|
|
#64 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Shiseido♦Biotherm♦Arden♦L ancome♦Revlon♦Dior
Cytat:
Lancome'a, kosmetyczkę kliniczną, Isadorę i colorstay'a na wypróbowanie i bardzo grymasisz nad śliczniutką szminką Diora Się nie ma jeszcze kompletnej sklerozy (wszystko o czym pisałaś wkładałam do kosmetyczki )Cytat:
|
||
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
Moja kulpa
Więc nie jest tak źle, jednak sklerozę mam Vilanderku, właśnie dogrywam na PW sprawę wymianki na "Desnudę". Jeśli masz Champs Elysees, to daj znać, a odwołam wszystko Przyszedł Furtererek? W załączniku dostałaś serumek pod oczka Bielendy, ale jak dostałam od Sylwii All Abaut Eyes, to Ci podrzucam, bo wyjątkowo fajny to kremik, dobrze robi. PS. Oszczędzałam serum na Święta, ciężka buteleczka, chciałam parę dni ją "potrenować" i... w sumie wystarczyło na 5 razy Szkoooda. Tylko nie myśl, że mam jakoweś pretensyje, bo sama byłam przekonana, że jest go więcej |
|
|
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
Myślę, że pewnie pójdziemy w PW
Dorzucę Ci jeszcze próbkę jakigoś zapaszku fajnego, a niech tam, rozrzytna jestem jakaś. Ale gdybyś wolała ciemną szminkę, to mam Estee Llauder Sumptuous 15 indulgent w kolorze czerwonego wina, w ślicznym, matowozłotym etui, to zamiast Diora polecam
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a teraz plumkasz![]() ni ma paki, bede plakac:P |
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdzałam na PW. Serum dostałaś 22 lutego. 9 marca napisałaś, że super i że używasz go stale. Wklejam tylko ten fragment "Kapturek serumowy bardzo fajny i używany stale, a kremowy faktycznie jest ... deczko upierdliwy w aplikacji i chyba systematyczność moja do niego nie dorosła "Strasznie mi głupio że starczyło na hmmm 5 razy
|
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Stale, stale,(jak na mnie) bo trzy dni pod rząd Kotku, ależ się nie przejmuj, (pożalić się nawet nie można , przecież trzebaby być jasnowidzem, żeby tp prześwietlić) podejrzewam Cyryla, że mi podbiera. On coraz piękniejszy...........
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co mi się podoba... nie wiem, może ten wodnisty melon Nie znam smackersów zupełnie całkiem, zresztą, "róbta co chceta", Twoje rzeczy już w kosmetyczce Czy mogę ją spłaszczyć celem wysłania w bąbelkach, czy ma być wypakowana jako paczuszka? |
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a teraz już 3 razy i jeszzzcze od 9 do dzisiaj. Fakt, można interpretować różnie, pisać też. Nawet to, że czekałaś do świąt, żeby kremu używać.Pożalić? ja bym inaczej to nazwała.. Ela, zaufałam Ci, wysłałam Ci drogi kosmetyk a`konto.Żebyś to mi jeszcze napisała na PW, ale nie, Ty na Forum musiałaś, żeby nie było żadnych wątpliwośći. No cóż, za lekcje się płaci. Tą miniaturke Furterera, którą tak a`propos jeszcze nie dostałam, odeślę Ci
Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2007-04-04 o 16:58 |
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1.stale, 2.5 razy, 3. 3 razy ( interpretacja dowolna) dostałam miniaturkę Faruka 14 ml wartą 9zł a ja jeszcze z symapati dorzuciłam miniaturkę Lip zoom Colagenist H.R |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
Kotku, bardzo mi przykro, że dorzuconą mimochodem przy okazji "wygłupów" informację (jak każda z nas mam niewiele czasu przed Świętami, dopiero teraz weszłam na wizaż i zobaczyłam ostatni wpis)) rozdmuchałaś w potężną aferę. Było mi tak miło że zrobiłaś mi zaliczkowy prezent, miło było utrzymywać z Tobą kontakt, nie zrobiłam tego w formie wyrzutu czy pretensji, a raczej żartu.
Czekałam na informację, co w końcu będę mogła Ci wysłać, natychmiast jak napisałaś o Furtererze wywaliłam go z wątku itp. Napisz mi, że trochę Ci wywietrzało i powiedz dokładnie, co chcesz za serum, pójdę do drogerii i Ci kupię. Naprawdę sama byłam okropnie zdziwiona, że było go tak niewiele. Przedtem użyłam do sprawdzenia, bo krem odstawiłam od razu, wiedziałam, że nie będzie chciało mi się z nim bawić. Ponieważ używałam systematycznie olejku Decleora, nie mieszałam sobie tego specyfiku z Diorem i pomyślałam, że miło będzie na wiosnę przed Świętami potraktować go jako "kurację". Zaczęłam w niedzielę, w poniedziałek słabo psiknęło, a dziś wcale Nie mam do Ciebie najmniejszych pretensji, a wręcz przeciwnie Jesteś bardzo solidną i sympatyczną wizażanką Mam nadzieję, że do jutra te Twoje paskudne muchy wylecą Ci z nosa i dasz znać |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

Więc nie jest tak źle, jednak sklerozę mam

, a teraz już 3 razy