
Edytowane przez sabbatha Czas edycji: 2009-01-02 o 19:48 |
|
|
|
|
#692 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#693 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam ochote na bronzer narazie tylko to znalazłam
ja mam zamiar założyć konto na paypalu ale czy to za miesiąc sie placi co miesiąc? nawet jak nie zamawiam? Edytowane przez niusia212 Czas edycji: 2009-01-02 o 19:52 |
|
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
ale ty masz konto z karta kredytowa chyba prawda?
|
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam tak jak cathy i nie mam kredytówki tylko zwykła kartę bankomatową. Zresztą co Ci szkodzi spróbować?
Jak nie pójdzie, to Ci pomogę i zamówię Ci te 3 linery.
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
o, to ja ide probowac
![]() ach.. jednak nie... kurde duzo wyjdzie... Rzucam sie na te kosmetyki jak nie wiem co://// A jeden mozna sie dolaczyc?
Edytowane przez sabbatha Czas edycji: 2009-01-02 o 20:00 |
|
|
|
|
#697 |
|
Organizatorka
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 |
|
Wtajemniczenie
|
a jak mam w mBanku to też mogę? Może jest jakaś Warszawianka co będzie zamawiać?
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
To kiedy składacie zamówienie, chciałabym sie dołączyć jeśli można?
|
|
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
JUPI! brat powiedzial ze mi wezmie dwa, to ja chce dwa i mozemy we dwie zamowic
Jestem wzorem niezdecydowania ![]() Zrobilam mine kota z shreka i powiedzialam "aleee maaammm urodziiiiiiiiiiinyyyy"
|
|
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Ok. Odezwę sie jak będziecie zamawiały paletę.
|
|
|
|
|
#703 |
|
Raczkowanie
|
Darianna25
Ja też jestem chętna na paletkę ![]() Jak będzie zamówienie, to dajcie proszę znać
|
|
|
|
|
#704 |
|
Rozeznanie
|
i ja tez chcialabym palete, prosze o pw w razie czego.
|
|
|
|
|
#705 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
dziewczyny-jeśli zależy Wam na paletach to zaglądajcie często do wątku. Nikt nie będzie przecież pamiętał i wysyłał Wam PW w razie zamówienia, to Wam przecież powinno zależeć
|
|
|
|
|
#706 |
|
Raczkowanie
|
Ja zaglądam tu kilka razy dziennie, choć nie zawsze mam możliwość.
A co sądzicie o pędzelkach z coastala? Zastanawiam się czy zamówić sobie jakieś przez all czy przy okazji tamte ![]() Konkretniej - interesują mnie te do makijażu oka
Edytowane przez oo0paulinka0oo Czas edycji: 2009-01-03 o 11:24 |
|
|
|
|
#707 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
mam zestaw z allegro i nie jestem zachwycona.
|
|
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
fajne sa, lepsze niz lancrone. ja mialam to szczescie ze pierwszy komplet z allegro mam bardzo fajny i mimo 2 lat meczenia sa dalej spoko
drugi jest kiepski ale na to juz nic nie poradze:/
|
|
|
|
|
#709 |
|
Raczkowanie
|
Na all jest masa pędzli - wiele zestawów do wyboru. Ale nie chcę kupić w ciemno - bez opinii. Szkoda mi pieniążków. Marzą mi się pędzelki MACa ale na początek chcę coś tańszego
I właśnie bardzo kuszą mnie te z coastal'a |
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam zestaw pędzli z Allegro. Na jakości nie straciły przez...hmm pewnie już jakiś rok czasu, natomiast nie wszystkie mi pasują i nie ma co niektórych, które bym chciała. Dlatego dokupiłam z Coastal między innymi dwa pędzle do rozcierania cieni (okrągłe w przekroju), pędzelek do linera i pędzel do twarzy (do podkładu, pudru, różu - wszechstronny jak diabli
). Jestem z tych pędzli baaardzo zadowolona, mam na oku jeszcze kilka.![]() Po przejżeniu wielu filmów na YT wiem, że nie wszystkie pędzle z CS są dobre i polecane. Warto też poczytać opinie użytkowniczek pod konkretnym pędzlem bezpośrednio na stronie CS.
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
A CZY ktoras z was kupila te gel linery?? Bo mnie kusza. Podzielcie sie opiniami. I jeszcze mam pytanie: jak nakladacie miki? Kupilyscie Mixing Medium? Przepraszam, jesli sie powtarzaja ptania, staram sie sledzic ten watek, ale dyskusja toczy sie glownie o kolejnym zamowieniu
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
kupilysmy, opinie sa w watku.
a miki sie naklada jak kazdy sypki cien. |
|
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Ja mam truffle, a w drodze jeszcze true black i silk white. Uzyskuje się nim intensywną kreskę, są miękkie przy nakładaniu. Szybko wysychają i jak wyschną, to są już tkwią nienaruszone aż do wieczornego demakijażu. Według mnie bardzo wysoka jakość, nie wiem co mogło by mi w nich jeszcze nie pasować. Odcień silk white ma Cathy i chwali go jako świetną bazę pod inne cienie.Miki najintensywniej wychodzą nakładane na MM, również takie domowej roboty. Ja, jako że jeszcze nie ukręciłam własnego MM, kilka razy nałożyłam mikę na sucho i trzymała się świetnie, tylko efekt nie był już tak wyrazisty.
Edytowane przez frantic Czas edycji: 2009-01-03 o 13:52 |
|
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam tez truffle a leca do mnie silk white i 24k, takze podziele sie efektami
![]() a miki nie nakladalam ale z reki ciezko bylo domyc;] |
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
nakladalas frantic mikke na ten brazowy liner?
suuupeerrr jest
|
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba słyszałam, że grape vine jest słaby, że się wałkuje i w ogóle jakościowo odstaje od reszty.
![]() Nie, na ciemnobrązowy cień z palety 88. Jeszcze nie nakładałam truffle na cała powiekę, za to praktycznie codziennie maluję kreski.
Edytowane przez frantic Czas edycji: 2009-01-03 o 14:14 |
|
|
|
|
#717 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
Ja wybrałam biały z zamiarem używania go jako bazę pod cienie i powiem szczerze, że już nie mogę bez niego żyć. Nakładam go na bazę lumene (samego nie próbowałam jeszcze), rozprowadza się bardzo gładko, bo ma kremową konsystencję. Swietnie chwyta sypkie cienie i wydobywa ich kolor. Jak zaschnie, to trzyma się u mnie nawet kilkanaście (!! - sprawdzone, bo nie miałam możliwości wcześniejszego demakijażu ) godzin w niezmienionym stanie. Leci do mnie jeszcze black (zamówiony przed promocją 2 + 1 gratis ) i też mam zamiar używać go nie tylko do robienia kresek świetnym pędzelkiem do kresek z CS ale również jako bazę pod cienie przy ciemniejszych makijażach. Kusi mnie jeszcze ten dziwny zakrzywiony pędzelek z CS do robienia kresek i w sumie to nie wiem, czemu go nie zamówiłam w środę Zupełnie bez sensu Pursebuuz zrobiła dzisiaj świetne swatche i recenzję wszystkich linerków: http://pl.youtube.com/watch?v=ABmHlJfwUpE A tutaj zdjęcia (łącznie z tymi nowymi kolorkami) http://www.beautyarchives.pursebuzz.com/?p=1939 - te 3 nowe odcienie http://www.beautyarchives.pursebuzz.com//?p=1680 - pozostałe kolory Miki na oku jeszcze nie używałam, bo jakoś codziennie wybieram coś innego, ale planuję, planuję i dam znać, jak się spisuje na oku, jak już się zdecyduję
|
|
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm. myślałam że peach belini nie jest dla mnie, ale jednak chcę go mieć. Muszę dopisać na swoją listę zakupów.
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj nalozylam mikke na liner truffle i zobaczymy jak bedzie sie trzymal (bez art deco, a co mi tam;d)
ja jestem chora na ten black, jak sie wkurze kupie z inglota ale inglota wydaja mi sie za miekkie i ze beda sie walkowac... peach tez kusi i envious. a grape vine i turquoise wygladaja na nietrwale, maja zupelnie inna strukture chyba. Edytowane przez sabbatha Czas edycji: 2009-01-03 o 14:33 |
|
|
|
|
#720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eh, wezmę następnym razem.Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

w sumie tez moze byc, bo ja chce na pewno czarny i bialy, a myslalam jeszcze nad 24k, ale nie jest niezbedny
Zapraszam 

kilka razy nałożyłam mikę na sucho i trzymała się świetnie, tylko efekt nie był już tak wyrazisty.
) i też mam zamiar używać go nie tylko do robienia kresek świetnym pędzelkiem do kresek z CS ale również jako bazę pod cienie przy ciemniejszych makijażach. Kusi mnie jeszcze ten dziwny zakrzywiony pędzelek z CS do robienia kresek i w sumie to nie wiem, czemu go nie zamówiłam w środę
Eh, wezmę następnym razem.