Profesjonane kosmetyki do włosów,kosmetyki apteczne i selektywne(pielęgnacja,ma kijaż) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-12-04, 16:02   #61
astronomiczna.ania
Rozeznanie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
GG do astronomiczna.ania
Dot.: Profesjonane kosmetyki do włosów,kosmetyki apteczne i selektywne(pielęgnacja,ma

Cytat:
Napisane przez vilandra Pokaż wiadomość
Fekkai koszt.81zl albo 88 , myli mi sie z pianka Kearastase. Szampon K 75zł
Pianka Fekkai kosztuje 81 (upewniałam sie przed chwilą w Sephorze ).
Ja bym sie raczej skłaniała właśnie ku tej piance .
Chociaż szamponu mi żal .
A wynalazłabys u mnie cos jeszcze pzydatnego dla siebie?
No bo jednak moja maska w zamian za pianke i kremik Clinique'a to trochę za mało, a mnie na tym kremiku bardzo zależy .
Rozumiem, że za mega-zestaw "pianka + kremik + szampon" nic u mnie nie wynajdziesz?
astronomiczna.ania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-05, 11:32   #62
vilandra
Zakorzenienie

Przekupka: 107 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Profesjonane kosmetyki do włosów,kosmetyki apteczne i selektywne(pielęgnacja,ma

Cytat:
Napisane przez astronomiczna.ania Pokaż wiadomość
Pianka Fekkai kosztuje 81 (upewniałam sie przed chwilą w Sephorze ).
Ja bym sie raczej skłaniała właśnie ku tej piance .
Chociaż szamponu mi żal .
A wynalazłabys u mnie cos jeszcze pzydatnego dla siebie?
No bo jednak moja maska w zamian za pianke i kremik Clinique'a to trochę za mało, a mnie na tym kremiku bardzo zależy .
Rozumiem, że za mega-zestaw "pianka + kremik + szampon" nic u mnie nie wynajdziesz?
Ania , chętnie oddam Ci ten mega -zestw i wszystko inne, tylko w zamian daj mi coś z mojej listy
vilandra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-05, 11:55   #63
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Niestety poza wątkiem nie mam już nic więcej do oddania
Przynajmniej na razie.
Skoro zatem mega-zestaw nie, no to jak sprawa wygląda z pianką i miniaturą kremu Clinique?
Stary 2006-12-05, 12:19   #64
vilandra
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety poza wątkiem nie mam już nic więcej do oddania
Przynajmniej na razie.
Skoro zatem mega-zestaw nie, no to jak sprawa wygląda z pianką i miniaturą kremu Clinique?
cenę pianki znasz, zużycie jest minimalne.Pełnowymiarówka Cliniqua koszt.ok.220zł 30ml. Czyli sama widzisz, że nie bardzo dwa moje kosmetyki (w tym jeden pełnowymiarowy) za Twój jeden i to GIFT
Stary 2006-12-05, 12:34   #65
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
cenę pianki znasz, zużycie jest minimalne.Pełnowymiarówka Cliniqua koszt.ok.220zł 30ml. Czyli sama widzisz, że nie bardzo dwa moje kosmetyki (w tym jeden pełnowymiarowy) za Twój jeden i to GIFT
Vilandro,
liczyłam, że jednak znajdziesz coś jeszcze w moim wątku (jeśli nie za szampon, to chociaż za miniaturkę kremu).
Rozumiem, że w takiej sytuacji rozważamy wymianę mojej maseczki na Twoją piankę, czy tak?
Stary 2006-12-05, 12:42   #66
Madziorka
Zakorzenienie

Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
GG do Madziorka

Witaj jestem zainteresownana
1.RENE FURTERER TONUCIA odżywka do włosów wzmacniająca, przywracająca gęstość włosom, w piance, użyta kilka razy, 150m

2. KERASTASE NUTRITIVE BAIN SATIN szampon nr.2, (włosy suche, zniszczone, uwrażliwione)ubytek ok.2cm z 250ml

3. KERASTASE NUTRITIVE GLUCO - ACTIVE szampon nr.3 (włosy B.suche, zniszczone, uwrażliwione)ubytek ok.1/2cm z 250ml

4. KERASTASE RESIASTANCE pianka nadjąca objetość z cementem ,użyta kilka razy

może znajdziesz coś dla siebie w moim kramiku (link w podpisie).
pozdrawiam
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-05, 12:50   #67
vilandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość
Witaj jestem zainteresownana
1.RENE FURTERER TONUCIA odżywka do włosów wzmacniająca, przywracająca gęstość włosom, w piance, użyta kilka razy, 150m

2. KERASTASE NUTRITIVE BAIN SATIN szampon nr.2, (włosy suche, zniszczone, uwrażliwione)ubytek ok.2cm z 250ml

3. KERASTASE NUTRITIVE GLUCO - ACTIVE szampon nr.3 (włosy B.suche, zniszczone, uwrażliwione)ubytek ok.1/2cm z 250ml

4. KERASTASE RESIASTANCE pianka nadjąca objetość z cementem ,użyta kilka razy

może znajdziesz coś dla siebie w moim kramiku (link w podpisie).
pozdrawiam
Kanebo cream finish 30ml, kolor almond beige CF 204 ( ubytek minimalny, uzyłam 3 razy) zamienię tylko na coś co mnie zachwyci - ale bym musiała zobaczyć kolor na "na żywo"
Stary 2006-12-05, 12:56   #68
Madlaine
Zakorzenienie

Przekupka: 108 pkt / 100% pozyt.

[/LEFT][/QUOTE]

znajdziesz cos u mnie?

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160893
Madlaine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 11:31   #69
vilandra
Zakorzenienie

Cytat:
Vilandro,
liczyłam, że jednak znajdziesz coś jeszcze w moim wątku (jeśli nie za szampon, to chociaż za miniaturkę kremu).
Rozumiem, że w takiej sytuacji rozważamy wymianę mojej maseczki na Twoją piankę, czy tak?
Ania, a może za Twoją maseczkę mój kremik Cliniqua ( zależało Ci na nim) i może dobierzesz do niego jeszcze jakąś miniaturkę
Stary 2006-12-06, 11:42   #70
vilandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlaine Pokaż wiadomość
............. i to sporo
szampon L'anza, Protein Plus Shampoo 300 ml, uzyty 4 razy http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=14636
szampon oczyszczający Lanza - 300 ml, uzyty 2 r
szampon Kerastase kapiel wzmacniajaca z vita-ciment, 250 ml,została ok połowa
Paul Mitchell Super Skinny Serum 150 ml, ubytek po moich wyliczeniach to 13 ml serum wygładza, dyscyplinuje i poprawia stan włosów niesfornych, skłonnych do puszenia, matowych, dodaje blasku, skraca czas suszenia, chroni przed ciepłem -
Wella SP ENDS EXPRESS profesjonalna kuracja rozdwajających sie końcówek - koncentrat starczający na ok. 60 aplikacji- zostało ok. 2/3 opakowania
Schwarzkopf Bonacure odzywka nawilżająca dwufazowa w sprayu - ubytek ok. 25 % z 200 ml -
roletka Chanel Chance - 5 ml, oryginalna, zaoliowana, idealna do torebki
lakier do włosów Loreal Professionnel Infinium Finition Strong Hold 300 ml, uzyty 2 razy

Edytowane przez vilandra
Czas edycji: 2006-12-06 o 12:25
Stary 2006-12-06, 12:07   #71
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Ania, a może za Twoją maseczkę mój kremik Cliniqua ( zależało Ci na nim) i może dobierzesz do niego jeszcze jakąś miniaturkę
Na kremiku zależy mi - a i owszem , ale nie aż tak bardzo, aby decydować sie na wymianę, która byłaby dla mnie raczej mało opłacalna
Przy uwzględnieniu cen z Sephory (gdzie 50 ml maseczki kosztuje 150 zł, a 50 ml kremu - 295 zł) wartość Twojej miniaturki kremu jest dwa razy mnejsza niż wartość mojej maseczki .
Niestety poza pianką, szamponem i miniaturką kremu nie znajduję w Twoim watku niczego, co mogłabym zużyć .
W tej sytuacji wymiana pianki na maseczkę, to ostatnie co mogłam zaproponować
Jeśli dla Ciebie taka wymiana nie jest satysfakcjonująca, to niestety będę musiała się wycofać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-06, 12:19   #72
vilandra
Zakorzenienie

Cytat:
Na kremiku zależy mi - a i owszem , ale nie aż tak bardzo, aby decydować sie na wymianę, która byłaby dla mnie raczej mało opłacalna
Przy uwzględnieniu cen z Sephory (gdzie 50 ml maseczki kosztuje 150 zł, a 50 ml kremu - 295 zł) wartość Twojej miniaturki kremu jest dwa razy mnejsza niż wartość mojej maseczki .
Niestety poza pianką, szamponem i miniaturką kremu nie znajduję w Twoim watku niczego, co mogłabym zużyć .
W tej sytuacji wymiana pianki na maseczkę, to ostatnie co mogłam zaproponować
Jeśli dla Ciebie taka wymiana nie jest satysfakcjonująca, to niestety będę musiała się wycofać
ciekawa jestem tej maseczki, nie znam jej i chętnie bym ją sprówowała. Jednak z wiąże się z tym pewne ( z tym, ze jej jeszcze nie używałam) ryzyko, otóz boje się, że maseczka może mnie uczulić, być za silna etc.i z powrotem wyląduje na Targowisku a ja chce się usilnie pozbywać nadmiaru kosmetyków Piankę natomiast znam , jest dobra i jak nie uda mi się ją wymienić na coś, co napewno zużyję to do niej wrócę.
No coż, może innym razem
Stary 2006-12-06, 13:19   #73
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
ciekawa jestem tej maseczki, nie znam jej i chętnie bym ją sprówowała. Jednak z wiąże się z tym pewne ( z tym, ze jej jeszcze nie używałam) ryzyko, otóz boje się, że maseczka może mnie uczulić, być za silna etc.i z powrotem wyląduje na Targowisku a ja chce się usilnie pozbywać nadmiaru kosmetyków Piankę natomiast znam , jest dobra i jak nie uda mi się ją wymienić na coś, co napewno zużyję to do niej wrócę.
No coż, może innym razem
Może

Dodam jedynie, iż moim zdaniem jest raczej mało prawdopodobne, aby ta maseczka kogoś uczuliła .
Sama miewam okresy wręcz nadwrażliwości skóry, i to takiej, że podrażniają mnie nawet dermokosmetyki adresowane do pielęgnacji tego własnie rodzaju cery.
A w przypadku tej maseczki wszystko było ok .

Chyba najlepiej byłoby maseczkę przed podjęciem decyzji po prostu przetestować .
Gdybys miała taką mozliwość i okazało się, że jestes maseczką nadal zainteresowana -zapraszam do mojego watku
Tymczasem pozdrawiam
Stary 2006-12-07, 11:51   #74
vilandra
Zakorzenienie

Cytat:
Może

Dodam jedynie, iż moim zdaniem jest raczej mało prawdopodobne, aby ta maseczka kogoś uczuliła .
Sama miewam okresy wręcz nadwrażliwości skóry, i to takiej, że podrażniają mnie nawet dermokosmetyki adresowane do pielęgnacji tego własnie rodzaju cery.
A w przypadku tej maseczki wszystko było ok .

Chyba najlepiej byłoby maseczkę przed podjęciem decyzji po prostu przetestować .
Gdybys miała taką mozliwość i okazało się, że jestes maseczką nadal zainteresowana -zapraszam do mojego watku
Tymczasem pozdrawiam
spróbuję dostać próbke w jakiejś perf. i przetestuje
Stary 2006-12-07, 17:44   #75
Madlaine
Zakorzenienie

vilandro, mnie u Ciebie interesuje:

i ewentualnie dla mamy CLINIQUE REPAIWEAR LIFT ( NOWOŚĆ) 7ml, ale musze zapytac, bo wiem, że ostatnio cos sobie kupowała

co byś chciała za samą odzywkę i jak oceniasz w ml lub % jej zuzycie, o ile pamiętam, to jest ta w przezroczystym opakowaniu ?
aha i co ewentualnie za odżywke plus krem, gdyby mama była zainteresowana

szamponu oczyszczającego Lanza już nie mam, Protein Plus w rezerwacji, reszta jak na razie wolna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-12-08, 12:01   #76
vilandra
Zakorzenienie

Cytat:
vilandro, mnie u Ciebie interesuje:

i ewentualnie dla mamy CLINIQUE REPAIWEAR LIFT ( NOWOŚĆ) 7ml, ale musze zapytac, bo wiem, że ostatnio cos sobie kupowała

co byś chciała za samą odzywkę i jak oceniasz w ml lub % jej zuzycie, o ile pamiętam, to jest ta w przezroczystym opakowaniu ?
aha i co ewentualnie za odżywke plus krem, gdyby mama była zainteresowana

szamponu oczyszczającego Lanza już nie mam, Protein Plus w rezerwacji, reszta jak na razie wolna
zużycie jest minimalne, tak ok.0.5cm. Z tym, ze jak widziałas tą odżywke ( tak, to ta w przezroczystym opak.) to wiesz, że butelka nie jest napełniona do końca.
Najberdziej u Ciebie zależałoby by mi na szamponie Kerstase i odżywce Bonacure
Stary 2006-12-08, 12:07   #77
Madlaine
Zakorzenienie

Cytat:
zużycie jest minimalne, tak ok.0.5cm. Z tym, ze jak widziałas tą odżywke ( tak, to ta w przezroczystym opak.) to wiesz, że butelka nie jest napełniona do końca.
Najberdziej u Ciebie zależałoby by mi na szamponie Kerstase i odżywce Bonacure
Bonacure nie mam, dzisiaj została wymieniona, Kerastase rezerwuję dla Ciebie, tylko do szamponu musisz coś jeszcze dobrać,

Edytowane przez Madlaine
Czas edycji: 2006-12-08 o 12:09 Powód: pomyłka
Stary 2006-12-08, 12:12   #78
edithsl
Wtajemniczenie

Przekupka: 79 pkt / 99% pozyt.

coś u mnie?
Stary 2006-12-08, 12:16   #79
vilandra
Zakorzenienie

Cytat:
Bonacure nie mam, dzisiaj została wymieniona, Kerastase rezerwuję dla Ciebie, tylko do szamponu musisz coś jeszcze dobrać,
Za Futerera zapłaciłam 78zł ( tyle koszt. w Sephrze i Douglasie)
hmmm, to może serum Mitchela?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości