![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Profesjonane kosmetyki do włosów,kosmetyki apteczne i selektywne(pielęgnacja,ma
Cytat:
![]() Ja bym sie raczej skłaniała właśnie ku tej piance ![]() Chociaż szamponu mi żal ![]() A wynalazłabys u mnie cos jeszcze pzydatnego dla siebie? No bo jednak moja maska w zamian za pianke i kremik Clinique'a to trochę za mało, a mnie na tym kremiku bardzo zależy ![]() Rozumiem, że za mega-zestaw "pianka + kremik + szampon" nic u mnie nie wynajdziesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Profesjonane kosmetyki do włosów,kosmetyki apteczne i selektywne(pielęgnacja,ma
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Niestety poza wątkiem nie mam już nic więcej do oddania
![]() Przynajmniej na razie. Skoro zatem mega-zestaw nie, no to jak sprawa wygląda z pianką i miniaturą kremu Clinique? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
liczyłam, że jednak znajdziesz coś jeszcze w moim wątku (jeśli nie za szampon, to chociaż za miniaturkę kremu). Rozumiem, że w takiej sytuacji rozważamy wymianę mojej maseczki na Twoją piankę, czy tak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() 1.RENE FURTERER TONUCIA odżywka do włosów wzmacniająca, przywracająca gęstość włosom, w piance, użyta kilka razy, 150m 2. KERASTASE NUTRITIVE BAIN SATIN szampon nr.2, (włosy suche, zniszczone, uwrażliwione)ubytek ok.2cm z 250ml 3. KERASTASE NUTRITIVE GLUCO - ACTIVE szampon nr.3 (włosy B.suche, zniszczone, uwrażliwione)ubytek ok.1/2cm z 250ml 4. KERASTASE RESIASTANCE pianka nadjąca objetość z cementem ,użyta kilka razy może znajdziesz coś dla siebie w moim kramiku (link w podpisie). pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
[/LEFT][/QUOTE]
znajdziesz cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160893 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Ania, a może za Twoją maseczkę mój kremik Cliniqua ( zależało Ci na nim) i może dobierzesz do niego jeszcze jakąś miniaturkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szampon L'anza, Protein Plus Shampoo 300 ml, uzyty 4 razy http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=14636 szampon oczyszczający Lanza - 300 ml, uzyty 2 r szampon Kerastase kapiel wzmacniajaca z vita-ciment, 250 ml,została ok połowa Paul Mitchell Super Skinny Serum 150 ml, ubytek po moich wyliczeniach to 13 ml ![]() Wella SP ENDS EXPRESS profesjonalna kuracja rozdwajających sie końcówek - koncentrat starczający na ok. 60 aplikacji- zostało ok. 2/3 opakowania Schwarzkopf Bonacure odzywka nawilżająca dwufazowa w sprayu - ubytek ok. 25 % z 200 ml - roletka Chanel Chance - 5 ml, oryginalna, zaoliowana, idealna do torebki lakier do włosów Loreal Professionnel Infinium Finition Strong Hold 300 ml, uzyty 2 razy Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2006-12-06 o 12:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Przy uwzględnieniu cen z Sephory (gdzie 50 ml maseczki kosztuje 150 zł, a 50 ml kremu - 295 zł) wartość Twojej miniaturki kremu jest dwa razy mnejsza niż wartość mojej maseczki ![]() Niestety poza pianką, szamponem i miniaturką kremu nie znajduję w Twoim watku niczego, co mogłabym zużyć ![]() W tej sytuacji wymiana pianki na maseczkę, to ostatnie co mogłam zaproponować ![]() Jeśli dla Ciebie taka wymiana nie jest satysfakcjonująca, to niestety będę musiała się wycofać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No coż, może innym razem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dodam jedynie, iż moim zdaniem jest raczej mało prawdopodobne, aby ta maseczka kogoś uczuliła ![]() Sama miewam okresy wręcz nadwrażliwości skóry, i to takiej, że podrażniają mnie nawet dermokosmetyki adresowane do pielęgnacji tego własnie rodzaju cery. A w przypadku tej maseczki wszystko było ok ![]() Chyba najlepiej byłoby maseczkę przed podjęciem decyzji po prostu przetestować . Gdybys miała taką mozliwość i okazało się, że jestes maseczką nadal zainteresowana -zapraszam do mojego watku ![]() Tymczasem pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
vilandro, mnie u Ciebie interesuje:
1.RENE FURTERER TONUCIA odżywka do włosów wzmacniająca, przywracająca gęstość włosom, w piance, użyta kilka razy, 150m i ewentualnie dla mamy CLINIQUE REPAIWEAR LIFT ( NOWOŚĆ) 7ml, ale musze zapytac, bo wiem, że ostatnio cos sobie kupowała co byś chciała za samą odzywkę i jak oceniasz w ml lub % jej zuzycie, o ile pamiętam, to jest ta w przezroczystym opakowaniu ? aha i co ewentualnie za odżywke plus krem, gdyby mama była zainteresowana ![]() szamponu oczyszczającego Lanza już nie mam, Protein Plus w rezerwacji, reszta jak na razie wolna |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najberdziej u Ciebie zależałoby by mi na szamponie Kerstase i odżywce Bonacure |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Bonacure nie mam, dzisiaj została wymieniona, Kerastase rezerwuję dla Ciebie, tylko do szamponu musisz coś jeszcze dobrać,
Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2006-12-08 o 12:09 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.