![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: letni kramik moich kosmetyków po raz pierwszy!!! ZAPRASZAM :)
"hej, podoba mi siê
5. Bezbarwny lakier do paznokci firmy LOOK, nowy, nieu¿ywany. Data wa¿no¶ci: 08/2007 15. ORIFLAME, nowe nieu¿ywane 2 cienie do powiek, be¿+z³oty, w ¶rodku lusterko i pêdzelek do nak³adania. 21. Ziaja, krem do r±k i paznokci. Kozie mleko - od¿ywianie wyg³adzanie. Zu¿ycie 1/3 z 80 ml. Data wa¿no¶ci: 3/2008" Podoba mi sie: - pere³ki br±zuj±ce Oriflame,kolor Natural Radiance (wersja z dodatkiem ró¿u) zakupione 2 miesi±ce temu, s± praktycznie nowe, wymieniê tylko na inne pere³ki, mog± byæ równie¿ z Oriflame ale te roz¶wietlaj±ce, w takim samym stanie podajê link: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...hp?produkt=521 I takie pytanie jak± masz karnacje? Jelsi mozesz odp. w moim w±tku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki RÓ¯NE po raz PIERWSZY!:) +ZDJêCIA wreszcie..
o karnacje pytalam sie zeby sprawdzic jak byloby z kuleczkami br±zuj±cymi. to jak bedzie z nasza wymianka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Dot.: kosmetyki RÓ¯NE po raz pierwszy... !:)
intersesuje cie cos ode mnie na wymianke???
Zarejestrowany: 2006-07 Wiadomo¶ci: 0 I.Przekupki: (0) nowe kosmetyki u darii hey mam na wymiane nastepujace kosmetyki: tusz czrny avon-nowy tusz turkusowy avon-nowy lakiery golden rose rozowy i bialy do francuskiego preparat na noc avon na tradzik-raz uzyty mleczko do demakijarzu twarzy demakijarzu oczu i tonik 3 in 1 z johnsons tonic clean and clean maseczke oriflame lemon grass& face mask odrzywke w sprayu do wlosu joojoba -avon nowa vienie w kulce z brokatem - avon hmm chyba tyle chociaz pewnei o czyms zapomnialam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
hej, u Ciebie podoba mi siê :
tusz czrny avon-nowy - jaki to jest dok³adnie tusz?? mleczko do demakijarzu twarzy demakijarzu oczu i tonik 3 in 1 z johnsons - ile go zosta³o?? cienie w kulce z brokatem - avon - jaki kolor, nazwa dok³adnie i zu¿ycie ? ![]() a co Tobie podoba siê u mnie? ![]() Edytowane przez irlandia87 Czas edycji: 2006-07-07 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
niestety oprócz pere³ek nic mnie nie zainteresowa³o
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
- nowy, parciany pasek w poziome pasy, koloru ciemnej zieleni, zieleni, jasnej zieleni, ¿ó³tego, jasnego ¿ó³tego
![]() *na zdjêciu wyszed³ blado ,lecz w rzeczywisto¶ci kolory s± o wiele ¿ywsze zajrzyj do mnie, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
interesuje mnei to
- tusz do rzês „Moody” Pierre Rene, kolor Pink, otworzy³am tylko by spr. kolor - b³yszczyk do ust, Pierre Rene Moody, kolor nr.6 sweetie, zosta³o 50% cieñ do powiek Bourjois Effet Lumiere, kolor Les Roses 45 (biel, lila ró¿, ciemny ró¿) ma³o u¿ywane , chyba podróbka, choæ na oku ³adnie, delikatnie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1150647239 a z kosmetyków podoba mi siê b³yszczyk maybelline ten niebieski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 516
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
hej czy nadal interesuje cie b³yszczyk z bonnebell u mnie niestety nie mam juz ró¿dzki z avonu
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Interesuj± mnie cienie Bourjois i czerwony pasek. wypatrzysz co¶ u mnie?
Pzdr ![]()
![]() |
#77 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
Jakie tytu³y s± tych ksi±¿ek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
Bardzo Cie proszê, nie pisz w nieaktualnym w±tku, tylko w tym, który jest w moim podpisie. Zainteresowana jestem wszystkimi tymi pozycjami. Na co chcesz siê wymieniæ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Tusz ju¿ nieaktualny. Mo¿e co¶ jeszcze wpadnie Ci w oko?
Pzdr. ![]()
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
znalaz³am U Ciebie te rzeczy:
balsam „Kompletna regeneracja 19” Schwarzkopf Gliss Kur, zosta³o 60% - próbki vichy, iwostin purritin , dax cosmetics (dla zainteresowanych), - próbka zapachu Little Black Dress Avon jakie masz próbki dax cosmetics i vichy???
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
HEJ!
![]() U CIEBIE INTERESUJ¡ MNIE: - cieñ do powiek Bourjois Effet Lumiere, kolor Les Roses 45 - cieñ do powiek Inglot Matt, kolor jasny be¿, 3 razy "ma¼niêty" - ceramiczna lokówka z Rossmana MAM PYTANKO CO DO LOKÓWKI:BARDZO NISZCZY W£OSKI ? PZDR ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
iwostin - seria purritin, ¿el do mycia twarzy x3 vichy - brak |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
a masz moze oprócz tego jakies probeczki zapachów.???? mo¿e jakie¶ odlewki???
![]()
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
to ja bym by³a chêtna na:
Lucia" Oriflame - próbka zapachu Little Black Dress Avon balsam „Kompletna regeneracja 19” Schwarzkopf Gliss Kur, zosta³o 60% i jeszce - make up „Colour Proof” Margaret Astor 20ml., kolor 01 czyli jasny be¿, nowy a co Ci sie u mnie spodoba³o??? ![]()
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Chyba bêdzie jednak za ma³y
![]() ![]() Pzdr ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.