Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :) - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-17, 18:46   #4981
gucia6
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)

Cytat:
Napisane przez sexy body Pokaż wiadomość
Witam kobietki Ja już jestem na L4 Nie było problemu ze zwolnieniem i teraz sobie błogo odpoczywam

Ale jestem przypałowiec, mówię Wam Wczoraj lekarz nic nie chciał za wizytę, bo tylko wypisał mi zwolnienie, a mi sie wyrwało, że to tak dziwnie trochę bo on przyjmuje prywatnie w koncu. To powiedział, że jak bardzo chcę to mogę mu dać 50 zł a ja akurat nie miałam 50 zł tylko 100 a nie mogłam mu przecież powiedzieć żeby mi wydał i znowu mi się wyrwało, że nie mam 50 zł. To powiedział mi" do zobaczenia na nastepnej wizycie... Głupio mi. Pocieszcie mnie, bo to strasznie głupio wyszło...

Jeśli mogę wyrazic swoje zdanie, to ja jestem za zostawieniem nazwy wątku. Te rymowanki "na siłę" jakoś mi nie pasują

No i wklejam zdjecia nowych ciuszków. Pierwsze 4 dostaliśmy od siostry TŻ, a resztę kupiliśmy dzisiaj w ciucholandzie (33 zł za wszystko).
Sexy, nie przejmuj się lekarzem, tylko ciesz, że był w dobrym humorze i teraz korzystaj z wolnego. Należało już ci się

A ciuszki rewelacyjne

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2009-09-17 o 19:00
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 18:47   #4982
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

To prosze poleć Domitylko nie obcinaj duzo włosów bo szkoda ..jejku które imię ważne że mam wybranych pare a jak Ja zobacze to wtedy zdecyduję

aha jeszcze jedno ....który to proszek polecacie ?Lovela?(płynu do płukania nie trzeba ,to już wiem ),a buteli Dr.Browna czy TT,aaa i jeszcze jedno które pieluszki jednorazowe Happy?

Edytowane przez AsiCcccCA
Czas edycji: 2009-09-17 o 18:50
AsiCcccCA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 18:59   #4983
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
ALE Wiedzialam wiedzialam wiedzialam!!!!
Normalnie nic tylko przykuc do kaloryfera niech w domu siedzi

Ale ciuszki fajne
Nie wiem, czy przykucie coś by dało
A potem siedzę i oglądam te wszystkie ciuszki i nie mogę się doczekać, kiedy Mały będzie to ubierał

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Brombi zakupki jak zwykle fajne ja lece znów we wtorek, chyba wpadłam w nałóg po jednym razie hihi
Wcale się nie dziwię, jak ostatnio takie fajne sztuki wyhaczyłaś

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
To prosze poleć Domitylko nie obcinaj duzo włosów bo szkoda ..jejku które imię ;crazy:ważne że mam wybranych pare a jak Ja zobacze to wtedy zdecyduję
No właśnie, jak ją zobaczysz to wtedy postanowisz
Ja też jeszcze nie jestem zdecydowana, chociaż mój mąż mówi juz do brzucha Filipku
Urodzimy, zobaczymy

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
aha jeszcze jedno ....który to proszek polecacie ?Lovela?(płynu do płukania nie trzeba ,to już wiem ),a buteli Dr.Browna czy TT,aaa i jeszcze jedno które pieluszki jednorazowe Happy?
Dziewczyny z tego co wiem, maja różne proszki lovelę, jelp, a Kropka polecała Dzidziuś. Co do butelek, i te i te mają dobre opinie, a co do pieluszek, to ja słyszałam od kilku osób, że na początek najlepsze są Huggies. Ale to też pewnie, co rodzic to opinia
A propos, zdecydowałaś się juz na jakieś łóżeczko?

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 19:03   #4984
gucia6
Zakorzenienie

Dziś w końcu udało mi się zrobić zdjęcie do paszportu. Teraz muszę tylko wysłać do konsulatu i mam nadzieję, że tym razem je zaakceptują. Fakt, że wyglądam na tym zdjęciu jak pół :dupa: zza krzaka, ale mam to w nosie.

Nic to. Zmykam doglądać leczo, żeby mi się nie przypaliło

Aha, prawie zapomniałam.
Brombusiu, super ciuszki wyszukałaś.

Ja już też powiedziałam sobie, że dość dziecięcych zakupów i staram się zawsze jakoś omijać dział dizecięcy w sklepach.
A o kosmetyki dla córy w tej chwili się nie martwię, bo mam dostać od mojej położnej

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2009-09-17 o 19:06
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 19:12   #4985
kachula27
Zakorzenienie

[QUOTE=brombusia;14296749]Nie wiem, czy przykucie coś by dało
A potem siedzę i oglądam te wszystkie ciuszki i nie mogę się doczekać, kiedy Mały będzie to ubierał

A pozniej sie okaze ze polowy i tak mu nie zalozysz,u mnie zreszta bedzie to samo

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 19:12   #4986
mountain
Raczkowanie

Jejku, ale trudno za Wami nadążyć

Cytat:
Napisane przez gissh Pokaż wiadomość
Witaj Rzeczywiście dużo miałaś w ostatnim czasie przeżyć... Ale najważniejsze że Dzidzia cały czas w Twoim brzuszku
Pisałaś że w związku z problemami z szyjką macicy założyli Ci pessar... W którym to było tygodniu, jeśli mogę wiedzieć? I czy musisz teraz przyjmować jakieś lekarstwa w związku z tym? A te sterydy to już Ci dali tak na stałe? Pytam o to wszystko bo prowdopodobnie też mnie niebawem czeka szpital i założenie pessara - ginka mówiła coś o 28 tygodniu (czyli w zasadzie za tydzień)... No i chcialabym się czegoś na ten temat dowiedzieć...
A jak w ogóle się teraz czujesz z tym krążkiem? Długo musiałaś leżeć w szpitalu i czy dostalaś jakieś szczegółowe zalecenia do domu?

Oj, dużo mam tych pytań Ale będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje
Pessar mam dopiero od tygodnia, czyli na przełomie 26-27 tyg. Nawet nie wiedziałam, że mi go tak od ręki założą bo nie miałam świeżego posiewu z szyjki tylko taki sprzed miesiąca. Do szpitala poszłam właśnie na te sterydy - zastrzyki przez 3 dni i tyle, ale trafiłam na fajna lekarkę na oddziale, która jak tylko mnie obejrzała natychmiast założyła pessar. Kamień spadł mi z serca bo strasznie się bałam. Podobno dziewczyny piszą że zakładanie boli - mnie nic nie bolało. Wydaje mi się, że samo założenie pessara to tylko jeden dzień w szpitalu, ale pewna nie jestem.

Malinka (i reszta dziewczyn) dziękuję za gratulacje, ale czy wy musicie tak ciągle o jedzeniu Jestem teraz taka żarta, a już 9 g na plusie muszę się troche pilnować bo kto mnie później odchudzi

Zahario lepiej leż jak Ci kazali. Wiem, że to trudne...

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość

Witaj "mamusiu marnotrawna"
Cieszę się, że już lepiej u Ciebie i sytuacja opanowana. Leż, odpoczywaj i zaglądaj do nas częściej

Ale się poprawiam
Cytat:
Mój to jest taki empatyczny, że jak w nocy wracam z WC to on wstaje, bo "też musi"
Najgorzej jest w kolejce w markecie, ale ostatnio bez skrupułów korzystam z kas pierwszeństwa, więc długo raczej nie stoję

Co do naleśników, to ja ostatnio robię takie małe, puszyste, a la amerykańskie pancakes, bo mi lepiej smakują niż te cieniutkie. Jakby co, mogę wrzucić przepis
Kochany ten Twój TZ, ciekawe czy bóle porpdowe też będzie współodczuwał
No i znowu o jedzeniu
Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
witaj Mountain, ja tez miałam obawy czy sie odzywac jak nie było mnie dłuższy czas. tutaj tyle postów w jeden dzień powstaje a co mówic o dluższym okresie czasu. Ale na szczęście mamusie są miłosierne i wybaczają
Prawda, że są wielkoduszne
Cytat:
Napisane przez sexy body Pokaż wiadomość

Ale jestem przypałowiec, mówię Wam Wczoraj lekarz nic nie chciał za wizytę, bo tylko wypisał mi zwolnienie, a mi sie wyrwało, że to tak dziwnie trochę bo on przyjmuje prywatnie w koncu. To powiedział, że jak bardzo chcę to mogę mu dać 50 zł a ja akurat nie miałam 50 zł tylko 100 a nie mogłam mu przecież powiedzieć żeby mi wydał i znowu mi się wyrwało, że nie mam 50 zł. To powiedział mi" do zobaczenia na nastepnej wizycie... Głupio mi. Pocieszcie mnie, bo to strasznie głupio wyszło...
Ja bym się nie przejmowała, oni i tak gruba kasę mają z tych prywatnych wizyt, a skoro sam powiedział że masz nie płacić to się nie martw

Cytat:
Napisane przez bravurka Pokaż wiadomość
ja tez sie boje małego ubierac. taka kruszynka mała i mi sie wydaje że go coś zaboli albo mu krzywde zrobie. a tak pozatym to on we wszytkich ubrankach "pływa" mam tylko kilka takich w miare malutkich a reszta czyli te 56 i w góre za duze. ale przeciez urośnie.
ale mam takiego stresa teraz bo nie wiem jak my sobie od jutra damy rade. dobrze ze tz bedzie cały czas przy nas a nie w parcy bo bym nie dała rady na poczatku sama
Moja koleżanka w styczniu wyszła ze szpitala z dwójką takich 2 kg wczesniaczków i dała radę. Ty tez sobie poradzisz - jestem pewna.

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
Ja mam 2 butelki LOVI, takie dostałam od teściowej więc wybrzydzać nie będę.

A co sądzicie o prześcieradłach nieprzemakalnych? czyli 2 w 1 prześcieradło zszyte z podkładem... tak się nad nim zastanawiam...
Słyszałam, że lepsze są takie prześcieradełka jak dla osób leżących bo się dzieciaczki nie odpażają, ale dokładnie nie wiem jak to wygląda. Podobno jest tylko trochę droższe od tych ceratek.

"Dziecko to anioł, którego skrzydła skracają się w miarę wydłużania nóg."

minął 28 tydzień
mountain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 19:13   #4987
elalank
Zadomowienie

Cytat:
Burmistrz dziś Nam przysłał album i życzenia na Nowa Droge (a ja wiem dlaczego zbliżają sie wybory

Dziewczynki wybrałam imiona między którymi mamy wybeirac ...i tak dalej nie wiem które...Lenka ,Dominika,Asia,Ewcia,Jago da
hehe, no nieźle! nam prezydent nie przysłal, życzeń, ale nie było wtedy wyborów hehe

Mi się podoba Ewa ja bym chciała tak dać mojej córce na imię, ale nie możemy niestety

Słyszałyście o tym że dziecko do 1 rogu życia nie powinno spać na materacu z gryki?? tak mi dziś koleżanka powiedziała i nie wiem czy wierzyć czy nie? chciałbym kupić materac kokos-pianka-gryka, a ona mi odradziła

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 19:16   #4988
kachula27
Zakorzenienie

Powiem Wam ze wlasnie wrocilam ze sklepu bo zachcialo mi sie suroweczki na kolacje i pani sprzedwczyni mnie zdziwila bo poprosilam o jedna taka ulubiona a ona do mnie ze mi jej nie sprzada i patrzac na moj brzuch powiedziala ze owszem jest dobra ale nie dzisiaj i nie dla mnie przy tym usmiechajac sie i ze jutro bedzie swieza milo ze strony tej pani ze nie wcisneła mi starego zepsutego towaru

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-09-17, 19:16   #4989
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

prześcieradełka
http://www.allegro.pl/item735131075_...dgumowane.html
http://www.allegro.pl/item742649304_...wia_zycie.html
tylko ja je kładłam pod prześcieradło frote, czyli jako podkład
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 19:16   #4990
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

Coś mi zimno jest dziś wszyscy już są ja spadam do łoźia bo źle się czuję.Wszystko mnie boli jestem śpiąca i kołuje mi się w głowie a głowa mnie boli.
Obejrze coś jeszcze i pójde spać chyba razem z Nikolą.
Jutro się odezwę,a tak wogóle to z tą babką z all niemogę sie dogadać bo nieodpisuje mi od rana na e-maile które jej wysyłam.

DOBRANOC KOCHANE MOJE MAMUSIE BUZIAKI DO JUTERKA

Stary 2009-09-17, 19:20   #4991
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Ela o tym materacu to pierwsze słyszę, a koleżanka mogła Ci powiedziec jakie są powody dlaczego nie, nasłuchałą się mądrości czy rzeczywiście są realne przeciwskazania

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

ja jak mi ktos tak gada mądrości swoje to pytam dlaczego z jakiego powodu czyli zasypuję tę osobę setką pytań, a co jak rzuca hasło to niech też wyjaśni
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-17, 19:20   #4992
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

Aha, prawie zapomniałam.
Brombusiu, super ciuszki wyszukałaś.

Ja już też powiedziałam sobie, że dość dziecięcych zakupów i staram się zawsze jakoś omijać dział dizecięcy w sklepach.
A o kosmetyki dla córy w tej chwili się nie martwię, bo mam dostać od mojej położnej
Dzięki.
Ja sobie jeszcze zaplanowałam w sobotę wpaść do h&m i cocodrillo, i to już naprawdę będzie koniec

Cytat:
A pozniej sie okaze ze polowy i tak mu nie zalozysz,u mnie zreszta bedzie to samo
Wszystkie założy, będę go co chwilę przebierać

Cytat:
Napisane przez mountain Pokaż wiadomość

Kochany ten Twój TZ, ciekawe czy bóle porpdowe też będzie współodczuwał
On wręcz twierdzi, że tez urodzi
Tylko nie wiem co, chyba kamień nerkowy

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
Słyszałyście o tym że dziecko do 1 rogu życia nie powinno spać na materacu z gryki?? tak mi dziś koleżanka powiedziała i nie wiem czy wierzyć czy nie? chciałbym kupić materac kokos-pianka-gryka, a ona mi odradziła
Ale ta gryka przecież będzie od spodu, a spać ma dziecko od strony kokosa
Jak się obawiasz, to kup materac tylko z kokosem.

Stary 2009-09-17, 19:25   #4993
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
To prosze poleć Domitylko nie obcinaj duzo włosów bo szkoda ..jejku które imię ważne że mam wybranych pare a jak Ja zobacze to wtedy zdecyduję

Ja mam proszek Lovele a płyn do płukania jelp

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Dziś w końcu udało mi się zrobić zdjęcie do paszportu. Teraz muszę tylko wysłać do konsulatu i mam nadzieję, że tym razem je zaakceptują. Fakt, że wyglądam na tym zdjęciu jak pół :dupa: zza krzaka, ale mam to w nosie.

Nic to. Zmykam doglądać leczo, żeby mi się nie przypaliło

a jak Ci idzie robienie sweterka?ja mam jakąs 1/10 szaliczka
Cytat:
Napisane przez paczka22 Pokaż wiadomość
Coś mi zimno jest dziś wszyscy już są ja spadam do łoźia bo źle się czuję.Wszystko mnie boli jestem śpiąca i kołuje mi się w głowie a głowa mnie boli.
Obejrze coś jeszcze i pójde spać chyba razem z Nikolą.
Jutro się odezwę,a tak wogóle to z tą babką z all niemogę sie dogadać bo nieodpisuje mi od rana na e-maile które jej wysyłam.

DOBRANOC KOCHANE MOJE MAMUSIE BUZIAKI DO JUTERKA

dobranoc

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
Ela o tym materacu to pierwsze słyszę, a koleżanka mogła Ci powiedziec jakie są powody dlaczego nie, nasłuchałą się mądrości czy rzeczywiście są realne przeciwskazania
ja jak mi ktos tak gada mądrości swoje to pytam dlaczego z jakiego powodu czyli zasypuję tę osobę setką pytań, a co jak rzuca hasło to niech też wyjaśni

Z każdą rzeczą są jakieś przeciwskazania. Jak juz naprawde jest cos odradzane, to sie na to nie decyduje, a skoro gryka jest ogólnie polecana, to nie doszukiwałabym sie w takich materacach nie wiadomo czego

Ja się wyprysznicowałam, wybalsamowałam, czekam na założenie nowego wątku i wołam Tz

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 19:26   #4994
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki.
Ja sobie jeszcze zaplanowałam w sobotę wpaść do h&m i cocodrillo, i to już naprawdę będzie koniec

HEHEHE jasne jasne tez sobie tak mowie a co chwile przynosze do domu jakis nowy nabytek dla małego

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-09-17, 19:26   #4995
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też mam taką strategię
Nie wiem czy Wy też tak macie, ale ogólnie odkąd w ciąży jestem to wszyscy skłonni sa udzielać mi różnych rad, na temat tego jak powinnam się czuć w ciąży albo jak opiekować się dzieckiem.
A najlepsze jest to, że najwięcej do powiedzenia mają te, co jeszcze dzieci nie mają i coś, gdzieś obiło im się o uszy.
Madzia dzięki za linki

Stary 2009-09-17, 19:27   #4996
kachula27
Zakorzenienie

Domi to dawja ten nowy watek i lecimy z kolejna czescia hihih

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-09-17, 19:29   #4997
asioczka
Zadomowienie

Cytat:
no własnie przy pomiarze obwodu należy odjąć kilka cm, przecież stanik się rozciąga
co do miseczek - dokładnie tak jest zbyt duży obwód to i miseczka większa, ja zawsze kupowałamjka 75 cm to 75 i C bo pasowała - i kiedyś w sklepie kobitka do mnie - nie proszę panią jeśli już to 70D w efekcie okazało sie że 70E - ale kiedy to było dawno oj dawno
ja pamietam, ze jak bylam malolata i poszlam kupowac moj drugi czy trzeci stanik w zyciu to pani powiedziala ze przeciez 70B to jest to samo co 75A. i jakos mi sie to wrylo w swiadomosc, ze dopiero niedawno zaczelam kupowac staniki, ktore maja prawidlowe rozmiary.

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 19:31   #4998
elalank
Zadomowienie

Cytat:

no właśnie nie wyjaśniła dlaczego, więc chyba kupię ten z gryką
Dzięki za linki do prześcieradeł-podkładów,muszę kupić żeby mieć potem spokój
już dostaję kręćka od tych zakupów

jeszcze 2 posty i nowy wątek

Edytowane przez elalank
Czas edycji: 2009-09-17 o 19:33
elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 19:31   #4999
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ja się wyprysznicowałam, wybalsamowałam, czekam na założenie nowego wątku i wołam Tz
A po co Ci TŻ do zakładania nowego wątku

Cytat:
HEHEHE jasne jasne tez sobie tak mowie a co chwile przynosze do domu jakis nowy nabytek dla małego
To mamy podobne skłonności
A kupowanie dla mnie nie sprawia mi ostatnio radości, więc korzysta na tym mój TŻ i mój syn

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-17, 19:33   #5000
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

no to sie jeszcze zalapalam.. ostatnio pisalam o 13:20 a tu 3 strony od tego czasu

juz zapomnialam co mialam komu powiedziec skleroza..

i znowu ja to znow ja napisalam 5000 posta w watku

Edytowane przez kropka241
Czas edycji: 2009-09-17 o 19:34
kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 19:35   #5001
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
A po co Ci TŻ do zakładania nowego wątku

Bedzie mnie trzymal za kolano

LASECZKI ZAPRASZAM DO TRZECIEJ CZĘŚCI:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=14297686 #post14297686

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-09-17 o 19:50
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 19:35   #5002
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
no to sie jeszcze zalapalam.. ostatnio pisalam o 13:20 a tu 3 strony od tego czasu

juz zapomnialam co mialam komu powiedziec skleroza..

i znowu ja to znow ja napisalam 5000 posta w watku
HEHEHE polowalas na tego 5000 posta

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-09-17, 19:48   #5003
martaN23
Zadomowienie

ale to leci dopiero była pierwsza częśćale to fajnie szybko nam poleci czaso jej ja sie położyć muszę bo kręgosłup mi odmwia posłuszeństwa
ale was podczytuję regularnie więc wszystko wiem już się nie mogę doczekać małego Patryczka jutro
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 20:17   #5004
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Cytat:
[/COLOR]

Dziewczyny z tego co wiem, maja różne proszki lovelę, jelp, a Kropka polecała Dzidziuś. Co do butelek, i te i te mają dobre opinie, a co do pieluszek, to ja słyszałam od kilku osób, że na początek najlepsze są Huggies. Ale to też pewnie, co rodzic to opinia
A propos, zdecydowałaś się juz na jakieś łóżeczko?
Nie moge sie zdecydować dałybyście linki sprzedawców u których Wyscie kupowały
Mi dziś znajmowa poleciła zamiast Sudocremu Balsam Szostakowskiego

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
hehe, no nieźle! nam prezydent nie przysłal, życzeń, ale nie było wtedy wyborów hehe

Mi się podoba Ewa ja bym chciała tak dać mojej córce na imię, ale nie możemy niestety

Ja nie słyszałam nic ,co człowiek to inna opinia
Stary 2009-09-18, 05:57   #5005
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

zapraszamy do części III

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=14297686 #post14297686
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości